NBA 2024/25

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י yakov_y, ‏2/7/22.

1. DRORIKO Member

אני יכול להבין את ההייט להארדן, לא לקוואי. מה זה המימדים הרגילים של קוואי. יש לו יותר אליפות ו-FMVP מליוקיץ'. הסיפור עם קוואי זה מצב הכשירות שלו, אם הוא יצליח להיות כשיר כל הסדרה, וזה חתיכת אם, דנבר לא תלקק פה דבש. וזה לא רק השניים האלה, יש לך את פאוול שזה חתיכת שחקן, יש לך אחלה צוות משלים. אם קוואי כשיר, ואני שום מדגיש אם, זה באמת סדרה פתוחה.

2. yakov_y YNWA

יוקיץ' מסיים עונה עם ממוצע טריפל דאבל.
    שלישי בנקודות, שני בריב', שני באסיסט, שני בחטיפות !!!
    העונה הכי גדולה שראיתי משחקן.

יאניס 3/4 עונות אחרונות, שני במלך הסלים.

עונה 12/13 האחרונות שסטף הוא הקלעי שקלע הכי הרבה שלשות בממוצע למשחק.
    בת'כלס זה 12 מ-12, עונה אחת היה פצוע.

נערך לאחרונה ב: ‏14/4/25 ב- 02:19
  3. k_700 Member

קוואי בקליפרס הוא כלום והכלום הזה כבר הרבה יותר מדי זמן.
    גם בין הפציעות.
    שיראה שנשאר שם שמינית מהשחקן ההוא מטורנטו או מהסוף של הספרס(כשגם שם הוא פירגן לעצמו במנוחות) ונגבש דיעה מעודכנת.

עד אז מדובר בסמרטוט שחקן את הפרנצ׳ייז הזה לאבדון עם הטרייד של pg שהוא רקם וכפה.

יוקיץ יכול לסיים עם אליפות אחת את הקריירה ואני מבטיח לך שבall time greatness הוא יהיה 17 מקומות לפחות מעל קוואי.

אגב נתונים, יוקיץ זה אחד מהנתונים הכי מדהימים שתקראו.
    Nikola Jokic has gone the first 823 games of his career (incl. playoffs) without having a teammate who was an All-Star, All-NBA or All-Defensive player that season.

Of the ~5000 players in NBA history, he’s the only one to go his first 700+ career games without such a teammate.

מסכם נהדר את האלוהיות של השחקן הזה.

4. DRORIKO Member

לא אמרתי שקוואי יותר גדול מיוקיץ' שלא יובן. יוקיץ' זה משהו שעוד לא נראה בנבא, אבל קוואי כשהוא כשיר זה שחקן אדיר. הבעיה שזה לא קורה הרבה, ובשנים האחרונות או שהוא לא משחק או הוא שהוא נראה כמו הצל של עצמו(בסדרת פליאוף האחרונה זה כבר היה עצוב) אבל כשהוא מראה מה הוא יודע כמו הלילה זה תענוג לראות את השחקן הזה, זה נראה כמו פלאשבק לגמר 2019. מה יהיה נגד דנבר אני לא יודע, לא אופטימי לגביו אני חייב להגיד, אבל אם הוא ישאר כשיר כל הסדרה ויהיה במיטבו יוקיץ' לא יטייל שם.

5. k_700 Member

לפליאוף הקודם הוא הגיע כשיר.
    לפליאוף הנוכחי הוא מגיע אחרי מנוחה של 60 משחקים.
    שיחק נהדר היום מול ג״ס נכון? מצוין אז אפשר לעשות וי על המגיע בכושר שיא גם לפליאוף הנוכחי, אני מצפה לאליפות.

מתישהו יגמרו התירוצים?
    שיבוא יראה מה הוא שווה באמת בקבוצה שהיא ביי פאר יותר עמוקה ממה שיש ליוקיץ כרגע ויראה שהוא לא הסמרטוט רצפה הרגיל שיוקיץ מנגב איתו את הפארקט ואז נחזור להגיד מילים טובות. עד אז הוא סמרטוט בכיין שמגיל 24 בערך מחשב לעצמו דקות בעונה הרגילה כדי להגיע בשיא לפליאוף. כמו סמרטוט.

כתבת שיש לו יותר fmvp ואליפויות מיוקיץ׳.
    מעניין למה.

כמה אליפויות היו יכולות להיות ליוקיץ אם היה בטעות נופל לקבוצה הכי גדולה בהיסטוריה של הספרס ומשחק שם חצי קריירה? אני מהמר על 6 בשלב הזה.

6. DRORIKO Member

אמרתי את זה כדי להבהיר שלהבדיל מהארדן הוא כן מופיע לפליאופים, או הופיע בעבר. עשיתי את זה בדרך ההקצנה, אבל הכוונה שלי לא היתה שהוא היה יותר גדול מיוקיץ'.

בסדרה האחרונה נגד דאלאס הוא לא היה כשיר במאה אחוז, לא יודע אם אפילו בחמישים. הבן אדם לא זז על המגרש, הוא נראה כמו איזה מומיה. זה מעבר לשחקן שנותן סדרה לא טובה, היה שם משהו בריאותי.

וקוואי לא לקח אליפות רק עם הספרס. הוא לקח אליפות גם עם סגל נחות בהרבה.

7. DRORIKO Member

בכל מקרה 2 הקבוצות האלה לא עוברות סיבוב שני, אבל יכולה להיות אחלה סדרה ביניהן.

8. Roma מנהלים

מאז הטרייד כבר דאלאס לא מעניינת אותי כל כך, ובכזאת שמעתי פודקאסט בעברית שעסק בסאנס והעתיד שלהם. חשבתי לעצמי איזה GM מטומטם מסוגל לחשוב שברדלי ביל יכול לעזור לקבוצה שלו למרות חוזה הדמים וסעיף הוטו ואז נזכרתי שדאלאס עדיין לא נפטרו מהמחלה שנקראת ניקו האריסון.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  9. yakov_y YNWA

תן המלצה לפודקאסט.

האמת שדאלאס סופר מעניינים אותי ואני מחזיק להם אצבעות כי נעשה לאנטוני דיוויס עוול,
    אין ספק אבל שזה טרייד שפירק מועדון והסגל הנוכחי רע, הלוואי ויהיה נס.
    חתיכת חריש עמוק צריך לעשות בדאלאס, גם בסגל.

בודנהולצר פוטר אחרי שנה אחת בלבד, מעניין כמה פיצוי יקבל.
    בעיקרון בוקר ודוראנט זה חלום לכל מועדון, צמד כוכבים שיכולים לקחת אותך לאליפות, כן כן, זאת דעתי.
    צריך להשלים קבוצה טובה סביבם וכרגע אין את זה,
    מצד אחד רוב הסגל מסיים חוזה שזה מעולה,
    מצד שני, ביל עם 53.5 מיליון עונה הבאה וגרייסן אלן עם 17 מיליון, זה יותר מ-70 מיליון דולר על 2 שחקנים שמכבידים על תקרת השכר.

אני במקומם לא מוותר ולא מפרק את הצמד, הולך על אליפות עונה הבאה.

עוד GM כושל, גריפין פוטר מהפליקנס, 6 שנים של כלום.
    לא עברו סיבוב מהימים היפים של דיוויס והולידיי.
    הם בבעיה רצינית,
    מארי - מקולום - מרפי - זאיון, כולם עם חוזים שלא שווים את התפוקה.
    הם חייבים ללכת לטקנינג ויש להם אחלה נכסים.

10. k_700 Member

בוקר כוכב?

עומד לי על הלשון להגיד שגם דוראנט בגילו ומצבו זה לא יותר מכוכב שני שיכול להצליח אולי ב2-3 קבוצות בליגה הזאת.

גרייסון אלן אחלה של חוזה ובכלל אחלה של שחקן סגל. הייתי חוטף אותו ללייקרס בליגה למצמץ, חבל שזה לא אפשרי.

11. yakov_y YNWA

8 עונות רצוף דווין בוקר עם 25 נק', זה לא כוכב ? כל כוכב בליגה הזאת אתה מוצא לו משהו שלילי, לא כולם לוקה.

גרייסן אלן אני אוהב אותו אבל הוא לא יודע להוריד כדור ולא טוב בכלום למעט קליעה, 10 נק' בממוצע לערב עם חוזה של 17 מיליון, זורק אותו, אפשר למצוא קלעי מצוין כמוהו בפחות.

קווין דוראנט נתן עונה גדולה אישית, כוכב לא פחות.

רץ איתם בלי שאלה, מחבר אליהם רכז וצמד גבוהים דומינטטי.

יש שחקן בליגה עם 50-40-90 ? אין לי כוח לבדוק.

12. k_700 Member

לא. זה לא כוכב. כוכב זה מישהו שמסוגל להתעלות, לסחוב, להצטיין ולגרום לקבוצה שלו להראות מנצחת.
    בתי הקברות מלאים בשחקנים שקלעו 24+ נק׳ למשחק, סיימו מחוץ לפליאוף, לפליי אין ובלי בחירת לוטרי.
    אפשר לשאול פשוט שאלה פשוטה. איזה כוכב טופ 10 בליגה ירצה לחבור היום לדווין בוקר כדי להיות קונטנדר?
    גרייסון אלן הוא קלעי שלשות אמין, הוא שומר מצוין, הוא האסלר ובאופן כללי הוא שחקן משלים אמין/שחקן שישי מצוין.

לוקח אותו בלי למצמץ ללייקרס ולכל קבוצה ששואפת להיות רצינית. החוזה שלו נוח מאוד, גם הגיל.

אין שום כוכב בפיניקס שאפשר לבנות סביבו משהו רציני.
    בוקר הוא במקסימום שחקן 3 בקבוצה טובה.

דוראנט שיחק את המשחק האחרון שלו בקבוצה.

13. yakov_y YNWA

דוראנט עם חוזה לעונה נוספת,
    יכול להבין אותך אם תגיד לי דוראנט בגיל 37 או בוקר לא יכולים להיות מספר 1, אבל להגיד שבוקר הוא במקסימום שחקן 3 בקבוצה טובה זה מגוחך.

לפחות על הפליקנס אני מבין שאנחנו מסכימים, אין עתיד שם בסגל הנוכחי, זה לא שחסר להם רק סנטר וזהו, הם צריכים ללכת לטנקינג.

הלכתי לבדוק, קרי היה עם 39.7 אחוז מהשלוש, חסר מעט להכנס למועדון.

14. k_700 Member

לא לוקח את בוקר ללייקרס גם במקום ריבס.
    אוברייטד ענק.
    אין לו אופי לקבוצה שרוצה לקחת אליפות. סקורר ותו לא, לא משהו שלא רואים נכנס ויוצא מהליגה.
    אבל כבר הבנו שההגדרות שלך לכוכבים כל כך לא מציאותיות, איך נאמר? אני כבר שנתיים רגיל.

15. Roma מנהלים

yakov_y

הכדור הכתום, עושים NBA ואולאראונד. שלושתם סבבה, אני לא הכי בררן בסוף אני שומע בחצר תוך כדי אימונים.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 4)

1. BVB09