אשכרה בובי פורטיס רקד על הגופה של פיניקס אהה… תראו דאלאס-דנבר. המחצית הראשונה הבטיחה לקיים וקיימה. ברכות גם לדני וולף שעלה היום למרץ מדנס ככה- https://x.com/marchmadnessmbb/status/1769425138515124373?s=46
סבוניס עם הכי הרבה טריפל דאבל העונה. יוקיץ צמוד אליו, לוקה 3, יאניס 4. סבוניס ה-10 בהיסטוריה עם 50 דאבל דאבל רצוף. שיי עם 48 משחקים של מעל 30 נקודות ומעלה בתולדות התאנדר, עקף את קיי די עם 47. הארדן עם יותר קליעות עונשין מסלי שדה בקריירה, פסיכי. יש עוד מלא כאלה מעניינים, לדוגמא גפורד היה עם 33 סלי שדה רצופים, שני בהיסטוריה לצמברליין. לילארד מתלונן על כך שאין לו חיי חברה במילווקי. הוא בא מפורטלנד סהכ. זאיון יורד במשקל, אומרים שבשיא שקל 150 קילו, ירד 12 קילו בדצמבר ועכשיו אין מידע מדויק על המשקל. ברנוסון אמר שביקש מדאלאס 55 מיליון ל-4 שנים והם סירבו, בקיץ כשהציעו לו חוזה והוא היה שחקן חופשי כבר סירב ועבר לניקס.
סאבוניס צריך להודות שהוא משחק בפאסיפיק עם הלייקרס וג״ס. רק על איידי חגג עם שני טריפל דאבל. שיי לא עם 48 משחקים של מעל ל30 נקודות הוא עם 50 שבגדול הוא השחקן החמישי לעשות את זה ב30 שנה האחרונות. מייקל עשה את זה פעמיים, טרייסי עשה את זה כרוקט ב2002-3, קובי עשה את זה עונה אחת והארדן ב2018-19. שזה אומר הוא בעונת mvp. ג׳י ג׳י ג׳קסון נותן מאז האול סטאר.....נותן בערך את המספרים של ג׳יילן וויליאמס פוסט אולסטאר בשנה שעברה. איזה גניבה.
שיי מפלצת לא נורמלית. מי בליגה הזאת מסוגל לסגור אותו אחד על אחד? אף אחד. אתה מביא דאבל או שאתה תלוי באלוהים. שיי-וויליאמס-צ'אט - תחתמו ל10 שנים ושיתפוצץ העולם. לתקן את העוול של הארדן.
אגב הארדן, אתמול עשה את הדבר הבא... https://twitter.com/TheHoopCentral/status/1770658843699380641 צריך לברר אם קוואי היה קרוב לשבור לו איזה שיא של שלשות בקאטץ אנד שוט מהפינה.
אני מת לדעת מה הגובה של ברונסון, הוא שחקן מטורף ואחד המפתיעים שראיתי בחיי. אני יודע שכולם משקרים בקשר לגובה, אין מצב שהוא 188 סמ כמו קרי וקיריי, הוא הרבה פחות ואין לי מידע אמין לגבי זה. הוא נראה ממש פחות, בהרבה. יאו מינג 227 סמ, קובי ומייקל 195 סמ סה"כ, נייט רובינסון 172, איזייה תומאס 173 סמ, אמין, רק הקטע עם ברונסון משגע אותי.
ברונסון הוא 6-2 אולי בטינדר ובאתר של הnba. הוא במציאות 6-0 לדעתי, קצת מעל הקטגוריה של האייזהה תומאסים. אז קנטאקי אתמול עפה וזה הבאז הגדול בסיבוב הראשון(מול אוקלנד עם תפירה של 10 שלשות מג׳ק גולהק מהספסל. מצחיק שכל זה קורה בדיוק כשהשבוע רוב המוק דראפטס מכניסים את שני הפרשמנים של קנטאקי(ריד שפרד ורוב דלינגהאם(עוד pg גמד) לחמישיה הראשונה. הוויילדקטס אגב עם נצחון אחד ב-1 שנים בטורניר.... בעוד כמה שעות יעלה לשחק דני וולף עם yale, אחרי הדרמה שהכניסה אותם לטורניר(אם אני לא טועה משדרים את זה אצלכם בone). וכמה שעות אחר כך הבן של שארפ, עמנואל שארפ יעלה לשחק ביוסטון שהיא אחת מ-4 הקונטנדריות המובילות ללכת עד הסוף.
לא. אבל הוא שחקן נהדר. רגליים זריזות, מסוגל למסור מכל סוג, מסיים לא רע באיזור הטבעת, קליעה מטווחים לא טווחים ל-3. אין שם אתלטיות מספיקה לליגה. אגב, אני חושב את זה גם על זאק אדי(שנתיים רצוף שחקן השנה במכללות) שמיותר בכלל להאמין שהוא יתן משהו בnba מעבר לקצת גוף בהגנה בקבוצות שלא רצות. יש שחקנים שdesignated לכדורסל של המכללות ולא לכדורסל המהיר והאתלטי בnba. הקבוצה שלי בטורניר הזה זו מארקט בעיקר בגלל קולק שחזר מהפציעה שלו והוא אחד האנדרייטדים הכי גדולים לדעתי במכללות בשנתיים האחרונות. טורניר טוב יכול לעשות טוב למניות דראפט שלו. אגב, הליגה הודיעה אתמול שתסגור את איגנייט שנוצרה כדי לפמפם כל מיני טאלנטים עם הייפ ואבות שרוצים להתחיל למסחר את הילדים שלהם מגיל צעיר. אחרי שפחות או יותר לא הוציאה כלום לליגה(טוב נו ג׳יילן גרין..) היא נסגרת בסוף השנה. החלטה מבורכת. תחזיר קצת רייטינג לאן שצריך להיות בגילאים האלה- בקולג׳ים.
אגב תראו פלורידה- קולרדו. איזה מחצית ראשונה....אולי הכי מותחת וצמודה עד כה בטורניר. המנצחת מקבלת את מארקט בסיבוב הבא. אגב, ברוס פרל הקואץ׳ של אאוברן שפוגשת את דני עכשיו הוא יהודי, ציוני, מטורף על ישראל. עולה עם סיכה של דגל ישראל מתחילת המלחמה...ככה שיהודי אחד לפחות יהיה לנו בסיבוב הבא. https://twitter.com/darrenrovell/status/1770916218301501890
יש לנו יחסית לו"ז נוח - דאבל חוץ מול סקרמנטו וגולדן בתור המוקשים. חייבים להשיג את המקום השישי ולהימנע מפלייאין רצחני למרות שלוקה וקיירי (כשיר פיזי ומנטלית) בצד שלך הכל אפשרי.
מאוד הייתי רוצה לקבל את המאצ׳ אפ של דאלאס מול קליפרס בסיבוב הראשון. לדעתי לוקה מעיף אותם. יהיה משעמם מאוד לקבל את הפליקנס נגדם.
הפרויקט התחיל כדי לאפשר לפרוספקטים לעשות כסף מהכישרון שלהם לפני גיל 19 ונסגר כשב-NCAA שינו חוקים ארכאיים רגע לפני שמשחק הקולג'ים הופך ללא רלוונטי. במבחן התוצאה - אם התוצאה היא ייצור שחקנים לליגה - האיגנייט היא הצלחה אדירה שיצרה סטרץ' של שחקני ליגה שמעט מאוד קולג'ים יצרו בעבר.