NBA 2024/25

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י yakov_y, ‏2/7/22.

1. yakov_y YNWA

גייסון סיגרס, שיחק אשתקד ברעננה ושיחק כמה עונות בליגת העל הוא אבא של קיונטה גורג מיוטה.

איך זה הלך ? כל השנים של סיגרס בארץ, גורג נשאר שם או שיחק פה במחלקת נוער מסוימת ?

2. k_700 Member

עריכה: עכשיו ראיתי סרטון מערב הדראפט שלו מתראיין לצד סיגרס.
    בכל אופן אני קורא שזו לא משפחה גרעינית, סטוץ שכנראה קרה לפני 20 שנה כשהוא גדל עם סינגל מאדר.
    סיפור ידוע אגב אצל האפרו- אמריקאים שאין פה משפחה גרעינית.

באופן כללי, כדי להיות פייב סטאר בתיכונים בארה״ב אתה צריך לגדול ולעבור את מערכות החינוך בארה״ב.

נערך לאחרונה ב: ‏16/2/24
  3. DRORIKO Member

@k_700
    לא הבנתי באמת איך שחקן שמשחק בישראל יש לו ילד ב-NBA. אבל אצלם אתה יכול להביא ילד בגיל 14. השאלה אם הוא יודע בכלל שיש לו ילד ב-NBA או שיעקב צריך לעדכן אותו

4. yakov_y YNWA

לדעתי האישית, תחרות מטורפת בין יאניס ליוקיץ' במירוץ לאמ וי פי.
    אלך עם יוקיץ'.
    קיי די עדיין שלישי מבחינתי, לוקה לא במירוץ בגלל שהוא בפלייאין, אם ייכנס לפחות לפחות לטופ 6 אז אפשר יהיה לדבר, מקווה שייקח את מלך הסלים לפחות.

פתיחה מדהימה לגאפורד בדאלאס, אם ימשיך ככה אם מועמדים סופר סופר סופר חזקים אבל אני לא מאמין בו.

דבר אחד טוב יש בויזארס, פאקינג דני אבדיה.

5. k_700 Member

לא רק שאין כרגע תחרות דו ראשית בין יוקיץ׳ ליאניס, כרגע התחרות לפחות לפי הpoll בespn(שהוא די מדויק) היא בין יוקיץ׳ לשיי כששי עם 24 קולות למקום 1 ויאניס עם 2, דונצ׳יץ עם 3 למקום 1.

בכלל, מילווקי בצלילה חופשית עוד יותר אחרי המינוי של דוק.
    ההתקפה שלהם מעפנה כל העונה אבל מה שלא מדברים עליו מספיק לטעמי זה כמה ההגנה שלהם הלכה 3 צעדים אחורה לפחות מהעונות האחרונות.
    קבוצה בנפילה, אני כבר לא אתפלא אם יאניס יאחז בזה כדי לעוף משם.

אין הפתעה בנסיקה של גאפורד ליד לוקה.
    הוא יהנה מהלובים והנקודות הקלות ליד הטבעת כמו ששנים דיאנדרה נהנה מזה בקליפרס ליד פול.
    הוא רים פרוטקטור מצוין. הויזרדס יכלו להוציא שם יותר.

6. cheddar Member

7. DRORIKO Member

לאט לאט מתחיל דיבור על דני בארה״ב. גם קווין גארנט התחיל לדבר עליו בתכנית שלו עם פול פירס. אמנם גארנט לא זכר את השם שלו(הבמאי עזר לו) אבל ככה זה בדיוק מתחיל. אם דני ישמור על יציבות וימשיך להעמיד מספרים, עונה הבאה הוא כבר יקבל מעמד של מיני-כוכב, משהו כמו מרקאנן, ומעבר לגאווה הישראלית זה גם יעזור לו לברוח מוושינגטון.

נערך לאחרונה ב: ‏20/2/24
  8. k_700 Member

בקבוצות כאלה לא הייתי חושב רחוק מדי. אם יראה טוב מדי, יכול להיות שיעדיפו להאט אותו כדי לקדם שחקנים על חוזים גרועים יותר או פשוט להאמין בפיתוח של קוליבאלי(שזה גם משהו שיתקבל טוב על ידי הFANBASE שלהם).
    השיקולים במועדוני פח האלה הם לא תמיד מתיישרים עם המוח הרציונלי.

הדבר שיכול לשחק לטובת דני זה שהוא לא הימר על השוק ולקח חוזה חמוד במקום לעשות קוויקלי(שבסוף שיחק לו עם הטרייד לטורנטו). החוזה הזה בלבד יאפשר לו כרטיס יציאה נוח מוושינגטון אבל מפה ועד להגיד לי שהוא על המסלול הבטוח ללהיות כוכב לפני פריצה.....
    בתי הקברות מלאים בשחקנים כאלה שנראו טוב בקבוצות מצחינות ותוך שנה וחצי אף אחד בליגה לא זכר שהם אי פעם היו שחקני חמישיה טובים איפשהו. יש כל כך הרבה דברים שיכולים להשפיע על התפקיד שלך במועדון הבא שזה קצת מגוכח לנתח את זה בצורה קרה כזאת.
    כן הוא שחקן חכם, הוא מסוגל לתת הגנה, אין הרבה פוורדים שמסוגלים להוריד ככה כדור לפארקט ולרכז אבל גם צריך לזכור שאין גם הרבה צורך בשחקנים כאלה כשהליגה מלאה באינסוף רכזים....
    אני מאחל לו שיגיע לקבוצה טובהשבאמת תמצא לו את הנישה שלו מהספסל ובאמת לנצל את החוזקות שלו עם חמישיה שנייה, מה שיגיע מעבר לזה? יהיה מדהים.

אגב, דיבור חזק מאוד אחרי הקמפ של הnba without borders על שון אבאייב. אבא שלו שם אותו בהיי סקול פה בארה"ב ולפי מה שאני מבין יש לו לא מעט הצעות מרשימות לסקולרשיפ בקולג'ים בשנה הבאה(בין היתר פלורידה, ג'ורג'יה טק ועוד). נבחר לאולסטאר של המחנה הזה בקלאס של 2025 שהוא מיועד להיות דראפט עם המון טאלנטים.
    אני קורא שהstocks שלו בעליה רצינית. נראה לי שצריך להתחיל לעקוב.
    https://twitter.com/nbafuturenow/status/1759261820164931710

9. DRORIKO Member

וזה יהיה המבחן שלו. עכשיו הלחץ עליו גדל, המדיה מתחילה לשים לב אליו, ההגנות יתרכזו בו יותר. בוא נראה אם הוא ימשיך להביא כאלה מספרים. לגבי עתידו, במידה והוא ישאר בוושינגטון, אני מקווה שהויזארדס ישתפרו כקבוצה. שלא יעשו פליאוף אבל גם שלא יהיו קבוצת יורוליג כמו עכשיו, זה מביך.

10. yakov_y YNWA

איזה סרטן דוק ריברס, מחכה ליום שהוא, יאניס ואמביד יעופו, כל אחד מהם טיפוס גועלי.
    מקווה שבוסטון לא ייפשלו לצרות שגם את טייטום לא סובל.

11. k_700 Member

אלוהים יודע מי הפך את אוסטין ריברס האידיוט הזה לאיזה פרשן על בespn אבל תענוג לראות את ג׳יי ג׳י עושה ממנו ומאבא שלו קציצות ביממה האחרונה.
    העביר לי אימון שלם אתמול בחד״כ לראות את אוסטין מקציף מהפה.

yakov_y אוהב/ת את זה.
  12. yakov_y YNWA

תגובה עלובה של אוסטין.
    הייתה תגובה אחר כך של רדיק התותח שפספסתי ?

13. k_700 Member

14. k_700 Member

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק אחד הטובים שלנו העונה. מצוין.
    אהבתי את הרוטציה של המחצית ה2. ג'ו עולה בחמישייה במקום גידי. גידי נראה יותר טוב ומתאים מהספסל. ג'ו להט. מקווה שנמשיך עם זה מעכשיו קבוע.

למי שדיבר על מיצ'יץ', היום הוא עשה 1 מ9.