בוודאות נוותר. עניין של זמן. צריכים גם לחתוך עוד שחקן מהסגל, כנראה ג'ק ווייט (נראה כמו שחקן ליורוליג...)
@k_700 איך הלייקרס העונה? כי לא שמעתי כלום בגזרה הזאת. שדרגו בכלל משהו בסגל או שפשוט מקווים ש-AD ישחזר את היכולת מהבועה?
אנחנו לא צריכים ללכת עד הסוף כי בכל זאת לברון זקן ודיוויס פציע אבל עשו כמעט את המקסימום כדי לכפות על זה בחוזים שפויים של שחקנים שמסוגלים גם לתת גיוון וגם לתת רגליים בהגנה ובסגנון שהאם משחק. אוהב מאוד את גייב ווינסנט כגיבוי לריבס(האריך חוזה) וראסל(לא מחזיק, נצטרך להפתר בהמשך). הייז וכריסטיאן ווד(5.7 מליון דולר לשנתיים זה כנראה אחד הברגיינס בליגה) מאחורי דייוויס זה גם גיבוי טוב לסנטר שצריך לשמור לו על הגב, הכתפיים והברכיים. גם פרינס זה לדעתי תוספת מצוינת להגנת פרימטר לקבוצה ששני הכוכבים שלה- זקנים. סטופר מצוין. חוץ מונדרבילט(חסר מאוד היום) לא היה עוד שחקן הגנה רציני ליד איידי. שפינו שנבחר 17 הוא בחירה מעניינת מאוד של pg שנראה שלפחות בפליימייקנג וקליעה יכול לתת עבודה תוך כדי העונה. ריבס אמור להתפוצץ עוד ולתת גמישות בין 1-3. לא יודע איך זה יראה בפלייאוף כי עד לשם יש עוד המון המון זמן אבל הקבוצה הזאת צריכה להיות חזקה ופחות משוגעת מהרולר קוסטר של הקבוצה משנה שעברה( 24 שחקנים עברו בלייקרס בשנה שעברה). נראה.
הלילה אוקלהומה חוזרת, עונה של מקום 6 ומעלה ואני אהיה מאוד מרוצה. אכזבה תהיה אם נסיים שוב 9-10. כנראה ייצא באמצע עם 7-8? צ'אט ומיצ'יץ' עשו רושם טוב בפרי סיזן, גם וואלאס נראה כאילו יכול לתת תפוקה. אלה 3 חיזוקים מעניינים. אם ג'יילן וויליאמס וגידי ימשיכו את ההתקדמות שלהם בנוסף...יהיה טוב.
הייתי מצפה ליותר מהתחזית הזאת. שיי נותן פה מספרים שראית ממייקל, דוראנט עד גיל 24. עם כזה צוות מסייע מהצד וגם כוח על הספסל(אפשר לצפות להרבה ערבים של שישה שחקנים בדאבל פיגרס) הייתי מתחיל לפזול לטופ של המערב. טופ 4-5 לשם צריך לכוון כשיש לך כזה רוסטר מול כוכב שצריך להתחיל להתפמפם עם הmvp(ילך כנראה ליוקיץ׳ או טייטום השנה).
שיי עצום, הוא לא רק סקורר מטורף הוא גם יודע לשחרר את הכדור ולתת לאחרים מבטים מעולים והוא גם פקטור בהגנה. שחקן ענק. השאלה מה יקרה מסביבו. היום צ'אט נראה חלש, גידי סביר, וויליאמס היה טוב. בשביל 1-4 במערב, שזה מבחינתי חלום, נצטרך את שלושתם בעונה חזקה מאוד. מי שהפתיעו לטובה היו דיינג ו-וואלאס, בחירות 11 ו10 ב2 הדראפטים האחרונים. דיינג חזר אחרת לגמרי אחרי עונת רוקי חלשה, הלוואי ימשיך ככה. הופתעתי שמיצ'יץ' לא שיחק בכלל גם כשעלו כבר פוקושבסקי ומאן כשהיה 20 הפרש. אולי הוא פצוע קצת כי בפרי סיזן הוא נראה מעניין מאוד התקפית.
אני סופר לפחות לפחות 6 קבוצות במערב עם סגל איכותי מאוקלהומה, אולי גם הארדן יגיע לקליפרס אז בכלל. בכל מקרה פלייאוף זה לא מעניין, אליפות או כלום, המטרה שהצעירים ייפתחו כמה שיותר מהר. מצפייה מתקציר צ'אט הושפל, איזה חלש פיזית הגנתית יאללה. פיסטונס, הכל כרגיל. לא מחזיק ממונטי וויליאמס, הלוואי ויצליח, סיפסל את אייבי וגם לא נתן לו דקות יותר מידי, מדובר בכישרון ענק. קייד ענק, לקח את כולם לסל בקלילות כולל באטלר, 30 נק' ו-9 אס'. תומפסון איכזב עם 4 נק' אבל 5 בלוקים, היה ברור שהוא נשען על אתלטיות ופיזיות ואגרסיביות, דורן עם 4 חסימות יאללה איזה בן וואלס 2 יש לנו כאן. אוהב את סטיוארט אבל שחקן לא חכם, קיליאן הייז בנוהל עם 0-6 מהשלוש. זאיון לא נורמלי, אי אפשר לעצור אותו. ג'קסון שמר עליו והיה גדול אבל זה לא הספיק, אין סיכוי שמישהו ישמור עליו טוב מג'קסון. בוסטון, פתאום פורזיניגס והוליידי לוקחים זריקות ואין סמארט ובראון שחתכו לו חצי מהזריקות, בוסטון חזקה אבל קצרה. איזה קבוצה מגעילה וסתמית הניקס, הגנתית עם סייז וזהו. גבארי סמית כרגיל היה טוב בליגת הקיץ, חגג שם, אין לו יכולות התקפיות למרות עונת בכורה נחמדה של 12 נק'.
זאיון בכניסה הבאה לסל כמו בדאנק על ג׳קסון הוא יחזור לבדוק מה מוראייה מילס עושה ומאיזה גטואים היא יוצאת בלילות הקרים של נובמבר. כשסופרים לי את הסגל של קליפרס כסגל ״חזק״. שווה להזכיר שבעוד שבועיים שני הכוכבים שלהם כנראה יהיו פצועים או מאבדים חשק לעונה הזאת. ברגיל. ג״ס בדרך לצלילה למטה העונה, מתקשה לראות את קליי מוצא את עצמו ליד פול. ההגנה שלהם עם פול תפגע בהם, קבוצות בעליה לקבוצות צעירות. דנבר, קינגס.ב השאר פלוס מינוס בעונה הרגילה בטווח אופק של אוקלהומה. הפער בין 3ל-5 לפעמים הוא קטן מאוד בעונה הרגילה. פציעה-2 של שחקן באחד מהroad games ואתה יכול למצוא את עצמך מפלרטט עם 5. מבחינת הרוסטר אני חושב שלאוקלהומה יש גיוון, כשרון וכמה שחקנים שזה די בלתי נמנע מלחשוב שהם לא הולכים להתקדם בקפיצות גדולות כבר העונה. צ׳אט היה חלש אתמול ממה שראיתי אבל קשה לי להאמין שהוא יראה סמרטוט בהגנה מול רוב היריבות כמו אתמול. יש לו גם את הסייז לחסום זריקות וגם איי קיו. עם הם ניצחו בצורה משכנעת כשהוא ביום כזה...well העתיד ורוד.
בקיצור. Ties Serge Ibaka with the most blocks by a Thunder rookie…with another half to play. וממש עכשיו שבר את השיא של איבקה עם החסימה השישית. מופע של איש אחד כבר במשחק השני, באחד האולמות הקשים.
ניצחון ענק זה היה. צ'אט עם 7 בלוקים... מיצ'ל קובר כל זריקה או מוציא החוצה לשלשה, אבל איכשהוא נשארנו בחיים, מאיזה פיגור 10 3 דקות לסיום עשינו מהפך. מדהים. משחק הבא דנבר..
הדבר שהכי בולט לי מתחילת העונה זה איזה כיף לראות את כריס פול מנהל משחק עם הכוכבים שלצידו יאללה. איזה רכז טהור, איזה מנהל משחק, איזה שחקן חכם, אחד הגדולים שראיתי למרות שהוא נמצא בירידה חדה בגיל 38. איזה טעות הייתה לאהוד את הפיסטונס, מקולל אני, הכל התחיל בקיץ 2004, בחרתי בהם במשחקי הפרי סיזן אחרי עונת האליפות. האחים תומפסון עושה רושם שחתיכת בלוף התקפי ומבחינת כישרון התקפי, הרי שחקני הגנה לא יובילו אותי בעתיד ותמיד אפשר למצוא איזה שחקן שיעשה לי את העבודה השחורה כשאצטרך, למצוא או לגדל אולסטאר זה דבר נדיר. איזה בנאדם נורמלי נותן לקיליאן הייז 29 דק' ולאייבי 23 ? תראו את התוצרת שלהם, הייז עם 2-10, הוא לא מבין שהוא לא טוב בכדורסל ? אשכרה שחקן אתלט שאין בו שום דבר טוב בכדורסל, איזה טיפש. אייבי שומר רע אבל אחד על אחד מהטובים בליגה כבר היום, סקורר לא נורמלי. דורן וסטיוארט חתיכת הפתעה, לא האמנתי אף פעם בנגרים האלה (עדיין לא מאמין). מונטי וויליאמס עם חמישייה הזוייה של 4 נגרים וקייד אחד, אני מקווה להפסיד כמה שיותר אבל באלי לראות כדורסל ולא מופע נגרות. מרווין בגלי עם 13 דק' ו-14 נק'. על קייד ואייבי אני חותם, כישרונות התקפיים ברמה הכי גבוהה שיש, כמובן שגם לאמלו, עוד באוסטרליה זה היה ברור. על כל השאר, תומפסון, סטיוארט או ברנדון מילר של שארלוט ממש לא, יותר נשענים על מזל, אתלטיות, פיזיות.
צפיתי בתקצירים, מסקנות: 1. זאק קולינס מהספרס ב-2 משחקים העונה קיבל אין ספור דאנקים על הפרצוף. 2. וונאבימה התעלל הלילה בגברי סמית'. 3. ההגנה של הקינגס על סטף מהפלייאוף ביזיון, למה לשמור איזורית את ג"ס ? למה סטף כל כך לבד כל כך הרבה פעמיים ? הגנה מביכה וזאת הייתה הבעיה מספר 1 שלהם אשתקד, הם נטו קבוצת התקפה. 4. מנסה לשאוב אופטימיות הפיסטונס, אחזור על עצמי, יש לנו 2 כישרונות רציניים בקו האחורי (קייד ואיביי) שיגיעו רחוק, השאלה רק מתי והאם אחד מהם יהיה מספיק טוב להוביל קבוצה כמו נניח לוקה או שהם ייסתפקו בלהיות אולסטארים. אני מדבר על 2 שחקנים סופר חכמים, עם מסירה וקליעה לא רעים והכי חשוב למעט המהירות והאתלטיות שלהם יש להם אחד על אחד כל כך טוב, באמת, ברמה של שיי אלכסנדר או הארדן בשיאו, הם לוקחים לטבעת כל שומר עליהם, מימין או משמאל. הלוואי ועוד כישרון יצטרף אליהם, דוראן, סטיוארט אולי ייצטרפו אליהם כמעין דריימונד גרין, אולי תומפסון, אולי בגלי ו-וייסמן ימשמשו את הפוטנציאל כגבוהים טכניים ואיכותיים. 5. בוסטון מפחידים, חבל רק שפורזיניגס אפס בהגנה.
אני עוד לפני הדראפט כתבתי על שני האחים תומפסון שהם נראים לי כמו באסט אין דה מייקינג שנוצר עם המון יחצ דרך הg league. אין שם שום דבר מיוחד. אתלטיות עם סייז. לא מעבר. בכלל הדראפט הזה, לפחות בלוטרי מרגיש לי מאוד אוברייטד. חוץ מוונבי אני לגמרי מצפה שהשמות שיעשו שם רעש יגיעו מסוף הסיבוב הראשון. בחזרה למשחק בקליבלנד. השיפוט שם בסוף היה אחד ההזויים. כל המשחק שוחטים את שיי בדרך לסל ולא שרקו לו לכלום, התוקף שהצמידו לו על מיטשל בסוף זה כבר סרחל׳ה ברמה של לרדת לחדר הלבשה. בכל הילוך חוזר שהראו לא ראו שם כלום. הזיה. ההגנה של okc בחצי הראשון הייתה מדהימה. כמה עומק יש שם וביום זוועה של גידי.
וושינגטון-ממפיס. בכדורגל אנחנו קוראים לזה משחק תחתית. וושינגטון זאת קבוצת תחתית וממפיס בלי מוראנט זאת יורדת בטוחה. בסופו של דבר ידה של הוויזארדס היתה על העליונה. דני במשחק טוב, ניכר שהוא מתחיל להיות יותר דומיננטי, גם בזכות העזיבה של ביל ופורזינגיס. יש לו עוד הרבה מאד על מה לעבוד אבל הוא כן מבסס את עצמו כשחקן NBA לגיטימי. חוזה ה-55 לא הגיע סתם.