NBA 2024/25

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י yakov_y, ‏2/7/22.

1. yakov_y YNWA

ברוך הבא 2 לפיסטונס,

עתיד מזהיר, 4 שחקנים צעירים עם פוטנציאל גדול בקו האחורי ואולי משלל הצעירים שיש בסגל מישהו יפתיע ויפרוץ (וייסמן ?).
    מקווה לעוד עונת טנקינג, בתקווה אחרונה כי כבר נמאס אבל אין ברירה.

2. k_700 Member

רק אני לא עף מהאחים טומפסון?

יוסטון תיקנה את עצמה כשלקחה בבחירה ה20 את אחד מהשחקנים הכי אתלטים והכי מוכשרים בדראפט הזה(התדרדר בגלל סדרת ראיונות רעים וגליון רפואי חשוד לבעיות ברכיים)- קאם ווייטמור.

אני אוהב את הבחירה של הלייקרס. עם איך ששחקנים עפו קדימה בדראפט הזה(קוליבאלי? wtf), הוד שפינו נראה שחקן מאוד מגוון בלי קליעה יציבה, צריך pg בקבוצה. יש שם פוטנציאל מעניין.

3. די קאניו אגדה Member

סוף כל סוף קיבלו שכל ושלחו את גיי אר סמית לעניים מרודים לפרנצייז עלוב התואם את רמתו.

רק לקבל בחירה שניה ב2027 וראשונה ב2030 ו שחקן שנחנק כל הזמן בפלייאוף ,ושהסייז שלו תמיד יהיה מיס מאץ כשזה באמת יהיה חשוב (הגנרל מנגר של הדאבס צפה בסדרות שלנו של אוקלהמה -קליפרס ? ווסטברוק שלנו היה טוחן את פול ).
    ראבק מביאים שחקן שהוא 1.78 עם נעליים (ביצים שלי 1.83 ,ברור שמוסיפים לשחקני נבא מינימום 3-5 סנטימטרים ).
    שהדאבס צריכים ביג מן שיודע לתפור שלשות,חבל מאוד שהם מבזבזים הזדמנות לקחת אליפות של 100% ומבזבזים שחקנים היסטורים.
    העונה תרמו את האליפות לקבוצת המתנסים מהמייל היי.

הם חייבים לקפל את נער המגבות ממינסוטה ,ויפה שעה אחת קודם.

4. Roma מנהלים

מה?

נער מגבות? השחקן היה השחקן הכי טוב שלך אחרי סטף באליפות האחרונה. הגיע הזמן לצפות עם העיניים ולא עם הדעות הקדומות.

הטרייד על פול מאוד הגיוני להווה ולעתיד. על ג'ורדן לא בונים והעיפו חוזה כבד וקיבלו את כריס שכרגע שחקן יותר טוב הגנתית וגם בדקות שישחק יוכל להוריד מסטף את ניהול את המשחק. למרות שחרור זריקה איטי הוא עדיין קלעי טוב מאוד לשלוש שהוא פנוי וכידוע גולדן יודעת לסדר מצבי זריקה.

אין שום תרומת אליפות, דנבר קבוצה אדירה והיא תגיע רחוק מאוד גם בעונה הבאה. ניצחתם אותם בלי הכוכב המשני שלהם אשתקד, לא חוכמה גדולה.

כולם רוצים סנטר מסיבי, יודע לכדרר, זורק שלשות, רים פרטוקטור, משחק פוסטאפ וגם חתיך. חבל שאין להשיג דבר כזה בשוק השחקנים.

5. Roma מנהלים

דראפט מצוין עבורנו (דאלאס).

גם השגנו את הרוקי שרצינו, דריק ליבלי ג'וניור (בחירה 12), וגם העפנו את בארטנס והחוזה המעיק שלו.
    בנוסף לקחנו עוד רוקי מבטיח, אוליבר מקסנס פרוספר (בחירה 24), תמורת החוזה הסביר של רישון הולמס.

קיבלנו שני סנטרים מהסגנון שלוקה אוהב.

רק להיפטר בצער רב ממקסי קלייבה ואפשר לחפש שחקנים בשוק החופשי. אני מקווה שלא ניפול למלכודת של קוזמה.

נערך לאחרונה ב: ‏24/6/23
  6. די קאניו אגדה Member

אני אוהד אוקלהומה.
    דנבר ביצים שלי ,דנבר עבורי וברמה המטאפורית זה ישראלי\ישראלית
    יענו הוא רק מדבר לידך באנגלית בחול אתה רוצה לשים חבל.
    פעם שאל אותי בדובאי בשדה תעופה איזה אשכנטוז עם מבטא של מואב ורדי באנגלית איפה השער לתל אביב אמרתי לו "אני רוצה לשכוח אח שלי הלבנבן"
    דנבר אלופה זה כמו ישראל, משכורות גבוההות יענו מדינה מתקדמת אבל בחיים לא תדגדג את המערב בכלום ,כמו שהעלובה. הנוכחית לא ראויה להיות מוזכרת באותן משפט עם אלופות עבר. כל אחד ודעתן אתה תחשוב שיוקיץ זה ווילט צמברליין, אני אחשוב שמספיק אל הורפורד בשביל לשתק אותו

אני בתור אוהד אוקלוהומה שראה קבוצות של 3-4 אולסטארים מתבאס שהם לקחו ,באמת אחת האלופות המעאפנות בהיסטוריה.
    זו עובדה ולא דעה ,מאזן פח בעונה הסדירה ביחס לאלופות אחרות ויריבות פלייאוף עלובות על הנייר (נגיד שפיניקס היה ניצחון מרשים למרות שאין להם ספסל בכלל.)

ויגינס ? תשמע החציל הזה הוא אחד השחקנים הכי חסרי תועלת שיש במבחן מדד היעילות *חפש את זה למה אני קצת עייף לחפש לך עכשיו ,אחרי העונה הקודמת ציפיתי שהדאבס יקפלו אותו ביחד עם גיי אר סמית וה50 מיליון במשותף שלהם בעונה.

cheddar אוהב/ת את זה.
  7. yakov_y YNWA

עזוב שטויות, הכי חשוב, קיירי נשאר ? יש מצב לדריימונד ?
    אם קיירי לא נשאר הכל הולך לפח.

מבחינתי על הנייר הקבוצות כרגע הכי חזקות בליגה בפער הם גולדן סטייט ומילווקי, בפער.
    גולדן סטייט צריכה להחליט אם לוותר על קליי בחמישייה או לוותר על לוני ולשחק סמול בול, יהיה כיף לראות אותם כרגיל.

8. k_700 Member

בשביל גרין יצטרכו פה סיין אנד טרייד(גם כדי שג״ס לא תאבד אותו בחינם).

אתם מפספסים את הנקודה עם כריס פול, זה בכלל לא נבדק בכלים של התאמות, הגנה, עזרה לסטף.
    הוא לגמרי כלי שימושי מבחינת החוזה. לא יהיה מפתיע אם אפילו יעבור קבוצה תוך כדי העונה.

9. yakov_y YNWA

איך מבדילים ?
    אחד בפורטלנד, אחד בקינגס.

אני עדיין לא מבדיל בין מי שבחרנו למי שיוסטון בחרה,
    שעה אני רואה סרטונים של אמן תומפסון, מתלהב ואז מגלה שהוא לא שלנו בכלל.

https://www.si.com/.image/t_share/MTkxODA3NTYyODM0ODQ3MjE4/usatsi_18557254.Xxx

Roma אוהב/ת את זה.
  10. yakov_y YNWA

היום האהוב עליי בשנה, בעצם היום היחיד.

התנהלות הקבוצות הזוייה, שחקנים זה מובן כי הולכים אחרי הכסף, קבוצות לא יודעות להתנהל, לדוגמא עד עכשיו ב-25 דקות שנפתח החלון, המהלכים ההזויים:
    2. קוזמה 102 מיליון ל4 שנים בויזארס.
    הזייה.
    1. ברוס בראון, פאקינג ברוס בראון, בן 27, 11.5 נקודות בעונת השיא שלו מקבל מאינדיאנה חוזה של 45 מיליון לשנתיים.
    מילא קוזמה שהוא סקורר, מילא...
    ברוס בראון על נטו לשמור מקבל חוזה כזה.

מילה על הלייקרס,
    הפיסטונס לוקחים את החוזה הכבד של גו האריס כי זה מועדון מפגר, אני רגיל.
    הלייקרס לפני התנהלות המועדון בשנים האחרונות,
    לפי הדיבורים על כמה הם מרוצים מהסגל,
    עושים שטויות ובדרך לעוד כאלה כנראה,
    טוריאן פרינס שומר אדיר אבל אין טעם להחתים אותו, אין טעם להשאיר את הסגל הקיים, הייתי מפרק ובונה שם מחדש.

ואן ואנליט, קיירי והארדן האולסטארים היחידים שכרגע לא ידוע מה איתם.

עריכה:
    הטירלול נמשך.
    פורזינגס 60 מיליון לשנתיים בסלטיקס.
    גרמי גארנט נשאר בפורטלנד ומשדרג את החוזה למרות שלא הוביל אותם לשום מקום, 160 ל-5 שנים, כן כן.

Sturridge אוהב/ת את זה.
  11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מישהו מכיר טוב את מיצ'יץ'? אוקלהומה החתימה אותו ל3 שנים. יכול לעזור במשהו? דווקא גארדים יש המון בקבוצה.

12. די קאניו אגדה Member

לא יעזור בכלום.
    בדיוק כמו גבריאל דק שהיה אצלנו ,היורוליג והנבא זה אופרה אחרת לגמרי (לא יודע אם אתה צופה ביורוליג ).
    אם כבר מישהו מאירופה זה וזנקוב שחתם בקינגס.
    שחקן חיה.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

גבריאל דק היה חלש...מקווה שהוא משהו אחר לגמרי. מקבל הרבה יותר כסף.

14. Roma מנהלים

אקסום בדאלאס, טאבראז קיבל הצעה לחוזה דו שנתי בפורטלנד. בקיצור אירופה עלולה לאבד הרבה מאוד כוכבים העונה. אפילו ג'יימס קושר לפיניקס בעקבות הקשר הטוב עם דוראנט.

השוואה הזויה בין דק למיציץ'. הסרבי יכול להצליח ובגדול, הכדורסל שלו הרבה יותר מתאים ל-NBA מדק.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  15. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

הנ.ב.א מבין באיחור האופנתי לו שהשחקנים הכי טובים נמצאים באירופה.

אקסום בדאלאס. הזייה.