NBA 2024/25

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י yakov_y, ‏2/7/22.

1. k_700 Member

לא מתלהב בכלל משני התומפסונס.

קם ווייטמור בבחירה 20 זה וואו. מרגיש כמו הפוטנציאל הכי גדול שנדחק בדראפט הזה.
    די מבסוט גם משפינו שלקחנו ב17 ואם יש מישהו שבכלל עושה לעצמו שם בסאמרליג(ואמור לקבל לפי האינסיידרס דקות רציניות העונה) זה מאקס כריסטי, מהבחירה ה35 בדראפט של שנה שעברה.

2. DRORIKO Member

כמה בועת השכר מטורללת? ג׳רמי גרנט, שחקן שאף אחד לא שמע עליו, חתם ל-5 שנים בפורטלנד ב-160(!) מיליון. בטח יואינג, אולג׳ואן ורג׳י מילר יושבים בבית ואומרים ״באנה אם הטמבל הזה מרוויח 160 מיליון אנחנו היינו צריכים להרוויח פי 2. במקום זה שילמו לנו בקופונים לקנטקי פרייד צ׳יקן״

3. yakov_y YNWA

@Roma
    ג'יילן נאוול בדרך לחתום בדאלאס.
    זאת ללא ספק הקבוצה הכי טובה שהייתה ללוקה וכנראה הכי טובה בדאלאס בעשור האחרון ועדיין...
    לא מספיק בכלל.
    קודם כל חבל שכריסטיאן ווד לא נשאר, יש את הצמד שייקחו את דאלאס רחוק ואני מאמין בו אבל הסיכויים לא גבוהים, בזכות הרוקי החדשים יש אחלה חמישייה, חסר קצת ספסל.
    צמד הכוכבים עם סת' קרי זה קו אחורי מהחזקים בליגה, נאוול יוסיף מהספסל.
    הלוואי ותתחמשו עוד והלוואי והרוקי החדשים יצליחו, כי לוקה וקיירי ייתנו את שלהם.

כמו מיאמי, דאלאס על הנייר מועמדת לאליפות מבחינתי אבל הסיכויים קטנים, לא הקבוצה הראשונה ולא השנייה שאני מהמר עליה במערב.

--------

קייל אנדרסון, אחד השחקנים הכי מעניינים בליגה, זן מוזר שלא נראה, חוכמת משחק ברמה גבוהה, אחלה הגנה, זריקה מזעזעת, שחקן עם יכולות התקפיות בינונית מינוס אבל אהוב עליי ועל מאמנים בליגה בגלל השכל ובגלל המסירות שלו הולך לשחק... עם נבחרת סין באליפות העולם.
    אין לי מושג איך, למה אבל זה מה שקראתי, מוזר ומעניין כמו השחקן הזה.

Roma אוהב/ת את זה.
  4. cheddar Member

אולי גם אבדיה יהיה nobody שמרוויח את זה בגיל 29

5. cheddar Member

כשעושים חוקים על מנוחה איך יבדילו בין שחקן שאומר שהוא לא מרגיש טוב ולא יכול לשחק או פשוט רוצה לנוח ולא לשחק

6. DRORIKO Member

טרייד מעניין מאד. למעשה טרייד משולש בין פורטלנד, מילווקי ופיניקס. לילארד עבר למילווקי וישתף פעולה עם יאניס. מהצד השני אייטון והולידיי עוברים לפורטלנד. את מקומו של אייטון בצבע של פיניקס יתפוס נורקיץ' שעובר מפורטלנד. בטרייד מעורבים גם שחקני משנה ובחירות דראפט אבל זה פחות מעניין.

נערך לאחרונה ב: ‏27/9/23
  7. yakov_y YNWA

מילווקי הייתה המועמדת מספר 1 שלי לאליפות במזרח (!) לפני הטרייד וגם אחריו.
    לדעתי היא הפסידה בטרייד בקטנה, לא הייתי מוותר על הולידיי בחיים, אם הוא יגיע לפילי' זה חתיכת טימטום מצד הבאקס.
    הסאנס וכמובן פורטלנד ניצחו בטרייד, רק תבינו שמיאמי הציעה טרייד עלוב שכולל את הירו ו-2 בחירות סיבוב ראשון על לילארד, הצעה עלובה.
    כנראה שיצא ללילארד טוב וגם לפורטלנד הטרייד למרות שבמקומו הייתי נשאר, עכשיו חובת ההוכחה עליו ועל יאניס, אין תירוצים, לילארד כנראה וויתר על חלום ה-FMVP.

8. Roma מנהלים

יאניס זה לא אחד שימנע את חלום ה-FMVP מלילארד במידה שהם יזכו.

9. yakov_y YNWA

לדעתי טרייד מעולה של בוסטון, זה משנה להם עונה והם חזק במאבק עכשיו למרות שהולידיי בן 33 ואני יכול לדבר אחרת במהלך העונה.
    כרגע טרייד מעולה, הרביעייה שלהם מזכירה קצת הרביעייה מ-2008.

בסוף בסוף, לקבל על לילארד 3 בחירות, אייטון וברוגדון בחוזה גדול זה בסדר, לא וואו.
    בהתחשב בתהליך של הקבוצה בחוזה של לילארד הם עשו מהלכים טובים.
    החוזים של השלישייה שלהם עכשיו עם גארנט בעייתים והם גם לא יגיעו לשום מקום איתם ואין טנקינג, הייתי ממשיך במהלך העונה לשנות את הקבוצה ולצבור נכסים במקומם.

10. Roma מנהלים

פורטלנד ימשיכו להעביר את ברוגדון.
    הם גם קיבלו את רוברט ווילאמס הסנטר מבוסטון.

טרייד מעולה, רק לראות את ההצעות של מיאמי ולהבין את המהלך הגדול שלהם. לילארד בן 33 ולא בדיוק ילד.

סקוט הנדרסון, סיימונס, טייבול\שיידון שארפ, גארנט ואייטון זה אחלה בסיס להתחיל בניה מחדש. יצברו עוד נכנסים על בורגדון.

11. yakov_y YNWA

אין ספק שפורטלנד במצב הכי טוב שלהם מזה עשור וחצי לפחות.
    אף פעם לא שיחק לצד לילארד כוכב ולכן כל עונה שלהם הלכה לפח עוד לפני שהתחילה,
    עם כל הכבוד לסוויפ חד פעמי בגמר המערב.

עכשיו פעם ראשונה הם באמת בטנקינג עם צעירים מוכשרים, הם רק בתחילת הדרך אבל לפחות התחילו אחרי שנים שצעקתי שהגיע הזמן לסגור שם תבסטה.

סיימונס שנתון 99 ועם חוזה מקסימום, כישרון על אבל התבזבז ליד לילארד.
    סקוט הנדרסון הדבר הבא, אייטון חשבתי יגיע רחוק יותר ובן 25 כבר.
    גארנט וברגודון גם עם חתיכת חוזים, מדברים הרבה על שיידון שארפ אבל לא שמתי לב אליו.
    טייבול ו-וויליאמס לא צעירים.

מעניין אם בוסטון תתחזק בצבע, חובה מבחינתם כי הצבע שלהם ביזיון ויש להם את יאניס ואמביד להתמודד איתם.

12. Roma מנהלים

בורגדון יועבר בטרייד בקרוב.
    גארנט והחוזה הגדול שלו לא רלוונטי, יש תקרת מינימום ולכל קבוצה גם אם בטנקינג יש את החוזים האלה.
    אייטון עכשיו בסיטואציה שהוא רצה, לא כינור שלישי או רביעי בפיניקס. חובת ההוכחה עליו אבל שווה את ההימור.

ת'ייבול בן 26. אין שום בעיה לתת לו צ'אנס, הגנתית הוא מפלצת אם הוא מוצא את הקליעה לשלוש הוא מועמד ל3ֵ&D נפלא.
    רוברט וויליאמס בן 25. אם הוא שומר על כשירות הוא חתיכת נכס שעוד אפשר להשיג עליו בחירות או שחקן צעיר יותר.

13. yakov_y YNWA

אתה מדבר על תקרת השכר שעל משהו שלילי, זה דבר חיובי שיש לך מקום.
    תעיף את גארנט שהוא נכס ושווה טרייד של שחקן צעיר מוכשר + בחירת סיבוב ראשון או שניים,
    בכסף שיש לך תספוג חוזה קשוח ותקבל עליו בחירת סיבוב ראשון לפחות, לדוגמא קח את החוזה של בן סימונס ותקבל מברקולין גם בחירה.
    לזרז את התהליך עם כמה שיותר נכסים.

אני אהבתי את רוברט וויליאמס עוד כשקיבל פירורי דקות בעונה ה-1 אבל לא ייצא ממנו משהו יוצא דופן, זאת ליגה של התקפה וכל הכוכבים למעט רודי גובר ודריימונד הם התקפיים, אין לו את היכולות.
    כנ"ל תייבול, שניהם שומרים מפלצתיים (מה שתייבול עושה ללוקה), פשוט מפלצתיים אבל התקפית רעים מאוד.

ג'ייסון קיד אמר שסת' קרי יעלה מהספסל, הסנטר הרוקי יעלה בחמישייה ורק עמדה 4 פתוחה.
    זאת הקבוצה המוכשרת ביותר שהייתה ללוקה ללא ספק, הציפיות גבוהות ועוד כישלון של קיד בקריירה לא יתקבל כאן.

על וושינגטון אין טעם לצפות למשהו, אין שם כלום.
    הדבר החיובי זה כמו בפורטלנד
    סוף סוף התחילו תהליך אחרי שנים ארוכות, הם בהתחלה של התהליך ובלי נכסים בניגוד לפורטלנד.

14. Roma מנהלים

אתה צריך לשלם 80% לדעתי מתקרת השכר. בכל מצב יהיה שחקן שיקבל את החוזה שגארנט קיבל. אחלה שחקן שלא יפגע בקידום הצעירים שלהם.

תאמין לי שהיו מנסים את מה שהצעת אם זה היה אפשרי, קבוצות לא ממהרות לשלוח בחירת סיבוב ראשון ושחצי ליגה בטנקינג מסוים אז גם שיבחרו בך זה לא פשוט.

15. yakov_y YNWA