פספסת את החלק שדיברתי על קבוצה שלישית. מן הסתם הקבוצה השלישית בטרייד תהיה יעד שלברון ירצה להגיע אליו וכזאת שתוכל לגייס בחירות. אני לא מעלה דברים מהמוח הקודר שלי, זה ספקולציה שקיימת כבר חודשים. בסוף הגיוני מאוד שכוכב בולט וגדול בליגה בשנים הטובות שלו ירצה לחבור לשחקן שלם כמו לוקה כדי לקחת טבעות. כמובן שכדי לגייס שחקן כזה צריך גם gm שמבין את הנפש של השחקנים האלה, שמעורבב עם הסוכנים שלהם(אהמ) וכזה שמסוגל לשחק גם בנפשות הפצועות של כל הניקו האריסונים של הליגה. נראה לי שאני מכיר אחד כזה.
לא היה שום גאונות אצל רוב פלינקה אלא מתנה של ניקו האריסון שבעתיד נגלה מה עמד מאחוריה. לברון בפועל שחקן חופשי, הוא יעבור לאן שהוא רוצה ולא יסנדל את עצמו, אם ירצה בכך כמובן ואני בספק. בקיצור חלומות יפים על יאניס, צריך לחזור למציאות. אולי בעוד שלוש שנים(?) שייגמר החוזה והוא יהיה שחקן חופשי אז בהחלט אני שם את הז'יטונים שהוא יגיע לשוק כמו הלייקרס.
אז רוב פלינקה הגאון החתים סנטר גמור פיזית ובוטל הטרייד, כמו שאמרתי הוא מזליסט שקיבל מתנה מטיפש כמו ניקו. שום דבר מעבר וכמובן שוב המזל הטיב עמו. AD לא ישרוד, אין ספק בזה. אבל שהוא יהיה כשיר ובדקות שקיירי יחזיק את העומד של ניהול המשחק אנחנו קבוצה מפחידה, רק חבל שגם קיירי לא יעמוד בעומס. ניקו כל כך מטומטם, כבר החלטת להשמיד את הקבוצה היה צריך להביא עוד יוצר ומוביל כדור בשביל לתת לפרויקט הזה צ'אנס נורמלי.
שזה כמובן מבטל מיד את התסריט המטופש על ה…דאלאס יודעת משהו על הבריאות של לוקה ומסתירה את זה. אין דברים כאלה, בכל טרייד שמים את הביטוח שהשחקן צריך לעבור את כל הבדיקות. יש מסביב לוויליאמס סימני שאלה על כשירות, אם זה לא היה שם הוא היה משחק יותר מכמות משחקים של עונה וחצי בקריירת nba שלו. ממש לפני הדד ליין הןא חזר לשחק, כנראה זה מה שיצר את הטרייד הזה. דייוויס יתן מספרים, אני לא רואה איך אתם קבוצה מפחידה איתו בפלייאוף. מפחידים זה מה שהייתם עם לוקה.
מי מאמין לדיווחים המטומטמים של כתבי החצר של מרים וניקו על בעיות רפואיות אצל לוקה. הבן אדם לא פספס אף משחק חשוב בקריירה והגיע כל הזמן למשחקי הנבחרת ומשחק מקצועני מגיל 15. רק אמריקאים טיפשים שמנסים להצדיק את הטרייד ההזוי הזה עוד שולפים את הטענה הזאת. לגבי דאלאס, בריאות זה המפתח. שלושת הכוכבים שלך שחקנים שבריאות זה לא הצד החזק שלהם וזאת בעיה. נעזוב שגם מקצועית הקו האחורי פשוט לא מספיק איכותי ולא הגיע שום חיזוק לשם בהיעדרו שלו לוקה. ג'יידן הארדי צריך לבצע את קפיצת המדרגה ואני בספק אם הוא יכול לעשות זאת. בשולי, אחלה כריסטי.
בנוסף לזה שאתה פחות צריך ספייסרים ליד קיירי ואיידי שזה מה שרוב הסגל שלך מציע בהתקפה.הסגל הזה נבנה בדיוק ללוקה(ועל חלק מהמהלכים בהחלט הגיע קרדיט לניקו), לא לאף שחקן אחר. מאמין שתכנסו לפלייאין, אבל בלי לוקה אני אהיה מופתע אם זה יתחבר למשהו רציני בפליאוף.
ניצחנו אצל ממפיס , היה 30 הפרש כבר, בלי 6 שחקנים, כשהם עם סגל מלא. באמת אנחנו המלכים של העונה הרגילה. חבל שזה לא נותן דבר כשיתחיל הפלייאוף, עדיין כיף לראות את המשחקים.
אין ספק שניקו היה מצוין בשנתיים האחרונות בבנייה סביב הכוכב שלו ושל המועדון לעשור הקרוב. לכן אני לא מאמין שהוא החליט להעביר את לוקה, הוא רק השעיר לעזאזל שיקבל את האש מהאוהדים.
Roma ימח שמה של המערכת הזו משנת 1999 אני לא מצליח לצטט אותך- עזוב ניקו עכשיו ועזוב עכשיו פלינקה גאון מאת קיי700. בסופו של יום דונציץ יכול לקבל עכשיו אך ורק חוזה ששווה 229 מיליון דולר (?) אצלכם יכל לקבל 345 מיליון דולר. הוא עבר כי היהודיה הכוזרית-קמצנית מלוכלכת לא רצתה לשלם לו. זה פשוט מאוד - וחבל כי בסוף הוא כן יקח אליפות בלייקרס וזה יכל לקרות גם אצלכם. אני לא יודע בשביל מה היא קנתה צעצוע אם לא למקסם את ההנאה מהצעצוע כי מה זה שווה בלי אליפות? ועל זה נאמר "חלון קטן במטבח עם השקפה מינימלית על העולם". זה הדבר היחיד שהן טובות בו. וגם 5-15 דקות משגל תלוי בגיל ובמצב בריאותי.
המעבר לשוק הרבה יותר גדול כמו לייקרס שווה ללוקה הרבה כסף, אני לא דואג לו. הסופרמקס זה בלבול מוח בדיוק כמו הכשירות ושאר הסיבות להצדיק את הטמטום הזה. בטח שהביאו את AD בטרייד שכבר אחרי משחק אחד ייעדר לחודש. אני בטוח שרב הנסתר על הגלוי בטרייד הזה.
הטרייד לא כשר. אם היה עניין להיפרד מדונציץ, הזוי אבל נניח, ניתן לשווק אותו לכל הליגה ולקחת הצעה ענקית פי כמה מזאת שהתקבלה תוך מו"מ הכי חשאי שאפשרי לבצע. רק תמימים יחשבו שהטרייד הזה הוא כמו שמסופר בתקשורת.
אחינו זה הזייה לגמרי. אז בחירה לא מוגנת בשנת 2039 ועוד איזה חציל שאף אחד לא מכיר וAD. אי אפשר היה להוציא גם את ריבס שתפר ללא לברון וAD על הפרקט 45 נק' אמש ? לא אולסטאר ולא יהיה אולסטאר אבל ראבק... אם כבר שחררתם את פלופציץ לפחות תוציאו את עליו המקסימום (שזה גם לא הרבה כן ?). משהו פה מסריח לגמרי,זה באמת מוציא את הספורטיביות בענף,הונאה זו עבירה פדרלית חמורה מאוד. מה אתה אומר לגבינו ??? מי מדיח אותנו בפלייאוף???