הוא לא יגיע בחיים לספירה של מייקל ג׳ורדן וקובי אבל הוא כן שחקן מצוין עם תקרה גבוהה ולדעתי גם נראה מספיק טוב לגילו בפליאוף האחרון. זה בלתי נתפס שהם ויתרו על טאונס. החלטה מחורבנת.
כן אבל נגד דאלאס הוא נחנק, שזה למעשה היריבה האמיתית הראשונה שהם קיבלו. גם אתמול שזה היה משחק סופר חשוב על פליאוף הוא הלך לאיבוד. אין בעיה שהקבוצה השניה חוזרת מפיגור, אבל אתה צריך המנהיג שמחזיר את הקבוצה לתלם, במקום זה הוא נראה לחוץ ומבולבל ואיבד יותר מדי כדורים.
שחקנים גדולים מאוד בגילו לא עברו סיבוב בפליאוף. הוא עבר 2 בג׳ונגל של המערב. תתן פקטור של משחק במערב והוא סיים את העונה הקודמת עם ציון לא רע בכלל.
אם נשחק בנדמה לי אז אם אוקלהומה של שנה שעברה היתה פוגשת את הלייקרס של השנה היא אולי היתה מתקשה, אוקלהומה של השנה מגיעה יותר מנוסה ומחושלת. הלייקרס בנויה על טריו איכותי אבל חוץ מזה אין שם יותר מדי. איפה זה ואיפה העומק המטורף שלכם.
מעניין מה ראיתי 7.5 רבעים. מקווה שזה המיינדסט... איך היום עדיין המיינדסט לא היה 100% אחרי השפלה בראשון? לא יודע. אני יצאתי מודאג מאוד מ2 המשחקים האלה.
מקווה שאנשים רואים פה איך הגבוהים של דאלאס, אחרי שנגמרה להם העונה, קוצרים את הלייקרס במשחק חשוב עבורם. זה רק לוקה.
מחצית, לוקה בכה, לוקה עם 31 מה-60 של הלייקרס במחצית, אחוזים טובים מהשלוש מאשר מהעונשין, דיוויס עם 4-4-4 עלוב, רק לוקה ומרשל עם מעל 8 נקודות בחצי הזה. קראו לפיטורין של הריסון. חבל שדינוודי ו-וושינגטון לא בשיא שלהם העונה.
איזה חוויה אלכס קארוסו. אני אומר לכם, השחקן הזה עושה מיליארד דברים שלא מגיעים לבוקס סקור. אני לא יכול לספור כמה דיפלקשנס הוא הביא היום. מת עליו.
ג'יידן אייבי בדרך לשחק, משנה לנו את כל העונה, שרודר נורא מאכזב. סבוניס בדרך להיות מלך הריב' 3 פעמים רצוף של הליגה. 19 נק', 14 ריב' (!) ו-6 אס' בממוצע למשחק. עוד שיחוק של פרסטי.
פיניקס סאנס זה פשוט מצב עצוב סגל של קונטנדרית, על הנייר, לפחות לדעתי, לא מגיע לפליי אין. הבעיה שם היא מאמן. באמת חשבתי שווגל מאמן טוב. האליפות בבועה, הסדר, הווינריות. הייתה שם היררכיה טובה הרבה בזכותו. בסאנס זה בדיוק ההפך. אולי האגו של ביל גדול עליו. אני חושב שכשחקן ספסל ביל היה נהדר לפיניקס, לא בצוותא עם דוראנט ובוקר אפילו לא שניה. פשוט עולה , ועושה את שלו כגו טו גאיי. בטח בעונה רגילה שדוראנט צריך את המנוחה לפלייאוף. גם רכז הוא לא טרח להביא, ולא סטופר הגנתי. יצער אם הם אכן יפרקו את החבילה כי הסגל הזה יכול לתת הרבה יותר עם מאמן אחר. הויתור על נורקיץ' דבילי בעיניי. נעשו שם גם טעויות ניהוליות. אבל ווגל האחראי המרכזי לנפילה של הקבוצה הזו. פיטוריו מתבקשים.