מה זה פליי אין? זה כלום. הם נחלשו בכל המדדים. מלהיות באיזור הטופ 3 בליגה לפליי אין. יש גושפנקא ברורה מזו שאכלת אותה בריבוע? לפחות יוכלו להפתר מרנדל בקיץ ולהמנע מהאפרון ה1. הרייטינג של הליגה לא יחזור אם הליגה לא תייצר לעצמה מגה סטארים אמריקאים בסדר גודל של סטף-לברון. יש הרבה מאוד כשרון אמריקאי טוב בשני הדראפטים הקרובים. אולי משם.
אני רואה את אוקלהומה הזאת...והיא טובה לאללה. אני מדמיין את זה פלוס צ'אט וקארוסו ואני חושב שיש פה פוטנציאל למשהו מפלצתי לגמרי, רמת שבירת שיא מאזן עונה רגילה. חוץ מבוסטון, קשה להרגיש אנדרדוג בסדרה נגד כל יריבה. מעניין מאוד איך דיאגנול יסדר את הדקות כשהסגל יהיה בריא.
אשכרה שברו כבר שני שיאים של סיאטל ברצף הזה. שכחת גם את טופיץ׳. מה עושים איתו בשנה הבאה?? ועם עוד 700 בחירות סיבוב ראשון בדראפט הקרוב.
לא נעים אבל אם נופלים על כמה טאלנטים רציניים בדראפט הקרוב זה כבר כאב ראש רציני. או שאולי פרסטי יצטרך to cook משהו עם זה בשביל איזה יאניס.
פרסטי בזמנו כבר אכל צינור גדול. הייתה לנו קבוצה ממתק. גם עכשיו היא ממתק אבל בלי הגרוש ללירה okc היא אותה okc\סוניקס לוזרית. צריך להביא חציל מוכח במעמדים של הפלייאוף. usage של שיי ירד,של צאט ירד,אצל וויליאמס עדיין לא הוכח שהוא קיים. אני לא ממהר לשלוף את השמפניות כמו שאני לא ממהר לשלוף את השמעאקל כאשר מגיעה ורוניקה למלון אחרי שהתברר שהתמונות רוטשו בפוטושופ bro.
אתה מסתכל על זה בתור אליפות או כלום. אני צופה בקבוצה ונהנה, משחקים מצוין. אם תהיה אליפות או לא, יש יותר סיכוי שלא.
יש פה משהו עם נציגנו בזמן האחרון. Deni Avdija is averaging 20.3 PPG on 67.2% TS, 8.3 RPG, 4.0 APG, 1.0 SPG over his last 6. The just-turned 24-year-old has come on strong over the last month-plus after a slow start, looks like a building block for Portland. True all-around player at 6’9 – and on a great contract. הכניסה לסל על לברון, הדאנק אתמול על מידלטון, ההופעה המדהימה של וולף אתמול עם מישיגן בנצחון בטלוויזיה ארצית https://x.com/B1GMBBall/status/1875751744723927416 21 PTS 13 REB 7 AST 6 BLK Danny Wolf went OFF in @umichbball 's victory over USC. He is just the 3rd D-I player to reach those marks in a game since the 2002-03 season. והיתה גם הופעה גדולה של שון אבאייב באוברטיים לעיני שאק עם שלשת נצחון על הבאזר. https://x.com/UCBarstool/status/1875724031724548441