עוד פעם ניקו ? ניקו זה כולה סדרן מדפים בחנות של נייקי,איזה מוניטין יש לשמעאק הזה בדיוק ? על מה אתם מדברים בכלל? הכל פה קונספירציה הוא ביצע את הטרייד בידיעה ברורה שיש פה משהו מאוחרי הקלעים שישרת אותו ברמה האישית בעתיד. בסוף עם 1.8% הוא קיבל את פלאג אחרי שטאטא את דונציץ למרקט הכי חשוב שאדם סילבר היהודון רוצה לנפח (ובצדק, הלייקרס גדולים מהליגה עצמה בפער). אני לא אתפלא אם הוא מטאטא את דיוויס בשניה הראשונה בטענה שפלאג ודיוויס דומים. ושהלוטרי עם פלאג שינה את החזון של הפרנצייז לבנייה לעתיד ולא לכאן ועכשיו. זה נדוש,זה אמריקאי,זה מאוס כמו גרושה שרק מחפשת איבר גלילי מקורי ולא וויברטור מהחנות. #הלאה.
בדאלאס צריכים לעשות צמד פעולות פשוטות בתקווה שהליגה שוב לא תתערב ותכריח: 1. לבחור את קופר פלאג. 2. להחתים צמד רכזים בשוק החופשי מהזן של כריס פול, שרודר ודומיהם. שיסחבו את רוב העונה עד שקיירי יחזור. כמובן להשאיר את ספנסר דיווינדי. לא לעשות מהלכים פזיזים על שחקנים כמו סקסטון וסיימונס. קובי וויט הוא היחיד שאני הייתי שוקל לבדוק אם אפשר להוציא משיקאגו, עשה פריצה נהדרת וגם שחקן שמשחק בשני צדי המגרש לשם שינוי. יש נכסים כמו בחירות, הארדי, גאפורד ו-וושינגטון אבל לא רואה שום עסקה רלוונטית. אולי אם הלייקרס יחשקו מאוד בגאפורד ברמה שאפשר לדבר על טרייד על אוסטיין ריבס (אחרי הפלייאוף הנוראי שלו). אבל יש להם הערכת יתר לשחקנים הבינוניים שלהם. שחקן מהשוק החופשי - דינווידי - ברנדון וויליאמס - קיירי שיחזור קליי - קריסטי - הארדי פלאג - מארשל - מרטין דיוויס - וושינגטון - פרוספר לייבלי - גאפורד - פוואל יש סגל מצוין ורחב בשביל העונה הסדירה. חמישיית סוגרת משחק עם דיוויס בסנטר עם פלאג ו-וושינגטון אמורה לתת את הטון.
שום סיכוי שאתם תלכו על שחקן כמו וויט שבעוד שנה יחפש חוזה גדול. כן הייתי מנסה ללכת על שרודר. החצי עונה הראשונה שלו עם הנטס זה הדוגמא הכי טובה לאיך אתה רוצה לרוץ עם רוקי חדש כשקיירי בחוץ. לא רואה איזון בסגל הזה. דייוויס לא יסחוב לבד וליד פלאג הוא יצטרך לשחק סנטר אבל יש לכם שניים שצריכים דקות שם. איך שלא מסתכלים על זה צריך לשנות את החמישיה. אני הייתי בודק מה אפשר להשיג על איידי כמה חודשים לפני שהערך יצנח אבל ברור שיש לזה פחות מחצי אחוז סיכוי. הראשון שכנראה הייתי חושב להזיז כרגע בהנחה שלא יגעו באיידי זה וושינגטון. אין לו ערך עם פלאג.
אם כבר להעביר שחקן זה את גאפורד, בהנחה שאת הדקות האחרונות AD יישחק כסנטר ולייבלי יכסה את רוב בדקות בתוספת עוד סנטר מהשוק החופשי שישלים את הדקות, וושינגטון נותן לך כיסוי לצמד עמדות ה-F. מצרך הרבה יותר מבוקש. אני באמונה שלמה שאפילו פלאג, וושינגטון ומארשל בחמישיית סמול בול לשרוד את מרבית המשחקים בעונה הסדירה (זה גם קרה שגאפורד ולייבלי היו בחוץ שסחבו גם ללא סנטר או פוואל זה לא סנטר). גם לגאפורד יהיה ביקוש. בכל מקרה שניהם חוזים נגמרים ויהיה קשה להאריך לשניהם, אולי צריך לבצע את הבחירה מעכשיו. בהחלט יש איזון, פשוט חסר עמדה שלמה של רכז שאמורים לפתור בעזרת טרייד ושוק השחקנים החופשים. דיוויס לא צריך לסחוב לבד, יש סגל משלים מצוין שמספיק טוב לגרד את הניצחונות הדרושים להישאר באזורים הרלוונטיים עד שקיירי יחזור לפעילות מלאה.