איפה ליברפוללעד??? בקיצור 68-14. הקבוצה היחידה בליגה שבנויה לקחת סדרה מול בוסטון \קליבלנד. רק אליפות בפלייאןף הזה!!!! אחרי זה לא נראה אחת כזו עד שנת 2097
אתה טועה, המרוויח הכי גדול מהטרייד הזה זה הGM בוושינגטון שעכשיו יוכל להשתמש בבחירה הראשונה של פיניקס ב26, ב28 וב2030.
נראה לי שפיניקס מ2026 הולכת להיות הקבוצה הכי מצחינה וחסרת עתיד בליגה והיא תצחין כל הדרך לבחירת טופ 3 בשביל… וושינגטון. טרייד נפלא מהצד של וושינגטון, בטח כשהיה לביל את הוטו. אבדיה מבחינתו קיבל את פול וקוזמה במוד שואה של יותר יוסג׳ וזריקות. וגם התחלף לו מאמן על הדרך.
אבדיה הכי טוב בפורטלנד בפער. הנדרסון,סימונס,גרנט,אייטון אלו סתם כו... גם קמארה הרבה פחות טוב ממנו שזה השחקן השני בטיבו שם. זה יהיה מאור מצחיק אם הקוקסינלים מפורטלנד לא שמים את כל הז'יטונים בכיס שלו. עונה הבאה פתאום כל האוברייטדים יחזרו מהפציעות ואם דני יהפוך לשחקן ספסל זו בדיחה. לדעתי הוא צריך לדרוש טרייד במצב כזה באופן מיידי. אין קבוצה בליגה שלא תקפוץ עליו עם החוזה המצחיק שלו. הלו... השחקן שהאמא שלו חובבת איבר גלילי של גוים הוא שחקן עם פוטנציאל אולסטאר אם לא אןלסטאר כבר עכשיו. אין אחד לדעתי בפורום או עכבר nba שלא יסכים עם זה.
קאמרה תוך שנתיים יכול למצוא את עצמו בקונטנדרית כשהוא השחקן הגנה הכי טוב בליגה. הוא השחקן הראשון שאני מרים מהסגל שלהם, עם כל הכבוד לקפיצה המדהימה של דני(שהתקפית הוא בהחלט השחקן שיבנו סביבו עכשיו). קשה לי לראות את אייטון וגראנט נשארים שם ובטח שלא מקבל את היוסג׳ המוגזם שהיה להם. גם אנפרני סיימונס על המדף. בטווח הקצר הם יכולים לקחת קצת כדורים מהידיים של דני אבל הם רגל וחצי בחוץ(על סיימונס היו צריכים לחפש משהו תוך כדי הטרייד דד ליין). בילפס קיבל השבוע הארכת חוזה, בגלל הנסיקה של דני שיש לו מניות בכורה לגביה. קשה לי להאמין שזה יחמוק לו מהעין. פורטלנד צריכה להיות פעילה גם לפני הדראפט, אין סיבה שעם הנכסים שלהם הם לא ינסו לדוג עוד כמה בחירות שמתאימות לטיימליין.
ועדיין נגע בכדור הרבה יותר. פול וקוזמה בעיתיים, אבל שום דבר לא מתקרב לבראדלי ביל. ברגע שהוא עזב זה נראה כאילו דני יצא לחופשי(רציתי לכתוב השתחרר מהשבי, אבל זה לא בחירת מילים טובה בימים האלה)