קיירי שחקן שכבר היה בירידה. שחקן שצריך כוכב ענק לידו שיאלף אותו וימצא לו את המקום שלו כי בלי הכוכב הזה הוא מתחיל לדמיין שהעולם שטוח ואפשר לראות את זה מהבורג׳ קאליפה ושכל היהודים במסע השמד לעשות מצות מהדם של האבות הקדמונים שלו כשבכלל גדל באוסטרליה. הד קייס. כוכב פחות מפוקס ומאוזן מלוקה ואתה מקבל את החרקירי שקיבלנו איתו בנטס. זה בכלל לא מובן מאליו שלוקה גם הצליח לייצב אותו, שחקנים עם לא פחות הייפ לא הצליחו לעשות את זה. מהפציעה האחרונה שלו אני לא מאמין שהוא כבר יחזור שזה קארמה לניקו כמובן. שיהיה להם בהצלחה במאבק על קמרון בוזר עם פי ג׳יי וושינגטון האימתני. ה-15 נצחונות לעונה אף פעם לא היו קרובים יותר.
שמע ההטעיה שברונסון עשה לו שם זה לפנתיאון, אבל מסכים שהוא יכול לעשות את זה לכל אחד, איזה שחקן הברונסון הזה. לזכותו של אוסר יאמר שהוא רץ הכי מהר שהוא יכול כדי לתקן אבל ג'יילן כבר כיוון את הידית...
מצד אחד אתה טוען ומזלזל באולסטאר בגלל פציעת וסגנון בחירות לאולסטאר, מצד שני, אתה טוען ששרודר וביזלי הם שחקנים גדולים ופוטנציאל אולסטאר למרות שהם המון שנים בליגה ולא נבחרו עד עכשיו. עובדתית: בדיוק כמו יוקיץ' וטריי יאנג ולך תידע מי עוד (אפשר גם להחשיב את לילארד שלא באמת שיחק עם יאניס), קייד לא שיחק עם אולסטאר. דורן לא יהיה אולסטאר, לא שחקן התקפי מספיק טוב, כנ"ל תומפסון. אני לא מזלזל בתומפסון אבל הוא לא עילוי הגנתית, לא כרגע, סטיוארט השומר הכי טוב לדעתי בסגל כרגע, דורן, שרודר ותומפסון מעולים אבל אין לנו עילוי טופ 5 בליגה הגנתית וכנראה גם לא טופ 10. דטרויט ל-2026: עמדה 1: קייד, שרודר, ג'נקינס. 2: אייבי, ביזלי. 3: פונטקיו, תומפסון, הולנד. 4: סטיוארט, סמית'. 5: דורן. מטרות: 1. להביא אולסטאר. 2. להביא 4-5 לחמישייה, 2 גבוהים. 3. להעיף את האריס ולא לחדש חוזה להארדווי. 4 והכי חשוב !!!! חוזה חדש לביזלי ושרודר !
@DRORIKO מי מתייחס להטעייה אחת ושופט מכך, ראיתי כל שנייה בסדרה הזאת, תומפסון ודורן לא הסתדרו עם ברונסון וטאונס, שרודר ופול ריד שמרו עליהם הכי טוב מהרגע הראשון ועד האחרון. המאמן האידיוט הזה לא השתמש בהם מספיק, בטח לא בפול ריד שהגנתית היה אדיר, טאונס רעד ממנו. שרודר היה חייב לפתוח בחמישייה, לא פתח, עוד פשע של המאמן הזה, תן לי אדם שפוי ששם את הארדווי על חשבון שרודר בחמישייה ? גם סטיוארט סנטר טוב מדורן אבל הוא לא פותח איתו אבל שם ההבדל כמעט ולא קיים.
לא רשמתי ששרודר פוטנציאל אולסטאר. הייתי ברור. אייבי(אם יצליח לחזור מהפציעה), אוסר, דוראן וביזלי כל אחד מהם במזרח יכול להתפתח קצת יותר ולהיות אולסטאר. אפשר לחשוב מה אתה צריך יותר מדופק וקצת מזל ברוטציות על העמדה שלך כדי לעשות אולסטאר בדויז׳ן העלוב הזה? אנחנו לא רחוקים מהיום שבו פרנץ ואגנר ובם אדאביו אלה הגבוהים המובילים במזרח. דורן בן 21. שום סנטר בן 21 לא צריך להגיע לתקרה שלו. אבל רשמתי דורן ותומפסון לא יהיו אולסטארים לעולם. נחזור לזה. אתה לא מזלזל בתומפסון אבל אתה לא מבין שום דבר מהחיים שלך בכדורסל. אתה רואה כדורסל ומקשיב לעידו גור, פה מסתכמת הצורה שאתה מגבש דיעות. אוסאר הוא עילוי הגנתי. הוא סטופר שמסוגל לשמור פוינט גארדים וגבוהים וכל זה ביעילות מפחידה בעונה שנייה בליגה כמקצוען(לפני זה שיחק בבדיחה של אוברטיים, כי ההורים שלהם רצו שיעשו כסף לפני הnba). לא שחקן התקפי מספיק טוב? ובכן, הוא שנה שנייה בליגה. תבדוק איך נראה פול ג׳ורג׳ אחרי שתי עונות בליגה ותחזור אליי. כמעריץ אתה צריך להכיר את האירוע.
אתה גונב דעת כדי להגיד בעתיד שאתה צודק, לא אמרתי שהוא לא שומר מצוין, הוא שומר מצוין ויהיה טופ הגנתית בליגה הזאת עשור ומעלה, כרגע זה לא שם. זה כמו שאני אגנוב דעת ואגיד עוד שנתיים שאמרת שתומפסון יהיה פול ג'ורג' והוא לא, לא מבין מה אתה מחזיק ממנו התקפית. בקשר לתומפסון השני, שומר מדהים על קרי. יש מצב זה שחקן ההגנה הכי טוב בליגה !!! לא מתבייש להגיד את זה, מפלצת. הצעירים של יוסטון מדהימים, הולכים להיות חזקים יותר עונה הבאה. שייזרקו את ואן ואנליט וה-45 מיליון שלו, אסור להם לממש את האופצייה. אדאמס, ג'ף גרין (כן כן) וטייט מסיימים חוזה ומרוויחים 28 מיליון ביחד, לא להאריך חוזה. גם הולידיי מסיים חוזה ויש עוד כמה, ללכת רק עם הצעירים והשוק החופשי, יש להם פוטנציאל מפחיד. עם כמה שאני חולה על ג'יילן גרין הכוכב, אם יש טרייד טוב הייתי חושב תמורת כוכב כמו יאניס לדוגמא או כל טרייד אחר וטוב. הבסיס שם מטורף, רואים שעבדו שם טוב בשנים האחרונות. למה קומינגה לא משחק ?
קומינגה לא משחק כי הוא בינוני והם מתים להפתר ממנו. עוד ״כוכב״ שפמפמת. ברגע שיש ליוסטון שחקן רציני שאפשר להביא הם מטיסים את ג׳יילן גרין משם. מצטער שאני הורס חלומות.
דנבר או קליפרס יבואו סחוטות ועייפות. סדרה של 5 משחקים לדעתי. מקווה שגם את הגמר מערב נתפור מהר אחרי שבוסטון קליבלנד יגרר ל7 משחקים בעזרת הבורא.
גם אם דנבר הייתה עוברת ב-4 משחקים שכל אחד מהם היה 3 רבעים לחמישיה המקורית שלה היא הייתה נסחטת במפגש מול אוקייסי. הקצב אחר, ההגנה אחרת, המבחן בצבע הוא אחר. זה בין כה וכה צריך להיות בסוויפ או גג 5 משחקים. מיני דווקא יכולה להקשות בגמר מערב אם תגיע אליו. מסוגל לראות שם סדרה של 6 אולי 7.
מה אתה אומר על הקונפרנס המזרחי ? זה בדיחה שזה ברור שלא יהיו הפתעות שם... זה בדיחה שהאלופה יכולה לצאת משם... יש אינספור כוכבים שמשתינים על מיטשל ובראון\טייטום. ולא יקחו תואר העונה. #בדיחה.
הקונפרנס המזרחי באמת בדיחה. 2 קבוצות עמוקות ואיכותיות וכל השאר נלחמות על מי הצלע ה-3 הבינונית. על הנייר לבוסטון יש עומק לעשות פה בק טו בק. אם הם מנצחים בכזו קלות כשטייטום עולה עם פציעה ביד וחצי עונה פרוזינגיס לא קיים אז אי אפשר לזלזל בזה. מצד שני, אני לא יודע אם מבחינת רעב יש להם את זה כדי לעשות בק טו בק מול קבוצה צעירה, רעבה ועם הגנה נהדרת שתצא מהמערב כמעט בוודאות. שנה שעברה היה לבוסטון פלייאוף של טיול בפארק מבחינת איכות היריבות.