לא רוצה להישמע פומפוזי או מוגזם מדי אבל: הכבוד העצמי של אירגון הפוטבול המתקרא שיקאגו ברז, של סבתא וירג'יניה ושל @Sweetness נמצאים היום על הכף. גם ככה שהמצב על גבול הבלתי הפיך, אבל יש רגעים שאי אפשר להמשיך יותר בסמרטוטיזם הבלתי נסבל הזה. ונראה לי שהגענו לרגע הזה.
הברס לא יגיעו לשום מקום עם הפוטבול הזה. סיכוי גבוה מאוד שהם ינצחו פה אבל זה לא זה. משחק גם עם מלא אמוציות שזה מדליק אחלה יריבות. אבל עוד שבועיים בארוהד קנזס עושים מהם קציצות. או כל יריבה שהיא טיפה מעל לבינונית. קיצר רק שאדור ודיון יצילו את הפרנצ'ייז הזה צריך לשמור בחירות דראפט ולכוון את החלומות ל 2025. בנתיים נהנה מפילדס
המאמן של הצ'ארג'רס לקח טיים אאוט עם 12 שניות על השעון לפני שבעט פילד גול במקום להוריד את השעון ל 2 שניות מיאמי ניסו הייל מרי אחרי הפילד גול והקורנר של הצ'ארג'רס דחף בלי סיבה רסיבר בלי כדור עם 0 שניות על השעון ונתן למיאמי פילד גול במתנה הארגון הזה רקוב מהבעלים דרך המאמן ולשחקנים הטיפשים
עם הזרוע המתה של טואה שגם עם סטרואידים לא הייתה מגיעה לאנדזון JC אני יושב על 17.5M$ לעונה ל-5 שנים ג'קסון השמטת שני פרטים חשובים מכל הפיאסקו
אין לי מושג מי השחקנים האלה, אני רק רואה את המספר על החולצה אתה חושב שאני יודע מי זה מספר 8 בג'טס לשיקאגו יש הזדמנות רצינית על כאלב וויליאמס , טוב יעשו עם ימשיכו לתת לפילדס לשחק, יביא להם בחירה ראשונה בדיוק כמו שנה שעברה
מה זה משנה הבחירות שלהם כשכל מה שקורה שם כל כך עלוב? פולס הוא גרסת הפוליטקלי קורקט של פייס. אני עדיין בהלם מהויתור על בחירת סיבוב ראשון על קלייפול. ובאיזה שנה אנחנו שאברפלוס הוא פתרון למשהו? תהליכי קבלת החלטות משונים מאוד בפרנצ׳ייס הזה. ובנושא אחר, יש קיובי יותר ארטי מטואה בליגה? כל כך קשה לדעת מה לצפות ממנו בכל רגע נתון.