יש תקופות צינון להרשמה לדראפט. התקופה האחרונה היא עשרה ימים לפני הדראפט קומביין(סוף מאי). בנוסף בסיטאוציות כאלה ואחרות שלא נבחרת או שלא חתמת עדיין את החוזה המקצועני עם הקבוצה שבחרה בך אתה יכול לבטל את החוזה ולחזור אבל זה הרבה יותר מסובך(כרוך גם בערכאות משפטיות מול הncaa). אייזהה אוואנס למשל כבר הצהיר הרשמה לדראפט הנוכחי וחזר לעונה שניה בדיוק. כמובן שפלאג לא רלוונטי לדיון הוא בא לוואן אנד דאן במכללות וישחק איפה שלא יבחר. הוא שחקן כל כך טוב שיכול לשנות את המציאות בכל פרנצ׳ייז שלא ינחת בו. אהה והוא גם אחד מהצעירים שיכנסו לליגה מאז שההחרגת תיכונים נפלה.
ההזיה של היום. אז הליגה כאמור מגיעה ללnbc בשנה הבאה ולכבוד האירוע לא אחר מאשר......mj יהיה חלק מהצוות.
יש לי הרגשה שהוא יהיה פרשן גרוע. חוץ מבלשחק כדורסל הוא נכשל בהכל. היה מנהל מקצועי גרוע, היה שחקן בייסבול גרוע, היה מהמר גרוע, ולפי התמונות האחרונות של הבן שלו גם אבא לא משהו. יש לי הרגשה שהוא לא יבריק גם כפרשן. איזה שחקן עבר בכלל הבריק כפרשן? כאילו חוץ מסטיב קר
קרי מקרה מעניין. עובדתית היו לו קבוצות היסטוריות למעט האליפות האחרונה, ולראיה זה שהוא אפילו לא זכה בפיינלס mvp כמה פעמים. מה שכן, הוא אחד השחקנים המשפיעים בתולדות המשחק מבחינת האבולוציה של הכדורסל. זה לבדו מדהים. פול ג׳ורג׳ זה דמאר דרוזן עם הייפ. אוברייטד עצום שיסיים קריירה נטולת הישגים לחלוטין. הארדן עוד היה mvp בקבוצה לא רעה, זה גם משהו. אבל אין ספק שעידן הניו מדיה מנפח שחקנים הרבה מעבר למה שהם.
כל הכבוד להארדן שהיה mvp. זה יעגן אותו בטופ 50-60 מתישהו. קריירה שלמה של שחקן שלא נתן כלום בפליאוף ולא הרים קבוצה מילימטר מתי שסופרים את הכסף. עבד על כל כך הרבה אנשים. בגזרת הmvps שלא לקחו אליפות אני שם את סטיב נאש בערך 35 מקומות מעליו.
אבל כשהוא פתח את הפה שלו בפעם האחרונה בדוקו זה הפך אותה לסדרת דוקו הכי נצפית ומצליחה כנראה מאז ומעולם. זה מוזר כי ב20 שנים האחרונות בקושי שמענו ממנו פיפס ותמיד מעניין יהיה לשמוע את האגו שלו מנתב פנינים מהפה החוצה.
יש הבדל בין להיות סטורי טלר, וג׳ורדן באמת טוב בזה, מאשר להיות פרשן. יש לי הרגשה שהוא יהיה עוד אחד שזורק דברים בנאלים כמו שאר הלשעברים, אבל את nbc זה לא מעניין. ג׳ורדן גם יכול לחטט באף כל השידור וזה יביא רייטינג.