כמות הבעיטות שהולכות מעל לשער מוגזמת ברמות במשחק הזה. אני מגיע למעל 10 בעיטות לשער בכל משחק ושלושת רבעי מהבעיטות הולכות מעל לשער, מה עוד אני יכול לעשות כדי לנצח במשחק הדפוק הזה מה!?
מסכים. קונאמי פשוט דפקו את המשחק ברמות. ואני לא מבין למה אני לא מוצא פאטצ' נורמלי עם השמות האמיתיים של כל הקבוצות והנבחרות + קיטסרבר כמו שהיה תמיד. אני התקנתי כמה פאטצ'ים שבתוך המשחק אני אמור הוריד, אבל תמיד בסוף ההורדה נכשלת לי. מישהו מכיר פאטצ' טוב שכולל את כל התלבושות והשמות?
אני משחק בסוני 3 ואצלי דווקא הכל בסדר עם הבעיטות. הבעיה העיקרית שלי זה שאני חוטף 90% מהגולים מהריבאונדים בהתקפה. אין לכם מושג כמה עצבים זה מביא. כאילו השוער עודף והשחקן היריב כל פעם ראשון לריבאונד ומגלגל לשער חשוף...
כן, קשה לשלוט בעוצמת הלחיצה על המקשים במקלדת של מחשב. אני בועט המון מעל השער ומאבד המון כדורים ממסירות סתמיות שלי החשקנים שלי שהולכות חזק מידי. בקשר להגנה, האמת היא שאני משחק פעם ב... ועל רמה שלישית, וגם לי קשה לעשות הגנה. אתה נעמד עם הבלם מול החלוץ שלהם, לוחץ על תאקל והוא פשוט עובר דרכך או עושה הטעיה במאית שניה האחרונה, מה שאני כמובן לא יכול לעשות כשאני בהתקפה (ואני לא חדש בפרו או כישלון טוטאלי או משהו כזה). המשחק מושקע אבל לא כ"כ כיפי לעניות דעתי (גם הקודם לא היה משהו). אולי שווה לנסות פיפ"א?
כאחד שסוגד ל PES גם במחשב בשנים האחרונות, כן. כדאי לנסות את הפיפ"א. אני משחק בשניהם והרבה יותר נהנה מהפיפ''א.. :aa1:
לא שיחקתי בפיפא מאז פיפא 2000, אבל פרו כ"כ טוב בכל שנה שאני פשוט לא רואה סיבה לעבור. השנה הוא נהיה כ"כ קשה (ולמרות זאת נשאר מהנה) וסוף סוף ברוב המשחקים יש תוצאות הכי שכיחות; 1-0, 1-1, 2-0, 2-1. אין משחקים עם תוצאות אסטרונומיות של 4-5/-0, כי ההגנות נהיו ממש טובות. לא יודע מה איתכם, אני נהנה.
http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx ובדיוק בגלל זה, מדובר האחד משחקי הפרו היותר איכותיים שיצאו בשנים האחרונות.
http://www.fileserve.com/file/EgHHTxr תלחץ על סלו דמנאולוד למטה בצד ימין. אני היום הורדתי את זה, עובד מעולה. הפאטצ' כולל: Added 'DLC' players for Other Teams South America and Copa Libertadores teams (→ now all teams up to date) Added 22 generic ingame edit stadiums (thanks to klashman69 & friends) Added 'Stadium Selector' (optional download) with 2 stadiums included for now (Moses Mabhida Stadium, Durban & Schüco Arena, Bielefeld → more info in 3 - PESEDIT Selector) Bundesliga PESEDIT STATS Corrected map position for the city of Hamburg Xxx stats for Serie A and a few of Others Europe Kits for all national teams (complete configs for Europe & Africa, rest only relinked & correct radar/shorts colours right now) ML rankings updated for all teams New faces (Cech, Cisse, David Luiz, Dominguez, Ganso, Hugo Almeida, Neymar, Pique, Vidal) New menus (32 menus in total, 30 custom menus and 2 Messi default menus to choose from) Newest transfers (short term loans in England; South American teams) Partial 2. Bundesliga (emblems, home stadiums, kits, national team players, names)
מישהו יכול להסביר לי איך מכוונים פנדל במחשב? פעם לא הצלחתי לבעוט פנדלים כי הייתי לוחץ חזק מידי על מקש הבעיטה והכדור היה טס מעל השער. היום אני יודע שצריך ללחוץ חלש יותר על מקש הבעיטה, אבל הדרך היחידה שלי להבקיע פנדלים היא לבעוט לאמצע, כי אם אני מנסה לכוון את הבעיטה הצידה אני מחטיא את השער באיזה 3 מטרים! בקיצור... הצילו.
גם לי זה קורה, נראלי שאתה יכול להתאמן על זה, עד שתצליח לדעת איך אתה מכניס גולים מפנדל, ואני בדיוק לא מבין איפה זה האמצע (מקש למטה או מקשה ימינה/שמאלה). נראלי שאתה צריך ללחוץ קודם על איפה שאתה רוצה לבעוט (נניח מקש שמאלה) ובזמן שאתה לוחץ על בעיטה אתה צריך לשחרר את מקש שמאל.