לא יודע איזה בעיות בהגנה ראו עם מיצ׳יץ. היה טוב מאוד בדקות ששיחק שהן מעטות מדי. הקבוצה רצה טוב. אני מבין למה מאמינים בגידי, הוא באמת כשרון גדול מאוד שלפחות על הנייר מרגיש כמו פאוור פויינט שיכול לשחק כל תפקיד מ1-4 בחמישיות שלהם. אני אישית לא אוהב את הדקות הרבות מדי שנותנים לו לרכז. הוא מכדרר לא טוב והוא לא השחקן שאתה תסמוך עליו שיקלע מכדרור. לאוקייסי יש פריבילגיה מאוד גדולה לשחק בכל מיני חמישיות נמוכות כשיש להם לפחות 3 מגני על בחמישיה(גם דורט לא נורמלי העונה, הגנה והתקפה). כמו שאמרתי אחרי המשחק הראשון ההוא של צ׳ט. הוא יהיה שחקן הגנה רציני מאוד. זריז, חכם, ארוך מדי כדי שזה לא יהיה. הוא נותן בינתיים עונת רוקי לפנתאון, בעיקר בתחום שאתה לא מצפה מרוקי להיות כל כך טוב ויעיל- קבלת ההחלטות. כייף גדול מאוד לראות בינתיים את אוקייסי. אהה הפרמטר לכשרונות על בהתקפה כרגע זה לעשות אולסטאר במזרח. שמע אתה רק משתבח מהודעה להודעה. לאייבי יש אתלטיות שאין לקייד. זה נותן אצלו תקווה למשהו שמתקרב לשחקן. טוב בקבוצה גדולה. אצל קייד אין כלום. פשוט שחקן ששמים את הכדור אצל ביד ב34 אחוז מההתקפות, יתנו לו לזרוק הכי הרבה, את הסטט׳ הוא ישיג וכנראה גם את החוזה מקסימום- כי כאמור מדובר בארגון הכי מטומטם באןביאיי. אבל זה בדיוק מה שזה, שחקן של כלום בקבוצה של כלום. יקלע 23 נק׳ למשחק, יאבד 6 כדורים, באחוזים גרועים והקבוצה תגרד 15 נצחונות, כשדווקא יש לה כשרונות צעירים ליד ששווה לפתח.
מדהים. רוצה את הרשימה עם דראגן באנדר בטופ 10 מלפני כמה שנים? יכולת החיזוי של espn ידועה באמינותה. מאז ומתמיד קידמו שחקנים של סוכנים. סנגרן אחרון ברשימה שלהם(חחחח גדול). אבל סקוט הנדרסון שחוץ מלהראות שהוא כרגע בספק לרמת הקולגים הגבוהה שם, שתי מקומות מעל. למה? גם להם אין מושג. פשוט כתבו שהוא חייב להיות שם. הסבר משכנע.
Yakov y כתבת כאן שקייד גרוע בהגנה ובגלל זה לא יכול לקחת קבוצה לאליפות. אני חושב שעוד מוקדם לקבוע אם הוא "קיירי\הארדן" לא רואה שם את הכשרון הזה. ולא שאני בא להתקטנן אבל הארדן קצת יותר צעיר שומר בן זונה בlow post. Liverpoolforever היקר -תשמע מה שקורה עם האירופאים שמביאים אותם ונותנים להם 5 דקות משחק. ראבק פרסטי הביא את השמעאק הסרבי? גידי כשרון גדול ,אבל בינתיים לא משהו? שיריצו את הסרבי. לצד שיי זה יכול להיות ציוות 1-2 מעניין. קיי700 פוינט פוורורד בהחלט אבל אני נותן לזה עוד שנתיים-שלוש. לא מבושל ,ובינתיים הוא נעול על 1-2 בכל מקרה.
איפה קייד ואיפה קיירי והארדן צעירים, בחייאת? זלזול באינטיליגנציה. שניהם היו שחקנים גדולים מההתחלה. שחקנים שנותנים ערך של כוכבים(גם אם הארדן היה שחקן שישי) מההתחלה. בקליעה, בקלאטץ׳, במנהיגות. שניהם אתלטים לא מהעולם הזה. קייד זה כלום, נאדה. ביניניות בהתהוות. הארדן לא היה מגן גדול בלואו פוסט(מאיפה הקשקוש הזה). הוא כן היה שומר הרבה יותר טוב אישית על גארדים ובפרימטר כששיחק מהספסל והיה צריך לשחק הרבה אוף דה בול. גידי לא יכול לתפקד באמת כקומבו גארד. הוא טוב כשהוא משחק סוג של סווינגמן בחמישייה שלהם. אני מאוד לא אוהב ששמים עליו חמישיה שרק הוא מרכז בה. זה פשוט לא עובד, הוא לא מג׳יק למרות כל האהבה שלו להראות שהוא מסוגל לעשות הכל. לא פוסל את זה שיממש יותר את הפוטנציאל שלו במקום אחר כשהוא 2. הוא כן שחקן חכם כשהוא לא מבולבל.
אגב, לא רחוק היום שצ׳ט צריך לקבל קצת יותר את הכדור בידיים כדי שירכז בחמישיות שניות. פשוט מוסר נהדר, יודע לזהות אופציות והוא חכם מדי כדי לעשות יותר מדי טעויות. כוכב אין דה מייקינג.
33-8-8 מול אחת הקבוצות החזקות בליגה כשלצידו חמישייה של נגרים, לא איזה פליקנס שמישהו כאן זילזל. לא בושה להודות בטעות, תמיד אפשר לחזור לפורום כדורגל. כוכב, רק חגג 22. 30 נק' נגד מיאמי (!), 30 פורטלנד ו-33 היום. איזה אפסים משחקים לצידו, לא ייאמן, שנים של טנקינג ואי אפשר למצוא כישרונות נורמלים לצידו. הלוואי ונהפוך את הקבוצה בטריידים ונמצה כישרון שלישי.
שכחת לציין שיאניס יצא בטכנית אחרי 22 דקות. חירבון מפואר מאוד עם הגנה מגוחכת ברגיל. הוא באמת היה ביום טוב יחסית במשרד, בעיקר ברבע האחרון. לא צריך להסיק מזה כלום, אוברייטד עצום שלא יצליח לגרד נצחונות מול אף יריבה בליגה וכמו שכבר כתבתי, מולו גארדים יתנו שיאי עונה. כי אין שם הגנה. גם ביום טוב הוא קולע באחוזים מצחיקים, מאבד כדורים בסיטונות ומשמיד אותך בהגנה.
גידי שחקן מיוחד, מתאים לאוקלהומה. הוא יתסכל הרבה כי יהיו לו ערבים של אחוזים גרועים אבל אני מת על הגיוון שלו. הוא יכול לקחת כל גארד לסל בגלל יתרון הגובה. הוא יודע לסיים יפה בצבע. הוא שיפר את הזריקה ל3. יש לו עין מצויינת למסירות. אני סומך עליו. אני מאמין שהשלד הנוכחי של אוקלהומה לא צריך להשתנות, רק הייתי מוסיף איזה גוף שמן לצבע כי לפעמים מה שאנחנו עוברים עם ריבאונד התקפה נגדנו זה עינוי. תסתכל על אטלנטה שלקחו נגדנו 25 ריבאונד התקפה. מיצ'יץ' לא תמיד ברוטציה, היום למשל לא שיחק בכלל, אבל אני נהנה מהכדורסל שלו. יש לו מה לתת וטוב שהגיע, לך תדע מתי תצטרך אותו.
אני חושב שלפלאוף אתה כן צריך קצת יותר דמויות עם נסיון. לא הייתי פוסל למשל איזה מהלך בהמשך על איזה פיג׳יי טאקר כזה שיתן גוף, שלשות מהפינה כשצריך וקצת נסיון. אולי אפילו לנסות לגנוב מהלייקרס את וינסנט כPgמחליף אם העונה של הלייקרס תגמר מוקדם מן הצפוי. דורט הוא אס גדול העונה. אני חושב שהוא מוריד את התלות בגידי לתת עבודה ערב אחרי ערב. הוא שם בהגנה, הוא שם בהתקפה במאני טיים, הוא קולע שלשות מעל לממוצע שלו. זה חיזוק רציני מאוד בינתיים.
דורט קולע באחוזים מוגזמים, אני מניח שזה יירד בהמשך. הוא פתח את העונה בצורה מדהימה. צ'אט משחק מעבר לציפיות שלי, ראיתי אותו בשני הסאמר ליג (עונה שעברה והעונה) ובפרי סיזן העונה ולא ציפיתי שכבר ייתן תפוקה כזאת. הוא מרגיש כמו השחקן ה2 הכי חשוב בקבוצה כבר. הגנתית קריטי בצבע, סוף סוף יש איום חסימות, משפר את ריבאונד ההגנה של הקבוצה. התקפית מאוד יעיל, לא לוקח סתם זריקות, אופציה לפיק אנד רול ואלייופ, קטלני ל3 כשיוצא החוצה, יודע גם לקחת את הכדור בדריבל לסל. יהלום. כמו שאמרתי, רק חסר לי גוף אחד בצבע. אני מאוד מרוצה מאיך שקאסון וואלאס הרוקי נראה אבל הייתי בוחר איזשהוא גבוה בדראפט. מישהו מאוד פיזי שישלים את צ'אט.
אני חושב שאתה טועה פה. וואלאס זה כשרון שאני זוכר שדובר עליו כאחד שפרסטי סימן עוד לפני הדראפט, גם ג״ס סימנה אותו אם ידרדר למטה יותר. גם ברור לי למה, הכשרון שלו אניגמתי אבל יש לו נתונים מפלצתיים, הוא מגן אגרסיבי מאוד על שתי עמדות הגארד, כזה שהוא כמו קוץ בתחת בכל התקפה. קלעי לא רע בכלל ווינג ספאן שיכול לאפשר לו אפילו לשמור על סמול פוורדים ארוכים(9׳6׳) כמעט. בסגנון הוא בדיוק מה שמשתלב כמו כפפה ליד בכדורסל שלכם. ברור שהיה שם גם הגיון כלכלי בטרייד ההוא עם דאלאס אבל הלכת שם על הכשרון הגבוה באותו איזור בלוח. מי אנחנו שנתווכח עם העין של פרסטי לזהות כשרונות raw ולפגוע בהם בול? חשוב שאלמלא פציעת הגב שלו בקנטאקי בשנה האחרונה הוא גם כנראה היה כשרון שעולה אפילו יותר גבוה בדראפט הזה.בלוטרי כזה מבולגן ואוברהייפ אני לא אתפלא אם הוא יתברר כאחד מהשחקנים עם האפסייד היותר גבוה שיצאו ממנו(כמובן אם ישאר כשיר). אני מחזיק ממנו ומבין גם את ההגיון שבלגלח אותו עכשיו אפילו על חשבון דקות למיצ׳יץ(שכמובן מנוסה ומרכז טוב יותר).
אני לא מתווכח עם פרסטי, וההתחלה של וואלאס מעולה. הוא נראה לי כמו אחלה שחקן, במיוחד בהגנה. אבל מה התכנון עם הבשר בצבע? זה חסר בצורה ברורה.
התכנון הוא לא לשחק באמת עם 2 גבוהים. זה לא הכדורסל שלכם. אתה רוצה למתוח את המגרש, לשים מפלצות הגנתיות אתלטיות בכל עמדה ולתת לג׳לן לקפוץ מ4 ל-3. אני דווקא אוהב את זה, בעיקר כשכמו שטענתי אחרי המשחק הראשון והמשחקי הכנה- צ׳ט הוא אכן מטריה הגנתית שאפשר להשען עליה. מול יוקיץ׳ אף אחד לא יצא טוב, מול שאר הליגה הוא מראה את האיכויות ההגנתיות. וואלאס הוא קומבו גגארד הגנתי בהגדרה, ככה שגם מבחינת התפקיד שאתה מחפש להושיב ליד שיי בבוא היום הוא מתיישב טוב. אני מחזיק ממנו מאוד ולכן אני לא נסחף עם כל העליהום וההייט שדיינגנולט מקבל על האי שימוש במיצ׳יץ׳. יש פה ראיה ארוכת טווח יותר. מאמין שכדורט ירגע קצת נתחיל אולי לקבל אותו אפילו בחמישיה.
איזה עליהום והייט יש? וואלאס שחקן יותר טוב ממיצ'יץ'. חסר לי ריבאונד הגנה. ריבאונדים אצלנו זה מטלה קשה לביצוע. הטענה היא לא רק על צ'אט. כקבוצה יש לנו שם חולשה. התבטא בצורה קיצונית מול אטלנטה.