צ'אט מפתיע לטובה. נכנס לעניינים מהר מאוד, יותר מהר ממה שציפיתי. ג'יילן וויליאמס כישרון עצום. מי שמאכזבים העונה זה SGA וגידי. SGA הגיע קצת פצוע מאליפות העולם לדעתי, החמיץ את המשחק היום, לא נראה יעיל כמו תמיד. הג'אמפר לא נכנס באחוזים כמו בעונה שעברה. די ברור שיחזור לעצמו בקרוב. גידי אמנם נתן רבע אחרון טוב היום וגם במשחק הקודם אבל רבעים 1-3 לא טובים, הרבה איבודים והחטאות. היום אהבתי לראות את הניהול של מיצ'יץ' יותר מאשר של גידי. אופטימי מאוד לגבי עתיד הקבוצה כמו שכתבתי פה תמיד, אבל גידי קצת מדאיג אותי. הוא שחקן שאתה לא יודע איך לאכול אותו, יש לו המון תנודות ביכולת. הוא יכול להראות לי כמו שחקן מקס ואז כמו שחקן שצריך להשתדרג עליו. חייב למצוא קצת יותר יציבות.
@k_700 חולה על זה שאתה מחמיא לעצמך ומוריד לאחרים קואץ'. אני והאוהד הממוצע בליגה מתלהבים מהקליפרס ואתה צדיק בסדום לא, אוקיי. בוא נתחיל עם זה שקוואי הספורטאי האהוב עליי בהיסטוריה, כשחלום האמ וי פי ה-3 שלו מתקרב אני מתרגש ומתפלל שזה יקרה. דבר שני, קיים אוהד כדורסל בעולם שלא יתלהב מהארדן, ראסל, ג'ורג' וקוואי בקבוצה אחת גם אם הם אחרי שיאם ועדיין שחקני ליגה טובים וחלקם אולסטארים ? עוד לא דיברתי על היילנד ופאוול בקו האחורי, מוזמן לרשום לי לאיזה קבוצה בליגה יש קו אחורי טוב יותר, בהצלחה בחיפושים. אני לא מהמר עליהם, למה ? 1. סנטרים פח. 2. חוסר איזון, עומס בקו האחורי שיפגע בראסל, פאוול ויעצור את ההתקדמות של היילנד לדעתי. 3. אגו, הרבה שחקנים שאוהבים להחזיק בכדור. 4. קוואי פציע. 5. יש קבוצות חזקות יותר במערב. 6. הם הימור מטורף, כמו ברוקלין, לך תנחש מה יהיה איתם, אין לדעת. בברוקלין יש לך נכסים שיכולים להרכיב קבוצה לאליפות בעונה שנה, ברידגס יעשה את קפיצת המדרגה ? קאם תומאס כבר בעונה הזאת אולסטאר ? קמרון גונסון סוף סוף ינצל את עצמו ? בנתיים אני רואה אותך נופל עם ג"ס, אם קמינגה סוף סוף יתפוצץ ויצטרף לחמישייה יהיה אש. שכחת לציין שגלינארי ולו ששיחקו עם יאנג היו בגיל מתקדם. בלי שום כוכב לצידו ועם סנטר מוגבל כמו קאפלה הוביל לגמר המזרח ואתה מדבר איתי על סטט' בעונה רגילה, טוב. גם בקשר לקייד, לא הימרתי שהוא יהיה FMVP, הימרתי שיעשה את המסלול שטרי יאנג עשה עד עכשיו בקריירה.
החוסר בסנטר פוגע בכם. יש שחקני הגנה טובים בקו האחורי, צ'אט ופוקושבסקי שיצא מהרוטציה חוסמים טובים עם ידיים ארוכות, הבעיה שאין סנטר. הייתי מוותר על דורט בחמישייה ומשחק עם סנטר, צ'אט ב-4, הבעיה מאיפה מביאים סנטר.
פוקושבסקי שחקן חלש. לא סתם לא מקבל דקות, לא מגיע לו דקות. אבל מסכים שחסר סנטר. זאת לא בעיה מאיפה להביא, יש 20000 בחירות דראפט. הייתי מבצע טרייד לסוס פיזי שיהיה לצד צ'אט. כרגע לא הולכים בכיוון הזה אלא בקטע של למקסם פוטנציאל של צעירים. אולי בעוד שנה שנתיים שלוש נעשה טרייד ונביא שחקן פיזי.
שום סיכוי שאפשר לוותר על דורט בחמישיה. השחקן שפתח את העונה בקצב הכי מטורף. לא יודע איזה סמי המרצה שמים לו באוכל, אבל זה עובד. מה עובד בג״ס? חחחח עשו לי טובה. תחילת עונה כולם כשירים וטריים שם והיו צריכים מאתיים וחמש ריפלייס בשתי דקות וחצי כדי לנצח באינץ את אוקייסי(השנייה הכי צעירה בליגה) בלי שיי…. זה הישג? מאמין ששום דבר לא ישתנה מג״ס העלובה שניגבנו בעונה שעברה עם סייג קטן. קליי הולך להשתגע מההגעה של פול. הנזק האגבי הכי גדול שהם עשו לעצמם. פוקושבסקי זה כלום ברמת התומר שטיינהאוור. צ׳ט מדהים. רק צריך כשירות. הקבלת החלטות שלו, הבגרות בשלב כזה. זה ואוו. יותר מרשים בינתייפ מוואנבי וזה אומר המון על האפסייד.
1. אין לי מה לנסות לשכנע אותך יותר שאתה סתם מתלהב משמות. כן על הנייר יש להם כוח אש עמוק מהקו האחורי. הנייר לא שווה כלום כשמדובר בכל כך הרבה פרסונלס בעייתיים בגיל מתקדם, הרבה אחרי השיא שגם יש ספק איך יתאימו לשחק ביחד. 2. אטלטנה עונת 20-21: לו וויליאמס- 44 אחוז מה-3 באותה עונה. גאלינרי- כמעט 41 אחוז מה-3 באותה עונה. בוגדן בוגדנוביץ- כמעט 44 אחוז מה-3 באותה עונה. הווארטר, קצת לפני השיא שלו עם 37 אחוז מה-3 אבל 51 אחוז מהשדה ב30 דקות למשחק באותה עונה. לא נראה לי שיש במזרח עוד צוות מסייע איכותי בקליעה באותה עונה. זה בדיוק הקלעים שאתה רוצה לשים ליד פוינט גארד נמוך שהוא אסון מהלך בהגנה ומתמחה בעיקר במסירות וניהול התקפה על מגרש שלם. וכל זה התנקז ללעבור את ניו יורק ניקס ופילי של אמביד ובן סימונס. כל הכבוד. מאז מדובר בלוזר עם קבלות אינסופיות. תמשיך להתלהב מכלום. לגבי קייד- במילותך רשמת שעליו אתה חותם ומדובר בכשרון התקפי ברמה הכי גבוהה שיש. זה לא הוא בסך הכל יהיה טריי, הוא כשרון התקפי ברמה הכי גבוהה שיש. סטף, לוקה וכדומה. לפי זה אני אשפוט אותו מעכשיו, נתראה בעוד שנתיים כשזה יהיה מביך יותר.
מעקב כשרונות ההתקפה הגדולים בליגה 2.0 הגוש כלום הזה מוביל את הליגה באיבודים כמובן. מעולם לא הרימו לי להנחתה כל כך קלה בחיים האלה.
אתה יכול לרשום מה שאתה רוצה, זה לא בהכרח נכון. הייתי ממליץ שתראה משחקים ופחות סטט', ברצינות עכשיו, יותר מדאיגה אותי ההגנה שלו או האחוזים לשלוש. להפך מדאיג אותי שלאור היכולת הטובה הוא יקבל חוזה מפוצץ, מה שלא הייתי רוצה שייקרה בקיץ אלא בעוד 2 קיציים אני מקווה שיקרה. הפיסטונס זאת קבוצה שחייבת לעשות טנקינג וגם עושה, בכוונה ברוך השם. מטרה של קבוצה כזאת היא לתת את האשראי לצעירים כמה שיותר, גם כשהם טועים, מאמין שעם הניסיון, עם הכוונה לנצח משחקים בעתיד זה ישתפר, זה לא מדאיג אותי, לא טענתי לרגע שקייד הוא כריס פול. אתה מדבר איתי על קייד, אין לי בעיה לתת את האשראי לוייסמן או בגלי או אפילו קיליאן הייז, המטרה שלנו שייצא כישרון 3 במועדון כבר העונה, יש 2 בטוחים העונה. 23 נק' (יותר מלילארד וקוואי), 7 אס' (12 בליגה !), 84.5 אחוז מהקו לאחד שהולך הרבה לשם ו-2.3 שלשות בממוצע למשחקים, זה סופר מרשים. שנתון 2001 !!!! הרע... 34 אחוז מהשלוש, לא שומר, מאבד המון, אחוזים לא טובים מהשדה, מצפה לשיפור. כרגע אני יותר מרוצה מקייד ואיביי, הבעיה שאין כלום מסביב, ממש כלום, מסתכל בקנאה על אורלנדו. טבלת האיבודים בליגה: 1-2: קייד ובוקר עם 5.5 3. לוקה עם 5. 4. לברון, יאנג, יאניס וכל השאר. לא רוצה בעיה, שחקן שרק חגג 22 שקולע 23 ו-7 אס' בערב זה פוטנציאל אולסטאר במקרה הכי רע, הכי רע. אגב, גם גידי בירידה ואני זוכר שהחמאת לו ובצדק, אתה לוקח את גידי על קייד ? כי אני מחזיק מגידי, עוד יוביל את OKC רחוק בעתיד. --------- אינדיאנה, שיקום מי שחשב שהילברטון יהיה כזה טוב, זריקה מחרידה וקולע באחוזים כאלה. קרע את לאמלו. בדיקט מת'ורין, כישרון על לדעתי, מעל הילברטון, קולע 11 נק' בלבד העונה, כמו אייבי בירידה העונה, לא פוסל אותו על המספרים העלובים שלו, מחזיק ממנו מאוד. קאם תומאס לא מפתיע, אדיר. אבדיה עם פתיחת עונה כמעט אדירה ביחס אליו, 14 נק' בממוצע לערב.
חחחח אתה גדול באמת. אתה ראית אותו אתמול למשל מול ג״ס ומה סימנת לו? משחק טוב? מדהים ולא מפתיע אם כן. כן, בוקר 5 ומשהו איבודים למשחק אבל שכחת לציין ששיחק פעמיים העונה. כמה אסיסטים נותן לוקה דונצ׳יץ בכל משחק? האפקטיב שוטינג של דונצ׳יץ׳ מדגדגים את ה60 אחוז. האפקטיב שוטינג של קייד קאנינגהאם ה״סקורר״ מדגדגים את ה47 אחוז. איפה הוא ואיפה קייד? בהצלחה בחלומות, אני באמת בטוח שהדרך לחוזה מקסימום ו10 נצחונות העונה סלולה ומובטחת. אההה לברון בגיל 200, בעונה 21, בלי איידי עכשיו ובלי pg בחמישייה מאבד גם הרבה. הרגעת אותי. נעבור גם ללאקרדה מספר 2. טרה יאנג- יהיה pg העונה שלא יחגוג עליו מספרים עונתיים? עוד בדיחה מהלכת על 2. קיבל סטירות יפות מokc אתמול. איפה הוא ואיפה שיי. גידי לא פויינט גארד. ככל שישחק יותר את התפקיד הזה באוקייסי בחמישיות שניות ככה יראה רע יותר. וברור שאני לוקח לקבוצה טובה את גידי ולא את קייד. שם יש פוטנציאל לשחקן חכם שיכול לתת לי משהו בקבוצה טובה. קייד זה וויל ביינום עם יותר יח״צ. אמרתי לך, נחזור לפה עוד שנתיים כדי לצחוק על זה ביחד. הילברטון הראה סימנים שהוא יכול להכנס למועדון ה40-50-90 עוד בשנה שעברה. בניגוד לקייד, הקבוצה שלו(שבאמת לא היה בה כלום+טרנר) ניצחה איתו משחקים כשהיה כשיר ב41 משחקים הראשונים בשנה שעברה. ההגנה שלהם רעה אבל ההתקפה שלהם איתו היא איפשהו בטופ 6 של הליגה שזה בגדול מסגיר כמה הפוטנציאל איתו יכול להיות גבוה בהשוואה ל....אגדות שאתה מוכר לי בסיטונאות. נהנית מהקו האחורי של הקליפרס אתמול? איזה בידור זה לקרוא שהם הולכים לשחק עם הארדן off the ball ואין מה לדאוג זה בטוח יעבוד. ראסל ווטסברוק ירכז. הארדן הוא הסיסטם. קוואי נראה לי חסר חשק אחרי 5 דקות במשחק הזה. כמו שאמרתי, יהיה שם את הקרקס הכי טוב בעיר. מומלץ.
לראשונה: אולסטאר 2025 ייערך בסן פרנסיסקו - ערוץ הספורט - ספורט 5 - ספורט 5 - ספורט 5 בעבר אירח את האירוע אורקל ארנה (1967 ו2000), האולם הישן של הקבוצה מעבר למפרץ באוקלנד, אך לא סן פרנסיסקו.
https://www.clarkconstruction.com/sites/default/files/styles/gallery_image/public/2023-03/Lower%20Bowl%20-%20In-game%20Center%20Court%20View%20-%20Photo%20Credit%20Jason%20ORear_jpg%20%281%29.Xxx?itok=PeI9_yxc
לאנשים לא ברור כמה סן פרנסיסקו זו ביי פאר העיר הכי מסריחה בארה״ב. רחמיי על כל העיתונאים הבינלאומיים שישלחו לסקר שם במרון אראס של ההומלסיה האמריקאית.
אני לא הבנתי מה הסיפור עם מיציץ אצלנו. אני מלכתחילה אמרתי שהוא יהיה פלופ. אבל גידי נראה כמו הזין שלי אחרי 3 מספרים אחרו שהזמנתי למלון 2 בחורות שונות והשלישית באה וזה נגמר רק בשיחת חולין. אי אפשר לתת לו דקות משחק? בשביל מה הביאו אותו?????? כל שחקן שהגיע בטרייד הייתה מחשבה מאוחרי זה (טרייד עתידי ,תקרת שכר etc) מה היה דחוף לדחוף אירופאי שמפלרטט עם ה30 לרוסטר? בשביל שיהיה נער מגבות? חבל ,אני סקפטי אם יצא ממנו שחקן אבל לפחות שיריצו אותו.
מיצ'יץ' נראה לא רע בכלל בדקות שמקבל. גם יד ל3, גם יכולות ניהול משחק טובות. בהגנה הוא לא עומד בקצב, צפוי. אולי ישתפר בהמשך.
קייד ואיביי הם כישרונות על, שחקני התקפה ברמה הגבוהה ביותר, הם יהיו אולסטארים בוודאות, השאלה האם אחד מהם יהיה מספר 1 שסוחב את המועדון לאליפות, כרגע אני בספק בגלל משחק ההגנה שלהם. בגלל זה אני מקווה שיצטרף כוכב שלישי צעיר, קיוותי שוייסמן או תומפסון יפתיעו אותי למרות סימני השאלה שלהם, כרגע זה רחוק מאוד אבל אני לא מוותר עליהם, הם עדיין צעירים. גם הארדן, ראסל וקיירי עילויים התקפיים אבל בגלל ההגנה לא ייקחו לעולם קבוצה לאליפות, קיירי בבוסטון הוכיח את זה וזה היה משפיל לחשוב שהוא יהיה מספר 1. לא יקרה כלום אם קייד או אייבי ייכשלו בציפייה הזאת, הציפייה לאולסטארים. גם שיי שחקן סופר שלם ואיכותי בתחומים רבים במשחק, מאמין שהוא יכול להיות מספר 1, הרם זה יקרה ? אין לדעת. גם צאט כזה, גידי יכול להיות צלע 3, אני כרגע מעדיף את גידי על וויליאמס אבל כולם שם כישרונות על. מבאס שאין לקליפרס גבוה נורמלי, וויתרו על מוריס שטוב בשני צידי המגרש. זיבאץ ופלאמני סנטרים של יורוליג. טרי יאנג, יש להם איכות בקו האחורי, בוגדן, האנטר, סאדיק ביי, צמד הכוכבים, גם להם אין כלום בצבע, חבל. משחק ההגנה של יאנג לא יייתן לו להוביל אותם לאליפות. יאנג כמו לילארד זורק בהגנה ולא שומר ובגלל זה הם לא יהיו fmvp.