Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בהצלחה אבא.

בחדשות אחרות: שיקאגו ברז RIP.

2. Hakeem Nicks Member

חבר'ה חזרתי אפשר להירגע, הייתי עדיין בחגיגות במדינת מיזורי. אליאור היית צריך להיות שם.

כמה מחשבות ככה:
    1. דיגס הולך להתפוצץ בבפאלו תוך חודש ולהבין כמה טוב היה לו במינסוטה. בדראפט עמוק מבחינת רסיברים אני חושב שזה דיל טוב מאוד לוייקינגס למרות שאחרי ההשתפרות של קירקוש בשנה החולפת הייתי רוצה לראות אותם מנסים עוד פעם אחת ביחד.
    2. איזה פאקינג שוד של אריזונה. להעיף ראנינג בק על ערש דווי בתמורה לרסיבר הטוב בליגה (טופ 3 אם לא) בלי לצרף אפילו בחירת סיבוב ראשון זה ב-ALL TIME GREATS מבחינתי. לא ברור מה אובריאן חושב ורחמים על דשון שייחשף במערומיו כנראה. אם הם שומרים את קניין דרייק יש להתקפה שלהם את כל הכלים הדרושים. השאלה אם הם יכולים לתקן את ההגנה המחרידה משנה שעברה. הכל בשביל לראות את לארי פיץ מסיים עם טבעת איכשהו (לא יקרה אני יודע).
    3. ברידג'ווטר לפנת'רס. קצת מאכזב כי אני חושב שהוא היה יכול למצוא את עצמו בסיטואציה יותר טובה.
    4. הכי מרתק אותי לראות מי בליצ'ק יביא במקום בריידי. יהיה מעניין.

Sprewell אוהב/ת את זה.
  3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

דאלטון. טאנקינג. מאפיה. לורנס. סיוט.

נערך לאחרונה ב: ‏18/3/20
  4. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

תרגיע. לא יהיה טאנקינג. לפי הדיווחים הם היו חזק בשיחות על הופקינס ודיגס רק ב-24 שעות האחרונות. יכלו לתת לעוגן כמו מקורת'י לעזוב אבל החליטו לזרוק עליו כסף למרות הגיל והקילומטראז' ברגליים. יכלו לשבת בחיבוק ידיים ולתת לת'וני לעזוב תמורת COMP PICK בעונה הבאה אבל שמו את הפרנצ'ייז טאג במפתיע ועכשיו או ימשיכו איתו (שחקן ה-OL הכי טוב ויציב שלהם) או יעבירו בטרייד תמורת בחירת דראפט כבר לעונה הקרובה. הסקנדרי עדיין אחד הטובים בליגה.

בכלל, רוב השלד עדיין שם (גילמור, האחים מקורתי, מייסון, הייטוואר, ווייט, אדלמן), כל הרמאויות והצילומים מאחורי הקלעים עדיין יימשכו, רוב הליגה עדיין מטומטמת פיצוצים, ב-AFC EAST עדיין משחקים ג'וש אלן ומי שמיאמי לא ינחיתו. עדיין פוגשים את QB GURU וג'ון גרודן ודנבר ואריזונה והצ'ארג'רס בבית. לא *******כזה******* נאצי. אולי יחסית לגן עדן הבלתי נסבל שהם התרגלו אליו אבל ראיתי בחיים כבר לוחות קשים בהרבה. בהערכה גסה הריצפה שלהם מתחילה מ-5 ניצחונות במקרה הרע בעיניי.

אישבינוניעדשיוכחאחרת (שלזכותו ייאמר תמיד חשבתי שכל כך בינוני עד שבחיים לא יסכים להסתכן ולאמן דקה ביום שאחרי בריידי מחשש שהבינוניות תתגלה. ממש לא ראיתי את הטירוף והאש בעיניים האלה להיפטר ממנו) כבר בן 68 ועם שתי מטרות על כרגע בחיים: 1) לעבור את דון שולה במאזן הניצחונות של מאמן ראשי (בגלל שהאמריקקים אימבצילים הם לא סופרים רשמית משחקי פלייאוף) שזה אומר 56 ניצחונות שזה בחישוב מהיר יוצא 9+ ניצחונות מינימום ב-6 שנים הבאות ו-2) להוכיח שהחלק שלו בהצלחה ב-20 שנה האחרונות>>>>>>>>>>>QBבינוניעדשיוכחאחרת ושהוא יכול להמשיך לנצח בלעדיו. רצה מאוד להתחיל בתהליך כבר לפני שנתיים עם ג'ימי פורנסטאר אבל אכל סירוב מדון רוברט ועכשיו ייאלץ להסתדר עם אחת האופציות שיש בשוק, שבינינו, אף אחת מהן כולל דאלטון לא תהווה דרופ אוף כזה משמעותי מהיכולת של בריידי בשנתיים ובעיקר בשנה האחרונה. שמות כמו ג'יימיס/קאם (בהנחה שהוא עובר בדיקות רפואיות שזה בכלל כאב ראש עכשיו) יהיו אפילו שידרוג.

5. Sweetness Justin Fields

הייתי חייב להביא את זה לכאן, זה זהב. וכל כך נכון.

אני אישית בעניין של קאם (לא בכל מחיר). אבל אם לא יסתדר מישהו יצטרך לשחק קיובי פותח בקבוצה הזאת וטורביסקי לא אמור להיחשב אפילו כאופציה. הוא חובבן עם טונות של מזל בחיים שצריך להגיד תודה שיש לו את הזכות להיות מחליף השנה בקבוצה הזאת. **(אם וכאשר כמובן ... ראיין יתעשת על עצמו). בכל אופן הצירוף של רוברט קווין להגנה שלנו מ פ ח י ד. ואפילו טו מאץ' באיזשהו מקום, אבל קשה להתלהב מזה ואני אפילו לא מעלה חיוך עד שאני יודע בוודאות שהמספר 10 הזה מתחפף לי מהחיים.

Sprewell אוהב/ת את זה.
  6. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שקווין טוב אבל מעבר לזה שהוא אוברפייד ואוטוטו בן 30, מסכים שכל upgrade להגנה מפלצתית מרגיש כמו WHATEVER שההתקפה של הברז לא מסוגלת לשים נקודות. זה כמו לשדרג את המערכת סטריאו באוטו שאין לו מנוע. הרבה רעש, מעט אימפקט.

Sweetness ו-Sprewell אוהבים את זה.
  7. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים. יש דיבור מוזר ולא הכי מסתדר ששיקאגו מצד אחד הציעו לו חוזה דומה שלא לומר זהה ומצד שני הוא סירב בגלל שהרגיש שהתחרות עם טרוביסקי לא תהיה הוגנת ומוטה לרעתו, שזו נקודה שהייתי יכול להבין ולזרום עליה כמו שאני חופר פה כבר כמעט שנה אלמלא הקטע הכספי. איזו GM משקיע 20M לעונה ו-33 מובטחים על בקאפ שהוא מתפלל שיפסיד במחנה אימונים? משהו נשמע פישי ועוד לא קלטתי לגמרי מי מהצדדים משקר ודואג להפליץ את זה לחלל האוויר כי זה לא הגיוני ולא מאיר באור חיובי אף אחד מהם.

ישן פיצוצים, אבל אהבתי1. אם כי בעיניי אין מה להירתע מרכבת ההרים חסרת המעצורים הזאת. איך אמר פעם סדאם לעודאי וקוסאי כשהתבאסו שהגיעו לארמון רק 27 שפחות מין קטינות? ״Beggars cant be choosers". שיקאגו לא בעמדה להתקטנן על כלום. יש (או לפחות היה ברובו, אוטוטו כבר אין) פה מחזור פרי אייג׳נסי נדיר במס׳ ה-QB's הזורם שלו שכמעט כל אחד מהווה שידרוג וודאי ביחס למיץ פטל. בטח ובטח עבור קבוצה ב-Win now mode עם חלון הזדמנות על סף הסגירה ו-Regime שמקבל הזדמנות אחרונה לעשות נזק אמיתי לפני שמקבל את השפיץ. אם הישגיות בראש סדר העדיפות אתה עושה שמיניות באוויר כדי להנחית אחד.

אהבתי2. מסכים עם כל מילה.

אבל חלאס פסימיות. לא טובה לי כל הפסימיות הזאת. לשנות אנרגיות דחוף. מהר לתפילות המוניות שקנזס יצליחו למצוא טרייד זורם על כריס ג׳ונס עם מחיר דומה שלא לומר טוב יותר ממה שהניינרס השיגו על באקנר (בחייאת טמפה לכו ALL IN עכשיו כשיש לכם את ה-goat הבלתי מעורער שתמיד היה ותמיד יהיה טוב משמעותית מרודג׳רס אארון ופאטי לאבון מהומס). ועל הדרך אם אפשר גם איזה דזמונד טרופנט או קורנר זורם כלשהו לסקנדרי גם יבוא טוב. וגם מייק פאנל הממוטה או סנאקס האריסון כסלעים נגד התקפות מציקות ודוחות ופרימטיביות שינסו לרוץ דרך האמצע.

ואצל שאר האירגונים הבינוניים והמסכנים שייאבקו שוב על המקום השני והמכובד לא נתעצבן בכלל אם רובי אנדרסון ומני סאנדרס ימצאו את עצמם בפילי/אינדי/גרין ביי ולא אכפת לי בכלל מי ולאן.

ומלוויו גורדון. תעשו מצווה ותתפללו שמישהו ישאיר לו ולשאר חבריו לעמדה איזו קערת בונזו עם קצת מים שלא יגססו מרעב עד שמישהו יתקשר עוד חודש להציע משכורת של שוטף כלים.

אלעד ו-Sweetness אוהבים את זה.
  8. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

תפילות? מאז הטרייד עם באקנר אני מרפרש ״כריס ג׳ונס״ בטוויטר בקצב גבוה יותר מההתפרצות של הקורונה.

לגבי הברז: באלי שיילכו על קאם. לא יודע *כמה* מצבו הרפואי גרוע, אבל אני חושב שהאפסייד המקצועי איתו הכי גבוה והחיבור שלו לפרנצ׳ייז בפרט ולעיר בכלל יכול להיות מחשמל.

**

אוואנס, גודווין ובראון? בריידי בכלל מסוגל לזרוק עוד?

9. Sweetness Justin Fields

זה הולך להיות לילה ארוך..

10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

“compete in the market” עלק. הביאו את טדי בוי וקאם אמר שחור על גבי לבן שלא רוצים אותו.

אין כאן שום לברג׳ לפאנתרס ואם פייס לא מתאפס על החיים אתמול זה = איבוד הג׳וב ומוות לפרנצ׳ייז.

11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר לקפל. באסה.

12. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חושב שצריך להתייחס יותר מדי לאובססיה הפאתטית והחולנית שיש ל-QBבינוניעדשיוכחאחרת עם החשוד בהטרדה/תקיפה מינית שזורק דילדואים על אמא של הילדים שלו כשהם לצידה תוך כדי שהוא מקלל שוטרים והכל בגאווה ושידור ישיר באינסטגרם. הסיכויים שלו לחזור לליגה בלי השעייה ואחת משמעותית נמוכים רצח.

מילא כשהוא היה חלק ממשפחת גמבינו עם הגב העצום של דון רוברט וההשפעה שיש לו מאחורי הקלעים. אבל טמפה היא אחד האירגונים הקטנים והחלשים מהבחינה הזאת. בריידי הולך להתרגל לחיים כאחד האדם.

ומה קורה למה טמפה עדיין לא הציעו לקנזס את הבחירה #14 ו-45# על כריס ג׳ונס והבחירה ה-#32? הפקסים לא עובדים? חשבונות ה-Gmail ננעלו? יאללה לתקתק בחייאת נו. נו.

Sweetness אוהב/ת את זה.
  13. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ישראל לפני הכל
    מיץ פטל לפני הכל.

14. Sweetness Justin Fields

אליאור תעשה לי סדר אני לא יודע מה להרגיש.
    זה סופרבול MVP
    זה: Big Dick Nick
    שהולך לשחק עם הגנה פסיכית
    אין מצב שהוא לא עף על זה!

15. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה סופרבול MVP שהקבוצה שנתנה לו רק לפני שנה ארגזים החליטה להיפטר ממנו תמורת בחירת סיבוב 4 אחרי שלוש וחצי משחקים.

בכל ההזדמנויות שלו לאורך הקריירה להוביל קבוצה כ-QB פותח ה היה נראה טוב רק בעונה אחת לפני 7 פאקינג שנים תחת השיטה של צ'יפ קלי כשהליגה עדיין לא ידעה איך להתמודד איתה וברגע שכן הוא הידרדר עד כדי רמה של פרישה מהמקצוע לפני שמלאך משמיים בשם אנדרו ריד הגיע והחזיר לו ביטחון וטעם לחיים.

יש סיכוי לא רע בכלל שהוא ינצח את מיץ פטל במחנה אימונים כי זו לא בדיוק המשימה הקשה בעולם (על קצה המזלג - ***הרבה*** יותר מדוייק, קר רוח ומקבל החלטות טובות ממנו אבל פסל בפוקט בלי יכולת להאריך מהלכים עם הרגליים שבליגה של היום הפכה להיות כמעט מצרך הכרחי עבור QB's, במיוחד מאחורי קו התקפה בינוני מינוס כמו של שיקאגו. בפילדלפיה היה לו OL טופ 3 עם שפיצים בכל עמדה שהגן עליו) אבל ביחס לאופציות שיכולתם להביא זה פשוט לא מספיק טוב.

אלעד אוהב/ת את זה.