NBA 2024/25

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י yakov_y, ‏2/7/22.

1. yakov_y YNWA

@k_700
    גייב וינסט, זאת הנפילה הכי גדולה שלך אי פעם ?
    עד היום אני זוכר את המחמאות שזרקת כאן על עוד בלוף תוצרת מיאמי, כמה חיכת לו שיחזור מפציעה, כתבתי כאן ההפך, המספרים מדברים...
    2.9 נק' ב-18 דק' עם 0.6 אס' על 0.5 איב', על אחוזים נוותר מהשפלה.

2. k_700 Member

אל תשאל, ממש הפכתי אותו לאולסטאר וטענתי שהוא יכול לפתוח בכל חמישיה בליגה.
    הוא לא אותו שחקן הגנה אחרי כמעט עונה שלמה בחוץ.
    מה הוא היה לפני שנה וחודשיים? שחקן אמין וזול במיאמי שנתן פליאוף טוב מאוד, שמסוגל היה לתת הגנה מצוינת על כל פויינט גארד שפגש ולתת שלשות פה ושם מהספסל. לא זכור לי פעם אחת שטענתי שהוא אפילו צריך להיות שחקן חמישיה בלייקרס(עוד העלובה של השנה שעברה).

מה עם קאנקט? על ההפגזה איתו לא מגיעות לי מחמאות? עוד לפני שהטורניר מכללות הגיע לסיבוב השני טענתי שזה השחקן הכי מוכן לnba ושהוא צריך להיות נעול ונצור בטופ 5 של הדראפט הזה וכל דבר מתחת לזה יזכר בראי ההיסטוריה כבדיחה(אם אני הgm ששם את הראש שלי על הגליוטינה אני בוחר אותו ראשון בדראפט הזה).

מה עם פול ג׳ורג׳? אתה תבקש סליחה מהעולם על הלאקרדה שמכרת לנו לפני שנה שמדובר בכוכב?

אאווץ׳׳׳׳׳

3. yakov_y YNWA

בדיוק כמו שטעיתי עם אמביד - יוקיץ' (כרגע, אני לא פוסל את אמביד עם כל השנאה), אני אשמח לטעות עם פול ג'ורג' אבל אני רחוק מלהכריע את העניין, זאת רק תחילת עונה ולא הייתי קובע שום דבר, לא על פול ג'ורג' ולא על שום דבר העונה.

רשמת כאן בלי סוף על וינסט ומה יקרה ברגע שיחזור, חתיכת נגר כמו כל האוברטיידים של מיאמי, גם מרטין אוברטייד.

לא הכרתי את קנקט עד משחקי האימון אבל כבר במשחקי האימון היה ניתן לראות שיש כאן משהו, מה אתה לוקח קרדיט על משהו ידוע ?
    אתה לא היחיד שדיבר עליו, כל התקשורת בערך דיברה עליו.
    זה כמו שאני ייקח קרדיט על קומינגה, כישרון ידוע.
    אני הימרתי בגדול על כריסטיאן ווד, בובי פורטיס בתחילת הדרך, טעיתם איתם, אני עדיין מהמר על הארדי, נאז ריד ועוד כמה יהלומים לא מלוטשים, נראה אם צדקתי.

ג'וש גידי חתיכת תופעה,
    גיל 20 - מביא עונה של 16-8-6.
    21 - מביא עונה של 12-6-5.
    22 - 12-6-6.

לא זכור לי תופעה כזאת למעט אולי אוקפור, איזה ירידה למרות פתיחת קריירה מרשימה.

מה דעתך על איביי ? למה הוא לא עף קדימה ? מה תקוע את הפוטנציאל ? זה עניין פיזי לדעתך ?

ביזלי קלעי מפחיד, זורק 9 שלשות בממוצע לערב, הייתי נותן לו לזרוק 15, 9 זה מעט לקלעי כזה.
    הוא קולע 69 מהעונשין, יש הסבר לדבר הזה ?

אנחנו חייבים סנטר במקום דורן וסטיוארט, הם נוראיים.

4. k_700 Member

הבן אדם יושב עכשיו בחוץ עוד איזה שבועיים עם bruised ואתה עדיין לא ממהר להכריע אם מדובר בבדיחה שגונבת כסף, שנה שנייה ברציפות and we still counting.

כל מה שever רשמתי על וינסנט היה במסגרת תפקיד של שחקן ספסל שאמור לתת הגנה, אף פעם לא מעבר.
    אם אין לך מושג שהוא לא מתקרב אחרי שנה שלמה של פציעות לרגליים שהיו לו בהגנה לפני שנתיים אז פשוט תגיד שאתה לא מכיר את השחקן, הכל טוב.

לא המקרה הראשון ולא האחרון של שחקן שימצא את עצמו נדחק מהליגה אחרי שנה בחוץ עם פציעות.
    לא לכולם יש את הסוכן של פול ג׳ורג׳ ואת האוהדים החסרי מושג שלו שיפמפמו שמדובר בכוכב על חלל שיקח אותנו לטבעת.

מי דיבר על קאנקט במרץ? פברואר? מי מו מה?
    תוך כדי הטורניר לא מעט פרשנים אמרו שהוא לבן מדי והדרך שהוא נכנס לסל לא תחזיק מעמד באן ביי איי.
    פרשנים אחרים אמרו שהוא יהיה איזה דאג מקדרמוט(שנתן מספרים אפילו מרשימים יותר אצל אבא שלו בקרייטון).
    אני לא זוכר פרשן אחד שאמר שהוא לדעתו השחקן הכי מוכן בדראפט הזה ושהיה צריך להבחר ראשון או שלישי.
    בשלבים מסוימים שמו אותו בטופ 10 לאורך הטורניר עצמו(יותר קרוב ל10), שום דבר מעבר.
    יותר מזה, כשנתן כמעט כלום בקצת דקות מהספסל הגדלתי ואמרתי שהוא בנוי לחמישיה בלייקרס לא לספסל. זה שחקן שצריך לשחק ליד לברון ולסדר את ההתקפה מסביבו ומסביב לברון ואיידי. אההה אבל ראית אותו בסאמר ליג בסדר יבדיחה עם עיניים.
    גם מקיין שנבחר מיד אחריו הוא קלעי בחסד(ממנו היו לי הרבה יותר חששות).
    וכמו שאמרתי יותר מפעם אחת, בדרך כלל בדראפטים שמקוטלגים בלי כשרונות a list מתגלים הרבה מרמלדות אחרי הבחירות לוטרי.
    זה אגב לא אתה שצחק פה לפני שבועיים שבדראפט החלש הזה אין כלום?

גידי הוא כלום. הוא יתקע על קריירה בינונית מאוד, משהו באיזור חיוג הבן סימונסי עם יותר מזל עם הפציעות.
    אין לו קליעה אמינה, אין לו אתלטיות, הוא יתבגר רע.
    מדי פעם יתן איזה משחק טריפל דאבל חסר חשיבות כמו שטרה מאן יפסטר שחקן עם דאנק וקפיצים של ג׳רמיו מון כל הדרך לעוד משחק הפסד של 9 נק׳ באחוזים רעים וקמפיין צולע לתחרות הטבעות באולסטאר.
    פרסטי הפגיז שם כשהחליף אותו בקארוסו וגם פתח מקום לוויגינס לקחת צעד אחד קדימה ברוטציה.
    קארוסו נולד לקבוצה הזאת באוקייסי.
    חצי קריירה התבזבז בשיקגו ולייקרס תקועות ובינוניות עד שהגיעה לנחלה. ככל שהעונה תתקדם גם הקליעה שלו מ-3 תתייצב(בכל השאר הוא כבר שם). אני לא דואג.

יש לכם סגל טוב מאוד מסביב לקייד השנה. כמו שאמרתי נגמרו התירוצים.
    ביזלי מהספסל זה תוספת אדירה לכל קבוצת פליאוף לגטימית בצמרת.
    טימי והאריס אמורים לתת נסיון ואת ה-13-16 נק׳.
    אייבי שוטינג טוב מאוד עם תקרה מבטיחה לדעתי ודורן הוא סנטר בסדר גמור, בטח למזרח. הגנתית הוא טוב מאוד והתקפית הוא לא משהו שצריך הרבה מעבר במזרח.

לא כל כך ברור לי למה דווקא באמא והאבא של הדראפטים ששווה לעשות טנקינג קשה עבורם מתחשק לכם להעמיד קבוצה עם וטרנים ולהתניע משהו אבל הגורל אף פעם לא שפר על אוהדים ממישגן, אני נהנה מהאירוניה.

5. yakov_y YNWA

אני עדיין חושב שיש דרפאט חלש,
    למעט מקיין שאני מאוהב בו בטירוף אני לא מוצא כוכב שיסחוב קבוצה בעתיד נכון לכרגע.

דורן חתיכת נגר, הגנה לא מעניין אותי, שיהיה בספסל, אני צריך עוד סקורר ועמדת הסנטר הכי חלשה ביי פאר ופשוט כואב בעיניים לראות את דורן וסטיורט לא רק מבחינת קליעה או כידרור, כל פעולה שלהם טיפשית ורעה.
    טימי מאכזב בטירוף וזה כשהציפיות היו בינוניות, זורק אותו לדאלאס עוד היום.
    אייבי חסר משהו, אולי ניסיון, אולי פיזיות, הציפיות ממנו בשמיים ואני מפחד שלא יממש את הפוטנציאל, הוא שוטינג גארד ולא פוינט גארד, לא חושב שהשילוב שלו עם קייד תוקע אותו.
    האריס וביזלי טובים.

מסכים איתך לגבי הטנקינג,
    הייתי רוצה שנפסיד את כל המשחקים, אני מוכן לעוד רצף של 30 הפסדים רצוף אבל זה מה יש.

6. די קאניו אגדה Member

ידעתי שמיציץ זה שחקן שלא יכול לשמור על שחקן nba שפרש בעשור הקודם,והיום הוא מחמם את הספסל בשארלוט.
    כמו כן מעולם לא הייתי שותף על ההשפרצות שקשורות לגוש גידי.
    למען האמת זה שחקן שיכול לעשות קריירה בליגה אבל רק בקבוצות כלום שיתנו לו להוביל כדור.
    כמו שאמר קיי700 הוא מעין סוג של סימונס.
    שחקן פריך עם קליעה ל3 של מישהו ממוצע בפורום שעובד בהייטק.
    ידעתי מהרגע הראשון בניגוד לאוהדינו שתהו "איך עוד שלוש שנים יספיק כסף לכולם++!#%#^# תקרת שכר!!".
    עכשיו ברור שהוא לא baller -סבבה.
    עכשיו ברור שהוא לא שחקן שיכול להוות כינור שני\שלישי - סבבה.
    קיבל תפקיד מינימלי של לעלות מהספסל ולדפוק שלשה פנויה ולהתאבד בהגנת ראבק - גם זה לא.
    בניגוד לאיש היקר קיי700 אני לא מי יודע מה מתלהב מקארוסו (מכבד את התפקיד שלו בokc) - אבל אם גם את זה גידי לא מסוגל לעשות?
    שילך לשיקגו "אנחנו נשחט בפליי אין על ידי טרה יאנג או באטלר" בולס.
    בקיצור אין לשמעאק הזה מה לחפש בקונטנדרית.
    עכשיו נשאר שג'יי-לין יוציא את השמעאקל ויראה אותו לילדה בת 14, גם אותו צריך להעיף מהרוטציה.
    הלאה.

7. DRORIKO Member

הקטע הזה השנה עם הפרקטים שצבועים בצבע של הקבוצה המקומית פשוט מציק בעין

8. k_700 Member

זה למשחקי גביע, דומה למה שהיה בעונה שעברה.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

@די קאניו אגדה
    גידי שחקן עם יכולות טובות מאוד עם הכדור.
    הבעיה היא שזה לא יכול להספיק לקונטנדרית כי הוא גרוע ל3 והוא גרוע בהגנה. הדברים האלה משמעותיים מאוד.
    היום בסגל של אוקלהומה אין שחקן הגנה אחד שהוא לא ברמה טובה ומעלה.
    אין באוקולהומה שחקן אחד שהוא לא טוב ל3 חוץ מהרטנשטיין.
    גידי לא הופך לאפס רק כי הוא לא מספיק טוב לאוקלהומה, הוא שחקן טוב, פשוט לא מספיק טוב לטופ. אין בזה בושה.

קארוסו שחקן טוב מאוד. צריך לראות את המשחקים וקל להבחין בזה. הוא נכס לכל קבוצת NBA.
    אני מקווה שישפר את האחוזים ל3 כי הרבה משחקים הוא מסריח העונה בזה. פרט לזה, אני מרוצה מכל פעולה שלו.

התקפית ברור שגידי יותר מוכשר מקארוסו אבל המשחקים לא מתבצעים בואקום, הם מתבצעים בתוך מרקם קבוצתי. גידי לא מתאים לאוקלהומה, קארוסו מתאים לאוקלהומה. זה פשוט לראות את זה.

אפשר לצחוק על זה שאוהדים של אוקלהומה חוששים שלא יספיק הכסף.
    העניין הוא שאני כבר חוויתי את זה עם הארדן, על 4 מ' דולר מסכנים התפרקה לנו קבוצה חזקה.
    אני מסוגל לראות דברים מתפרקים שוב אם נעבוד כמו מטומטמים ולא נשתפר.

קארוסו מסיים חוזה בקיץ, כבר צריך לראות איך מחדשים לו.
    הרטנשטיין יסיים עוד שנתיים, יש סיכוי שיחדש?
    אנשים לא מודעים לדברים כאלה ורק כשהם קורים והם בכותרות אז נופל האסימון.
    יש עכשיו סגל חזק לשנתיים, אחריו מרחב התמרון יהיה מוגבל מאוד עם שיי-צ'אט וג'יילן וויליאמס על חוזי מקסימום.
    התקווה היא ששלושתם יהיו סופרסטארים ולא תצטרך יותר מדי סביבם כדי להיות קונטנדר.

נערך לאחרונה ב: ‏23/11/24
  10. DRORIKO Member

משחק ראשון שאני רואה של יוסטון מזה המון זמן. הפעם האחרונה שראיתי אותם היתה כשדוויט הווארד שיחק שם. מאד אהבתי את מה שראיתי ונראה שעוד פעם התרסיס צדק, בונים שם משהו מאד מעניין, וזה קבוצה שכמה שנים לא ראתה פליאוף. לדאבונם של אבדיה וחבריו הם יצטרכו לפגוש אותם גם מחר.

11. k_700 Member

ההגנה של יוסטון היא באפסון הכי גבוה בליגה.
    כל כך טובים כרגע שיש להם פריבילגיה לשלוח את קיים וויטמור כרגע לג׳י ליג כי הזריקה שלו מעצבנת אותם(שהוא בעצמו סטופר רציני בהגנה).

שאנגון בעצמו נותן עונה הגנתית מהחלומות כשהוא משחק...סנטר.
    חפרתי עליהם הרבה כי יש שם פוטנציאל גבוה מאוד.
    שנה שעברה איסון לא היה רלוונטי וגם ברוקס החמיץ את רוב העונה. השנה רואים כמה התרומה שלהם עצומה.
    הם אפילו לא צריכים את ג׳יילין גרין על ספידים כמו בסוף העונה שעברה כדי לנצח משחקים ב-20 הפרש.

עוד קבוצה שתקפוץ בענק העונה זו אורלנדו.
    גנבו את הפוורוד הברזילאי גרמני דה סילבה ששיחק עם קודי וויליאמס והוא כמובן מתאים להם כמו כפפה ליד.
    ואגנר שחשבו שהחוזה שלו מוגזם(בעוד שלוש שנים זה יראה די מצחיק), שווה כל אגורה כמובן.

הארטנשטיין חתום ל-3 עונות ואפשר להאריך לו ולקארוסו בלי בעיה את החוזים בעתיד.
    החוזה טיוי החדש של הליגה אמור להקפיץ מיידית את הסלרי קאפ ב-10 אחוז כבר מעוד שנתיים עם צפי ל30 אחוז תוך 3 עונות כשהלוקשורי טאקס יקפוץ כמובן ביותר.

נערך לאחרונה ב: ‏23/11/24
  12. DRORIKO Member

אגב ה-GM של אורלנדו זה אח של קנדיס פארקר

13. yakov_y YNWA

שאנגון כישרון על שטוב בכל דבר, בכל מהלך שהוא עושה, לגמרי שחקן שיכול להיות FMVP ולקחת את יוסטון עד הסוף.
    ג'יילן גרין פסיכי, שוטינג גארד טהור שאי אפשר לשמור.

אורלנדו עם 3 כישרונות על, סאגס, ואגנר ובאנקרו, כולם צעירים, כולם כוכבים, בחירות אדירות שלהם, שאפו, עתיד ורוד.

14. k_700 Member

סאגס כשרון על?
    אולי בעתיד יהיה דירק וואייט.

באנקרו וואגנר עם הרבה שחקני רוטציה טובים מסביב במזרח זו התחלה טובה.

הבעיות של שאנגון הן באתלטיות ובpf היה לו מאוד קשה בהגנה.
    מצד שני כששמים אותו סנטר ומרפדים אותו בקפיצים של איסון ואמאן מסביב הרבה יותר קל לו.

15. DRORIKO Member