לא רואה במה פיניקס הרוויחה. אין לה הגנה בכלל ובפרט הגנה בצבע. קבוצה תקועה במערב עם הגנה שברוב העונה הייתה מדורגת 19-20 והיום 17 אחרי שעם אייטון הייתה שנים מדורגת בטופ 7. כשיש לך את דוראנט ליד בוקר אתה צריך לכוון לאליפות עכשיו, שום דבר אחר לא מעניין. אליפות לא לוקחים עם הגנה שמדורגת 17 או 20. הסירו את החוזה של אייטון ולקחו את החוזה הכי מסורטן בליגה של ביל. לפורטלנד יש כמה נכסים מצוינים, לא חושב שסקוט הנדרסון אחד מהם. אני לא רואה בו כלום. סוג של מישהו שמעריץ את ראסל ווסטברוק, רוצה להיות ראסל ווסטברוק, כאוטי כמו ראסל ווסטברוק רק מינוס הכשרון שהיה לראסל ווסטברוק. אני מאמין שעל גראנט הם יכולים להשיג לא מעט, אולי גם סימונס(עם עוד שנתיים וחצי בחוזה). gm רציני שם יכול לעשות מעשה.
גראנט עוד שחקן שפרסטי זיהה והביא אלינו. אצלנו הוא נראה כמו כישרון שצריך לשפץ. הזריקה שלו הייתה מזעזעת. יפה לראות איך הוא התקדם.
הפרסטי הזה חתיכת שועל אה? הוא כבר 15 שנה שם ובהחלט נותן עבודה. אמנם עוד לא הביא טבעת אבל רואים שזאת קבוצה מנוהלת.
הוא יפחד ללכת על סיאקם בגלל החוזה הנגמר שלו אבל אוי כמה שהוא היה יכול להיות התוספת ווינגמן שהקבוצה הזאת צריכה לפני הפליאוף.
רצית קלעים, לא? הינה קיבלת שניים שיכולים רק לקלוע. הטרייד הזה לפחות לא אמור להשפיע על הדקות של דני. אתמול היה קונצרט של להרוס לו טריפל דאבל לפני שהורידו אותו לספסל 3 דקות לסוף(מרחק אסיסט מטריפל דאבל נדיר בנצחון).
בשיא הרצינות שכואבות לי העיניים לראות את הייז וסטיוארט. הייז, סטיוארט ודורן פתחו בחמישייה והאמת בצדק, גם אני הייתי פותח איתם והם שלישיית נגרים טיפשה, איזה סבל. אני מת שיעיפו את הייז בטרייד, מצידי שגלינארי הזקן יפתח בחמישייה ולא שחקן שנתון 2001, יש גבול לדקות לצעירים. איביי, קייד ובוגדנוביץ, טופ 100 בליגה לפחות, כנראה יותר. כל השאר, בתחתית של הליגה ללא ספק, כאילו ממש בתחתית, מקום 400-450 בליגה, גם גו האריס. כל שחקן נורמלי שקולע 15 נק בממוצע היה עןזר בעשרות אחוזים לקבוצה, במקום זה קיבלתי גלינארי זקן בטרייד.
לא מסוגל לנצח את הלייקרס. דיוויס גומר לי את החיים ובהגנה הם מצופפים את כל הצבע. או שאתה קולע מ3 או שאתה מת. איזה משחקים סיוט נגדם.
ללייקרס בריאה ואחרי מנוחה יש מאצ אפ לא רע מול אוקייסי, בפליאוף זה עוד יותר מסוכן כי אתה כבר יודע איך זה- השופטים, הליגה תרצה לייקרס גבוה, הנסיון. מזל שאין סיכוי שהלייקרס יתקרבו לפלייאוף עם הרוסטר הנוכחי. כשיש מספיק זמן לנוח ובמשחקים מיוחדים כאלה כמו mlk day כשזה נאשיונל טיוי אז פתאום הלייקרס יראו כמו הקבוצה מהפליאוף של שנה שעברה. מאמין שכבר במשחק הבא נקבל בראש, ברגיל ואוקייסי תחזור לנצח ב20 הפרש. דברים צריכים לזוז בליגה. אני קצת מסרב להאמין שאחרי הדד ליין הלייקרס, ג״ס, יוטה, טורנטו, אינדיאנה נשארות בדיוק ככה. נוגד כל הגיון.
@ShamsCharania Developing: The Raptors and Pacers are in active talks on a trade centered on two-time All-Star Pascal Siakam for package that includes three first-round picks, league sources say. אחת מ-2 האופציות שחשבתי שצריכות לקרות. כלומר, היה הכי משפר את אוקייסי אבל פרסטי לא לוקח סיכונים כאלה. יהיה מבריק גם עם האליברטון. שיחוק שצריך לקרות.
מחיר גבוה לשלם עבור השאלה לארבעה חודשים שלא סביר שתיקח אותם מעבר לסיבוב השני במקרה האופטימי. הימור מוזר.