כמותית אני לא חושב שמשהו חריג קורה אצלנו. איפה כן חריג? 1. כל הפציעות אצל הגבוהים אז לא נשארו גבוהים. 2. 3 פציעות ממש ארוכות, הרטנשטיין ו-וויליאמס עדיין לא שיחקו העונה. לשניהם יש עוד זמן עד שיחזרו. צ'אט נפצע לפני שבוע וייעדר לפחות לפחות 8 שבועות. כנראה 3 חודשים.
אוי לא מה הליגה תעשה מול תאומי המגדל של קליבלנד שיביאו אותה לגג סיבוב שני בפליאוף? מ.ש.ל. אהה ספרת את ווד והגופה החנוטה של תומפסון מהספסל כגבוהים. אז גם לאוקייסי יש 4. הארטנשטיין, צט, ג׳יילין ודיינג. איזה מצחיק אתה. רוב הליגה מסתדרת עם 2 גבוהים נורמלים כבר שנים. סמול בול.
Isaiah Hartenstein (hand) listed questionable Wednesday. ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש
יצא לי לראות את פורטלנד הרבה העונה בגלל אבדיה ואני מתחיל לעבוד לילות אז הולך לראות אותם הרבה, בשיא הרצינות אני מחכה בקוצר רוח למשחקים שלהם, אני חושב שמדובר בקבוצה מעולה, ברצינות. הייתי בטוח שהם יהיו רעים במערב הקשה אבל הם מפתיעים ויש להם חמישייה ממש חזקה לדעתי שלא משחקת בגלל העדפות של מאמן/פציעות. סיימונס, גארנט ואייטון שחקני ליגה טובים בעיני כולם אני חושב, תוסיפו כישרון גדול ויחיד שיש להם כמו שארפ שהוא שוטינג גארד גבוה ואיכותי, בנטון חתיכת סקורר וחתיכת אגואיסט אבל אחלה שחקן בעיני להשלים את החמישייה. הסנטר הרוקי שלהם בטופ של הליגה בחסימות והוא משחק ממש מעט בניגוד לשאר הגבוהים בליגה, נתון מעניין. גם בנטון עונה שעברה וגם העונה משחק מעט וקולע הרבה ביחס לנקודה פר דקה. מיאמי... אם היה להם גבוה נוסף לצד אדאביו ואז באטלר היה ב-3 היה נהדר. ברוקלין אין טעם לדבר, יש להם 4-5 בחירות בדראפט הקרוב, בקבוצה הנוכחית אין למה לצפות. דטרויט, יש להם 3 סנטרים וכולם נגרים מזעזעים, טובים רק בהגנה וסטיוארט דריימונד החדש אז אני מת עליו אבל בת'כלס, אני מת לסנטר התקפי. נאז ריז שחקן הספסל הכי טוב בליגה או פספסתי מישהו ? איזה כישרון מבוזבז. יש מלא שחקנים מתחת לראדר, הארדי לדוגמא מדאלאס ולא חסר שחקנים אנדרטייד שרק בגלל קבוצה לא נכונה לא התפוצצו. ריז סוף סוף מתחיל להראות מה שווה, יכול לתת הרבה יותר.
אחלה הגנה של הארטנשטיין בצבע היום גרם לפורטלנד לזרוק הרבה שלשות יאוש. ג׳יי דאב על קצב מואץ מאוד להפוך לשחקן בסגנון ההארדני הצעיר(צריך לקוות שמינוס ההחנקות בפליאוף). מאז הפציעה של צ׳ט יותר קל לו משיי. אי אםשר לשמור עליו כי הוא חזק מרוב השומרים שלו, מכדרר נהדר, מוסר מדהים. קשה להצביע על דבר שאין לו במשחק שלו כפוינט גארד. יש שם הכל כולל קליעה מכל טווח, בחירת זריקות מדהימה וכל זה בלי פלופים וצעדים. איזה כייף לראות את הדבר הזה מתפתח מהצעדים הראשונים. אגב, שלא יעבדו עליכם כל מלחכי הבוקס סקור בבקרים, בלי אייטון וסימונס זה החמישיה הכי חזקה של פורטלנד. שארפ וסימונס זה אותו סגנון של שחקן הם לא צריכים לשחק ביחד(שארפ עדיף בגלל הגיל) וקאלינגן עדיף בהרבה בהגנה מאייטון. כשקאמרה נותן את מה שהוא מביא השנה בכל ערב בהגנה ובקליעה דני לא שווה יותר מספסל(והוא עושה עבודה לא רעה מהחמישיה השנייה). קאמרה נתן עבודה על שיי היום, קבוצות רציניות צריכות כבר להריח שהוא האנדרייטד האמיתי בקבוצה הזאת ולחטוף אותו כל עוד פורטלנד down to shop everyone.
הבלייזרס קבוצה לא רעה. לא קבוצה לפליאוף, גם לא אם היתה משחק במזרח, אבל זה לא הגוש חרא שאבדיה היה בו מקודם. מצד שני אם בוושינגטון אבדיה היה שווה חמישיה בבלייזרס הוא כרגע שווה ספסל שזה בסדר גמור. נקווה שבעתיד יהיה שווה יותר מזה.
קמארה היה מצוין. נראה כמו שחקן רציני. אם הרטנשטיין לא היה חוזר למשחק הזה היינו מפסידים. טוב שחזר ומקווה שג'יילין וויליאמס יחזור בקרוב כדי שיהיה לו גיבוי. קארוסו אנדר רייטד גדול. זה שחקן שעושה המון על הפרקט ולא רואים את זה בבוקס סקור. הוא היה במשחק מצוין גם מבחינת סקורינג וחבל שנפצע ברבע 3. מקווה שהפציעה לא חמורה, זה נראה כמו מתיחה במפשעה. יש עכשיו 4 ימי מנוחה, מקווה אחרי זה לראות את ג'ו ו-וויליאמס חוזרים ושנהיה עם סגל מלא מינוס צ'אט בקרוב.
קראוסו רכז שחוסם הרבה, יש לזה תרומה בבוקס סקור, הוא בטופ 3 בליגה בעמדות 1-2 בחסימות ואני מעריך אותו בגארדים בטופ 5 בליגה הגנתית (לדעתי תייבול השומר הכי טוב בגארדים אבל אבין מי שחשוב אחרת, יש לא מעט כמו וויט והולידיי). @k_700 הקבוצה הזאת של שארפ כמובן בראש ובראשונה. לדלל את הדקות לנכס כמו סיימונס זה דבר מפגר, אתה רוצה שהסנטר הצעיר יפתח על חשבון אייטון ? אני גם, תעיף אותו ותעיף את סיימונס, כרגע הם חלק מהקבוצה וצריכים חמישייה. כולי תקווה שהקבוצה הזאת תילך לפירוק ואבדיה יישחק כמה שיותר, העונה הזאת אבודה בכל מקרה. משחק לא רע של אבדיה היום, מהלכים גדולים, אתלט שאוהב את המגרש הפתוח. ------- ראיתי קליבלנד פלינקס. כמות פציעות הזוייה בפליקנס, כל הסגל שם פצוע, משהו יוצא דופן. יש להם שחקני ספסל שלא ראויים לאן בי איי, משחק תת רמה, בלי הגנות, מחוף לחוף, היה פשוט מתסכל לראות, המשחק גם נגמר זריז ושחקני הספסל של קליבלנד התעללו בהם. פייטון חזר לליגה אחרי איזה 900 ימים שלא שיחק, היה בג'יי ליג אני חושב, נחמד. קבוצה רעה שצריכה התחלה מחדש.
לא כתבתי מה הם יעשו, פשוט חסכתי את התירוץ הנדוש הזה של תראו סיימונס ואייטון לא שיחקו אז היה קל לokc. שיחק אתמול הרוסטר החזק ביותר שיש לפורטלנד להציע ואייזהה הארטנשטיין נעל מצוין את הצבע(גם היה עם הפלוס מינוס הכי גבוה בקבוצה). ברור שבלונג ראן לפורטלנד יהיה אינטרס לתת לגראנט, אייטון וסימונס דקות. בראש ובראשונה משום שהם ב..טנקינג. וכמובן ירצו לקבל על שלושת השחקנים האלה משהו.
הרטנשטיין היה מצוין. מדמיין איך זה ייראה הרטנשטיין+צ'אט+שיי+ג'יילן וויליאמס+דורט מהספסל וואלאס, ג'ו, קארוסו, וויגינס, ג'יילין וויליאמס, מיצ'ל. תשמעו...באמת שזה סגל מטורף. רק שייצא להם לשחק ביחד באמת.
תראה אי אפשר לעשות sugar coating פרסטי לא עושה מהלכים כי הוא שומר תקרת שכר לטריו של: Sga-צאט-ויליאמס השחקן כדורסל. עכשיו... Sga ? עדיין לא אפקטיבי בפלייאוף כמו בעונה הסדירה. הוא לא צ'וקר והוא נותן 100% אבל לא אפקטיבי עדיין באותה מידה וזה מגובה בסטטיסטיקה. צ'אט? 2.16 על משקל של ילדה עם קוקיות - אתה בחור גדול? אהמר שבחור גדול דופק לו פצצה למרכז הגוף וצ'אט מסיים בבית חולים. חייב להשתפר בפיזיות ובהגנת צבע - שיעלה 12-15 קילוגרם מסת שריר ושיעבוד עם אנליסטים על ריבואנד הגנה. ויליאמס ג'יי-לן (ג'יי-לין שחקן לספסל של הפועל תל אביב כדורסל). שחקן נפלא - אבל? צריך להשתפר בפרודוקטיביות של אסיסטים וקליעה. קיי700 אמר שזה מזכיר הארדן צעיר? לי נראה שג'יי-לן צריך לחרבן עוד הרבה להגיע לרמה הזו. יכול להיות ניקח אליפות איתם אבל תמיד יש סיכוי שלא. אני מרוצה ממה שאני רואה מהם אבל לטריו הזה יש עוד הרבה מה להוכיח. כל שאר האיזאה ג'וס,הארטנשטיין,קארוסו והספסל ? נפלא. מותאם לסמול בול,כל אחד יכול לשמור ולדפוק קאטץ אנד שוט. בסופו של יום הכול תלוי בכינור ראשון-שני-שלישי (לעיתים יש צורך ממשי בשלישי). בוא נראה. עוד בעיה liverpoolforever היקר זה המיס מאץ. אז הביאו את הארטנשטיין ל5 שזה נפלא. עדיין בעמדה מספר 4 אתה בנחיתות. מי שתפר אותך הכי הרבה נגד דאלאס היה דווקא pj וושינגטון שהוא עמדה מספר 4. והוא שחקן מתנסים כן? אבל לא בעיר בעלת מעמד סוציו-אקונמי גבוהה - מעין ראש העין\פתח תקווה כזה כן? בכל אופן שיהיה לנו עונה מוצלחת. אתה נהנה לפחות בכדורגל. אני לא ואני מקווה שאוכל את הכובע בכדורסל - כיוון שאני פסימי. נקווה שאני טועה בעזרת ישוע,מריה,אללה,בודהה,קרישנה,עגל הזהב.
הדברים שאתה רושם ייבחנו בפלייאוף. שיי נתן פלייאוף מעולה, ג'יילן וויליאמס עבר פלייאוף ראשון שלו ולא הגיע לפוטנציאל המקסימלי, צ'אט היה טוב מאוד - הרי עם כל ההתלהבות מהקליפים האלה שטוחנים אותו, אני מבקש ממך ללכת ולבדוק מה ה+- מול דאלאס כשצ'אט בפנים ומה ה+- כשהוא בחוץ. הפסדנו כי הגיבוי שלו היה חלש, הפסדנו כי כשהוא היה בחוץ אכלנו חרא. טיפלו בקיץ ישירות בבעיות של הקבוצה - העזרה לצ'אט כדי שלא נמות כשהוא על הספסל, ההחלפה של גידי שלא היה אפשר לעלות אותו לדקה בפלייאוף. הביאו 2 שחקנים מצויינים. אתה אומר שלא עושים מהלכים? עשו פה 2 מהלכים מעולים. שיי, וויליאמס וצ'אט זה הדוראנט, ווסטברוק, הארדן שהיה. אם לא יסגרו איתם - שוב נבכה כמו שבכינו אז. אין פה בכלל ספק. הרטנשטיין נראה מעולה, גם בפרי סיזן וגם אתמול. עוד שנתיים כשנחתים את וויליאמס וצ'אט אני מעריך שהוא ייאלץ לעזוב. יש פה שנתיים בסגל חזק מאוד, נראה מה זה יביא.
הפיסטונס מפסידים לשארלוט אחרי הארכה. אחד המשחקים הכי טובים שראיתי, אחד ההפסדים הכי כואבים שיש, גאה בשחקנים ובקבוצה. בהמשך אפרט על המשחק אבל מי שאוהב כדורסל חייב לראות לפחות תקציר מורחב, משחק ענק.