אהלן, שאלה לי, אני רוצה לקנות לסוני 3 משחק כדורסל, ואני מתלבט בין הלייב (יש אותו נכון?) לבין ה 2k, למרות שזה דיון של 2k, אשמח לעזרה, מה עדיף וכו, או שכבר כדאי לחכות לעונה הבאה....?
לייב על הפנים - 2k משחק הכדורסל הכי טוב by far. לדעתי זה אפילו לא שאלה, לא כמו פיפ"א או פרו לדוגמא... 2k all the way.
אני בדיוק עומד לקבל את המשחק, מעולם לא שיחקתי... ניתן לבצע במשחק העברות בודדות ולעדכן בעצמך בלי פאץ'?
כן, אפשר בכל אופן עידן, אתה צריך להיות מחובר לטוקיי עם שם משתמש וסיסמא, וזה מעדכן לך לבד את הרוסטר...
אתה נרשם דרך המשחק אני חושב שהשנה סגרו את זה כהרשמה חופשית והם מבקשים CD KEY או משהו אבל ב2K10 אתה יכול להרשם חופשי ואז אתה יכול להשתמש באותו אחד גם ב2K11. אגב לא מזמן הם שמו פאטצ' רשמי ב2K11 הזה, ויצא כבר קראק... אז למי שרוצה... פרטי
קיבלתי את המשחק, מנסה ללמוד אותו. מישהו בבקשה יכול להסביר לי איך קונים שחקנים (טרייד או כל דבר אחר)? האם זה אפשרי אחרי שמתחילים עונה או רק לפני? אני טכנית לא מצליח להגיע לזה...לא מוצא. תודה!
עידכון סגלים וגופיות משחק לאולסטאר עידן,AFCA וכל אחד אחר, עם עדיין לא נרשמתם ואתם מסתבכים עם התהליך אז פשוט הורידו את הקובץ הבא (אני העלתי, לא יודע מי הכין). העבירו את שלושת הקבצים קוד: NBA Today.LSF, Player Progession.PPF וRoster.ROS לתיקיית השמירות של המשחק (בדר"כ בתייקיה מוסתרת אז שימו לב) רק ממולץ לגבות את הקבצים לפני ההחלפה. http://rapidshare.com/files/454310257/NBA_...rs_11.02.27.zip מעודכן ל27.2.11