Pes 2011

הנושא בפורום 'פורום מחשבים, משחקים ואינטרנט' פורסם ע"י rivaldo, ‏2/9/10.

1. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפעלתי היום את המשחק והופיע לי שיש הורדה של גירסת 1.02, הורדתי וחוץ מלהוסיף 4 נעלים שלא מעניינות אותי ואת ההומלס של יונייטד זה מחק לי את כל התלבושות והסמלים האמיתיים שהוספתי בפאטצ' 0.2, בקיצור אני רוצה לחזור למצב הקודם, יש אפשרות כזאת?

2. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

1. נכנס ללח הבקרה .
    2. הסרה\התקנת תוכנית .
    3. בוחר בפרו ומחק .
    4.משחק בפיפא ונהנה .

3. George Best Member

איך לעזאזל בועטים והודפים פנדלים?!!!?

עם השוער אני לא מצליח לזנק, ועכשיו קיבלתי 2 פנדלים במחצית אחת, ואת שניהם בעטתי עם רוני לשמיים ובכלל כוונתי למטה....

אני משחק בפלייסטיישן 3, תודה.

4. FaN_MU Member

הבנתי שמזנקים עם כפתור הבעיטה.

השנה לא אהבתי את הפרו. קונאמי לא מתקדמים ולא משפרים את המשחק - לא את האיצטדיונים, לא את הליגות והכי עצוב גם לא את הכדורגל. הוסיפו שירים של אוהדי יונייטד באולד טראפורד, אבל רק 3-4 שגם לא קשורים לכלום. מאז גרסת 2008 עם המנוע החדש קונאמי לא מסוגלים לשחזר את פרו 5-6 שהם משחקי כדורגל הכי טובים בכל הזמנים.

התקנתי את פיפ"א 11 לשם שינוי ואין שם חדש - זה דומה יותר להוקי קרח שמשום מה משוחק על דשא ובלון לבן שנראה כמו כדור. אמנם שיפרו הרבה מאז פעם אחרונה ששיחקתי בגרסת 2005, אבל אין ומעולם לא היה לפיפ"א קשר לכדורגל במציאות.

צפויה לי שנה של נוסטלגיה עם פרו ישן מ 2005.

נערך לאחרונה ב: ‏13/10/10
  5. idans10 Carlos El Pibe Valderrama מנהל כללי

פרו 2006 היה אחלה משחק. אולי הגרפיקה לא היתה יפה כמו היום, אבל המנוע היה הרבה יותר טוב ומהנה.

שאלה:

מישהו יכול לתת לי לינק להורדת kitserver נורמלי שמתקן לי את כל התלבושות? הכל אצלי נכון כולל השמות של השחקנים, חוץ מהתלבושות של הנבחרות הלא אירופאיות. תודה מראש.

6. Sir Alex Las' Killa

הגזמה פרועה. תעשה אימון קטן לפני שאתה מתחיל לשחק ותראה כמה טכניקות בעיטות שונות יש בפיפ''א (שחקנים מסוגלים להוציא בעיטה תוך כדי נפילה ולא חייבים לעמוד ישר מול השוער), איזה מהירות תגובה ובכלל העמידה של השחקנים על הדשא מציאותית. השנה בפרו כדור עומק אחד עובר 5 שחקנים (דבר שלא הגיוני בעליל) ומציב שחקן שלך מול שוער. זה בדיחה. ועל השדרן הזוועתי בפרו כבר מזמן אין מה לדבר (נגיחה זה בעיטה עוד מהפרו הראשון), אני חושב שהשדרן בפיפ''א אשכרה משדר בLIVE.

אין ספק שלאורך השנים קונאמי השאירו לEA אבק, אבל בשנתיים האחרונות הם בנפילה גדולה לעומת פיפ''א שהשנה הוא פשוט משחק מעולה לא רק בPS3.

נ.ב שימו לב לאוברטן מיונייטד בפרו התנועות שלו זהות לחלוטין (מעבר לדיוק במראה החיצוני). http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx

7. riquelme1 Member

גם ההובלות כדור של דוויד וייה והתנועות, הם בדיוק כמו במציאות, אחד על אחד.

הפרו נדיר.

8. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש פאטץ' רישמי של PES שמסדר תלבושות , שמות קבוצות וכו' ? ורצוי שהוא עם התקנה פשוטה

9. שער 7 Member

בשנה שעברה הייתי עם פרו, השנה אני עובר לפיפ"א, אבל אין ספק שהפרו החדש פשוט ממכר.
    יש המנונים לנבחרות האירופאיות (גם לישראל יש), ואתה יכול לפטר במאסטר ליג את הרופא והסקאוט http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx .
    יש למנצ'סטר יונייטד במאסטר ליג מאמן סיני ( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx !!!)

נ.ב. : זה רק אני או שכשאתם בוחרים את צרפת, אנלקה "שר" את ההמנון יותר טוב מכולם?

10. Legolas Member

יש לי שאלה,עד עכשיו לא הצלחתי לעשות במאסטר ליגה...קבוצות לפי מה שאני בוחר,אני מתכון לעשות בליגה שלי קבוצות מכל העולם ולא נגיד רק ליגה אנגלית האם יש אפשרות לערוך את זה בפרו של השנה ואם כן אך?

11. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

ללמה אני לא מצליח לשחק ברשת (בסוני3) ?

12. פול סקולס Member

שתי שאלות:

יש לי פרו 2011 למחשב.

איך לעזאזל בעוטים פנדל? לא משנה לאן אני מכוון ובאיזה גובה, השחקן שלי תמיד מטיס את הכדור מעל לשער (הבעיטה הולכת לאמצע).

והאם אפשר "להוסיף" תרגילים, כמו אלה שרואים בסרטון הפתיחה?
    אח שלי שמע ממישהו שאפשר...
    אני מתכוון, כמו במשחקי NBA שאפשר להוסיף הוראות ל-keyboard שלך בשביל התרגילים בתחרות ההטבעות.

תודה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx

13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

14. Gooner292 Member

שאלה שמציקה לי לגבי הפרו ,
    אני לא משחק בפרו מאז2006 שהוא היה הפרו האחרון עם זווית wide . מאז הורידו אותה ואין אף זווית צילום ריאליסית כמו בטלוויזיה. החזיו אותה השנה? יש משהו שמתקרב לזה או פתרון לבעיה?

15. Lazarobbie Member

למה במאסטר ליג כל הזמן נעשים לי חילופים אוטומטיים והמערך שלי פתאום משתנה מעצמו?
    איך מפסיקים את זה?