אתה לא שונה ממנו אחי (וברוך וברוך שמו אני מכיר את האדון האמור לעיל בכל הקשור לסוגיות כדורגל). אמרת לי בקיץ עד כמה מיציץ הזה תותח ואמרתי לך שההגנה שלו לא לרמות האלו. ושאין מצב שגארד אירופאי איטי יכול לתת הגנה ברמה גבוהה ושאין לו באמת יותר מידי מה לתרום לokc. כאילו שאני לא יודע מה צריך לקבוצה שלי שאני אוהד אותה עוד מלפני שגדלה שיערה על הביצה שלי.
מי אתה ומה אתה רוצה? אבל אם זה מרים לחוסר ביטחון שלך אז בכיף. מיציץ' שחקן נפלא, אני חותם שהוא יכול להיות רוטציה ב-NBA (רכז מחליף מהספסל שיוביל את החמישייה השניה {כמובן שלא השחקן הכי טוב, פשוט מנהל את ההתקפה}). לא חשבתי שאחרי חצי שנה הוא ישתלב בכדורסל שונה לחלוטין ממה שהוא מכיר. הצצתי קצת, הוא מתחיל להשתלב בשארלוט. וכן צריך התאמה לקבוצה, כנראה בOKC הצעירה לא קבוצה מתאימה בשבילו. ד"ש מלוקה דונציץ' שהוא אירופאי, איטי ואין לו הגנה. (אתה קצת קשה הבנה, אין שום השוואה בין השחקנים וכמובן שהם לא באותו לבל - מיציץ' זה האמא אמא של הלייט בלומר).
אני מכיר את מיצ'יץ' רק מאוקלהומה. אני לא רואה עוד כדורסל פרט לאוקלהומה. באוקלהומה הוא לא נראה מספיק טוב, זה לא אומר הרבה כי יש כרגע סגל ממש חזק מהשחקן ה1 ועד השחקן ה10. תחשבו כמה אנחנו מדברים פה על גידי שהוא לא מספיק טוב - מבחינת יכולות גידי הוא כדורסלן טוב מאוד+ והוא כולה בן 21. שיי היה פשוט ענק לפנות בוקר. הבנאדם הזה מפלצת לא נורמלית. לא להאמין שנפל לנו לידיים דבר כזה. גידי השתפר מאוד ב3-4 המשחקים האחרונים, עושה יותר קאטים לסל ולא מחכה על ה3. מוסר טוב, לוקח ריבאונדים שלפעמים הם 50-50ים כאלה. שימשיך בצורה הזאת. @k_700 תמשיך לחלום על ג'יילן וויליאמס, אחרי שאיבדתי את הארדן אני הפעם מפוצץ את המשרדים של המועדון אם שיי/וויליאמס/צ'אט בורחים לפני השיא שלהם. וויגינס הרשים אותי גם כשהוא קיבל ממש כלום דקות והקבוצה הייתה חלשה. הוא אנדר רייטד גדול. בכלל, תסתכלו היום על המשחק שלנו ועל הדקות שג'יילין וויליאמס נתן, שחקן שאף אחד לא ידבר עליו אבל בסוף הוא נותן גוף בהגנה, מוסר טוב יחסית לגבוה וקולע לא רע מהשלוש. נבחר סיבוב שני בשנה שעברה. יש לנו סגל של 10 שחקנים טובים ומעלה. אני רק שם עין על הלייקרס ורואה שהם מנצחים את מילווקי ויש לי בראש תסריט שאנחנו 1 והם 8 ועפנו סיבוב 1.
להערכתי אם אוקלהומה ומינסוטה יסיימו במקומות הראשונים ויפגשו את הלייקרס, מאבס או פיניקס אני עדיין מהמר על האחרונות. *אפילו גולדן יכולה לעשות צרות. **מינסוטה בכלל יכולה להפוך לבשר תותחים אחרי שטאונס גמר את העונה. פלייאוף זה כדורסל אחר לחלוטין ולניסיון יש משמעות. תעירו אותי שנגיע לפלייאוף, פעם בשבוע יוצא לי לראות את דאלאס אהובתי ואני משגע מליגת הקיץ שמתרחשת בעונה הסדירה, המאמנים נרדמים והמשחק פשוט רץ. המתכונת של עונה סדירה ב-NBA רואים יורוליג ומצטרפים לפלייאוף מבורכת עבור חובבי התחרותיות. אי אפשר לראות את ז'ילקו אוברדוביץ' על הקווים ואז לראות את ג'יסון קיד.
אשכרה ראיתי את וושינגטון מנצחת משחק! אני מרגיש כמו המשועממים האלה שהולכים לראות ליקוי ירח שקורה פעם ב-500 שנה. דני במשחק סבבה, היה רדום רוב המשחק אבל ברבע האחרון התעלה והוביל את הקבוצה שלו לנצחון. מצד שני שארלוט שהיא גם ככה גרועה היתה בלי לאמלו, אבל למה להיות פארטי פופר.
אני לא אוהד כדורסל, אני אוהד אוקלהומה. אני רואה את כל המשחקים של הקבוצה עוד מהימים שהיא הייתה סיאטל. עונה רגילה או פלייאוף - רואה. גם סאמר ליג ראיתי משחקים כשהתרגשתי מזה שלקחנו את דוראנט או צ'אט בפלייאוף. אולי נעוף מוקדם ואולי לא נעוף מוקדם, "אחר לחלוטין" זה לבטח לא יהיה. נחכה ונראה. מה שבטוח שאני לא אשפוט את זה בטבעת או לא טבעת כמו שאוהבים במדינת ישראל. זה תהליך, והתהליך של צמיחה לקבוצה שמגיעה לגמרי מערב/גמרי NBA עובר דרך הדחות וכשלונות.
אני הייתי סוג של אוהד שלהם בניינטיז, היתה להם קבוצה סופר מגניבה(כשקוראים לך סופרסוניקס איך לא תהיה מגניב)
ממה אתה מתרגש? איפה אני טעיתי ואתה צדקת לא הבנתי? אתה מאמין בסקוט הנדרסון ובפוטנציאל שלו? בכבוד, שיבושם לך. לא רואה שם שום דבר מדהים כנגד ההייפ שהיה נגדו. נזכיר שזה שחקן ששנה שלמה אנשים התלבטו אם הפוטנציאל שלו יכול לתת קונטרה לוומביניאמה..... יש שם אתלטיות, מהירות, גודל מה אין? מוח. זו דעתי.
ראיתי ויזארדס נגד שארלוט, משחק תת רמה, 15/75 מהשלוש. אבדיה הכי טוב במגרש בשני צידי המגרש, פשוט מדהים. קיפרס ביום רע, גורדן פול אתלט על וטיפש על, פשוט בלתי נסבל, אנטוני גיל שוב לא משחק באמת. קוזמה בלתי נסבל וכמעט סיים עם טריפל דאבל, לא להאמין שהוא ופול האגואיסטים עם 16 אסטיסטים ו-40 זריקות מהשדה אם כי חסמו גם 5 פעמים. 2-17 מהשלוש לקוזמה ופול, תבינו. אמוארי, אקס התאנדר והפיסטונס עדיין בליגה. מי שלא ציינתי לא שווה תגובה. שארלוט, ברטנס לא מעניין אותו כלום, מקבל ויורה לשלוש גם עם יד על הפרצוף, גרנט וויליאמס שחקן בינוני וקלעי בינוני. מיציץ' סביר, ברנדון מילר כישרון אבל אוברטייד, ניק ריצ'ארדס אחלה סנטר הגנתי ובכלל יש לשארלוט ולליגה הרבה אתלטיים גבוהים והגנתיים שחוסמים מעולה, נגרים אבל להביא שחקני הגנה בליגה הזאת זה דבר קל. ברדיג'ס, הרבה כישרון, מעט מוח, הוא ומיציץ' עם 1-15 מהשלוש, ברטנס עם 3-10.
ג׳רודן פול אתלט על? באמת קראתי את זה עכשיו? הקפיציות שלו קצת יותר משל ניק יאנג אבל זה מתאזן עם פחות תאים מתפקדים בקופסה. אני חושב שמילר מרשים מאוד בינתיים. הקליעה שלו משתפרת, הוא נראה סקורר מגוון לעמדה שלו, אם ישמור על בריאות יוכל לעשות קריירה יפה בליגה הזאת. נראה כמו הכלאה של גריינג׳ר עם מישהו. מבחן טוב לבחור החמוד הזה ששיחק עם דוראנט בקולג׳ים בדראפט הקרוב עם שארלוט. צריכים סנטר וsg עם פוטנציאל, לשמחתם נראה שיש לדראפט הזה מה להציע בתחום.
אני לא מבזבז את הזמן בנבואות, אני מדבר בכללי על ההחלטיות שלך. אני לא מתעסק בלהאמין בפוטנציאל שלו או לא כי גם לא ראיתי מספיק ובטח שאני לא עוקב אחרי העונה הסדירה למעט דאלאס, אני רק יודע שהוא חצי שנה בליגה וזה מאוד מוקדם לשפוט אותו.
יש סיכוי שבדרפט הקרוב יהיו 3 נציגים לאירופה בטופ 5 - רישאר, סאר וניקולה טופיץ'. האחרון חתיכת פוטנציאל, רכז בגובה 1.98. הגיע לפני חודשים אם אני לא טועה להשתפשף ביורוליג במדי הכוכב אבל נפצע אחרי 2 משחקים. היה לא רע במעט ששיחק.
אני לא אתפלא אם המניות של רישאר יפלו ככל שנתקרב לדראפט. במה זה תלוי? בטורניר מכללות שעוד לא התחיל וכנראה בעיקר בכשירות של קודי וויליאמס.
מי אמר שהעונה הסדירה כל כך משעממת? אחלה מותחן היה לנו, שבסופו וושינגטון עם ניצחון שני העונה על קבוצה עם מאזן חיובי(אני יודע שזה כמו לעודד ילד מפגר אבל עדיין) דני כמו בנצחון על שארלוט היה רדום רוב המשחק אבל התעורר ברבע הרביעי עם שני סלים חשובים בקלאץ', זה מעבר להגנה אדירה. על הדרך משלים עוד דאבל דאבל לאוסף. קוזמה אמנם נתן משחק נהדר של 32 נקודות אבל בדקות האחרונות כמעט החריב לוושינגטון את המשחק במו ידיו, לא שזה מפתיע מישהו.