זה אכן נראה שהסדרה די גמורה, אבל אני עוד נותן צ'אנס להיט. בוא לא נקבור אותם כרגע לגמרי. אולי נגמר הדלק לקבוצה שניצחו בפלייאוף בין השאר את מילווקי ובוסטון, אבל ברור שהמומנטום עכשיו לחלוטין בצד של יוקיץ' וחבריו.
מיאמי עשו פליאוף אדיר אבל דנבר, או ליתר דיוק ניקולה יוקיץ', זה כבר משוכה גבוהה מדי. עופר שלח אמר משהו נכון לפני השידור. בקרב ה"כוכבים" בין יוקיץ' ומארי לבין באטלר ואדבאיו לצמד הראשון יש יתרון ברור ומיאמי יכולה לנצח רק אם הצוות המסייע יהיה טוב יותר מזה של דנבר, מה שלא קרה אתמול, ולא קרה ברוב הסדרה, שזה מעניין כי דווקא במשחק חלש של מארי מי ש"החליף" אותו היה ארון גורדון עם המשחק הכי טוב בקריירה שלו. האם מיאמי מסוגלת לדפוק ריצה של 3 נצחונות רצופים? קשה לי מאד להאמין.
כן אבל יוקיץ' הוא גם פליימיקר. שאק היה רק פינישר. היחיד שמזכיר לי את יוקיץ' מבחינת ורסטיליות זה לברון, רק שליוקיץ' יש יכולת מסירה טובה יותר.
לא הייתי משווה את יוקיץ' עם לברון. כשאני רואה את הג'וקר בפעולה אני בעיקר נזכר בארווידס סבוניס. הוא היה פחות אתלטי מסרבי, אבל הליטאי גם היה מעין פליימייקר.
@DRORIKO לברון הרבה יותר גארד, יוקיץ' ממש סנטר. אין לו את האתלטיות כמו שיש ללברון. לכן אני לא משווה בין השניים. אם אתה כבר רוצה להשוות את לברון עם מישהו הייתי הולך על מג'יק ג'ונסון. פליימייקר ששיחק בסדרת גמר גם כסנטר.
אתם מדברים על לברון באיכות שלו כפליימייקר הוא מתקרב למג׳יק....עם pr יותר טוב כבר מזמן היו אומרים את זה. הגאווה של קרואנקי השנה, לצערם של אוהדי ארסנל.
כן ברור שזה שחקנים שונים. אני מדבר מבחינתך ורסטיליות, מבחינת זה שהם יכולים לשחק בכל העמדות על המגרש, וכן צודק גם לגבי מג'יק. כרגע מבחינת הפריים שלו יוקיץ' מרשים אותי לא פחות מפריים לברון אבל קשה לי להאמין שהוא יעשה קריירה כמוהו. הוא כבר בן 28.
איך לעזאזל מנגרים בליגה הזאת נכשלים פעם אחר פעם, עושים החלטות לא ברורות ומקבלים מיליונים ואני בבית. ברצינות עכשיו, טרייד רע, במיוחד של הסאנס. קודם כל לא מספיק החוזה של אייטון, גם הסופר מקס של ביל, לא יהיה להם ספסל ראוי. אייטון לא ייראה שום כדור, דוראנט היחיד ששומר וכל זה בגילו, ביל ובוקר לא יכולים לשמור, לשחק 1 או לשמור על 3, הם על אותה משבצת. אין רכז עכשיו וכאן צריך רכז במיוחד כמו כריס פול. הם יהיו חזק במאבק אבל כמו ברוקלין, היו חזק במאבק וביזבזו שנים ונכסים על כלום. וושינגטון בבנייה בשעה טובה, איחור של כמה שנים. עשו הכל להיפטר מביל, אפשר להבין אותם.
פול כנראה לא ישחק בוושינגטון או יעבור תוך כדי העונה. הטרייד הזה מזעזע. מבחינת הסאנס אין בו פוטנציאל לכלום חוץ מלפגוע עוד יותר ביעילות של בוקר ודוראנט. מה שסינדל את וושינגטון להוציא פה בחירות סיבוב 1 זה הוטו שהיה לביל בחוזה, מה שהוריד מראש יעדים שהוא לא היה רוצה להגיע אליהם(חוזה שואה). ילכו עכשיו לריבילד ארוך.
אגב, יהיה פה איזה שלושה ימים להשלים את הטרייד הזה. שזה במילים אחרות, לחפש לפול קונטנדרית שתקח אותו עבור משהו סימלי שילך לוושינגטון. האלטרנטיבה אחרי הכל של וושינגטון עם ביל הייתה ביי אאוט זה מה שהוריד את הערך של הטרייד הזה לזנות עבורה(בהשוואה נניח לסטנדרט שנקבע עם סמרק״שים מהלכים מהסוג של גובר=7 בחירות דראפט).