אחי, כבר כתבתי פעמיים למעלה - ההודעה הזו נכתבה אתמול בערב, וכמה דקות אחרי שפורסמה הפייסבוק נפל ל10 דקות ושהוא חזר האופציה הזאת (ביחד עם השינויים שהוזכרו בעמוד הקודם) נעלמו. כרגע העמוד לא מופיע, אבל סביר להניח שהוא יופיע במוקדם או במאוחר באופן קבוע.
איך אני מתנתק ממשחקים כמו פארמוויל? חבר שלי פעם פתח לי כדי לשלוח לעצמו כמה דברים ועכשיו יש איזה מצחיקה(שנפל לה ה-ח') ושולחת לי כל מיני בקשות לשמה כל הזמן.
חפש את העמוד של האפליקציה בפייסבוק (זה שאתה עושה "Go to appliction") ותחפש שם UNLIKE או רימוב משהו כזה. אני חושב שזה מבטל לגמריי, ואם לא אז בטוח בהגדרות יש אפשרות לחסום את כל הבקשות. אגב - שחקן בCityville, אותו דבר כמו פארמוויל רק עירוני. ממכר.
חפש כאן למטה http://www.facebook.com/?ref=logo#!/FarmVille אם לא, אז תחפש בעמוד שהיא שולחת אליו את הבקשות לעשות בלוק אול אוף ריקווסטס, צריך להיות שם משהו.
כשאתה רואה מי מחובר לפייסבוק אתה יכול לעשות Friend Lists, שים מי שלא בא לך שיראה אותך מחובר ברשימה חדשה שם ותעשה שמי שברשימה יראה אותך כמנותק.
תודה...ואיך אני עושה שתמונה שמישהו תייג אותי בה לא תיראה למישהו מהחברים שלי(בעיקר אם אין אותו ברשימה של מי שתייג)?