NBA 2024/25

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י yakov_y, ‏2/7/22.

1. McTominayBackToUnited Member

איפה אלו שאמרו שסקרמנטו עשתה דיל טוב ?
    טרייד עלוב שבקצב הזה יזכר מהגרועים בהיסטוריה.
    האליברטון בפלייאוף הזה מוכיח שהוא יכול להיות כינור ראשון-שני.
    הטבעות אצל החציל במיונז הזה יגיעו.
    שחקן עצום.... עצום.

הוא וברונסון השחקנים הטובים במזרח בפער עצום.
    המקום השלישי רחוק רחוק משם.
    כולל יאניס וצמד האוברייטדים של בוסטון.

2. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש עוד משחקים בשביל לתקן...אני מעדיף עכשיו להסתכל על הפייסרס שמוכיחים שמדובר בקבוצה לא פחות מיוחדת מהיריבה שלה. לאוקייסי יש הגנה שמעולם לא ראינו, יש בהתקפה את שיי, ודורט יכול לתת לך הצגות בשני הצדדים של המגרש.

תן למפסידה זמן בשביל לתקן לפני שאתה חוזר לימים של קבוצה אחרת לגמרי. אם הם יפסידו את המשך הסדרה בדרמטיות שכזאת אולי תוכל להשוות אותם עם קמפ ופייטון האב. מה יקרה אם בסוף הם יקחו אליפות? תתחיל על הלוזריות של אינדיאנה מימי מילר, סמיתס, מרק ג'קסון או ה"אחים" דיוויס?

הכל עוד פתוח...יש עוד 6 משחקים אפשריים...

3. k_700 Member

אל תתרגש.
    הייתה פה אותה מנגינה גם בתחילת הסדרה מול דנבר.

היה משחק קצת הזוי.
    לא יהיו הרבה ערבים שאוקייסי נראית כל כך מדהים בהגנה ומחטיאה זריקות פנויות לגמרי בדרך למחצית של 37 אחוז.
    מספיק שקולעים עוד רבע מהזריקות האלה ויורדים למחצית בפער 20 ומשם אף טופין או מקונל לא היו עוזרים להם.

אני עדיין מאמין שיתקנו את זה.

4. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

שואל ברצינות, איך אפשר לדבר על די אנ איי בהקשר של הסופרסוניקס/אוקייסי?

ובאותו הקשר, אנשים שאוהדי או קיי סי, מאיפה זה בא? אהדתם את סיאטל ועברתם עם הפרנצ׳ייז, התחלתם לראות כדורסל אחרי השינוי?

אני בתור ילד הייתי ״אוהד״ של סיאטל בגלל ריי אלן, אבל אין לי גרם של זיקה לאוקייסי

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אוהד סיאטל משנות ה90, כמו ליברפול.
    המעבר לOKC היה טריוויאלי עבורי, זה היה אותו הסגל שפשוט עובר תחת שם אחר.
    אין לי קשר למיקום.
    ראיתי את הקבוצה יוצאת מקום 2 בלוטרי של 2007 ולוקחת את דוראנט, זה ששנה אחרי זה עברנו להיות OKC לא שינה לי כלום.

לגבי DNA, הקבוצה הזאת ניצחה משחק 4 בדנבר ומשחק 7 מול דנבר בסדרה קשה נגד ווינרים.
    היא רמסה את מיניסוטה בגמר מערב.
    יש לה DNA של ווינרים וזה הוכח הקיץ.
    הייתי בתחושה מעולה כל המשחק עד שהיה 3-6 הפרש והרגיש לי שאנחנו בסכנה. אני עדיין אופטימי שננצח אבל כמובן שהסיכויים ירדו.
    לפי ההימורים הם ירדו מ85% לבערך 75%.

הבאסה היא שקיוויתי שזאת תהיה סדרה שדומה לזאת של מיניסוטה ולא לזאת של דנבר, קצת פחות התקפי לב וכיוון ברור מההתחלה.
    עכשיו הסתבכנו והכל באוויר שוב.

Clock End Stand אוהב/ת את זה.
  6. cheddar Member

זה רק ירגיז את OKC המשחק הזה, חבל על האינדי החמודים האלה יש להם פרצוף יפה

7. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Liverpool-Forever
    את האמת שחשבתי שהסל של שיי שניות לפני סוף הרבע השלישי גמר את המשחק. ההפרש חזר לתשע ובפתיחת הרבע האחרון אוקייסי החזירה את ההפרש למעל לעשר נקודות.

הפייסרס חזרו מהקבר, אבל אל תשכח שהם עשו את זה גם במשחקים אחרים. הם פייטרים לא נורמלים למרות שאני עדיין חושב שנראה טבעת היסטורית לקבוצת הסופרסוניקס המקורית. יהיה מאד מסקרן לראות מה יקרה במשחק השני. דבר אחד בטוח, ההגנה בחצי הראשון היה אולי הדבר הכי טוב שכולם ראו אי פעם. עשרים איבודים לפייסרס. אני עוד זוכר כמתבגר את ה"באד בויס" וההגנה של הניקס שהביאה אותם לפיינלס. הקטע הוא שההגנה הנוכחית של אוקייסי פשוט אמנות. זה לא להרביץ ולעשות עבירות קשות כמו עם אותן הקבוצות שציינתי אלא פשוט עבודה נהדרת של אתלטיות, רצון ומלכודות. זה נראה לפעמים כאילו הם בדיוק יודעים לאן שחקני הפייסרס הולכים. ברור שעובדים היום יותר מתמיד עם קלטות וצילומי טלוויזיה, אבל לדעתי יש פה שלמות שלעולם לא ראו.

@k_700
    אותי מסקרן אם קרלייל והצוות שלו יכולים למנוע עוד מחציות של עשרים איבודי כדור. בסופו של דבר ההתקפה השאירה אותם במשחק, אבל ברור שבסוף היום יגידו שהפייסרס גנבו את המשחק. מצד אחד זה לגמרי נכון, מצד שני אני חוזר שוב שראינו כבר משחקים כאלה של הפייסרס בפלייאוף הנוכחי. קבוצה שפשוט לא נשברת!

8. DRORIKO Member

הבעיה עם הפייסרס שיש לה רק מוביל כדור אחד, מה שמוביל את כל הבולדוגים של אוקייסי להסתער עליו ולשבש לפייסרס את ההתקפה.

9. k_700 Member

לדעתי לא ראינו עוד את הפיק של ההגנה של אוקייסי בסדרה הזאת.
    אנחנו עוד נראה מחציות כאלה.

אני לא אתפלא גם אם נראה את קארוסו מקבל עוד יותר דקות מעתה ואילך כי חוץ מהגנה על כמעט כל עמדה הוא גם מהיחידים שלא רועדות להם הידיים בפליאוף הזה ויש לו נסיון.

10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@DRORIKO
    לדעתי טי ג'יי מקונל הוא מוביל כדור לא? בכל מקרה יהיה מעניין לראות אם אינדיאנה תצליח להוריד את כמות האיבודים כי בצורה הזאת ברור שאוקייסי יעשו היסטוריה.

@k_700
    קארוסו פשוט חתיכת שחקן. אני עדיין זוכר איך הוא נאבק בג'וקר. זה היה מדהים. איך אפשר לא לאהוב שחקן שכזה? בכלל, אותי די מפתיע שלמרות המעמד שתי הקבוצות שומרות על ספורטיביות. שום עבירה קשה או תקריות מיותרות. היתה בחצי השני רגע קטן אחד אחרי עבירה עם קצת דחיפות, אבל שום דבר מעבר לזה. לשתי הקבוצות אין ממש יריבות וככה זה בנתיים גם נראה על הפרקט.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 2, אורחים: 6)

1. DRORIKO
  2. yakov_y