NBA 2024/25

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י yakov_y, ‏2/7/22.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק עוד 41 יום לפתיחת הסאמר ליג.
    https://www.si.com/.image/ar_1:1%2Cc_fill%2Ccs_srgb%2Cfl_progressive%2Cq_auto:good%2Cw_1200/MTk4MjAxMTM5MTk4NDM2NDI0/e07e001e-1808-4d8f-be3d-7ae2c9ac6957-chet_holmgren.Xxx

2. yakov_y YNWA

לפני הסאמר ליג (וומבינאמה והולמגרן הולכים להיות הדבר הכי מעניין בליגה בפער) יש ב-22.6 יש דראפט וב-1.7 היום האהוב עליי בליגה ובעצם בחיים, לילה לבן עם מבול של העברות.

סקוט הנדרסון עושה רושם של הדבר הבא, יציל את שארלוט וביחד עם לאמלו יהיו שילוב מעניין.

אני מחכה לישועה מהצד של קייד וג'יידן אייבי, הלוואי והבחירה החדשה וג'יימס וייסמן יפתיעו, נמאס כבר מטנקינג אבל הציפיות שלי מאוד נמוכות.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בדראפט אני מצפה מאוקלהומה לעלות מהמקום ה12 בטרייד ולקחת את ג'ארס ווקר.
    נחכה ונראה.

4. wings Member

סיום מטורף. בוסטון עם הגנה חזקה כל המשחק. אף כוכב לא הגיע למשחק חוץ מטייטום בחצי הראשון. בחצי השני גם הוא היה גרוע. משחק מותח לכל אורכו עם הרבה לחימה ומעט כדורסל התקפי משתי הקבוצות. בוסטון התקפית קבוצה די מביכה.

5. DRORIKO Member

בכל פליאוף יש את השחקן הזה שאף אחד לא דיבר עליו וגונב את ההצגה. בפליאוף הזה זה מסתמן כמו דריק וויט.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  6. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה יכול לקרוא להתקפת הסלטיקס "די מביכה", אבל הקבוצה היתה כבר בקבר. אחרי המשחק השלישי בוסטון כבר היו מתים, נותר רק לכסות את הגופה בעפר. אז איך אתה קורא למיאמי שנותנת ליריבה שלה לחזור לסדרה בצורה כזאת? צ'וקרית? לוזרית?

לשתי הקבוצות יש עליות וירידות מאד קיצוניות. אין לי מושג מה יהיה במשחק השביעי, אבל אף אחד לא ציפה לתסריט הזה אחרי ההשפלה של המשחק השלישי. בקטע הזה כבר מגיעים לבוסטון מחמאות מאד גדולות. האם הם יכולים לגמור את העבודה בבית? אולי, אולי לא, אבל מבחינתי אם ההתקפה שלהם "די מביכה" אז ההיט צריכים עכשיו לחשוש ברצינות שהם לא יהפכו ללוזרית הכי גדולה בהיסטוריה של הליגה...בוסטון היא בסך הכל הקבוצה הרביעית שחוזרת להשוות את הסדרה אחרי שפיגרה 3-0. שום קבוצה גם ניצחה את הסדרה...לדעתי יש לשתי הקבוצות הרבה מה להפסיד, אבל לדעתי הלחץ יהיה עכשיו כפול על ההיט וזה רק בגלל ההיסטוריה...

אני לא ממש יודע עד כמה הסדרות האחרות היו דרמטיות, אבל מה שקורה עכשיו בין ההיט לסלטיקס יכול להיות משהו היסטורי אפילו רק בגלל סל הניצחון הלילה.

7. yakov_y YNWA

מה אתה יודע לספר עליו ?
    לפי ESPN, הנדרסון ייבחר שלישי, מילר שני וג'ארס ווקר בדרך לפיסטונס.

ויקטור נגד וילבראן עכשיו, מנצח קבוצת יורוליג במשחק מספר 1 בחצי הגמר הפלייאוף, האקסית שלו כשיש עליו עומס משחקים.
    34 דק', 19 נק', 14 ריב' (0 בהתקפה), 5 חס' (!), 50 אחוז מהשדה ועונשין ו-2/6 מהשלוש, מדד 24 (הכי הרבה במגרש) ופלוס מינוס של 10.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממה שאני קורא הוא אתלט רציני ומתאים לנו בול לעמדה של 4.
    נראה מה יהיה.

9. wings Member

ג'לן בראון כזה אוברייטד.

10. DRORIKO Member

גם טייטום עוד לא נתן את מה שציפו ממנו. נכון שהיום הוא היה פצוע, אבל גם בשאר הסדרה כשהוא היה כשיר הוא היה פרווה.

11. DRORIKO Member

מיאמי לעומת זאת חזרו לשחק את ההגנה האדירה שמאפיינת אותם. אמר נכון עידו גור שספולסטרה ידע ״להשכיח״ מהשחקנים את ה-3 הפסדים ולהגיע הכי ממוקדים שיש. מיאמי-דנבר הולך להיות סדרה מאד שקולה. מה שכן לדנבר יש טיפה יתרון כי לא רק שמיאמי מגיעה סחוטה, המשחק הראשון כבר עוד יומיים.

12. wings Member

בסה"כ גם בוסטון שיחקו הגנה לא רעה. מיאמי שיחקו הגנה טובה אבל עדיין בוסטון החטיאה בלי סוף משלוש כולל הרבה זריקות פנויות יחסית. גם במשחק שש הם היו עם אחוזים נמוכים מהשלוש. אין להם קלעים ובראון וטייטום לא שחקנים עם קבלת החלטות משהו. התקפית כתבתי גם אחרי משחק 6 שהם קבוצה מביכה. דנבר התקפית הרבה יותר טובה ככה שאני לא רואה את מיאמי מגיעים אפילו למשחק 7. מהמר על דנבר בשש. נראה גם אם הירו יחזור.

13. DRORIKO Member

לא ראיתי את כל המשחק אלא רק את הרבע הרביעי לפני שיצאתי לעבודה. מאד אהבתי את ההגנה של מיאמי, אבל מסכים שזה גם על בראון וטייטום(וגם שחקני שחקני המשנה שלא תרמו מספיק). עזוב שלשות, טייטום מחטיא שם ליי אפ מתחת לסל שאתה מבין שהוא לא בעניינים.

14. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי רק את החצי הראשון (נרדמתי בהפסקה) אבל מגיע להיט המון מחמאות. הקבוצה הראתה מיד משריקת הפתיחה מי הולך לנצח את הסדרה. בוסטון שלמעשה כל הסדרה חיה רק על שלשות פתחה את המשחק עם איזה 0-11 מהשלוש. מאד יפה שהחזירה מלחמה אחרי המשחק השלישי, הכבוד האבוד חזר אליה, אבל בסופו של דבר הנס במשחק השישי פשוט היה סימן לא טוב.

עכשיו נראה אם מיאמי גם תהיה מסוגלת לקחת את הסדרה מול דנבר. כשטעיתי בתוצאה בגמר המזרח אמרתי שהניסיון של מיאמי יכולה להיות המפתח בסדרה. למרות שההיט לא לקחו את גמר המזרח בסוויפ ובסוף הסתבכו אני חוזר עכשיו על אותה מסקנה. השאלה היא עד כמה דנבר תסבול מזה שהיא לראשונה בהיסטוריה במעמד הזה? האם היא תסבול עכשיו גם מחלודה מיותרת אחרי מנוחה?

הניחוש שלי, מיאמי בשש...

wings אוהב/ת את זה.
  15. yakov_y YNWA

הדירוג שלי כרגע:
    צ'מברליין הכי גדול, מייקל לצידו וכל השאר לא מעניינים אותי, אף אחד לא מתקרב אליהם כולל לברון, ראסל וכל השטויות.
    בדירוג שלי כמובן שקובי מוערך פחות מאחרים שהעלו אותו בדירוג בגלל המוות (בווינט שמו אותו מעל שאקיל), אייברסון למעלה ובכלל אליפיות זה לא בהכרח המדד לגודלה של שחקן.
    קוואי וסטף מאוד גבוהים, מאוד.

האירופאי הכי גדול לדעתי זה יאניס.
    הבינלאומי זה האקים למרות שהאקים שיחק בנבחרת ארה"ב אז לא יודע מה ההגדרה לבינלאומי בדיוק.

לדעתי יוקיץ' קרוב מאוד להיות האירופאי הכי גדול.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 14)

1. DRORIKO