http://cdn.corrieredellosport.it/images/2018/02/26/132412637-5e27604a-4a96-4fca-8e94-b7ca2f760645.Xxx
אזורים אחרים בסרדיניה דווקא כן מושלגים והחליטו לסגור את בתי הספר בהרבה מקומות. אגב מילאן נשארה ברומא (ביום רביעי משחק גביע באולימפיקו) אך גאטוזו כועס מכיוון שהאימון היום נערך בבית המלון ולא במגרשים המושלגים.
לשמור נגד נאפולי זאת משימה כמעט בלתי אפשרית. השילוב בין המשחק בנגיעה לתנועה הבלתי פוסקת בלי כדור גורם ליריבות לראות כוכבים. זה כמו לנסות להשתלט על עדר של שפנים בקריזה.
@uri רואה עכשיו את התקציר נגד קייבו ולמרות שניצחתם אני חייב להגיד לך שממש חבל לי עליכם, כי אתם כן משחקים כדורגל טוב וכן קבוצה מאומנת(ובגלל זה פיולי עדיין על הקוים) אבל ההחמצות שלכם זה משהו שבלתי מתקבל על הדעת, וגם בניצחון על החמורים החמצתם יותר מדי. אני רוצה לשים דגש גם על סימאונה, כי היה עליו הרבה דיבור בפתיחת העונה ועד עכשיו הוא מאכזב מאד. אם הוא לא יעבוד על ניצול המצבים הוא ימצא את עצמו באיזה ליגה בלגית או משהו.
זה לא שבחוץ היא סופגת יותר מדי. אני חושב שהסיכוי שרומא תצליח לעקוף את נאפולי גבוה מהסיכוי שנאפולי תעקוף את יובנטוס. האליפות הוכרעה.
סאמפ קבוצת חוץ מזעזעת, לכן לדעתי אין סיכוי. מילאן ונאפולי מסוגלות. האליפות כנראה הוכרעה אך אם נאפולי תנצח איכשהו בטורינו, יובנטוס צריכה לנסוע לרומא ואינטר...
אך אם יובנטוס תנצח את נאפולי אז יובנטוס יכולה להפסיד לרומא ואינטר [emoji41] Sent from my iPhone using Tapatalk