NBA 2024/25

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י yakov_y, ‏2/7/22.

1. k_700 Member

The Lakers went on a 29-8 run

איזה מופע שלשול של הארדן וקוואי ברבע האחרון.
    תענוג. אי אפשר כבר לחכות לפליאוף עם החבורת צו׳קריה הזאת.

2. yakov_y YNWA

למדתי את השיטה שלך,
    מרשימים בעונה הסדירה אז עוברים לשפוט בפלייאוף,
    ייקחו אליפות תגיד אין להם שושלת, זה טרייד שסיכן את כל העתיד של המועדון לאליפות אחת ?

אותו דבר בכל דיון, גם עם קייד.
    יהיה אולסטאר, תגיד אבל הוא נזק כמו טריי יאנג.
    ייקח אליפות, תגיד אין לו fmvp.
    ייקח fmvp, תגיד שאיזייה תומאס גדול יותר.

הייתי מעיף את מאן והארדן מהחמישייה, הולך יותר עם ראסל הסתום, נורמן פאוול המעולה (הבעיה שהוא לא מוביל כדור) והיילנד שהוא כישרון שלא התממש.

כישרון וקו אחורי מוכשר זה יש, הכי הרבה בליגה כנראה.
    הבעיה זה שהרבה טיפשים ואגואיסטים בסגל, יש 3 רכזים שחושבים קודם על זריקה לפני מסירה ואין איזון בסגנון הרכזים, כולם אותו דבר.

לא מאמין בקליפרס, מצד שני החלום שקוואי ייקח ואני לא רוצה קבוצה אחרת שאני חותם עליה אז יש סיכוי.

הלייקרס מאוד מעניינים, מפתיעים לרעה עם הסגל הקיים.
    כנראה הבעיה במאמן.

3. k_700 Member

שום שיטה ושום כלום.
    יקחו אליפות העונה? יסתמו לי ת׳פה.

אף אחד שם הוא לא קובי בראיינט או קרי כדי לבנות שושלת.

לגבי השאר? קשקוש.
    אולסטאר אף פעם לא הרשים אותי.
    טריי יאנג אולסטאר ודרון פוקס לא.
    יש ספק בכלל מי גארד טוב יותר?

אין ספק בכלל שאטלנטה נדפקה עם טריי.
    השחקנים לידו כבר עושים לו בכוונה. תסתכל איך הם נראים בכל משחק שהוא לא משחק העונה..
    יש יותר ברור מזה?

התקווה האחרונה שלהם זה שבספרס באמת ינסו לצוות אותו לוומבי. הצרפתי לא נמצא מספיק זמן בליגה כדי לברוח ממנו כמו שאר הכוכבים בליגה.

איזה בידור, באוקטובר הסברת לי שג׳יימס הארדן עושה חמישיה בכל קבוצה בליגה.
    סקיפ פוורד לסוף פברואר ואתה מוציא אותו מהחמישיה של הקבוצה שלו חחחחח.
    מה קרה? אתה משקשק ממה מהצ׳וקינג שהוא מכין לקראת הפליאוף?

פתאום אתה גם לא מאמין שהם יקחו אליפות. תחליט, אתה על הסירה שלי או שאתה מושקע בקליפרס?
    יש מקום בסירה אם בא לך להצטרף.

יש להם סגל מדהים מסביב ל״כוכבים״.
    אם כבר שחקן שהיה יכול להיות שחקן חמישיה ליד הרבה כוכבים בליגה אז אמיר קופי.
    הוא הסיילנט קילר שלהם מהספסל בחמישיה השנייה.
    קולע 67 אחוז טרו שוטינג, 52 אחוז מהשדה עם 41 ל-3 וכמעט 90 אחוז מהקו, לא כופה זריקות, נותן כנראה את ההגנה הכי איכותית פר דקות משחק בקבוצה הזאת.
    כל אחד מה״כוכבים״ שלהם אוהב לשחק לידו וזה בכלל נדיר לראות שחקן שנותן 50-40-90 מהספסל.

נורמן פאוול לא מוביל כדור כי הוא לא pg הוא שוטינג גארד חזק שנותן קליעה יציבה, קלאטץ׳ ולואו פוסט.
    או במילים אחרות הוא כל כך טוב שהוא די בקלות אחד מחמשת המועמדים הסופיים לשחקן השישי.

גם תאייס, תתן לי אותו בלייקרס.
    שלשות, הגנה מצוינת, האסלים בכל דקה שתזרוק לו. אחלה סנטר, ראו בבוסטון כמה טוב הוא יכול להיות.

למאמן בלייקרס יש הרבה פחות משמעות ממה שנדמה כשיש את לברון שמנהל את ההצגה.
    האמת על הלייקרס? כמו שאמרתי כבר, בלוח עם מנוחה ובשידורים ארציים הם יכולים לתת הופעות כאלה כמו אתמול או כמו במשחקים אחרים מול הקליפרס.
    אבל הסגל קצר מדי השנה(בכלל פציעות) וזה דבר רע ליד שני כוכבים זקנים.
    אני מאוד סקפטי אם דילו יכול להראות כמו שהוא נראה מאז שהחלון נפתח. זה האנטי תזה לשחקן בפליאוף.

נערך לאחרונה ב: ‏29/2/24
  4. yakov_y YNWA

אם היה למינוסטה רכז איכותי יותר...
    חמישייה הגנתית ואיכותית גם התקפית, לדעתי נאז ריד סנטר טוב מרודי גובר וצריך לפתוח במקומו.
    יש שחקנים ששנים בליגה ועדיין לא התפוצצו וזה עוד יקרה, אמרתי את זה על קומינגה כאן שמתפוצץ ואני אומר את זה על נאז ריד.
    קשה למצוא בליגה שחקנים מתחת לראדר, כולם מכירים את כולם, יש ניפוח סטט' והכל אבל סטארים מתחת לראדר אין הרבה, ריד לדעתי לא מיצה 30 אחוז מהקריירה.

מאוכזב שמינוסטה לא הביאה רכז פותח איכותי במקום מונטה מוריס וקונולי,
    מאוכזב מגולדן סטייט כי שם צריך מהפכה או שנשארים נאמנים לשלישייה + קווין לוני, הגיע הזמן לפרק את החבילה שם.

הלייקרס על הנייר אדירים בעיניי, שמח שלא הולך להם.
    אם אידיי ייקח אותם רחוק, יטפס רחוק רחוק בהיסטוריה בעמדה מספר 4.
    הייתי מצמצם את הרוטצייה בלייקרס, יותר דקות לריברס, דיאנגלו, דיוונדי ו-ווד, פחות לאחרים, חוץ מקאם ראדיש בעצם.

5. k_700 Member

די נו.
    נאז ריד שחקן חמוד, מת על הקאטץ אנד שוט שלו אבל שום מצב שהוא צריך לפתוח לפני השחקן הגנה הכי טוב בליגה.
    גובר הוא הסיבה שמיני לא מפלרטטת עם מקום 6 במערב אלא מחזיקה כל העונה בהגנה הכי חזקה בליגה.
    מה ששלמו עליו נראה הזוי בזמן אמת אבל זה בסוף השחקן שלקח לקצה את הפוטנציאל ההגנתי בקבוצה הזאת.
    השחקן הכי מדויק שהיו יכולים להביא שם.

אין נייר בהקשר של הלייקרס.
    ונדרבילט שיחק שליש מהעונה הזאת, גייב וינסנסט שהיה צריך להיות המרכז המשמעותי בסגל לא באמת שיחק העונה, האיצ׳ימורה החמיץ פה איזה שליש עונה, ווד עם הפציעה הנוכחית שלו יחמיץ לפחות שליש עונה.
    זו קבוצה שמתבססת על שני כוכבים זקנים והיא קצרה מהיום הראשון בעונה הזאת.

בנוסף לזה שלדעתי לא חיזקו כמו שצריך את הכנפיים.
    יש שם המון שחקנים מוגבלים התקפית(רדיש, האצי׳מורה שהוא וואן טריק פוני שלא מסוגל באמת להיות אפקטיבי בקליעה או במסירה, פרינס).
    בסוף מה שנתן את הריצה ההיא בפליאוף ואחרי האולסטאר בשנה הקודמת זה הסגל שהיה מסביב ללברון ואיידי(שגם היה קרוב יותר לפיק של עצמו פיזית).

גם בדראפט בחרו לא טוב בבחירה גבוהה, בטח כשהיו שם גארדים מוכנים וטובים באיזור הבחירה שלך, מג׳ורדן הוקינס ב14, לחאקז ג׳וניור המקומי ב18(בחירה אחת אחרי), פוז׳ימסקי ב19 ועדל גניבה של הדראפט האחרון- קיים וויטמור שהיה מעוגן לוטרי גבוה שנה וחצי ונלקח ב20.
    עבודה רעה מאוד בבחירה שהיית צריך להגיע אליה מוכן יותר היות וזרקת כמעט את כל הבחירות העתידיות שלך.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

סוף סוף גידי צוחק עם כולם בראיון סיום משחק. פעם ראשונה העונה לדעתי. מקווה שישתפר מפה.

7. DRORIKO Member

אז אחרי שציינו את הדאנק הראשון של דני, את הדאבל דאבל הראשון ואת ה-43 נקודות עכשיו אנחנו מציינים ציון דרך חדש-גרם ללברון לסחוט תוקף.
    אין ספק שהוא רשמית חלק מהליגה :)

8. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלילה זה נראה שהוא הופך ללא רלוונטי. בפלייאוף הוא יכול להפוך כמעט ל-Unplayable ועושה רושם שפרסטי פספס איתו בגדול כשלא העביר אותו בקיץ או בדדליין.

גם הייוורד נראה זוועה.

חכמה בדיעבד.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הלילה הוא נראה כמו מרבית העונה. חוליה חלשה.
    חבל שזה הגיע למצב הזה.

הייוורד מאז שבא נראה כמו כלום בגדול.

זה היה הפסד רע אבל יש ימים כאלה, ספרס קלעו שלשות בזמנים חשובים וזה ניצח להם את המשחק.

10. k_700 Member

שום דבר לא חוכמה בדיעבד.
    בשביל זה יש קומביין, ראיונות אישיים עם אימונים שקבוצות עושות. לייקרס לא השקיעו בזה. היו גם שמועות שהם מנסים להשתמש בכלל בבחירה הזאת בשוק.
    חאקז ג׳וניור נתן את הקפיצה שלו בטורניר מכללות עצמו, עושה בדיוק את כל ההאסל גיים שלו ברמות של הטורניר מכללות במרץ. שם הוא עלה לתודעה, הוא גם אוהד של הקבוצה, גדל על קובי, היה מת שיבחרו בו.
    פוזימסקי אני בספק אם בכלל הסתכלו לכיוון שלו אחרי הפריצה של ריבס(כלומר לא חושב שהכירו) קצת לפני הפליאוף האחרון וקיים ווייטמור קבוצות בחרו להשאיר על הלוח בגלל פציעה שעבר בעבר, הוא עשה נבחרות צעירות של ארה״ב והיה 5 סטאר טאלנט היי סקול(כלומר אתלט רציני שהוכיח את עצמו בתיכונים), עבר דרך וילנובה(איזה שחקן שעבר משם לא עשה קריירה טובה לכל הפחות בnba אחרי שנלקח בדראפט?). במשך שנתיים הוא ישב במוק דראפט באיזור הבחירה החמישית.
    עצם זה שהיה שם על הלוח עוד הרבה אחרי הבחירה של שאפינו זו הפתעה גדולה. אני ביום הדראפט לא הבנתי איך ירד כל כך נמוך.

כשחושבים על זה הוא גם מה שחסר ללייקרס עכשיו. ווינגמן הגנתי גדול וחזק שמסוגל להכנס לסל ולקלוע ביציבות עם בגרות במשחק. מה שפחות או יותר הלייקרס מנסים להשלים עכשיו עם שלושה שחקנים שונים.

בלייקרס כבר שנים לא עובדים דרך הדראפט וחבל בדראפט האחרון היו מציאות מסוף הלוטרי וללייקרס הייתה בחירה נדירה בסיבוב הראשון.

היווד לא נראה בכלל כשיר במאה אחוז בינתיים. מאוד הססן, הוא עדיין במגבלת דקות, מקווה שלא החזירו אותו מוקדם מדי. בסוף צריך אותו לפליאוף.

נערך לאחרונה ב: ‏1/3/24
  11. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי הדראפט אהבת אותו וחשבת שזה מה שהקבוצה צריכה:

אז לי זה נשמע כמו חכמה בדיעבד.

---

וויטמור התרסק בדראפט לא רק בגלל החשש מפציעות אלא גם כי עשה רושם נוראי באימונים האישיים (זלזל בכולם ועשה רושם של שחקן שלא אוהב להתאמן) ובראיונות עם הקבוצות. יכול להיות שהסטירה שקיבל עזרה לו להתיישר, יכול להיות שהבעיות הנ"ל עוד ירימו ראש.

12. k_700 Member

כן, פוטנציאל.
    אין שום בעיה אם לקחת מישהו שאתה חושב שעם שנתיים בג׳י ליג הוא בסוף יוכל להתפתח למשהו טוב אם אתה איזה דטרויט או אורלנדו אבל על הלוח היו שמות מוכרים, מוכחים ומוכנים יותר שזה מה שgm מנג׳ר ופרונט אופיס שמעריך את הבחירה הזאת היה צריך לקחת בחשבון(לא אוהד מאייסוקר) אם אתה הלייקרס. אני לא עובד בלייקרס ולכן אני יכול להתלהב מפוטנציאל של בחירה לא יותר מזה. בסוף מי שצריך לספק תוצאות זה פרונט אופיס שמראש מגיע עם קלפים לא טובים לשחק איתם בטרייד ווינדוס, שני כוכבים מזקנים ומעט מאוד בחירות סיבוב ראשון בעתיד.
    בדראפט בלוג בהופס רשמתי על קיימ ווייטמור ואת חאקז ג׳וניור כולנו הכרנו מהטורניר מכללות שלו עם יו סי אל איי.
    הוא אחד מהשחקנים המרכזיים באותו טורניר כשהוא עף בסוויט 16 על ידי גונזאגה. שם הוא העלה את המניות שלו.

הליגה מלאה בשחקנים שהיו להם poor interviews וכאלו שהשתינו בקשת על הוורקאאוטס(כולל כאלה שביטלו וורקאאוטס שכבר נקבעו) לפני הדראפט ולמרות זאת נבחרו גבוה.
    יוסטון התכוונה בכלל לקחת אותו מראש בבחירה הרביעית שלה ומה שגרם להם לרדת מזה ולחכות איתו לבחירה השנייה שלהם זה הפציעה כשהם לא היו בטוחים שהוא החלים ממנה לגמרי והרי זה שחקן שבנוי קודם כל על הפיזיות שלו בתפקידים שמשחק.
    לטעמי בדראפט שמאוד מנופח בלוטרי שלו הוא הימור שהיה צריך להלקח יותר גבוה בטח כשמההופעה הראשונה שלו הוא נראה שחקן מוכן מ90 אחוז מהבחירות בשתי עשיריות הראשונות. במוק דראפט האחרון שקראתי אז הוא היה בכלל אמור להלקח באיזור הבחירה השמינית כשחשבו שהוויזארדס יקחו אותו במקום קוליבלי.

הווייבים שהיו סביב הבחירה ה17 של הלייקרס היו כאלה שבכלל מחפשים איך לסחור בה.
    נראה שכשבבחירות סיבוב שני משקיעים קצת יותר מחשבה בשנים האחרונות.

13. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

סבבה, יוסטון ויתרה עליו ברביעית בגלל הפציעות. מה עם הקבוצות במקומות 5-19?

נכון, ולכן זו חכמה קטנה מאוד לחלק ציונים לבחירות הדראפט כמעט עונה שלמה לתוך עונת הרוקי שלאחר מכן. הGMים - אלה שצופים בשחקנים לאורך עונה שלמה, מקבלים דו"חות מסקאוטים וממאמנים ומדברים עם השחקנים ועם כל מי שאי פעם חלק משתנה עם הנבחר שלהם - חשבו שמדובר בסיכון גבוה מדי עבור בחירת לוטרי, אני נותן להם את הקרדיט שהיו להם את הסיבות שלהם ולא מדובר בחבורה של חסרי מושג שפספסו את מה שקיי ראה מהספה.

14. k_700 Member

אחלה, רק שרוב הסקאוטים דירגו אותו בחמישיה הראשונה עד לקומביין וקצת אחרי הקומביין עוד היה במוק דראפט הבכירים 6-10 כשבמוק דראפט הסופי(נו מהאלה שלוחשים לאוזן) בespn שמו אותו בבחירה השמינית.

זה לא שקיי האוהד מהספה זיהה משהו שלא זיהו.
    הוא פחות או יותר היה מדורג טופ 6 שחקני הגנה בדראפט הנוכחי עם חריגה שהוא מגיע עם קליעה וורסטיליות לשחק בכמה עמדות.
    השמועות עד היום אומרות שהודלף בשבוע האחרון איזה מסמך מדאיג על הברך שלו, זה אף פעם לא קיבל אישור ממקור רשמי אבל בדראפטים האלה גם זה מספיק כדי לייצר את הבאז שמעיף אותך 15 מקומות למטה.
    תשאל את מייקל פורטר ג׳וניור.

אני יודע מה הלך עם הלייקרס בבחירה הזאת, ללכת ולהסביר מה 5-18 קבוצות אחרות עשו שם? גדול עליי אבל היי זה לא שבכל דראפט לא נבחרים איזה 15 באסטים לפחות לפני בחירה רצינית.
    מישהו גם חשב שגריידי דיק יהיה שחקן כדורסל טוב יותר מוויטמור וחאקז ג׳וניור. אתה כבר מבין שבליגה הזאת יש יותר אהבלים עם דיפלומה מאנשים שנותנים שם טוב למקצוע. עם איך שנראים חאקז ג׳וניור, וויטמור ולאחרונה גם ג׳י ג׳י ג׳קסון בממפיס(סיבוב שני, כן?) זה בהחלט מצריך פה ועדות חקירה על איך כל כך הרבה קבוצות פספסו.

הלייקרס התרכזו בעיקר בלנסות לסחור בבחירה שלהם.
    שבועות לפני הדראפט כולל בערב הדראפט כל האינסיידרים היו על זה שהלייקרס מנסים לעשות טרייד דאון עם הנטס בתקווה לקחת מהם את פיני סמית׳(שם שהלייקרס ניסו להביא גם לקראת הטרייד דד ליין האחרון), לא צלח.

באופן כללי הלייקרס גם הביאו איזה 25-30 שחקנים לוורקאאוטס שלהם שזה משהו שבדרך כלל לא עשו בבחירות גבוהות אלא דגמו שחקנים בפינצטה כולל אינטרוויוס ארוכים יותר. אתה רואה כמה הם לוקחים את הבחירה הזאת ברצינות גם עם הכמות משחקים ששפינו עושה עם הסגל הראשון העונה למרות מכת הפציעות.

אגב, אם כבר מזכירים ראיונות טרום דראפט וכאלה אתה בוודאי זוכר שבבחירה 2 בדראפט האחרון נלקח מישהו שהשם שלו קושר לתקרית רצח עם אקדח בקמפוס של אלאבמה(והוא סוג של גמגם על זה בראיונות).....רק מראה לך שכשקבוצות מעריכות את הכשרון שלך הם יקחו אותך גם עם עננה כזאת ועוד לפני המגה טאלנט שהיה אמור להלקח לפניך.

נערך לאחרונה ב: ‏2/3/24
  15. yakov_y YNWA

עדיין רבע שני, 68:32 לבוסטון על ג"ס.
    בוסטון שיחקה אתמול והיא בלי פורזינגס.
    0-5 לסטף מהשלוש, בראון עם 23 נק' כרגע.