אני מניח שלא צפיתם היום בפאה. מחזור ראשון והכל. אבל תשמעו, אני חושב שאפשר לצרף את המשחק של צ׳לסי היום נגד טוטנהאם לדיון כאן. קונטה באמת בנה שם הגנה מעניינת. הייתם אוהבים. רק בריאות חבר׳ה.
ראיתי, זה לא נפל על יותר ממחצית של רומא. והמשחק הזה פשוט העלה לי את השאלה: בשביל מה לעזאזל קונטה רודף אחרי סנדרו אם יש לו אחלה מגן שמאלי. לגבי רומא - אטאלנטה - התאכזבתי מזה שאורסוליני לא זכה לאף דקה, היה מעניין לראות מאצ אפ שלו מול פרס. Sent from my m3 note using Tapatalk
מילאן: דונארומה: קונטי-בונוצ'י-מוסאצ'יו-רודריגז: קסייה-לוקאטלי-צ'לנאולו: סוסו-קוטרונה-בוריני. אחלה הרכב. מקווה שזה מעיד שלוקאטלי מועדף על מנטוליבו, אבל הקביעות של בוריני מדאיגה...
אטאלנטה יוצאת רק עם המון המחמאות, ולכולן היא היתה ראויה. רומא עם משחק די גרוע יוצאת עם החשוב מכל, הנקודות.
אני כל כך התעצבנתי שם על הוטבור בהזדמנות האחרונה, אם הוא זורק את עצמו לכדור במקום להתכופף אליו, יש לנו שיוויון. Sent from my m3 note using Tapatalk
Inter: Handanovic; D'Ambrosio, Skriniar, Miranda, Nagatomo; Vecino, Borja Valero; Candreva, Brozovic, Perisic; Icardi Fiorentina: Sportiello; Tomovic, Vitor Hugo, Astori, Maxi Olivera; Veretout, Sanchez; Gil Dias, Eysseric, Benassi; Simeone
לצערי בית"ר משחקת ולכן אראה רק מחצית מהמפגש המאוד מסקרן הזה מבחינתי. מקווה שלפחות אינטר תאבד נקודות במחזור הזה. עריכה: טוב נו, היו לי 6 דקות להינות מהמחשבה. Sent from my m3 note using Tapatalk
רגע מדהים במשחק של מילאן: ג׳קריני מכשיל את קוטרונה, מקבל צהוב ומערער. השופט צופה בוידאו ומשנה את ההחלטה לאדום. קוטרונה הוא הsecond coming של פיפו.
*ואלרו נראה כמו קמביאסו במדי אינטר. *פיורנטינה מורכבת מבאנסי וריג׳נים לא טובים. *איקארדי born killer. *ספאלטי משאיר את מאריו וגיאלרדיני על הספסל = damn girl.
אני מאד אוהב את פרישיץ'(למרות היותו אינטריסטה) שחקן תותח ואחלה גבר. אבל המסירה הזאת לבלם במקום להפציץ את השער זה בדיוק הדברים שמונעים ממנו להפוך לשחקן טופ.