אני מקווה שחברנו הסקאוזר ראה את המשחק הזה בשביל להוריד את מפלס החרדה. אשכרה קבוצה של 2 שחקנים, אין שם כלום חוץ מזה.
להטרלות של הטרול הראשי אני לא אתייחס. הוא הרי רק מחכה להפסד של הקבוצה שהוא "אוהד" כדי להאדיר את מי שהוא באמת אוהד - את עצמו. @DRORIKO קבוצה של 2 שחקנים זאת הגזמה פראית. היה צמוד 3 דקות לסיום, אם היה מסתיים הפוך הם לא היו קבוצה של 2 שחקנים? מאמן הלייקרס ג'יי ג'יי רדיק על מצבו של לוקה דונצ'יץ': "הוא הקיא כל אחר הצהריים" עוד לא היה לו הפסד אחד בהיסטוריה שלא התבכיין על משהו. כזה יללן.
אל תשכח שמינסוטה בעצמה היא לא איזה קונטנדרית. ללייקרס יש רק 3 שחקנים שיודעים לעשות סל. וברבע הרביעי רק לברון ולוקה קלעו סלי שדה. אין מה להשוות את זה לאוקלהומה שהיא קבוצה פי אלף יותר מגוונת וליטרלי כל אחד שם יכול לקלוע. יש לך כל מיני יצורים כאלה כמו הוצ'ימורה שאצלכם הוא לא מתקבל להיות אפסנאי. בלייקרס הוא שחקן חמישיה.
אוקלהומה רמסה את העונה הרגילה, היא פייבוריטית בכל סדרה פרט לסדרה מול בוסטון. הקבוצה הבאה שהכי מסוכנת לה היא הלייקרס. זה שהלייקרס לא ברמה של אוקלהומה לא אומר שבסדרה הם לא מסוכנים לאוקלהומה.
הלייקרס יקומו ויפלו על ההאצ׳ימורות והDFSים אצלם. משחק קלאסי שבו לוקה לא בשיאו וצריך מישהו שיעלה את הרמה ויקח אחריות אבל לא היה כזה.
ללייקרס אין מאצ' אפ טוב מול חצי מהקבוצות בפליאוף הזה. אין לה הגנה טובה בכנפיים ואין לה גובה. כל מי שיש לו רבע מושג בחיים האלה וראה יותר מ2 משחקים של הלייקרס בעונה מול אוקלהומה(בשבוע משחקים אחרון) הבין את זה ונמנע מלהשמיד לעצמו את הבראקט. לוקה אתמול היה חולה, זה לא תירוץ של אחרי משחק. רק אהבלים חושבים שאם לוקה עובר לקבוצה מתה בלייקרס שנבנתה רע אז אתה מיד הופך לקונטנדר. יש תהליך ויש זמן הוא עדיין צעיר, יבנו משהו טוב ואין לי ספק שהזמן שלנו להתמודד יגיע. זה לא עכשיו.
שחקן מאוד מאוס שלא מפסיק לבכות לשופטים,לקבל טכנית בצורה מלוכלכת,באמת שאפשר רק לשמוח לאיד שאפס מזדיין כזה הפסיד 100 מיליון דולר בדקה וחצי. הלוואי גם יפשוט רגל הבן זונה. דרוריקו,קיי700 ,roma ,יעקב וכל אחד אחר פה יכול לאונן עד מחר. בפועל מדובר בשחקן שמן שלא מסוגל לשמור נטל הגנתי פר אקסלנס,הכוכב-שומר הכי פח אשפה בליגה לצד החבר שלו לדראפט טרה יאנג. גיימס הארדן לידם זה סקוטי פיפן. אני הייתי מבסוט מהעבודה של דורט עליו. לדעתי בשנות ה80 וה90 השחקן הזה היה נאכל בשמירות עליו. אין אף שומר באמת elite בליגה ביחס למה שהתרגלנו בעבר,מלבד דורט. גם השופטים הפכו את המשחק למשחק של יצאניות שמפחדות לקבל זין יותר מ5 דקות וגם זה אחרי שהן פירקו צלחת מלאה בקוק.
בשנות ה80 לא היה מושג כזה בכלל שומר פרימטר כי לא היה צריך. גם החוקים בצבע ובכלל היו שונים. בחוקים של היום הרבה יותר קשה להיות שומר טוב ויש לך שומרי על בליגה הזאת(באוקלהומה יש לפחות 2 כאלה). במשחק השני לוקה נתן אחלה של הגנה, בעיקר ברבע הרביעי. הוא שחקן מדהים אבל הוא לבד לא ינצח גובה ואתלטיות.
אני חושב שהוא יכול להיות כינור שני\ראשון בעידן הנוכחי שהוא בבחינת עידן פשיטת רגל. אבל אתה חייב לבנות סביבו קבוצה נורמלית עם שומרים נורמלים. למשל קיירי שומר באמת מטורף ואפילו אחד כמן קיירי לצידו זה מספיק לתואר. מה שיש בלייקרס זה באמת בושה אבל בדאלאס הם בהחלט יכלו לעשות עוד קצת מבחינת צוות מסייע ואז לגמרי הייתה להם קבוצה שיכלה לקחת את הטבעת. בלייקרס זה יקח זמן ואני אומר לפחות שנתיים -שלוש. שומר על לדעתי זה רק דורט. מי לדעתך טוב ביחס לתקופה של פעם ? אני לא מחזיק אפילו מגקסון גוניור,גובר וכאלו מה עם ברוני גיימס ? שוקל להחליף כינוי.
כבר כתבתי שלדעתי דורט זה שחקן הנגנה של השנה. מי עוד שומר על? קארוסו. מי סטופר על? קייסון וואלאס. כדסטופר פרופר הוא בערל ברמה של קאמרה מפורטלנד היום רק שהוא על הרבה פחות דקות משחק כי הוא בקבוצה הכי טובה בליגה.