SerieA עונת 2017/18 - המחזור ה-32 - דרבי דלה קאפיטאלה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל איטלקי' פורסם ע"י SerieA, ‏14/4/18.

1. טל. Member

מדליית כסף.

2. SerieA Il Capitano

כבר ויתרת על שיק?

אכזבה הבחור אבל השיטה של EDF לא הטיבה עימו.

3. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני ו @טל. כתבנו לא פעם אחרי המשחקים של נאפולי בחודש שעבר שהדלק נגמר.

אדם אונס, המחליף הטבעי היחיד בסגל לאינסינייה ולקאייחון עם 89 דקות ליגה מתחילת העונה! כשהאחרונות היו באוקטובר!

אינסינייה מתחילת העונה (כולל נבחרת) עומד על 4140 דקות!

itzik.miro, Un bombón ו-טל. אוהבים את זה.
  4. SerieA Il Capitano

סארי הוא הצלחה עצומה בנאפולי אך ניהול הרוטציות שלו הוא אכזבה נוראית. כתבתי זאת כבר בדצמבר וזה מאכזב אף יותר לאחר חזרתו של מיליק.

נוסף על כך אלאן סחוט ודיאווארה ורוג שיחקו מעט מדי.

חבל מאד.

5. yonmu Member

יובה מנצחת ומקומות 2-8 עם נקודה בודדת המחזור.

יש עוד קצת תקווה כי ליובה יש עוד משחקים קשים (נאפולי, אינטר, מילאן בגביע, רומא) ולנאפולי אין כמעט, אבל זה סיכוי קלוש בערך כמו הסיכוי של מילאן לסיים בטופ 4. גם כן דונארומה וההצלות שלו...

6. טל. Member

גם קרוטונה במשחק חוץ זה מוקש ליובה.
    זה גם מחזור אמצע שבוע. בלי הרבה מנוחה.

אבל שוב, הבעיה זה לא איבודי הנק' של יובה, אלא איבודי הנק' של נאפולי... אם למשל היית אומר לי שנאפולי לא יאבדו עוד נקודה אחת עד תום העונה לדעתי שנינו היינו מסכימים שנאפולי היתה כנראה זוכה בתואר.

7. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי אם סארי היה מקבל את ורדי (או את פוליטאנו), הוא היה משחק. אונאס הוא לא ורדי. זה החומר שיש לו וזה מצב ידוע מראש.

זורם איתך. הוא second striker מובהק שמטבעו ישחק פחות טוב בכנף או באמצע כחלוץ מטרה. השאלה היא - האם זה מצדיק ציון 4 בכל משחק בו הוא פותח בהרכב? זה מצדיק 0 שערים ובישולים מתחילת העונה? חוסר היכולת להתאים לעמדה פחות נוחה זו עוד סיבה להניח שהוא לא מתאים לקבוצת צמרת.

היום הוא שיחק ליד דז'קו, עם תמיכה של ראדג'ה (ופרס ששיחק גבוה מאוד). כלומר גם כאשר דיפרה מתאים את הקבוצה אליו (אמור להיות ההיפך), הוא מפשל.

נערך לאחרונה ב: ‏16/4/18
  8. uri משתמשים של כבוד היכל התהילה

נכון, סארי לא נקי לחלוטין מאשמה, דיברנו על זה שבחצי הראשון של העונה היו לנאפולי משחקים שהיא גמרה במחצית וסארי משך עם החילופים.

אבל סיטואציה בה עומד לרשותו על הספסל רק שחקן אחד בעמדה הזו, וגם הוא צעיר שבה מליגה אחרת, שלא טוב מספיק וכנראה גם לא מתאים, ושהוא נאלץ בשל כך לאלתר עם ז׳לינסקי ורוג (שזו לא העמדה שלהם) זו האשמה של ההנהלה, גם אם הבינו זאת בינואר וללא הצלחה ניסו לתקן.

אני חושב כי ביתר העמדות הרוטציה הייתה דווקא סבירה (בלי לקחת בחשבון את הפציעות הארוכות).

9. DRORIKO Member

אין לי חצי טענה לסארי. צריך להבין שנאפולי מוגבלת מאד תקציבית. עצם זה שהצליחו בכלל להגדיל את המשכורות של מרטנס ואינסיניה זה לא מובן מאליו. ככה שסארי לא יכל לקבל את השחקנים שהוא רוצה בשביל לנהל רוטציות, כמו ביובה או ברומא ששם הסגל יותר עמוק. עצם זה שהשם הכי לוהט שדיברו עליו בינואר זה אינגלזה מספר את הסיפור. לגבי דיווארה ורוג, כנראה שבאימונים הם לא מרשימים את סארי ולא משכנעים אותו שהם ראויים לדקות. זה להבדיל מזילינסקי שכן מקבל ממנו קרדיט. מיליק זה מקרה מיוחד. בהתחלה בנו עליו ואז קרה המקרה והוא גמר את העונה ובסוף סארי מצא את התמהיל המושלם עם מרטנס חלוץ. התמהיל הזה היה כל כך מושלם שסארי פחד שמיליק יהרוס אותו. לא כי הוא לא חלוץ טוב, הוא פשוט לא מתאים למשחק הצירופים שנבנה שם.

10. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

אופציה על פוליטאנו יש למונצ׳י?

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא. אבל הוא נשאר אוהד נאמן והחזיק לנו אצבעות היום.

רק ביחס ליובה.

ההוצאה (נטו) שלה בשנה האחרונה גדולה משל רומא כמעט ב100מ' יורו. אם הייתה משיגה את המטרות שהציבה לעצמה, הייתה מגיעה גם ל150 הפרש. גם ההכנסה השנתית גבוהה יותר (מרומא בלי ליגת האלופות), כלומר, על הנייר, אין להם שום בעיה לשלם עוד כמה משכורות כמו של מרטנס ואניסיניה, כל עוד הם ישארו במסגרת הטופ 4.

12. DRORIKO Member

קודם כל מקבל את התיקון. דבר שני, כך או כך הסגל שלהם הוא כנראה לא מספיק טוב. אני לא יודע מי הביא את דיווארה ורוג ואת הילד הזה שברח לי שמו, כנראה דה לורנטיס, אבל אלה רכישות כושלות שלא תרמו לעיבוי הסגל. אני כן סבור שמי שהביא את ז'ילינסקי זה סארי שאימן אותו באמפולי והוא דווקא רכש שהשתלב(גם אם בתור שחקן רוטציה ומחליף קבוע להמשיק).
    ועדיין אני לא חושב שצריכים לבוא בטענות לסארי, אני באמת לא רואה איך נאפולי עם הסגל הזה היתה עושה עונה טובה יותר מזאת הנוכחית. אז אפשר להגיד שאם סארי היה משתמש יותר בדיווארה ורוג זה היה עוזר לו לרענן את הקישור, אבל אפשר גם להגיד שאם הוא היה משתמש בהם יותר זה היה פוגע בקבוצה והיא היתה מאבדת נקודות במשחקים שניצחה. בסופו של דבר אנחנו לא באימונים וסארי כן וכנראה שהוא חושב שהאופציה השניה היא הנכונה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/4/18
  13. Roma מנהלים

למיטב זכרוני על דסטרו השמנמן קובי לא וויתר כל כך מהר.
    בכל מקרה דפקנו חזק עם דפרל ושיק - תרומה אפסית בשווי 50 מיליון צפונה. בניגוד לצרפתי אני עוד מאמין בשיק, אולי גם הקסם של מאסימו פררו עובד עליי.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  14. Un bombón משתמשים של כבוד היכל התהילה

דסטרו היה טוב מהרגע הראשון אצל זמאן ובתמורה לאמון בו סיפק חצי עונה מדהימה (חצי בגלל פציעה) שהייתה שווה אליפות מול כל קבוצה שהיא לא 100 נקודות של קונטה וזו הנוכחית. הוא התרסק בהמשך בגלל פציעות נוספות ואיבוד מקום לכישלון ידוע מראש נוסף בשם איטורבה, שבדומה לשיק, מצא את עצמו ברומא על סמך הימור לא מבוסס.

הדוגמא האופטימית היא מירקו ווצ'יניץ' שהיה גרוע ממש בעונה הראשונה, לא סיפק מספרים ולא השתלב במערך של ספאלטי, אך בעונתו השניה הפך לפרטנר מצויין של טוטי ובהמשך לאייקון רומאי בפני עצמו.

שיק בעיני הוא הרבה יותר איטורבה מווצ'יניץ'. שחקן שלא הראה שום דבר שמצדיק מעבר לקבוצה גדולה. יכול להיות שיפרוץ בהמשך. לדעתי לא שווה את הזמן וההשקעה (אם לא ימכר תוך שנתיים, רומא תשלם לסמפ 20מ' יורו נוספים).

דפרל לא ניצל את ההזדמנויות (המעטות) שקיבל ונפצע ברגעים בהם התאפשר לו לקבל יותר דקות. יש לו גישה מצויינת ואחלה work rate, אבל גם הוא לא עמד בסטנדרטים של קבוצת צמרת ונותרו לו רק 3-4 משחקים להציל את עצמו. אם לא הACL של סנאבריה, היא ניתן לקבוע כבר עכשיו שהוא לא שורד את הקיץ.

itzik.miro, אלעד ו-Roma אוהבים את זה.
  15. SerieA Il Capitano

מה שעושה את העסק בעייתי מבחינתו של שיק זה גם חובתה של רומא להוציא ממנו משהו אחר, אחרת על מנת שלא להפסיד כסף היא תמכור אותו.

לדעתי גם יש לשבח את מונצ'י על מבנה העסקה שמגלמת סיכון מופחת לרומא, למרות הרכישה הזו שהייתה בבחינת פאניקה בסוף החלון לאחר הכישלון לרכוש את ריאד מאחרז.

האמת שחבל לי מאד שמאחרז לא נרכש לבסוף. יכל לשנות את העונה של רומא בליגה.