NBA 2024/25

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י yakov_y, ‏2/7/22.

1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא הרגשתי בשום שלב שהולכים לנצח את המשחק.
    שיי נראה לא משהו בכלל עד הרבע האחרון.
    הרוטציה השתנתה כי טחנו אותנו בצבע בהתחלה, למחצית ה2 כבר עלינו עם צ'אט+ג'יילין וויליאמס.
    גידי בקושי שיחק.

ניצחון גדול.

2. yakov_y YNWA

מה ידעת ? שכריס פול בגיל 38 וקליי בגיל 33 יירדו ביכולת, באתלטיות ובהגנה ? יפה.
    באיזה ירידה בדיוק נמצא דריימונד ? הוא קולע הכי הרבה מ-2018 ובאחוזים הכי טובים בקריירה (1.2 שלשות למשחק ב-43 אחוז לשלוש), 83 אחוז מהעונשין (הכי טוב בקריירה).
    אם ידעת שוויגינס יקלע 12 נק' בממוצע ב-27 אחוז מהשלוש ו-65 מהעונשין אז שאפו, אני בניתי על וויגינס שיעזור לסטף אבל השנה הוא מתחת לכל ביקורת.

כריס פול ודריימונד קולעים ביחד בממוצע 18 נק', נתעלם מהחוזה שלהם, התלות בסטף גדלה בגללם ותוסיפו לזה שקמבינגה ומודי לא ממשים את הפוטנציאל, קליי בירידה ו-וויגינס לא אותו שחקן משום מה.

3. k_700 Member

אתה לא צריך להתעצבן ששוב תחזית שלך קיבלה בנג לפרצוף במרחק של חודשיים.
    מה ידעתי? לא יודע, יש פה ארכיון, תלך לאוקטובר ותחילת נובמבר ותקרא.

כתבתי, הגנתית דרמונד עדיין מצוין אבל האם הוא שווה את ההשקעה בו בעיקר כשההגנה מסביבו יורדת בצניחה חופשית? לטעמי לא אבל אני מבין למה קשה לקפל חבילה שהוכיחה את עצמה כל כך הרבה שנים. על קליי בחיים לא הייתי נותן את החוזה שנתנו, את הצניחה שלו והסכנה המתמדת שלו בחשיפה לפציעות היה אפשר להריח לאורך כל העונה שעברה. משם ברור שכשהוא נראה זקן יותר הוא לא יקלע כמו שקלע לאורך הקריירה ועל הגנה נהדרת כמו שהרגיל אותנו לתת אין מה לדבר יותר.

להתחיל לספר לי עכשיו בהופס שדריימונד הוא בעצם איזה אוברייטד לא נורמלי לאורך שנים על גבי שנים ובעצם הליגה הייתה צריכה להפתר ממנו ב2016...קצת מגוחך.

מוויגינס אני לא מחזיק. הוא לא שחקן שיחזיק אותך כשהעסק לא מתקתק. תראה צניחה מסביבו הוא ינצח עם הקבוצה, זה השחקן מהשנייה הראשונה שדרך בליגה.
    על הצניחה של קליי כתבתי לך עוד לפני שחזר רשמית מהפציעה.
    כריס פול הוא אוויר. היה ברור שזה לא יחזיק מעמד בחמישיה עם קליי וסטף(איך התלהבת מהחיבור הזה לפני חודשיים) והגנתית הוא כבר הנטל הכי גדול בליגה.

זו פשוט קבוצה שלמעט כמה שחקנים נמצאת כולה בירידה אתלטית גדולה.
    הרוקי שבחרו בדראפט נראה שחקן טוב, גם הגנתית וגם מבחינת האיי קיו. מקאמינגה אני לא מחזיק, מזמן הייתי חושב איך להתחזק דרך טרייד עליו(ואפילו הצעתי כמה אופציות נהדרות לפני חודש).

אתה לא צריך להכנס למטלדאון כי כתבתי לך על הצניחה שלהם ערב תחילת העונה.
    0 הפתעות כמובן.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  4. yakov_y YNWA

אין לך בושה, לא רק שאתה גונב דעת ומהוות את המציאות עם הדעות שלך אתה גם גונב דעת איתי.
    להזכיר לך את מה שאמרת על דיוויס לפני חודש ?
    להזכיר לך שאתה טענת שהקליפרס כישלון וחגגת כאן כל הפסד ואני טענתי שזה בגלל שאין סנטר ותנחש מה... כדורסל, דבר פשוט, חסר סנטר, מביאים סנטר גרוע אבל לפחות שומר והופ, הקליפרס הם הדבר הכי חם בליגה.
    אחרי כל הפסד חגגת פה, אתה יורד עליי על ג"ס אבל על הקליפרס ? נעלמת.

קייד מככב לצד נגרים בחמישיה, לא בסגל, בחמישייה,
    טריי יאנג עם מספרים מפלצתיים ומשחק שכיף לראות, שוב טעית,
    הם די משתיקים אותך.
    נמשיך ? טענתי שלברון מקבל כבוד מהשופט מהדרגה ה-1 ואתה מבלבל לי את המוח על זה שהוא 19 מהעונשין, ראינו נגד הסאנס איזה כבוד הוא מקבל, ביחד עם אמביד השחקנים שהשופטים הכי פוחדים מהם.
    וזה כשקראתי רק חצי מהתגובות שלך, בטוח שיש לך עוד נפילות.

מוויגינס אתה לא מחזיק, אוקיי.
    הוא הסיבה מספר 1 שלהם לנפילה, קולע 12 נק' אחרי שקלע 17 אשתקד.
    קליי בעונת האליפות קלע מעל 20 נק' וגם בעונה שעברה קלע 20 נק', מה הכוונה ללא חזר כמו שצריך ? זה לא מסתדר עם המציאות, הבנאדם היה בורג משמעותי בעונת האליפות, לא מסתדר עם התיאוריה שלך.
    הגיל משפיע עליו, לא הפציעה, הוא חזר טוב מהפציעה.

דריימונד, קליי, כריס פול, וויגינס, כל אחד פה עם חוזה לא נורמלי, יש פה 2 שחקנים שמקבלים איזה 65 מיליון דולר ביחד וקולעים רק 18 נק' ביחד.

5. k_700 Member

מעוות את המציאות*. אל תשרוף לי את הראייה.

מה אמרתי על דיוויס לפני חודש? אני אזכיר לך. אמרתי שבמעמדים שנצליח לשמור עליו, קרי, מנוחה ומאצ אפים טובים הוא יפרח.
    לא מפתיע בכלל שנתן טורניר גביע מצוין. משחקים בשישי, הקבוצה נחה לקראת הטורניר, נוק אאוט קיבלנו קבוצות בלי גובה ובלי הגנה וקיבלנו פיינל פור בווגאס שזה כמו משחק בית(80 אחוז מהעיר הזאת היא רזידנטס של קליפורניה ואל איי בפרט וזה מרחק 4 שעות נסיעה).
    כתבתי עוד לפני הפיינל פור שיש לנו סיכוי מצוין לקחת את הטורניר הזה.

אני ממש לא טועה איתו. במשחקים הקשים כשאין אפשרות גם לתת לו מנוחה ראויה הוא מתפורר לחתיכות, בעיקר בהגנה.
    לא מצפה למשהו אחר בפליאוף ששם אתה כבר לא תפגוש את הסן אנטוניוס והדטרויט של הליגה והוא יצטרך לשחק כל יומיים.

חחחח אני זה שכתבתי לך שתאייס סנטר הגנתי מצוין ושהוא יתן עבודה נהדרת בקליפרס(כולל זה שהייתי בכייף רוצה אותו אצלינו), לך חודש אחורה ותקרא.
    אגב, לקחת ברצינות את העניין שכתבתי שמתי הם ינצחו משחק? די בן אדם, תנשום שנייה לפני שאתה משפריץ פה מלל. ברור שהקליפרס יעשו פליאוף עם הרוסטר הזה. זה לא מה שמעניין. הם נבנו בשביל דבר אחד, אליפות או כלום. בינארי לגמרי. לא אליפות? כשלון ענק.
    יש שם כל כך הרבה חורים עדיין שאני מת לראות את הקרקס הזה בפליאוף.
    תמשיך אבל להסתנוור מרצף 7-8 משחקים(רובם קלילים, בבית) בעונה הרגילה. כאילו זה מדד למשהו לקבוצה שמקבצת סגל כזה עם כל כך הרבה הייפ, הילה ובחירות אול אוף פיים עתידיות.

מול הסאנס לגמרי קיבלנו שם מתנה, רשמתי על זה. זה איבוד כדור של ריבס, בחיים לא טיים אאוט. יפה, מצאת משחק אחד העונה שדוראנט יכול לבכות שזיינו אותו בתחת(בהלם שאחרי ההדחה הוא לא השתלט על בוטים של החמאס וקילל את לברון).

קייד הוא בלוף. אף דשא לא יצמח לידו, כל הנקודות שלו בגארבג׳ טיים, לא מסוגל לנהל את המשחק בצורה נכונה. נותן מספרים בקבוצה שבעוד פחות משבוע תשבור את השיא הפסדים לקבוצה או לכל הפחות תכנס לבוטום 3 בתחום. טיקט על הגב שלו. כמה פעמים הוא אגב עבר את ה50 אחוז קליעה העונה? פעמיים? 3? אני כבר מתחיל להאמין שאצל ג׳ורדן פול אני אמצא תצוגות התקפיות מרשימות יותר. תמשיך להעריץ אבל.

טרה יאנג? כנ״ל רק עם הרבה יותר כלים. קבוצה של כלום, ״כוכב״ שאף שחקן נורמלי בליגה לא רוצה להתקרב אליו דרך הפרי אייג׳נסי.
    מה זה אומר? שהוא כלום.

אהה וויגינס הוא הסיבה מס׳ 1 לנפילה שלהם. הבנתי. מזל שאתה מבין מה שאתה רואה.
    כל הקבוצה למעט 2 שחקנים בירידה דראסטית, וויגינס הוא עוד גמד מנטלי שתמיד לאורך הקריירה נראה רע כשהקבוצה בקריסה, אין פה הפתעה.
    זה האיש. אחד מהאתלטים הכי מבורכים שנכנסו לליגה הזאת עם חור מנטלי ענק. 0 הפתעות גם פה.

אני נהנה לראות אותך במלטדאון כזה מקיא לי לפרצוף כל כך הרבה דברים בלי קשר למה שכותבים לך.
    עקיצות ברמה של כתה ג׳ אבל עדיין מהנה מאוד לצפייה.

נערך לאחרונה ב: ‏17/12/23
  6. yakov_y YNWA

טרי יאנג זה שחקן שהכוכב הכי גדול ששיחק איתו זה מארי.

דריימונד גרין, לא קיבלתי תשובה, לא ראיתי ירידה ביכולת.

דיוויס נתן הצגה נגד טרנר, אחד החוסמים הטובים בליגה.

7. k_700 Member

דריימונד גרין צריך שרינק כרגע.
    המוח שלו לא מרוכז בכלל בכדורסל.
    הבן אדם לא משלים צמד משחקים בלי לנסות להרוג מישהו על הפארקט, לקבל הרחקה ואז לא להבין מאיפה זה מגיע לו.
    הגנתית? הוא כנראה עדיין קרוב לדריימונד הישן אבל כנראה שההתפרקות הפיזית מסביבו מוציאה אותו מאיזון.
    לא קל לעשות מעבר מנטלי מקונטנדר בכל שנה שכל הליגה מחזיקה ממך כזה למישהו שמוצא את המועדון שלו איפשהו עם הגנה מס׳ 23 בליגה בימים היפים ועם מיקום שרואה את הפלייאין מלמטה. לחץ שמוציא גם אותו מאיזון.

אני מת להחמיא לו שהוא מעמיד את ההגנה שלהם על הרגליים אבל בינתיים הבן אדם הזה קרוב יותר לסיים את הסיפור שלו בליגה ואפילו לאבד מקום כפרשן.

חחחח טרנר? אתה מודע לזה שלאינדיאנה יש את אחת מ-3 ההגנות הכי חלשות בליגה, כן?
    טרנר חוסם טוב אבל לא שחקן הגנה יוצא דופן( elite). תוסיף לזה שדיוויס ארוך ממנו(ווינג ספאן) ומסוגל למשוך אותו מחוץ לצבע ובעזרת הזריזות להתגלגל עד לטבעת.
    זה לא מאץ׳ אפ, זו קבוצה שנתפרה למידות שלו.

מול הבאקס לדעתי היינו נאנסים כי גם יאניס יכול לחסום אותו ולהקשות עליו להגיע לטבעת ובהתקפה היה גומר לו את האוויר בריאות.

אתה לא יכול להכניס לי מילים לפה. כתבתי שבלוח משחקים צפוף, בלי אפשרות לתת לו מנוחה ומול יריבות איכותיות הוא קרס וראו את זה בבירור. פיזית הוא הרבה אחרי השיא. אני אהיה בהלם אם זה יחזיק מעמד בפליאוף ויביא אליפות. לא רואה את זה קרוב ללקרות.
    אני אפילו חושב שבמאץ אפ מול סאבוניס הוא לא יחזיק שוב, בטח לא מול מיניסוטה וכמובן שדנבר תאנוס אותו ברכות ובקלות.

טרי יאנג זה שחקן שכבר הוכחתי לך בעבר שהיה מוקף בקלעים גדולים מאוד מסביבו ושום דבר לא באמת התרומם.
    יש לו היום את בוגדנוביץ׳ שחזר, יש לו את מארי. שניהם סקוררים ואתה רוצה להגיד לי שעם זה במזרח אם אתה כוכב כדורסל אתה לא יכול לעשות יותר ממקום 10? זה כוכב כדורסל?
    פרי אייג׳נט רצינים לא באים לשחק איתו כי לא מחזיקים ממנו, ככה פשוט.
    הליגה מלאה במונטה אליסים שעשו קריירות ארוכות במועדונים שלא הלכו לשום כיוון ושכל אולסטאר רציני בליגה ברח מהם כמו מאש.

נערך לאחרונה ב: ‏17/12/23
  8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלילה נגד ממפיס.
    משחק בית נגד קבוצה חלשה, כמו ליברפול-מנ יונייטד.
    מקווה שפה לא נחנק.

9. k_700 Member

אז צ׳ט מבצע שחיטה כשרה בהגנה, אין להם זריקה אחת קלה במשחק הזה(4 דקות לסוף רבע שלוש, 33 אחוז מהשדה לגריזליס).
    כרגע הוא על 7 חסימות, רבע שלישי, משווה את השיא מועדון של איבאקה וההפרש כבר 27.

מדהים הרוקי הזה, בעיקר הגנתית.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

צ'אט ענק.
    אגב השיא הוא לבלוקים ב2 משחקים ברצף. הוא נתן 8 נגד דנבר, 7 היום.
    משחקים הבאים נגד קליפרס (רותחת) ומיניסוטה (מקום 1).

11. yakov_y YNWA

חסם 9 פעמים נגד דנבר, היה חסר חסימה מטריפל דאבל.
    עשה חיים קשים ליוקיץ ודיאנדרה גורדן.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הורידו לו חסימה אחת, לפי השידור של היום.

13. k_700 Member

מה זה כוכב בליגה? ג׳ה כוכב.
    אם הוא לא רוצח מישהו השנה הוא מכניס אותם דרך הפליי אין.

14. yakov_y YNWA

היה להם את ברוקס ואדאמס בחמישייה אשתקד, הספרדי הגבוה החליף את אדאמס (סגנון אחר) אז זה ניסוי טוב, במקום ברוקס יש חלל ריק.
    אין ספק שהם על הנייר מועמדים, אני מאוד מחזיק מגארן גקסון, נכון שיש לו זריקה מחרידה (!) וקבלת החלטות לא הכי טובה אבל כישרון בשפע בכמה אספקטים של המשחק.

אם רק היה למינוסטה רכז איכותי במקום קונולי שצריך לפרוש.

סאנס,
    צריכים להוציא ספר איך עושים את כל הטעויות האפשריות בבניית קבוצה.
    וויתרו על השלד, הביאו כוכב מזוייף כמו ביל, בנו ספסל שלא תורם, אין בצבע חוסמים והכי חשוב, אין באמת רכז.
    קיי די ובוקר לבד, צריך ממש להתאמץ כדי להיכשל כמו שהם נכשלו בקיץ, כישלון ידוע מראש.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה מן מערב זה אם יש 11 קבוצות טובות ואז גם מוראנט חוזר לממפיס.
    יריקת דם מתמשכת.
    חבל שאנחנו לא במזרח.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 14)

1. BVB09