NBA 2024/25

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י yakov_y, ‏2/7/22.

1. DRORIKO Member

הוא שחקן אבל עדיין לא יציב מספיק בשביל להיקרא כוכב

2. k_700 Member

הוא כוכב.
    מעט מאוד כוכבים בהיסטוריה של הליגה נראו כמו שהוא נראה בשנה שלישית בליגה.

קובי בפעם הראשונה קולע 40 נק׳ בסדרת גמר בגיל 31 וברוך השם היו לו המון סדרות גמר עד לגיל הזה.

כמה שחקנים בשנה שלישית נותנים משחק 7 מול דנבר כמו שהוא נתן?
    הוא גם השתעשע בהגנה ובהתקפה מול ממפיס בסיבוב הראשון(מרגיש פרה היסטוריה).

הוא כוכב גדול כי הוא עליון בהגנה ובהתקפה כמעט באותה המידה.
    וברור לגמרי שהוא שווה מקס׳, עוד לפני שהפליאוף הזה יצא לדרך.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש הודעה שלי בפורום אחר כשראיתי אותו בפעם הראשונה בחיים שלי, זה היה ב10 ביולי 2022 במשחק סאמר ליג שלנו.
    רשמתי שם שהוא נראה ממש מעניין ואני לא מבין איך נבחר כל כך נמוך.
    זאת הייתה כמובן התלהבות מוגזמת כי הסאמר ליג מגוחך אבל בסופו של דבר הוא הוכיח אפילו נבואות מגוחכות עליו.
    מבחינתי כשנכנס לפלייאוף נותרה עליו חובת ההוכחה של הופעות בפלייאוף. הסדרה שלו נגד דאלאס הייתה גרועה התקפית, הגנתית הוא היה טוב.
    הפלייאוף הזה הוא שובר את התקרה הזאת ובענק.

4. k_700 Member

ראיתי אותו בלייב בסאמר ליג שלו וזה ממש לא נראה התלהבות מוגזמת.
    הוא נראה גדול מאוד, מוכשר מאוד ועם אתלטיות חריגה לעמדה שלו(הוא בגובה של קובי אגב).

בסדרה שלו נגד דאלאס הוא היה בן 22 בפליאוף ראשון בקריירה בשנה שניה כשהוא משחק בקבוצה הכי צעירה בליגה.
    זה נקרא למידה וגילוח על הזקן.

דברים שהוא צריך לשפר עדיין זה לסיים את יותר טוב משמאל ליד הטבעת, להכניס לואו פוסט ולעשות שיפטים לחצי מרחק שלו(מהelbow).
    לגארדים הכי גדולים במימדים שלו היה ג׳אמפר מדהים מחצי מרחק.
    שיי עשה את זה.

אני אגב חושב שהוא בקלות יכול להיות pg שמגרד את הטריפל דאבל אם היה משחק את התפקיד הזה.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  5. DRORIKO Member

אתה לפני שניה הסברת לי למה קנינגהם לא ראוי להיקרא כוכב, אז מה ההבדל בין קייד לויליאמס? שויליאמס הגיע יותר רחוק בפליאוף? כי אני חושב שיש לו סגל ״טיפה״ יותר טוב מזה של קייד.

לא אני לא חושב שויליאמס עדיין כוכב. היו לו לא מעט משחקים מצויינים בפליאוף אבל גם לא מעט משחקי נפל. כוכב זה אחד שאני יכול לסמוך עליו כל לילה שהוא יתן את מה שהוא יודע. שיי הוכיח שהוא כזה, ויליאמס עדיין לא אבל בסדר הוא צעיר יותר.

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/25 ב- 00:40
  6. Scouser Member

צריך גם להגיד שיש הבדל גדול בין להיות הmain guy, זה שכל ערב חייב לבוא ולתת הופעה כי כל העיניים עליו לבין הכינור השני, זה שהציפייה היא שהוא ייתן את ה18 פלוס שלו ולעיתים יתפוצץ. זה לא קל, אבל אצל sga וכו' כל משחק של פחות מ25 זה נחשב משחק חלש.
    אז בסיטואציה כזו, לשחקן כמו וויליאמס יותר קל לככב ולהיחשב "כוכב". האם הוא יכול לתת 30 פלוס כל ערב? לא חושב.

yakov_y ו-DRORIKO אוהבים את זה.
  7. k_700 Member

אף אחד לא מצפה שהוא יתן 18 נק׳ לערב בפליאוף.

חסרים כוכבים שהיו רובין ולא בטאמן בקבוצה שלהם?
    קובי בתחילת הקריירה בלייקרס היה כוכב?
    פארקר?
    פיפן?
    קליי?
    קיירי?
    דווין ווייד?
    בראון?

הסיבה שאני לא מחזיק מקייד:
    קודם כל עד לעונה האחרונה הוא היה שחקן לא יעיל בעליל, ההיפך הגמור מג׳יי דאב, שגם בתחיל הקריירה הראה יעילות מדהימה לרמות היוסג׳ שלו.
    הוא גם שומר הרבה יותר טוב ממנו ובאופן כללי אתלט טוב יותר.
    יש גם את מבחן העין. מצטער, ראיתי הרבה שחקנים מהסוג של קייד בחיים האלה. ראיתי מעט מאוד שחקנים שבפליאוף שני, בגיל 24 נראים ככה, דרך המערב.

לכל כוכב בליגה אפשר לעשות צ׳רי פיקינג ולמצוא משחקים רעים.
    שיי בכלל הופיעה לסדרה הראשונה מול ממפיס?
    ואיך יוקיץ׳ נראה בכל המשחקים בסדרה מול אוקייסי? מה עם טייטום?
    יאניס, כל משחק בפליאוף שלו זה ברמת mvp?

זה פליאוף שני של וויליאמס והוא צומח מסדרה לסדרה כשהוא מככב בפיק של העונה הזאת. הוא לוקח סדרה שנייה ברציפות מאצ׳ אפים קשים בהגנה ומנצח גם שם.
    בהגדרה שלי זה כוכב. אין פה סימני שאלה, רק סימני קריאה.

שמחתי לעזור.

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/25 ב- 01:19
  8. DRORIKO Member

@k_700
    קובי לא היה כוכב בתחילת דרכו? על מה אתה מדבר? חצי מהבית ספר שלי הסתובב עם גופיות שלו. בכפר סבא כן? לא באל איי. ואיך ג׳יילן בראון הוא רובין אם הוא לקח את ה-fmvp? הוא וטייטום שווים במעמד. קליי תומפסון אחד הקלעים הגדולים בהיסטוריה.

לגבי קייד. תראה אני לא הכרתי אותו לפני הפליאוף. מה שהוא עשה בסדרה נגד הניקס מאד הרשים אותי. מאד. גם מבחינת היכולת וגם מבחינת קור הרוח. יש כאן את היסודות לכוכב. גם לגיי דאב יש את היסודות האלה אבל הוא חייב להיות יציב יותר בקליעה.

9. yakov_y YNWA

דראפט 2020:
    דרפאט יחסית לא טוב,
    בטופ 10 אבדיה 3 ברשימה.
    נכון להיום, הליברטון עם הקריירה הכי טובה, בפועל אדוארדס השחקן הכי טוב בדרפאט הזה ובפער.

2021:
    דראפט אדיר, קאם תומאס, וגנר, קומינגה, גידי, סגס, ג'יילן גרין, גונסון מההוקס, עוברים מתחת לראדר כאן.
    כרגע מובלי עם הקריירה הכי טובה,
    קייד ושנגון אדירים בהתקפה, עושים שם הכל.
    מובלי בגלל ההגנה חזק מאוד.
    אני הולך עם סקוטי בארנס כאן כמספר 1 בגלל ההגנה, הוא חיה בהגנה, מוסר טוב, התקפי כמו סיאקם רק בעמדה 3, הוא חיה.
    רביעייה מטורפת.
    3/4 השמות האלה במקומות הראשונים + ג'יילן גרין שהוא כביכול ה"נפילה".

10. k_700 Member

אתה קורא מה שאני כותב לך?

כתבתי שקובי היה כוכב גדול למרות שהיה הסגן של בתחילת הקריירה.
    כנ״ל שחקנים אחרים ברשימה שהיו הסגן, לא האלו שמצפים מהם לשים 30 בכל ערב ולקחת את רוב הכדורים בהתקפה.
    זה שאתה מס׳ 2 בהתקפה לא מגביל את התקרה שלך אם אתה באמת טוב.
    למרות שהוא מס׳ 2 הציפיות מג׳יילן וויליאמס הן גבוהות מאוד.
    אתה רואה עשרות אולפנים שמתייחסים להאם הוא יכול לעשות את זה. יממה לפני המשחק האחרון הוא ישב לחצי שעה עם מאליקה אנדרוז מespn לראיון של אחד על אחד ששאלה אותו 50 פעם אם היו יכול להתעלות כמו הכוכבים הגדולים.
    הוא היה אולסטאר דרך המערב בפעם הראשונה העונה. ברור שהציפיות ממנו גבוהות מאוד. ציפיות מכוכב שיגיע ויתפקד.

אז אתה לא הכרת את קייד לפני הפליאוף הזה ואז אתה מאשים אותי על מה שאמרתי עליו הרבה לפני הפליאוף הזה?
    אולי לא תמהר להסיק מסקנות על שחקנים שבכלל לא הכרת לפני הפליאוף הזה?
    אם היית רואה אותו בעונה שעברה היית מבין למה אני לא החזקתי ממנו כמו שחקנים אחרים ואגב, אני עדיין לא חושב שהוא יגיע לרמות הכי גבוהות בליגה. סטט׳ הוא יתן כמובן, אף פעם לא הטלתי בזה ספק.

ג׳יילן בראון הוא האמ- אמא של הרובין.
    גם איגוואדלה לקח fmvp. מישהו ציפה משניהם לעשות את זה?
    העיניים היו על טייטום, הכדורים הלכו לטייטום, השמירות היותר קשות הלכו על טייטום ובראון התעלה ולקח בצדק.
    קורה.

גם קוואי לקח בספרס כרול פלייר בתחילת הקריירה fmvp, כשחקן של 12.8 נק׳ למשחק בעונה הרגילה.
    זה לא הפך אותו לבאטמן שם.
    אגב, בגיל 23(עונה 4) קוואי היה שחקן של 16 נק׳ למשחק כשג׳יי דאב כבר עבר אולסטאר ראשון בעונה שלישית.

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/25 ב- 01:36
  11. DRORIKO Member

למה הייתי צריך להכיר את קייד קנינגהאם לפני הפליאוף הזה? זה הפליאוף הראשון שלו ומי כמוך יודע שעונה סדירה זה לא אינדיקציה לכלום(ד״ש מחבריך ג׳יימס הארדן וג׳ואל אמביד)

12. DRORIKO Member

@k_700
    אגב איגודלה וקוואי זכו ב-fmvp על אותו הדבר-שמירה על לברון. בראון זכה על הדומיננטיות שלו בהתקפה, זה קצת שונה

13. k_700 Member

אני באמת צריך להסביר שג׳יילן בראון במשך שנים הוא הסגן של... בבוסטון?
    זה לא בא להוריד ממנו כמובן, הוא עדיין כוכב ברמה של כנראה טופ 3 על העמדה שלו בליגה. אבל מה לעשות? בבוסטון הוא סגן של. זו נישה מאוד נוחה לו אגב, בהרבה משחקים הוא נעלם למשך המון רבעים.

נערך לאחרונה ב: ‏19/6/25 ב- 02:05
  14. k_700 Member

יש סיבה שרק בעונה הרביעית השחקן הזה הצליח לנשום אוויר פליאוף בפעם הראשונה למרות שהוא משחק בקונפרנס שפחות או יותר מספיק דופק סדיר כדי לעשות בו פליאוף.
    הוא היה שחקן מבולגן, קליעה לא יציבה, אופי צ׳וקרי בסוף משחקים. קודם כל בגלל זה הפיסטונס התרסקו במשך 3 שנים ברמות היסטוריות עם שיאים שלילים של אי אלו שנים.
    במקרה הזה, אנחנו בוחנים איפה שיכולנו לבחון ושחקן שמצליח להוביל את הקבוצה שלו להיות הבור צואה של קונפנרנס עלוב עם 2 ורבע קבוצות כשירות מקבל ביקורת מוצדקת.

העונה הוא השתפר ואפילו החמאתי לו על כמה הופעות פליאוף טובות.
    לטעמי? עם וויליאמס הם עוברים את הניקס ובכלל מטיילים יפה במזרח.

אם כבר כוכבים צעירים בקונפרנס הזה אני מחזיק מבאנקרו ומקסי(אם יתגבר על הפציעה) הרבה יותר.

15. DRORIKO Member

וואלה נכון היתה להם את העונה הבזיונית הזאת. לא עקבתי אחריהם באותה עונה אבל אם הם הצליחו להיות יותר גרועים מוושינגטון אז טוב שמנעתי מעצמי את הזוועה הזאת. שמע לשחקן בן 23 הוא נתן הופעה אדירה נגד הניקס. זה שחקן שהולך להיות כוכב.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 2, אורחים: 5)

1. SaSa
  2. McTominayBackToUnited