NBA 2024/25

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י yakov_y, ‏2/7/22.

1. yakov_y YNWA

אם כבר התחלת דיון,
    אני רק אזכיר שראית בשנים האחרונות את הארדן, דוראנט, סבוניס, פול וג׳ורג׳, כמובן גם שיי כרגע, אשכרה 6 כוכבים עכשווים ועוד לא דיברתי על ראסל וכרמלו.

תגיד, ראסל או קיידי ? מי בפריים היה גדול יותר כי שיא הקריירה של שתיהם באוקולומה.
    איפה אתה מדרג את כריס פול לעומתם ? נתן עונה מטורפת.
    אמרתי ואחזור על זה, אם הסאנס מביאים אליפות, כריס פול וקיי די עפים בדירוג ההיסטוריה קדימה, ממש קדימה ואני לא חושב שאני מגזים.

-------

פיסטונס,
    אין באמת על מה לדבר, המטרה הייתה להיות המאזן הגרוע בליגה וזה מצליח.

בויאן בוגדנוביץ׳ - אחד הקלעים הכי גדולים שראיתי, לא להאמין שהגמלוני הזה קולע 2.5 שלשות בממוצע למשחק ב-41 אחוז וגם מגיע לעונשין כל ערב לא מעט, דרך אגב, גמר את העונה, אני מת עליו.

קייד - גמר את העונה ממזמן, כישרון על, פוטנציאל סופרסטאר, מגוון, יכול לעשות הכל מהכל, הגנה והתקפה, מת לראות אותו משחק כי הכישרון פסיכי.
    כרגע הקליעה מבחינה סטט׳ לא טובה אבל לדעתי הוא קולע טוב, לא שיחק מספיק כדי לגבש דעה על הקליעה שלו.

אייבי - שוטינג גארד טהור, אחד על אחד קטלני, מגוון, לא צפוי, קולע סביר ולא יציב בעיקר, אתלט על, מוסר יוצא מן הכלל, שחקן חכם, כמו קייד הקליעה טובה אבל לא יציבה ובעיקר האופי סימן שאלה כי הם רכים במשחק שלהם לדעתי אבל מוכשרים בצורה בלתי רגילה.
    יהיה אולסטאר בוודאות, השאלה אם יכול להוביל קבוצה, יש מצב, אני לדוגמא לוקח אותו על חשבון פאולו באנקרו, הוא מוכשר יותר, באנקרו שחקן בוגר יותר במשחק שלו אבל גם מפוזר יותר.

אלק ברקס - אוהב אותו אבל אין צורך בעונה הבאה בשחקנים מעל שנתון 1999, אנחנו בתהליך הצערה גם בשנה הבאה.
    קלעי גדול, פשוט גדול, גם אוהב את משחק ההתקפה המגוון שלו.

ג׳יימס וייסמן - לא יודע איך עדיין לא התפוצץ 1*.
    כישרון על, שחקן התקפה סופר מוכשר ויעיל, לדעתי הוא כן שחקן הגנה טוב למרות שטוענים שהוא לא, הבעיה שלו בניגוד לכוכבים הצעירים של הקבוצה היא שאין לו מוח, שחקן אגואיסט ותחנה אחרונה בצורה קיצונית.
    סופר פיזי, ספק נקודות רציני בצבע.

מרווין בגלי - לא יודע איך עדיין לא התפוצץ 2.
    כישרון גדול שלא מומש לדעתי, ריבאונדר טוב מאוד, שומר לא משהו, קליעה לא משהו אבל בצבע ממש חזק, מגוון, לא רק פיזי, יודע להוריד כדור לרצפה, לא חכם במשחק שלו אבל הפוטנציאל שם אבל ההזדמנות נגמרות, כבר בן 23.

אייזייה סטיוארט - מת עליו אבל שחקן מוגבל, סנטר לא מוכשר ולא חכם.
    קודם כל זורק המון ובאחוזים רעים, הוא לא 4 ואין לו קליעה, נותן הכל על המגרש אבל נגר רציני, כל הנקודות שלו מריבאונד התקפה או איזה חפירה בצבע.
    בעייתי בהגנה מול גארדים.

קיליאן הייז - אין טעם לדבר, לא שייך לליגה הזאת, לא מחזיק ממנו אבל גם מוסר טוב, שם רואים כישרון, חוץ מזה ? לא רק שאין כלום, הוא מינוס שחקן.

דיאלו - אתלט על, קופץ לשמיים, קליעה רעה, הגנה סבירה, אחד על אחד סביר, לא מוכשר לרכז משחק, נשען על אתלטיות 1.

דורן - יש לו יותר ריב׳ מנקודות, כמו סטיוארט אין בו כלום, אתלט על, סייז, חייה בצבע אבל שחקן מוגבל מאוד ורע, נשען על אתלטיות 2, באמת מיותר לדבר.
    אני אוהב אותו ומצפה לסנטר מהדור הישן שיהיה פה, כדורסל ? אין למה לצפות.
    קולע רע, לא מסוגל לייצר, כן שומר טוב על גארדים.

אומוררי - לא מכיר, הגיע השבוע ושיחק 3 משחקים שלא ראיתי עדיין.

איזייה ליברס - באמת שמיותר לדבר, אתלט גדול שנשען על זה, כל השאר הוא בינוני במקרה הטוב, אין לו מקום בליגה הזאת והוא בן 24 אז גם לא צעיר עם פוטנציאל.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי אומורואי שרשמת בסוף של דטרויט, הוא הגיע מאוקלהומה. לא שחקן ברמת NBA.
    נלחם והכל כי הוא מנסה להוכיח אבל הוא נגר רציני בכל פעולה בסיסית והוא גם די נמוך יחסית לתפקיד שהוא מנסה לשחק.

לגבי מה ששאלת על ההיסטוריה של אוקלהומה:
    יצא לראות קבוצה מנצחת רוב השנים והרבה שחקנים חזקים אין ספק.
    אני עוד אוהד מזמני סיאטל ושם היו יותר עונות חשוכות.
    סאבוניס היה אצלנו ממש מוקדם ועוד לא היה ברור מה ייצא ממנו, הוא הלך בטרייד על פול ג'ורג'. הוא לא היה קרוב למה שהוא היום. יכול אגב, להגיד אותו הדבר על ג'רמי גראנט שעבר בדטרויט, שבאוקלהומה נראה כמו אתלט עם קליעה גרועה ותראה איך הוא השתדרג מאז.

דוראנט השחקן הכי גדול שראיתי בסיאטל/אוקלהומה. הנקודות באו לו בקלות. הוא סקורר מטורף. בשיאו הוא גם היה פנטסטי בהגנה. אני מאחל לעצמי לראות יום אחד שחקן ברמה כזאת שוב בקבוצה. בספק אם זה יקרה. צריך להבין גם שכשאתה רואה את כל משחקי העונה הרגילה, אתה רואה את השחקנים גם כשהם באים בלי חשק. דוראנט בלי חשק היה עדיין מפרק נקודות בקלות, רק שהוא היה נשען הרבה יותר על זריקות מרחוק על ראש של אנשים במקום חדירות וסיום בצבע באחוזים גבוהים.
    ווסטברוק בשיאו, שחקן טוב מאוד אין ספק, התפוצצות מהמקום, חצי מרחק שהיה לו והיום נעלם לגמרי, נעלם עוד בעונה האחרונה באוקלהומה. בהגנה הוא היה בינוני אם לא חלש, בעיקר בגלל חוסר מוטיבציה. בניגוד לדוראנט שנתן אימפקט הגנתי ווסטברוק היה בעייתי שם. היה אתלט מטורף וכנראה שבראייה היסטורית הוא מספר 2 של סיאטל/אוקלהומה בזמנים שאני אוהד את הקבוצה.
    כריס פול נתן אחלה עונה, זה מאוד מרענן אחרי שנים של ווסטברוק בפוינט גארד לקבל פתאום מישהו כמו כריס פול והקבוצה שיחקה הרבה יותר מסודר, הכדורסל היה יותר נכון. כמובן שאין לו את היכולות האתלטיות של ווסטברוק ובשיאם ווסטברוק היה שחקן טוב יותר אם אתה שואל אותי. זה גם משהו שיכולת לראות בסדרות שהיו בין אוקלהומה לקליפרס.
    החצי מרחק של פול מצויין עד היום, יש לו גם יד טובה לשלוש. רק היום לפנות בוקר ראיתי אותו נגדנו והוא שומר על עצמו יפה בניגוד לווסטברוק שהדעיכה שלו ניכרת מאוד.
    ברגע שווסטברוק איבד מהפיצוץ האתלטי שהיה לו, הוא נחלש מאוד כשחקן. פול תמיד היה שחקן חכם ולכן הזיקנה פחות פוגעת בו בהשוואה לווסטברוק.

אם אני מתייחס לאוקלהומה של היום, SGA יכול להיות שחקן טוב יותר מכולם פרט לדוראנט. יש לו כל מה שצריך התקפית, הוא משחק שקול יותר מווסטברוק והוא גם טוב מאוד בהגנה.
    דוראנט היה משהו מיוחד...לא רואים שחקנים כאלה הרבה, שחקן שיש לו ראש על כל מגן וגם יודע לזוז עם הכדור ויש לו יד מטורפת מכל הטווחים. שמע זה באמת היה תענוג לראות אותו באוקלהומה, אני עוד זוכר את היום שסיאטל הביאה אותו, זה היה יום לפני גמר ליגת האלופות 2007 נגד מילאן, אני טסתי למשחק ולפני שיצאתי ראיתי את הדראפט.
    חבל מאוד שהלך לגולדן סטייט, זה מהלך שהכניס את אוקלהומה לסחרור רציני, לאבד כזה נכס ולא לקבל על זה כלום. עד היום למעשה אוקלהומה לא חזרה להיות רלוונטית מבחינת אליפויות ונראה מתי היא תחזור.

yakov_y אוהב/ת את זה.
  3. yakov_y YNWA

פתח בחמישייה, קלע 17 נק׳, 6 ריב׳ ו-3 חט׳ ועזר להשיג ניצחון ראשון אחרי 11 הפסדים (עדיין עומדים במטרה ומקום 1 מהסוף).
    תשמע הבנאדם לא קשור לענף בכלל, איזה כידרור רע, רק סל אחד היה מניסיון שלו לייצר וגם זה הלך בצורה רעה ובטעות הכדור נכנס, שחקן שנשען אך ורק את אתלטיות ובעיקר פיזיות.
    סגנון משחק של גבוה אבל אין לו גובה של אחד כזה ואין לו יתרונות בכלל של שחקן, אפילו לא שחקן חכם, אין טעם לדון עליו יותר.

ג׳יימס וייסמן,
    נכון שלא עשה כלום בקריירה ושיחק בג׳יי ליג עד לא מזמן, אין באמת ביסוס לדבריי, הוא שחקן טיפש מאוד בשני צידי המגרש (מילא בהתקפה לשחק אגרסיבי לא נכון, בהגנה זה פשוט מביך, הגנה זה מעבר לפיזיות, תעמוד נכון בהגנה ואל תיצא כמו משוגע לקלע בשלשה, שחק חכם ואל תאכול הטעיות) אבל...
    לא חסר שחקנים טיפשים שהצליחו ולדעתי הוא פוטנציאל אולסטאר, קליעה רעה אבל הוא חוסם מעולה ויש לו משחק בצבע בלתי ניתן לעצירה, הוא לא סופר אף אחד, משחק מהחזקים בליגה בצבע, קשה לעצור אותו שם, מובים נחמדים, אני סופר מחזיק ממנו.

יש בפיסטונס לא מעט שחקנים שאין להם מקום באן בי איי ובספק ביורוליג, הייתי עושה עבודה יותר טובה כג׳נרל מנג׳ר של המועדון הזה.

ראסל לקח את התאנדר ב-2017 לפלייאוף, לקח אמ וי פי, מלך הסלים וממוצע טריפל דאבל של 31 נק׳ עם חמישייה שלצידו: אולידפו, רוברטסון, טאג׳ גיבסון ואדאמס.
    אנדרייטד.

סבוניס היום עם 23-17-15 מול יאניס וברוק לופס, 10 ריב׳ התקפה, איבוד אחד מול 15 אס׳.
    אני מת על ג׳רמי גארנט אבל הוא שחקן כזה מוגבל, שיפר את הקליעה, אתלט, שחקן הגנה גדול אבל גם יחסית ל-4 הוא מוגבל שלא יודע להוריד כדור לרצפה ויוצר לעצמו רק בזכות פיזיות, אם הוא מספר 2 שלך כמו בפורטלנד אתה בצרות.

ראיתי הרבה תמונות של דוראנט לצד שחקנים גבוהים, הוא לא 208 ס״מ בוודאות כמו שטוענים, הוא גבוה בהרבה מאנטוני דיוויס שנמצא בסייז הזה, במקרה הכי גרוע הוא 213 ס״מ (ראיתי אותו עם יאניס, הוא גבוה ממנו לדעתי במעט) ולדעתי יש מצב גם ל-216 ס״מ.
    לא חושב שאנחנו נראה בליגה כולה עוד שחקן כזה, 4 פעמים מלך הסלים של הליגה ב-5 שנים, מה לעשות שהטריו של מיאמי גרם לזה שלא יידברו עליו יותר מידי, לדעתי גם הגיע לו אמ וי פי אחד יותר ממה שיש לו אבל שיהיה.
    זוכר את הסדרה שלכם נגד ג״ס, עזוב את ה-3:1, בחיים לא האמנתי שהם ייעברו אותכם, אכלתי את הכובע כל כך הרבה פעמיים בנוגע לג״ס, בלתי נתפס, הכי גדולים שאני ראיתי ב-20 שנות כדורסל.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן בדיוק מה שאמרתי על אומורואי, לא קשור לכלום ומנסה להיות גבוה בזמן שהוא לא גבוה.
    מסמפט אותו אבל זה לא מתאים לרמות האלה.
    ווסטברוק היה מצוין אין ספק בכלל, העונה שלו שאחרי דוראנט הייתה עצומה.
    וה3-1 על גולדן כואב מאוד, משחק 6 תומפסון פשוט קלע מכל הטווחים בזריקות הזויות על שמירה ועל זה הם ניצחו.

5. DRORIKO Member

באמת שאני לא מכיר הרבה דברים שהם מביכים כמו ההגנה של וושינגטון. דנבר כבר מתחילים לעשות עליהם תחרות הטבעות.

6. yakov_y YNWA

ראיתי אתמול את המשחק והייתי חייב להגיב כאן על ההופעה של איביי.
    32 נק׳, 8 ריב׳, 8 אס׳ ב-32 דק׳ ובאחוזים טובים אבל זה מעבר למספרים.
    אתלטיות על, זריז, קופץ וזז כמו פנתר על הפרקט, רואים שיש כאן משהו מעבר לשחקן הממוצע בליגה.
    יש לו את הדבר הכי חשוב לכדורסלן, מוח כדורסל, הוא יודע מתי למסור, איך למסור בצורה הכי טובה, לא לוקח זריקות קשות, יותר לייצר לעצמו, לא מפחד משום יריב ששומר עליו.
    כמובן שאחד על אחד ברמה גבוהה כולל צד שמאל שהיא החלשה אצלו אבל אין לו שום בעיה כאן, הטעיות גוף ברמה גבוהה, קליעה בסדר גמור גם באחוזים וגם בטכניקה, מוביל כדור ברמה גבוהה, מוסר והכל כמו שאמרתי.

אם לא היה נפצע בעונה ה-1 במכללות היה מגיע כבר בגיל 19 לליגה, בגלל הפציעה נאלץ להשאר עונה נוספת במכללות.

יש לו להשתפר, קודם כל לאבד פחות ולשפר אחוזים כמובן והגנה.
    מאמין שיככב בליגה, לא מאמין בטוח, השאלה אם יכול להוביל קבוצה כמספר 1.

אגב, הוא הולך עם השם משפחה של אימו, זה הגיוני בארה״ב ?
    אבא וסבא שלו היו שחקני NFL, סבא שלו שיחק בדטרויט ליונס, אבא שלו נולד ושיחק בקולג בדטרויט.
    אמא שלו שיחקה ב-wnba בדטרויט, ב-2020 הייתה עוזרת מאמן בממפיס גריזליס, היום מאמנת במכללות.

7. yakov_y YNWA

הימורים שלי לפלייאין:
    הוקס וראפטורס עולים במזרח, כן כן מיאמי בחוץ ולצערי גם שיקגו.
    טורנטו חתיכת קבוצה, אטלנטה קבוצה עם קו אחורי איכותי, יאנג - מארי - בוגדנוביץ׳ - סאדיק ביי, זה יכריע.
    שיקגו אחלה קבוצה אבל רק אחלה, הלוואי ויעלו, מיאמי עם סגל התקפית קצר, רק 3 שחקנים שם אמינים בהתקפה.

במערב מינוסטה והלייקרס ייעלו.
    מינוסטה קבוצה סופר חזקה לדעתי למרות שה-3 שלהם נפצע ולא יישחק העונה וזאת מכה קשה.
    מאמין שהלייקרס ייעלו, הם תלוים אך ורק בכשירות של אנטוני דיוויס.

אמביד מלך הסלים פעם 2 רצוף, ג׳קסון מלך החסימות פעם 2 רצוף, הארדן פעם 2 מלך האסט׳.
    יוקיץ׳ עם שורה סטט׳ מטורפת.

התלבטות קשה בשחקן המצטיין של העונה,
    אמביד הוא השחקן עם הנק׳ פר דקה הכי גדול בהיסטוריה (עקף את ג׳ורדן),
    יוקיץ׳ (לא סגור על זה, ראיתי בטיקטוק) השחקן עם המדד הכי יעיל (עקף את מייקל) ובכלל עונה מטורפת, סטטיסטית וגם הכי כיף לראות אותו, הכי מועיל, הכי חכם.
    יאניס עם עונה קלילה, בהילוך שני הוא עם מספרים מפלצתיים, ראיתי נתון שנק׳ פר דקה זאת העונה ה-4 הכי גדולה בהיסטוריה.

בקיצור, לדעתי יוקיץ׳ חייב חייב לקבל את התואר אבל זה לא ייקרה, יש קמפיין סביב אמביד.
    לדעתי הגיע יותר לאמביד אשתקד אבל זה היה צמוד, השנה גם צמוד אבל צריך ללכת ליוקיץ׳ אבל די ברור שאמביד ייקח כי יוקיץ׳ לקח פעמיים רצוף ולא רוצים לעשות עוול.

אגיד משהו לא פופלרי, לדעתי 5 השחקנים הכי טובים בעולם: יאניס - אמביד - יוקיץ׳ - אנטוני דיוויס - קיידי.
    שיי נתן עונה פסיכית, יש יגידו לוקה צריך להיות פה, טייטום, לדעתי אלה ה-5 הכי טובים.

אגב, יוקיץ׳ 3 באס׳ ו-2 בריב׳, חסר לו ממש קצת, כמעט.

שיי אלכסנדר סיים עונה עם 31.5 נק׳, 5 ריב׳, 5.5 אס׳ וחסימה למשחק !!!
    ברוק לופז כנראה שחקן ההגנה, מגיע לו.

רוקי העונה זה קל פאולו באנקרו שקלע 20 נק׳ בממוצע.
    מחזור דראפט משוגע, מת׳ורין, איביי, קלסר מיוטה, וויליאמס מאוקלוהומה, יש עוד כמה נחמדים, מחזור דראפט פסיכי.

דטרויט שלי עמדה במטרה, הכי גרועים בליגה ויש אחלה כישרונות, פיתחנו שחקנים.
    מאמין שאינדיאניה, דטרויט ויוסטון החלשות יידברו חזק מאוד בעונה הבאה, ייעשו את התהליך של ממפיס ויאבקו על הפלייאוף, הספרס לא רואה אותם עם כישרונות יותר מידי.

אבדיה מסיים עוד עונה מאכזבת, מצד שני הוא מוציא 100 אחוז מעצמו ואנחנו קצת חורגים מהציפיות כלפיו.
    דבר אחד בטוח, הוא משחק בקבוצה הכי גרועה בליגה, איזה ניהול רע, לא רואה להם עתיד ואין להם כישרונות.
    חייבים שם מכירת חיסול.

8. די קאניו אגדה Member

איזה יצורים לא קליפרס ,במקום להפסיד ולקבל את סקרמנטו (שבדיוק כמו ממפיס ויוקיץ ,זה קבוצה שתעשה משהו הפלייאוף רק בNBA2k)
    הם מקבלים את פיניקס ,שהיום נתנה מנוחה ל3 הכוכבים.
    איזה מועדון עלוב וכושל ,יונייטד פוסט פרגוסון של הנבא.

9. k_700 Member

אין לך בושה גיל? אתה נוחר לנו פה וגידי דופק לך בגיל 20 משחק כזה בלי איבודים, 10 מ16 מהשדה בינתיים.
    גאד דמט

10. DRORIKO Member

11. Sweetness Justin Fields

אתם מבינים, לא מספיק שהחלאות האלה הרימו את היציעים מתי שקיידי קרע את האכילס,

עכשיו הם מאיימים על ילדה בת 9

pure class

12. yakov_y YNWA

מזרח:
    באקס - מיאמי
    בוסטון - הוקס
    פילי׳
    - ברוקלין
    קליבלנד - ניקס

באקס - קליבלנד
    פילי׳ - הוקס

באקס - הוקס

מערב:
    דנבר - מינוסטה
    ממפיס
    - לייקרס
    קינגס - ג״ס
    סאנס
    - קליפרס

סאנס - מינוסטה
    ממפיס - ג״ס

סאנס - ג״ס

גמר:
    מילווקי - סאנס

תחשבו שאני הזוי אבל זה ההימור שלי.
    התלבטות מטורפת בגמר מערב ובגמר הכללי, באמת שזה 50-50,
    מצד אחד סטיב קר שמעולם לא הפסיד לקבוצה במערב במשחק פלייאוף,
    יש ליאניס קבוצה אדירה לצידו כולל ספסל אחלה שכולל קלעים, שחקני הגנה והרבה שחקנים חכמים מהספסל.
    אם מילווקי/ג״ס/סאנס לא ייקחו זאת תהיה הפתעה עצומה מצידי,
    מחזיק מקליבלנד ומינוסטה, אמביד יכול ללכת רחוק לצערי אבל אין לו צוות מסייע מספיק טוב, לקוואי בנו קבוצה אדירה אבל פול ג׳ורג׳ סימן שאלה, גם קוואי לא בשיא הקריירה וחסר שם סנטר.
    הוקס וג״ס בלי ביתיות הרבה זמן אבל קבוצות סופר חזקות, אני משוחד לגבי יאנג - מארי ויש להם קו אחורי וספסל מעולים.

בעיקרון השחקנים שאני הכי מעריץ הם קוואי ודזנוטה מארי, הלוואי וייקחו אבל לא מאמין בהם.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתי 84 פעמים העונה את אוקלהומה במשחק מלא. גידי היה ענק נגד ניו אורלינס וחלש היום. מאפיין את העונה שלו, הרבה תנודות אבל סה"כ יש המון פוטנציאל והרבה על מה לבנות.

סיכום עונה לפי שחקנים לפי סדר ABC:

קודם כל המאמן דיאגנול - שינוי מרענן מאוד מסקוט ברוקס ודונובן שהיו לפניו. אולי כי לקבוצה אין עדיין סופרסטארים מפוצצי אגו וקל לו לנהל את הרוטציה והמשחק. הכדור עובר מיד ליד, יש אווירה טובה במועדון. הקבוצה מציגה אחלה הגנות במשך העונה למרות חיסרון ברור מאוד בSIZE בצבע. גם ההתקפה מגוונת. לא מקובע כמו המאמנים הקודמים, חמישיות משתנות לפעמים גם בין פתיחת משחק לפתיחת מחצית 2. מעברים בין חמישיות עם גבוהים ובלי גבוהים. אני מרוצה ממנו מאוד.

באטלר - שיחק מעט מאוד, הגיע באמצע העונה. נראה כמו שחקן לא רע. הייתי שומר אותו כTWO WAY ורואה איך זה מתקדם בסאמר ליג.

דיינג - פרסטי פוגע כל כך טוב עם שחקנים שאתה מצפה ליותר מבחירה במקום ה11. יחד עם זאת, הוא סה"כ בן 19 ואפשר להבין מה רואים בו בגדול. הוא 9'6 עם יכולת דריבל, הפוטנציאל מעניין אבל העונה לא באמת ראינו את זה מתקיים מספיק. צריך לעבוד קשה בקיץ. אני מקווה שיהיה חלק מהרוטציה שנה הבאה אבל זה לא בטוח מה יהיה איתו.

דורט - הגנתית עדיין השחקן מספר 1 של הקבוצה. התקפית יהיה חייב להוריד עוד יותר את הפרופיל. להיגמל משלשות שהוא לוקח כשיש 12+ על השעון. יכולת החדירה שלו מצויינת, יכולת הסיום בחדירות עלובה. אם היה משפר את זה זה היה משמעותי מאוד. אמור להיות בחמישייה עונה הבאה אלא אם נעשה איזה טרייד מפתיע.

גידי - סה"כ הראה שיפורים גדולים העונה בקליעה בהשוואה לעונה שעברה. ראיית המשחק ברמה הכי גבוהה שיש בליגה. כדי להפוך לכיוון של אול סטאר יצטרך לשפר את ההגנה ובהתקפה יש לו כמעט תמיד יתרון ראש על המגן שלו, חייב ללמוד לנצל את זה באחוזים יותר גבוהים. אוהב לקחת את הכדור לסל ולזרוק ביד אחת, יש משחקים שהוא עקום לגמרי עם זה. צריך לעבוד על זה ולשפר.

SGA - שיפור ענק בכל האספקטים של המשחק העונה. בהגנה הוא מאוד משמעותי, בחטיפות בבלוקים. בהתקפה מושלם מבחינתי פרט לשלשות. נקודת השיפור היחידה שהייתי אומר היא באמת לעבוד על היכולת ל3, אם הייתה יד אמיתית משם, היה מקשה על השומר שלא לשמור צמוד ואז היה קל עוד יותר לחדור לצבע. שחקן ענק.

צ'אט - לא שיחק העונה, השיפור של הקבוצה שנה הבאה יהיה תלוי משמעותית ביכולת שלו. בסאמר ליג הוא נראה כמו פוטנציאל עצום.

ג'ו - הפתעה גדולה. נתן משחק מצוין נגדנו בסאמר ליג עם פילדלפיה, שוחרר מפילדלפיה ופרסטי קפץ על המציאה ומצא אחלה שחקן לרוטציה. יד טובה מאוד ל3 והראה שהוא יודע לעשות גם דברים נוספים. גם לא רע בהגנה.

מאן - עונה שעברה הייתה טובה יותר, חלה נסיגה ביכולת שלו השנה. יש לו יכולת גבוהה ליצור ספריישן מהשומר אבל הזריקה שלו לא טובה מספיק. לצערי אני לא רואה אותו ממשיך לקבל דקות עונה הבאה. יצטרך להשתפר בצורה קיצונית.

פוקושבסקי - השתפר עד שנפצע קשה וכמעט סיים את העונה. אין לו שום אספקט במשחק שהוא מספיק טוב. זה נראה כאילו הוא יכול להיות בינוני בהכל. גם אצלו אני לא באמת רואה עתיד משמעותי בקבוצה. אולי ימשיך לקבל דקות כי יש לו חוזה.

JRE - כמו מאן, גם אצלו חלה נסיגה העונה. גם הוא עובר מצעיר מעניין לנכס שאפשר לזרוק בטריידים. יד ל3 לא מספיק טובה אז לא מאפשר ריווח במשחק. נותן גוף בהגנה אבל חסר לו סייז לסנטר ותנועה טובה עם הכדור ל4. לא מספיק טוב.

סאריץ' - נראה מעניין התקפית מאז שהגיע בטרייד. שחקן לא רע בחלק ההתקפי, כן השתלב טוב בשטף הקבוצתי. הגנתית הוא רך ולא מספיק טוב כסנטר. בגדול אני לא חושב שימשיך הוא מסיים את החוזה בקיץ.

סאר - שיחק מעט, נראה כמו שחקן גבוה ופיזי עם 0 יכולות. לא רמת NBA.

וואטרס - נלחם מTWO WAY לחוזה מלא, שחקן לא רע, הגנה טובה, קלעי שלשות לא רע. לא יודע לנוע עם הכדור חוץ מCATCH AND SHOOT.

וויגינס - שחקן טוב, הייתי משאיר ברוטציה. יכול להיות אחד המגנים הטובים בסגל על שחקן ספציפי. בהתקפה הוא עם אחוזי שלוש לא רעים.

ג'יילן ווילאמס - שיחוק רציני בשביל מקום 12. נראה כמו פוטנציאל ענק. ידיים ארוכות, מצוין בחטיפות בהגנה, יכול לשמור אחד על אחד טוב. בהתקפה היו לו ערבים של התפוצצות שראינו כמה הפוטנציאל גדול. צריך לעבוד על הSTOP AND SHOOT. סה"כ עדיין רוקי, יש לו עוד המון עבודה. הפוטנציאל מעולה.

ג'יילין וויליאמס - הפתעה, נבחר 34, קיבל תפקיד גדול יותר ממה שחשבו. בתחילת העונה בכלל בקושי שיחק. גילינו שיש לו יד טובה ל3. יודע לתת מסירה חכמה בהתקפה. נמוך יחסית לסנטר. טוב בפלופים ופייק אופנסיב פאולס. יש עם מה לעבוד אבל המועדון הזה צריך מישהו הרבה יותר פיזי לצד צ'אט.

קנריץ' וויליאמס - היה חסר מאוד בסיום העונה, נפצע וסיים אותה. שחקן שצריך לראות כדי להעריך, כי בנתונים הסטטיסטיים אתה לא באמת מבין במי מדובר. נותן האסל, נמצא במקומות הנכונים, אפקטיבי בהגנה ובהתקפה. מבחינתי נכס ואנדר רייטד גדול.

לסיכום - הייתה עונה טובה, מעבר לציפיות שלי. לא חשבתי שננצח 40 בעונה הרגילה ושנעבור גם שלב בפליי אין.
    הייתי רוצה לראות את זה נראה ככה בעונה הבאה:
    גידי, SGA, דורט, ג'ראס ווקר (4 פיזי, חמים עליו מאוד, מקווה שיהיה טרייד כדי לעלות גבוה יותר בדראפט ולקחת אותו), צ'אט.
    מהספסל: ג'יילן וויליאמס ברוטציות עם ה4 כתלות במשחק והיריבה, קנריץ' וויליאמס, ג'ו, וויגינס, דיינג וג'יילין וויליאמס.

כדי שתהיה קבוצת צמרת, חשוב מאוד לטפל בהגנת הצבע, זה באופן ברור עקב האכילס של הסגל הזה. הייתי מטפל בזה עם דראפט גבוה+צ'אט ואולי אפילו טרייד נוסף כדי להביא מישהו לצבע.

עכשיו לצערי אין עוד משחקים עד יולי בסאמר ליג, מקווה שצ'אט ישחק שם.

14. yakov_y YNWA

לוגנץ דורט שומר מטורף, לראות שוטינג גארד טהור ואיכותי כמו אדוארס היום אומלל מולו, מתחנן לחילופים בהתקפה, היה פשוט ענק.
    כמובן שדורט גם שוטינג גארד מצוין התקפית, אני זוכר אותו שומר מעולה על לברון והארדן, הוא בטופ בליגה מבחינה הגנתית לדעתי.
    עונה שעברה קלע 17 נק׳ בממוצע, העונה 14.

שיי יכול להיות מספר 1 בכל קבוצה, חייבים לצרף לו כוכב לצידו ולא לבזבז זמן.
    אגב, הבן דוד שלו ששיחק היום מולו שחקן יוצא מן הכלל, שמר אדיר.

ג׳יילן היה מצוין בשני צידי המגרש, בהתקפה פחות תפס לי את העין, לא ראיתי משהו יוצא דופן כמו שראיתי אצל גארדים אחרים במחזור הדראפט האחרון, הגנתית הוא כן תפס לי את העין עם שמירה יוצאת דופן.

שאריץ׳ שחקן הגנה רע, רך מידי.
    דיברתי כבר על טרה מאן, מחזיק ממנו מאוד, מקווה שהפציעה לא תפגע בצ׳אט.
    לא מזהה עוד כישרון פה, חובת ההוכחה על הצעירים, יש את פוקושבסקי שזה כיף לראות 213 ס״מ מוריד כדור לרצפה וקולע לא רע אבל לא הייתי בונה עליו לרוטצייה.

כמו שאמרתי...
    כדי ללכת לאליפות צריך 2 כוכבים, כרגע יש רק 1 וצריך לעשות הכל בשביל להביא עוד אחד ולא חסר נכסים למועדון עם הכי הרבה נכסים בליגה.
    מבחינתי זה או אליפות או טנקינג.
    לבזבז עוד עונה עם הצעירים ולחכות שייפתחו, מיותר, אם צריך לוותר על גידי, דורט, וויליאמס ובחירות דרפאט בשביל כוכב אני עושה את זה.

------------
    איזה טיפש מקדנילס, מינוסטה קבוצה אדירה, מקווה שאלכסנדר ווקר ונאוול ייקחו פיקוד.
    זילזלתי בקייל אנדרסון, לא החזקתי ממנו שחקן מקצוען בכלל (ראיתם את הזריקה ?), נראה זר לענף אבל החודשיים האחרונים אדירים מבחינתו, כמה חוכמה במשחק שלו.
    אני מאוד מחזיק משלושת הכוכבים של מינוסטה.
    נאז ריד אנדרטייד, אחלה סנטר, בקבוצה אחרת היה פורח אבל פה במקום גרוע ברוטצייה.
    חבל שלוקה גארזה לא מקבל צ׳אנס ראוי ולא יישחק העונה.

---------
    עונה הבאה אני רואה את נמושות הליגה מסיימות את התהליך והופכות למלהיבות וחזקות במאבקי הפלייאוף, סטייל התהליך שממפיס עברה.
    יוסטון ודטרויט מאוד דומות, 2 גארדים איכותיים פלוס כמה צעירים מוכשרים מאוד ובחירת הדראפט הקרובה.
    אינדיאינה ללא ספק מוכנה, יש לה 2 כוכבים בקו האחורי שיככבו בעתיד, הם רק מחכים שהם ייתבגרו ויובילו.
    סן אנטוניו לא מוכנה עדיין אבל תלוי בקיץ שלה, צריכה עוד שנה כזאת, צברו שם כמה נכסים העונה.
    אורלנדו מפוצצת בכישרון.
    שארלוט ו-וושינגטון במצב מחריד אבל לכו תדעו, אם ייקבלו את אחת משתי בחירות הדרפאט הראשונות ואדבר אחרת בקיץ.
    פורטלנד גם במצב רע, יישארו תקועים לנצח עם ההחלטות שלהם.
    יוטה עם הרבה נכסים אבל להמר עליהם בעונה הבאה ? לא.
    בדיוק כמו פורטלנד, יוטה צריכה להחליט ולא להיות באמצע, הולכים בכל הכוח על כוכב נוסף שיוביל עם הנכסים שיש להם או טנקינג.
    דאלאס צריכה לקוות שהכוכבים יישארו, מקווה שכן, מאמין בהם.

אני במקום שיקגו וטורנטו מפרק את החבילה, דרוזן - לאבין ו-ואן ואנליט - סיאקם לא מספיק טובים להוביל, אני חשבתי שכן אבל כמה צ׳אנסים עוד אפשר לתת.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי הכוכב שליד שיי יכול להיות צ'אט הולמגרן.

לא הייתי מוותר על כל מה שכתבת תמורת כוכב חדש, זה נשמע כמו מחיר מאוד גבוה.
    מה יישאר בסגל אחרי כל העזיבות האלה?

צריך לזכור שגידי כולה בן 20, ג'יילן וויליאמס נתן כמה משחקים העונה שהזכיר את הארדן הרוקי - הפוטנציאל שלו מדהים.
    דורט חשוב מאוד הגנתית, אני לא יודע כמה שומרים בליגה הם ברמה שלו.

אני בעד סבלנות פה. אני חושב שכבר בעונה הבאה אם מצרפים את צ'אט ועוד גבוה פיזי יש קבוצה לצמרת של המערב שתחווה את הפלייאוף אולי תעבור סיבוב או 2 ותבנה את עצמה הלאה.