NBA 2024/25

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י yakov_y, ‏2/7/22.

1. NoToRacism Member

אחינו אני לא מחזיק מעמדת המאמן בnba.
    אבל הטעויות של דיאגנולט זה טעוית שמאמן בישראל או ביורוקאפ לא עושה (לא מגזים.)
    אולי כפי שטענת הוא ישלם את המחיר על הדחה בשלב הנוכחי.

שיי מותק של שחקן אבל (ולמרות סדרה גרועה של יוקיץ) זה לא אותו רמה בכלל.
    עם כל הכבוד ויש לי.
    אם שיי היה לבן ברור שאף אחד לא משווה אותו ליוקיץ העונה.
    הכול פופוליזם בצבע כהה.
    למרות ששיי מקבל ממני הנחות כי כמו בפלייאוף הוקדם גם בפלייאוף הזה אין לו "סופרסטאר" עם קבלות לצידו ואונסים אותו בשמירה בניגוד לעונה הסדירה שם נותנים לו לעשות את כל העוואנטות.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי ההימורים היא עדיין פייבוריטית.
    אני רואה שהתפקוד שלה במאני טיים הוא בעייתי מאוד. אני תוהה מה הולך להשתנות במשחק הצמוד הבא.
    אם אוקלהומה לא הולכת לפרק את דנבר עכשיו 3 פעמים מתוך 4 משחקים, היא תצטרך לתפקד במשחק צמוד.
    שוב לבנות על זה שהסטפ בק 3 האלה של שיי ייכנסו?

@NoToRacism
    שיי שחקן ענק. העניין הוא שהוא כל כך טוב שכל הגנה מתמקדת בו בצורה התאבדותית אפילו.
    הוא מקבל דאבלים ושמירות אזוריות. כולם יודעים שבאחד על אחד הוא יעצור באמצע ייתן דחיפה עם הכתף על השומר. ייצור את הספריישן ויקבור את הג'אמפר. זה מהלך שבלתי ניתן לעצירה.
    הקבוצה צריכה לעבוד הרבה מאוד על מה קורה כשעושים נגדו דאבל ואיזורית.
    אחרים צריכים לדעת בדיוק מה לעשות ולתפקד. מעבר לזה, צריכים גם לקלוע את השלשות, דנבר קלעה באחלה אחוזים, אנחנו לא.

בסופו של דבר ג'יילן וויליאמס תיפקד טוב אבל אז כשכן קיבל את הכדור גם הוא פספס בצורה שלומיאלית, אפילו לא פגע בטבעת.
    אני טוען מאז ומתמיד שיש אצלנו פער גדול מאוד בין האופציה מספר 1 בהתקפה לאופציה הבאה.
    הקבוצה נשענת על הגנה עילאית, שהיא תיתן התקפות מהירות מהצד השני.
    במשחק עומד, כשכל המטרה של היריבה זה לחנוק את שיי, אנחנו עדיין לא הוכחנו שיש לנו מושג מה לעשות. בטח ובטח כשהשעון מראה כמה דקות לסיום.