NBA 2024/25

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י yakov_y, ‏2/7/22.

1. yakov_y YNWA

מסכים שללייקרס יש סייז, יש קלעים לא רעים גם כן, אין סטופר הגנתי אני מסכים בקו האחורי אבל פה חולק עלייך,
    גבוה נורמלי אין (כריסטאן ווד, מה איתו ?), הגנתית יש לא מעט אופציות:
    אלכס לן מוכח בליגה, כרכיסטיאן קולאלו מפלצת בהגנה,
    מה עם מקסי קלבר ? מתי חוזר מפציעה כי גם הוא נחשב, יש את טרי ג'ימסון גם כן.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם משחקים סמול בול ונראים כמו דאלאס משופרת. לא חסר להם שום גבוה.
    הם נראו מדהים נגדנו.
    הם בדרך לקחת את המערב ולהפסיד לבוסטון בפיינלס.

3. k_700 Member

ווד נחתך.

אלכס לן זה כלום. מאז ומעולם היה כלום.
    אתה מסתכל מאצ׳ אפים תשווה את החרא הזה לצ׳ט והארטנשטיין. על מה אתה מדבר איתי? גובה בלי טאץ בידיים, איטי שלא מסוגל לצאת על גארדים.

מקסי קלבר? הוא לא באמת גבוה והוא גם לא באמת כשיר וספק אם בכלל יהיה כשיר לשלבים האלה בפליאוף.
    ללייקרס יש את הייז(שזה איטריה שמקסימום יכולה להתגלגל ללובים, בלי הגנה) ווונדרוילט שהוא הרבה אחרי השיא ההגנתי שלו, פציע.

אתה לא באמת הולך אול אין בפליאוף הנוכחי.
    הכי הרבה שהליירס יוכלו לעשות זה לגנוב משחק כי לוקה זה לוקה ויש אולי עוד 2 שחקנים בליגה הזאת שאני סומך עליהם שיתעלו בפליאוף כמו שאני סומך על לוקה.

4. k_700 Member

לדאלאס היה קליברים מטורפים בהגנה וקיירי שצעיר מלברון ב9 שנים בערך.
    על מה אתה מדבר?

שני גבוהים הגנתיים כשאחד מהם מסוגל לייצר נקודות בצבע בצורה אמינה, פוורד חזק עם קליעה, עוד 2-3 ווינגמנים שהם שומרים מצוינים עם קליעה.
    דאלאס הייתה מאצ׳ אפ הרבה יותר קשה לאוקייסי של שנה שעברה(עם גידי) מהלייקרס הנוכחית.

5. yakov_y YNWA

אני יודע שווד נחתך,
    אני רק לא מבין למה הוא ובויאן בוגדנוביץ' חופשיים ובלי קבוצות.

אפשר לחשוב איזה הבדלים יש בין דאלאס אשתקד ללייקרס, בטח התקפית.
    הגנתית רק צמד הסנטרים ההגנתיים של דאלאס עדיפים על הלייקרס וגם זה לא הרבה, אני כן מחזיק מההגנה של הלייקרס, כריסטיאן קאולו שחקן הגנה ברמה גבוהה, סנטר ראשון מבחינתי ברוסטר הזה.

6. k_700 Member

זה פשוט לא היה משחק מעניין, זה למה נרמסתם.
    אתם סתם מריצים שחקנים שישמרו על כושר. המקום הראשון מובטח, שיי צריך לשחק כדי להבטיח את הmvp שלו, ללייקרס בשבוע האחרון יש על מה לשחק. זה למה הפסדתם את המשחק ההוא.
    פשוט מאוד.

אתם פייבוריטים גם על שאר הקבוצות שרשמתי שם אבל ברור שיש להם מאצ אפ הרבה יותר טוב נגדיכם מהלייקרס הנוכחיים.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מרגיש שאני כותב דברים לאנשים שלא ראו את 2 המשחקים השבוע. תאשרו שראיתם את המשחקים במלואם ונתקדם משם.
    לא בוקס סקור ולא שום דבר.

לייקרס הראתה דומיננטיות מוחלטת ביום ראשון, במשחק היום היה צמוד מאוד יכל ללכת לכל כיוון עד שדונצ'יץ' עף מהפרקט.

מה זה סתם מריצים...אוקלהומה לא נתנה 100%? לא מבין את זה.

גם היום אחרי ההשפלה בראשון לאוקלהומה לא היה אכפת מהמשחק? זה היה צמוד כי לא היה אכפת לה?

8. k_700 Member

דאלאס של שנה שעברה נתפרה בצורה מושלמת כדי להשלים את לוקה.
    גבוהים הגנתיים שמסוגלים לקפוץ ולהתגלגל לסל.
    סטופרים בלי סוף לידו(אין לו הרי הגנה).

שוטינג גארד כוכב שמשלים אותו בצורה מצוינת עם נסיון מוכח בפליאוף, ווינגמן חזק שמסוגל גם לקלוע, גם להגן וגם להכנס לסל(וושינגטון). וזה עוד לפני שהתעמקתי בכלל בספסל הלא נגמר שהיה להם שם כשרדיק משחק בקושי עם 3 שחקני ספסל שהוא בכלל מאמין בהם.
    מדהים שבכלל צריך להסביר את זה.

הלייקרס הנוכחית לחלוטין לא בנויה למידות של לוקה.
    הוא שחקן גדול שיתן תצוגות גדולות בכל חמישיה אבל להגיד לי שחמישיה עם ריבס, לברון והייז(הוא יהיה הסנטר של ה35 דקות למשחק בפליאוף לא קולוקו שמשחק 8 דקות לערב פעם ב..) יכולה לדגדג בהגנות של פליאוף באותה צורה שדאלאס עשתה בשנה שעברה...זה בדיחה.

אבל נחזור להודעות האלה בקרוב.

9. k_700 Member

השקיעה כמו שקבוצה בשבוע אחרון לעונה סדירה משקיעה.
    אתה תראה את המיינד סט של okc בעוד שבוע מהיום ותבין למה מה ההבדל בין איך שנראתה בראשון לקבוצה שעולה לשחק בפליאוף.

10. yakov_y YNWA

ראיתי את המשחק ה-1 ובכלל לא הסתכלתי עם הבוקס סקור.
    היה משחק פסיכי של הלייקרס ובעיקר חד פעמי, הם קלעו שם כמו פסיכיים עם יד על הפנים, זה היה לא הגיוני.
    מהרבע השני הם ברחו, וואלס שמר טוב ועדיין לוקה חגג עליו כי אי אפשר לעצור את לוקה, עובדה שהחלפתם את וואלס בשומרים אחרים על לוקה וזה לא צלח, כולל קראוסו שהוא טופ הגנה בליגה.

וינסט וסמית' קלעו מהספסל קליעות פנויות, וויליאמס והולגרן שיחקו מעט ולא היו טובים, בפלייאוף זה לא ייקרה.
    משחק לא משקף לדעתי, בחיים הלייקרס לא ייקלעו ככה שוב.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני פשוט לא מבין מה זה אומר.
    תמיד אומרים על אוקלהומה שהיא חכמה על העונה הרגילה, עכשיו בעצם זה הפוך? צריך לחכות לפלייאוף כדי לראות את אוקלהומה האדירה?
    לא מבין, הכל נשמע לי כמו סיסמאות.
    אין התייחסות רצינית לדברים שרשמתי ולמה שקרה בראשון והיום.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הם קלעו המון שלשות חופשיות.
    היום קרה בדיוק אותו דבר, הם שוב קלעו המון שלשות. אתה חושב שזאת מקריות? אוקלהומה מאפשרת ליריבה לזרוק המון לשלוש. זאת סטטיסטיקה ידועה.
    צ'אט היה די גרוע גם היום. וויליאמס היה מצוין מחצית 1 ונחלש מחצית 2. יש הבטחה שהם יהיו טובים בפלייאוף?

13. yakov_y YNWA

הלייקרס קלעו 22 שלשות במשחק ה-1, 18 שלשות במשחק ה-2.
    הממוצע שלהם אחרי צמד המשחקים האלה הוא 13 שלשות, הם לא קולעים ככה כי זה לא הגיוני, יום חד פעמי.

היחידים בליגה שזורקים וקולעים כמו פסיכיים מהשלוש הם בוסטון שיש שם סוללת קלעים + 2 קלעים היסטוריים לפי מספר נתונים כמו פריצ'רד וסם האוזר.
    ג"ס לא כאלה כי באדי הילד מאכזב והיה צריך להיות משמעותי יותר.
    אגב באדי הילד, אני זוכר שעונה שעברה הייתה הפעם ה-1 שלו בקריירה שהוא הגיע סוף סוף לפלייאוף וניק נרס האידיוט בקושי נתן לו דקות, מקווה שעכשיו יפציץ.

איזה קטע אם OKC מקבלת סיבוב ראשון את מינוסטה, חתיכת מוקש.

אני הולך ומתפלל שהקליפרס יילכו עד הסוף, מאמין בהם, יש שם כמות כישרון פסיכית.
    במזרח מהמר על קליבלנד, הם מושלמים, הלוואי והפיסטונס אבל אין סיכוי.
    הפציעה של לילארד חיסלה ליאניס את הסיכוי.

קליבלנד - קליפרס הגמר לדעתי.

14. k_700 Member

אתה צריך להבדיל בין ביקורת רגילה על עונה רגילה מול פלייאוף לבין הסקת מסקנות משבוע אחרון בעונה רגילה כשלקבוצה אחת אין על מה לשחק ולקבוצה שנייה יש מה לשחק אחרי רצף משחקים לא פשוט עם תוצאות לא טובות וכשהיא במאבק עם 5 קבוצות על מקום 3 במערב.

ברור שאוקלהומה לא נתנה את ה100 אחוז במשחק הזה. אתה אומר שראית אותו, לא? אני באמת צריך להסביר לך שזה לרק 40 אחוז מההגנת פרימטר שהקבוצה הזאת מסוגלת לשים בפליאוף? אני באמת צריך להסביר לך שקצב הפוזשנים במשחק הזה לא יתקרב לקצב הפוזשנים שיהיה בפליאוף? על מה יש לדבר פה בכלל? לייקרס במשחק הזה לוקחת 10 ריבאונדים יותר מokc שנעצרת על 34 ריבאונדים? נראה לך הגיוני?

15. DRORIKO Member

מת על אדוארדס אבל אני עדיין מחפש את המשחק הגדול שלו במאני טיים, כדי להגיע לספירה של מייקל וקובי הוא יצטרך גם את הדם הקר שלהם, כי מבחינת היכולות הוא שם. מצד שני הוא רק בן 23.