בהתחשב במחיר המגוחך על ראמזי והצורך הזועק של שיקאגו לספק לפילדס #1 נורמלי (שלא באמת קיים בפרי אייג׳נסי או במחזור הדראפט שמסתמן כדי חלש השנה) זה לא באמת נתון לפרשנות או לדעה. עובדתית מדובר בשני בומים שהם no brainer. אבל לא ברור לי כל כך מה הראמס עושים ואם המהלך הזה יהיה מבודד משאר המהלכים באוף סיזן (שהערכתי שיהיה ה-All in הרגיל שלהם לאור הגילאים וה-Timeline של כל השלד שלהם + התחרות ב-NFC) או דומינו ראשון לקראת מגירת חיסול וריבילד אגרסיבי.
אומנם זה לא משמעותי עם המחיר המצחיק ששילמו עליו, אבל ראמזי לא מרגיש לך קצת אוברייטד בשלב הזה של הקריירה שלו? אני לא התלהבתי ממנו גם בעונת הסופרבול של הראמס, והוא מרגיש לי כבר יותר מדי זמן הרבה רוח וצלצולים ולא מעבר. אבל אולי מיאמי תעשה לו טוב. אגב, סיטואציה דיי מעניינת עם אקלר. אומנם ראנינג בק והכול, אבל הסט-סקילז שלו הופך אותו לנשק ייחודי בעמדה ומעניין איזו קבוצה תביא אותו בהנחה ולא מדובר ב-smoke screen וניסיון לקבל חוזה טוב יותר בצ'ארג'רס. אני חושב שזה סנריו ב'. לפחות זה מה שקראתי וככה גם אני מרגיש. כל אחד חוץ מסטאפורד, קופר ודונאלד, הוא touchable. ולהגיד לך שעל סמך העונה האחרונה השמות הללו הם מניות בטוחות? לא ממש, בלשון המעטה. בכל מקרה, צריך לראות איך הם מטפלים קודם באוליין.
לא בטוח שאלה פיספוסים (מקגלינצ׳י חוסם מסירה מזעזע, טיילור עם עונה אחת טובה בלבד בקריירה) ושחוזה פוטנציאלי לבראון יהיה כזה פסיכי כי גם לו מתחילות להיגמר האופציות. וגם אם כן יהיה בכמה מיליונים מסריחים אז וואטאבר כי יש טונות קאפ ספייס ולמי אכפת. ומקרה הכי גרוע נשמע שיש סיכוי להזרים את טאנסיל מיוסטון, אם כי זה באמת יהיה מהלך יקר מאוד שלדעתי פחות מתאים לקבוצה בטיימליין של שיקאגו.
הוא אוברייטד כ״Shutdown Corner" שאי אפשר לנשום מולו אבל כשמפנימים שזה הטבע של העמדה האולטרה לא יציבה הזאת ולא בונים עליו (ו/או משלמים לו ככזה) עם הצבה שלו כשומר בודד על #1s עם טונות שטחים לאורך משחקים שלמים הוא עדיין מספק ויספק יכולת גבוהה מהממוצע רוב הזמן. במיוחד בסקנדרי כל כך מוכשר כמו של מיאמי עם הווארד בצד השני וג׳אבון הולאנד במרכז המגרש. אקלר לא הולך לשום מקום לדעתי. עם כל הכבוד להיותו בובת המין האהובה עליך (ויש כבוד, וגם הרבה קנאה), הוא יגלה מהר מאוד שאין ביקוש לראנינג בק קטן בגילו עם טונות קילומטראז׳ כמו שיש עליו. מבין מאיפה הוא בא ולמה בוער לו לבדוק אופציות אבל פשוט אין. ולצערו גם הטיימינג סופר בעייתי כי מחזור הדראפט והפרי אייג׳נטס מלא באופציות איכותיות.
יש כבר כמה בובות מין חדשות שאני שוקל להזמין. בראש הרשימה זה רובינסון וגיבס. קצת פראי, אבל אפשר להתמודד.
הלכת על המובן מאליו. על הפרימיום. על המרצדס. על הקוקה קולה. על המקדונלד׳ס. כיאה לנובוריש הקיטשי מצהלה שאתה. אנחנו לא שוחים במים העמוקים האלה לצערנו. אי אפשר להצדיק בחירת סיבוב ראשון גם אם היא #31, בטח לא כשהצלקות בזין עדיין מדממות תרתי משמע. צריך לחשוב קצת מחוץ לקופסה. לחפש יהלומים מתחת לראדר. לקנות בזול את מה שבאמת יקר. לגלות את הדבר הבא, לפני הפריצה. להלן:
אני גם לא הייתי עומד בפיתוי ומוריד את הכסף על בראון גם אם זה לשלם קצת יותר. הכסף הזה גם ככה יצא, החתמה כזאת גם יכולה לשחרר לפולס את הידיים בדראפט לעוד כלי התקפי, ויש כמה מעניינים ברדיוס (במידה וקרטר כמובן לא יתדרדר עד 9) אבל לך תדע אולי האירועים האחרונים לא ישחקו לטובתו, או שהוא יעשה עוד איזה שטות, אי אפשר באמת לדעת. אפרופו ראנינבאקים שהם לא מושלמים כמו ביז'אן, אני אהבתי דווקא את האתיופי הזה ישראל אבניקנדה:
מה לא מובן לך בינתיים מונגו? נסה להיות קוהרנטי וספציפי כי פעם קודמת שהעלת את התהייה הזאת זה הסתיים בסופרבול מהדהד ישירות לתוך התוספתן שלך ושל ג'ו "מונטנה מהאכסנייה" בורו .
רוג'רס סגר בג'טס , הוא יודע את זה מחר בתכנית של חבר שלו פאט מקפי,יש עוד שחקן בכיר שחתם בג'טס וישמעו על זה מחר
מקווה מאוד שכל העיכוב ההזוי הזה עם רודג'רס והג'טס הוא תוצאה של מו"מ בין 2 GMs אולטרה נואשים, כשהפחות נואש (ג'ואי D) הפחית עם כל יום שעבר את ההצעה שלו יותר ויותר. לא חושב שהפינגווינים מעכלים את המחיר האומלל שהם הולכים לקרוא בציוץ של שפטר בשעות/ימים הקרובים. אין טעות שהם לא עשו מאז הטרייד אפ המביך על לאב לפני 3 שנים והסיום של כל הסאגה הפאתטית הזאת לא יכול להיות הולם יותר. זבביר ישירות לאישון. הבעיה שכל מהלך שלהם בחצי שנה האחרונה סותר את השני. יום אחד מציעים 2 בחירות סיבוב ראשון (!!!) על בראיין ברנס, יום אחר המאמן עם רגל וחצי מחוץ לדלת כי הוא בתחושת מיצוי, יום אחרי הוא כבר לא מרגיש ככה, יום אחרי מוותרים על השחקן ההגנתי השני הכי טוב בקבוצה תמורת כלום ושום דבר כדי לחסוך כסף. הזייה במקרה הטוב וחוסר כיוון מוחלט במקרה הפחות טוב. לא ברור לי באיזה קטע זה נשמע נורמלי ללכת ל"ריבילד" עם שחקנים בגילאים והחוזים של סטאפורד/דונאלד/קאפ ב-NFC כל כך חלש, ואם כבר בוחרים ללכת על אחד אז גם ואולי במיוחד הם צריכים להיות הראשונים שמוצעים למכירה. ואז שוב, איך זה מסתדר בדיוק מבחינת מקוויי שכבר שנתיים משדר מסרים שהוא מת להתחפף? הוא באמת בקטע של לאמן פחי אשפה עם תקרה של 4 ניצחונות בעונה והתבזויות שבועיות (וזה כרגע הכיוון)? לא יודע, לא ברור, לא מובן. ---------------------------------------------------------------- - שוק הרסיברים ליטרלי מת. 0 תנועה. לא יודע אם זה בגלל המחזור האומלל או שפשוט מחכים להחלטה של אודל/טרייד של הופקינס כדי להתחיל להזיז עניינים. וזה מוזר במיוחד לאור מחזור הדראפט החלש כי בשאר העמדות שהדראפט הקרוב חלש בהן (ליינבקר'ס, סייפטיז) ראינו אתמול פעילות בלתי פוסקת.