NBA 2024/25

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י yakov_y, ‏2/7/22.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם הנאגטס בגמר אחרי סוויפ. אולי יותר קשה מאשר זו של ההיט, אבל בסוף זה 4-0 על הלייקרס. הג'וקר עם טריפל דאבל כשמצד שני משחק גדול של לברון, אבל זה היה מעט מדי ובעיקר מאוחר מדי. בכלל, לדעתי המהלך האחרון מסמל משהו. דנבר בפעם הראשונה בפיינלס בנוסף לסוויפ ראשון בהיסטוריה שנתנו ליריבה שלהם.

מילה על פרישה אפשרית של לברון ג'יימס. אני לא בדיוק נמנה עם אוהדיו הכי גדולים, אבל הוא לא צריך לפרוש אלא אם כן הוא חושב שהסיכוי לקחת טבעת נוספת פשוט חלף. לא יודע, אני מניח שהטענות לכאן או לכאן מוצדקות. נראה מה יהיה, אבל תואר ה-goat (עדיין) אין לו.

לגבי הגמר, אני הולך עם מיאמי. הניסיון של אריק ספולסטרה יכול לעשות את ההבדל. יש להיט גם שחקנים שמכירים את המעמד ולקייל לאורי יש בנוסף גם טבעת אליפות.

נערך לאחרונה ב: ‏23/5/23
  2. DRORIKO Member

מה שמדהים זה שהוא נתן מחצית ראשונה אדירה עם איזה 30 נקודות. הלייקרס עצמם דפקו סקור פסיכי של 73(!) נקודות. במחצית השניה לברון כבר שפך לאגר וכל הקבוצה עצמה קרטעה עם סקור מביך של 38 נקודות, כמעט חצי מהמחצית הראשונה. לגבי המלך, עדיין יש לו מה לתת אבל הוא כבר אחרי השיא שלו. הוא יכול לתת פיקים אדירים, כמו שראינו במחצית הראשונה, אבל לשמור על אותו כושר לאורך סדרה שלמה, שלא לומר פליאוף שלם זה כבר גדול עליו. שלא לדבר על זה שבעונה הסדירה הוא משחק על הילוך ראשון כדי לשמור כוחות לפליאוף, זאת אחת הסיבות שהקבוצה שלו הגיע לפליי אין. אני חושב שברגע שהוא שבר את השיא של קארים כבר אין לו עוד יעד שהוא צריך להגיע אליו. ג׳ורדן הוא כבר לא יהיה. גם להיות הסגן של בר כוכבא זה לא רע :tonguewink:

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת מביך, אבל מיאמי עדיין לא בגמר...המשחק הרביעי ישוחק עוד מעט...

@DRORIKO
    תסתכל על הנתונים הבאים של דף הסטטיסטיקה של לברון במשחק הרביעי:
    רבע ראשון = 21 נקודות
    רבע שני = 10 נקודות
    רבע שלישי = 6 נקודות
    רבע רביעי = 3 נקודות...

זה אולי מחזק את מה שאתה אומר. לברון עדיין יכול לתרום, והרבה, אבל לדעתי את הויכוח על עניין הטוב בהיסטוריה הוא כבר לא ינצח. השאלה היא אז מה יש לו עוד להוכיח בגיל 38? בסך הכל רב התקשורת בארה"ב לא מאמינה שהוא יפרוש, אבל אין לי מושג אם הלייקרס יכולים בקיץ לגרום לזה שבעונה הבאה "קינג ג"יימס" עוד יתקרב לטבעת נוספת.

4. cheddar Member

אולי לא מאוחר לבוסטון לתקן, הם הקבוצה היותר טובה מוזר מה שקורה להם

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי את הסיכום של צוות TNT ששידר את המשחק. צ'רלס בארקלי היה בהתחלה מאד נחרץ. לדעתו הסלטיקס ינצחו בקלות את המשחק הבא. שאקיל אוניל לא הצטרף לדיעה הזאת וציין שלא בכל משחק ההיט יקלעו באחוז כזה גרוע מהשלוש (8-32) או ייאבדו מספר כדורים גבוה (16). גם קני סמית' הזהיר את אלה שחושבים ששוב יש לנו סדרה. הוא הדגיש לטובה את הגישה של הסלטיקס במשחק הרביעי, הם נלחמו על כל העונה, אבל עכשיו הם יחזרו הביתה עם הסכנה שהאדרנלין יירד. בארקלי מאד האמין שהקהל בבוסטון ידחוף עכשיו את הקבוצה שלו לניצחון קל, אבל מבחינתי ההיט עדיין פייבוריטים. מעניין יהיה בכל מקרה במשחק החמישי...

6. DRORIKO Member

יש איזה נתון שהיה מאות פעמים שקבוצה הובילה 0:3 וב-0 מתוכם הקבוצה השניה הצליחה לעשות מהפך. יש לזה סיבות מובנות כמובן. במשחק הרביעי בין הלייקרס לנאגטס חשבתי בתמימותי שרק לברון יכול לשבור את החוק הזה, כמו שהוא שבר כל חוק אפשרי, אבל אפילו עליו זה היה גדול. אז אם לברון לא הצליח ג׳ייסון טייטום יצליח?

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יודע אם הסלטיקס יכולים לעשות היסטוריה, אבל בסופו של דבר יש להם קבוצה לגמרי לא רעה. על הנייר היא יותר טובה ממיאמי. זה לא היה ככה עם הלייקרס, דנבר פשוט היו בכל העונה יותר טובים. הסיכויים עדיין עם ההיט, אבל נראה מה יקרה.

8. DRORIKO Member

@de Middenweg
    רוצה לשמוע משהו מצחיק? בדראפט 2014 יוקיץ׳ נבחר במקום ה-41. 37 מקומית מעליו נבחר אריק גורדון, היום הנושא כלים של יוקיץ׳ בדנבר. מה שכן לזכותו של גורדון יאמר שהוא התקדם והפך להיות שחקן חשוב בקנדידטית. כבר לא רק אחד שרק דופק דאנקים. אגב באותו דראפט אמביד נבחר מקום 3…

9. yakov_y YNWA

אתה מתכוון לארון גורדון,
    אריק גורדון משחק בקליפרס ואחד הגארדים המוכשרים שראיתי.

2014 מחזור אדיר,
    מבין לגמרי את הבחירות, וויגינס שחקן אדיר לדעתי בשני צידי המגרש, אמביד הלוזר כמובן, גורדון חסר כישרון והיום טופ 100 בליגה לפחות, יחסית לאין כישרון שלו מימש את הפוטנציאל שלו.
    יש במחזור הזה הרבה שמות,
    מיציץ, טאברס, קלארקסון, שחקנים אהובים.
    זאב לאבין 100 אחוז מהפוטנציאל שלו מימש כי אני לא מחזיק ממנו מעבר למספר 2 בקבוצה אלופה.
    אף אחד לא יכל לדעת שיוקיץ יהיה ככה,
    גם לא יאניס או לוקה.

10. Sweetness Justin Fields

אתה זוכר שגורדון ורוז שיחקו באותה קבוצה בהיי סקול? איך הם היו שוברים שם הגנות (אשכרה לא כוחות)

11. DRORIKO Member

כמה אני שמח על הנצחון של בוסטון. זה מחזיר את הסדרה לחיים, ממש לא בא לי עוד שיממון כמו דנבר-לייקרס. בוסטון במשחק אדיר היום, הראו עליונות מוחלטת לאורך כל המשחק. דווקא טייטום בערב קליעה נוראי, אבל חיפה על זה בהגנה אדירה וחלוקת אסיסטים. דווקא מי שבלט מעל כולם היה דריק וויט שקלע את כל מה שטייטום החטיא. דיברתי על משחק ההגנה של טייטום אבל כל הקבוצה נתנה הגנה אדירה. זה היה נראה שהם באים להילחם על החיים שלהם.

12. DRORIKO Member

לא יודע איך אני אמור להרגיש עם זה, אבל פעם ראשונה שיש מאמן nba שיותר צעיר ממני. אני מדבר על ג׳ו מאזולה. כשמאזולה ניסה להיבחר בדראפט ללא הצלחה אל הורפורד שמשחק אצלו כבר היה שחקן אולסטאר.

13. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@DRORIKO
    הסלטיקס כבר החליטו להלחם בחזרה במשחק מספר ארבע. בשלושת המשחקים הראשונים ההיט פשוט שיחקו ביריבה שלהם. צריך לתת הרבה קרדיט לבוסטון ולמאמן שלהם כי זה היה מאד קל להתקפל וללכת הביתה. אמרתי שהסלטיקס קבוצה טובה, יותר מהלייקרס, אבל מבחינתי זה יהיה לגמרי גדול אם הם ינצחו עכשיו גם את החמישי. אולי גם בגלל שפה טענו שהם "משעממים". אני אישית לא חושב כך, אבל לכל אחד טעם שונה.

הלחץ עכשיו על ההיט. הם פצועים ופחות כשרוניים מהיריבה שלהם. אני חושב שמיאמי עדיין פייבוריטית, אבל אני מקווה בשבילה שגייב וינסנט יכול לתרום במשחק הבא. הסלטיקס עכשיו בשוונג (4 שחקנים קלעו אתמול מעל לעשרים נקודות), אבל בוא נראה עכשיו אם למיאמי יש ביצים.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  14. cheddar Member

היה נראה דווקא שטייטום תופס ערב מדהים ברבע הראשון, הלכתי לישון אחרי זה

Sent from my SM-G9900 using Tapatalk

15. DRORIKO Member

דיברתי על הקליעה שלו שהיתה נוראית, אבל כמו שאמרתי תרם באספקטים אחרים.

וגם את הדבר הזה