התחילו להסתובב כל מיני תולעות/וירוסים בפייסבוק. יש כמה מרכזיים: 1. נפתח חלון צ'אט מחבר עם הודעה Foto ולינק לכביכול תמונה מהפייסבוק. 2. נשלחת הודעת אינבוקס מחבר עם משפט כלשהוא באנגלית ולינק שוב כביכול לתמונה מהפייסבוק. 3. חברים "מפרסמים" סטטוס באנגלית, שבו הם כאילו השתמשו באפליקציה כדי לדעת מה היה הסטטוס הראשון שלהם בפייסבוק. כל הסטטוסים זהים דרך אגב .. וזה מוביל ללינק "רוצה לדעת מה היה שלך?" ואז זה שם לינק. אל תיכנסו לאף אחד מהלינקים האלה. ברגע שלחצתם, נדבקתם וזה יעביר לכל החברים את הלינקים. גם החברים יתעצבנו עלייכם וגם המחשב שלכם חשוף להשתלטות מרחוק ואני לא ידוע איזה עוד נזקים.
אז זהו שלא. הרוב טוענים שמדובר בשמועות והאתר שפירסם את הידיעה לא אמין. קשה לי להאמין שרשת חברתית בסדר גודל שכזה תסגר בין רגע.
אם נמאס לו להחזיק את פייסבוק כי זה לחץ ובלאגן, אז הוא יכול למכור למישהו אחר. למה שמשהו ריווחי בעולם רודף הבצע יסגר? לא סביר.
אני לא מאמין... http://www.facebook.com/note.php?note_id=1...53&id=521596114 ובאמת לא הבנתי למה אנשים לא רואים אותי ואני לא רואה אנשים! איזה עצבים...
האמת יש לי בעיות עם הצ'ט של הפייסבוק. כן זה לא חדש הפעם אני במקום לקבל הודעות מהמשתמשים זה מופיע לי כאילו הם עדיין כותבים.