מחצית ראשונה מעניינת מאוד באולימפיקו, רומא שולטת בכדור אבל נאפולי עם משחק צירופים נהדר חושפת את ההגנה פעם אחר פעם. אלביול ממשיך להיות בינוני ולטעות כמעט ללא הפסקה, מעניין אם ספאלטי יכניס את סלאח במקום פרוטי שעד כה נראה לא מספיק חד. Sent from my m3 note using Tapatalk
לגיטימי אבל כשאתה מאבד את שניהם כל סגנון המשחק דרך האגפים משתנה. לא בטוח שמול נאפולי זו מדיניות ששווה לדבוק בה.
נאפולי מוכיחה שלא שווה. ועם כל הכבוד לעייפות, נראה לי שאם הפער היה 2 נק ולא 5 ספאלטי לא היה מוותר על שניהם ועל סלאח. Sent from my m3 note using Tapatalk
פרוטי השנה נוראי, רואה קבוע משחקים של רומא וכל פעם שהוא על המגרש הוא נראה תלוש לגמרי משטף המשחק שלה,כמו הילד המסכן הזה בכיתה שיושב בצד בהפסקות. האמת שחוץ מהגולאסו ההוא בליגה האירופית אני לא זוכר אף שער שלו שהוא לא בפנדל.
נאפולי אוכלת אותם באגפים, עד הכניסה של סלאח ופרס היא לא הייתה קיימת בכלל. Sent from my m3 note using Tapatalk
ריינה בפלאשבקים מתקופות אחרות. אנחנו הקבוצה היותר טובה אין לי ספק , ההפסד היום על ספאלטי שגם לא שינה מוקדם יותר הגול השני של מרטנס די גמר את המשחק.
אין ספק שהחילופים של ספאלטי החזירו את רומא למשחק, אבל אם אני מסתכל מנקודת המבט של נאפולי - מעבר למרטנס שכבש צמד מאוד אהבתי את זורזיניו שפשוט שיתק את הנינגה כמעט לחלוטין, מבחינתי סארי חייב לפתוח איתו ביום שלישי Sent from my m3 note using Tapatalk