Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסתכל על 99.4% מהשמות האלה ומקבל חלחלת על חלל. מדהים איך כמעט כל האופציות הנורמליות התייבשו ב-48 שעות. העמדה היחידה שעדיין נשארה עמוקה יחסית באופציות שראויות למאכל אדם אלה כל החבר'ה ב-INTERIOR. אחד מהאריסון/פאנל/האריס/דאריוס/בילינגס לקנזס ואפשר לעבור בראש שקט לדראפט (תוך כדי שממשיכים לשרוף טלפונים ולנסות למצוא מחיר דמים לכריס ג'ונס. לא יודע אם שמים לב אבל אני לא רגוע בכלל מ-#13 על באקנר. פשוט לא מצליח להשתחרר מזה. פאקינג רודף אותי בלילות.).

אגב למי שמודע לכל השיט בפיתה שכתבי חצר ניסו וינסו להאכיל אותו ומתעניין מה באמת קרה בין בריידי לפאטס והסיבה שהוא עזב, זה הדבר הכי נורמלי שאני מציע לקרוא בנושא -

With Tom Brady, Bill Belichick’s actions spoke louder than his words - The Boston Globe

לא חושב שמספיק אנשים מבינים ומעכלים כמה הזוי המהלך הזה וכמה הוא עצמו היה מת להימנע ממנו. יש סך הכל 2 קבוצות שהתעניינו בו וחשבו שהוא שווה את הדרישות שלו - צ'ארג'רס וטמפה. AKA שני אירגוני בוטום 5 ב-NFL מאז שהליגה נוסדה. נטולי מסורת, אוהדים, סקס אפיל, וואטאבר. זה לא איזה לברון ג'יימס או קווין דוראנט שכל הליגה הייתה פרושה לרגליהם והם רק היו צריכים לבחור. ברגע שהוא החליט שהוא רוצה כסף והערכה וכבוד לעת זקנה, הבחירה אשכרה נעשתה עבורו. אם הוא לא היה כזה דושבג עוד הייתי מרגיש קצת לא נעים.

2. Sweetness Justin Fields

בכל אופן שאני מסתכל על הדיל זה לא כזה מזעזע וזה לא שהברס קברו את הפרנצ'ייז או משהו עם החוזה שלו. הם הקריבו 15M פלוס מינוס העונה בשביל העניין ואם לא מסתדר אפשר לשחרר אותו ולספוג את ה 5M בדד קאפ שכל הכסף המובטח נשאר אצל ג'קסונוויל ככה שהם גם לא בדיוק נפטרו ממנו הוא יצטרך להוכיח את עצמו. ומי יודע אולי התחרות הזאת זה מה שיפתח לטרוביסקי קצת את הצ'אקרות בראש ויהפוך אותו מחובבן לשחקן ממוצע (לא יקרה). אבל הבעיה האמיתית כרגע כמו שציינת היא ה OL אני מאמין שגם שם הם יעשו צעדים (למעשה הם כבר התחילו כשהחליפו במאמנים שם את הארי היסטנד בחואן קסטילו) ונשארו קצת בחירות דראפט.

Round 2, 43 overall
    Round 2, 50 overall
    Round 5, 163 overall
    Round 6, 196 overall
    Round 6, 200 overall
    Round 7, 226 overall
    Round 7, 233 overall

3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

על מה אנדי זומם בדראפט? רסיבר במקום ווטקינס?

מצד שני, סביר להניח שאם לא היה מדובר בבריידי שהוא ״כמו בן עבור קראפט״, הוא כבר היה נחתך עוד הרבה קודם לכן ע״י בליצ׳ק. שזה מגיע לאחרון עוד אפשר להגיד שבסטנדרטים הקפואים שלו בריידי קיבל ״מספיק״ כבוד. אחרי השנתיים האחרונות - ובעיקר האחרונה שציינת - אפילו קראפט החליט לא להתערב. אני רק באמת (לא באמת) לא מבין איך החולה נפש הזה בגיל 43 ויכולת מביכה לא החליט מתוך רצון לפרוש. כמו שזה נראה, הולכים ליטרלי לפרק לו את הצורה כמו שלא עשו לו כל הקריירה. פשוט מיותר (עבורו) מבכל בחינה אפשרית.

זה לגמרי מפספס את המחדל. לברז יש שעון זמן מתקתק של פוטנציאל לקונטנדרית מהרגע שמק נחת שם. זו קבוצה שכולם יודעים שמה שחסר לה כדי באמת להשתדרג זה QB שיכול להתניע את ההתקפה ובפרי אייג׳נסי הזה היה היצע איכותי חסר תקדים שלא צפוי לחזור על עצמו בתקופה הקרובה ובסוף מה שפייס עושה זה ללכת על אופציה זולה עם מעט מאוד אפסייד (להיות רק יותר טוב מטרוביסקי גם אחד הילדים של ריברס יכול).

אם הייתי אוהד של הברז הייתי נכנס לבידוד אחרי המהלך הזה גם בלי קשר לקורונה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/3/20
    Sprewell אוהב/ת את זה.
  4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביל פאקינג אובראיין.

*/aaarofl

5. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

כעיקרון הארדמן הוא תעודת הביטוח ויהיה המרוויח העיקרי מפרידה מווטקינס, שאגב, אני כבר קצת בטוח ב-700% שתקרה. קנזס תמיד היו בקטע להמשיך איתו בתנאי שיקצץ, ואחרי הימים האחרונים בהם ברור ששוק הרסיברים חלש פיצוצים וקבוצות בונות יותר על העומק המטורף שיהיה בדראפט יש מצב שלא תהיה לו ברירה אלא לזרום. ההנחה כל הזמן הזה הייתה שהוא יקבל ארגזים מאיזו קבוצה נואשת סטייל מיאמי/ג׳טס וכו׳ אבל תכף אנחנו סוגרים כבר 4 ימים של פרי אייג׳נסי כששמות כמו רובי אנדרסון ועמנואל סאנדרס עדיין לא אוהבים את מה שהם שומעים. אפילו החוזה של קופר בדאלאס איכזב ביחס ללברג׳ שהיה לו.

בחירה #32 היא תמיד מוזרה וקשה פיצוצים לחיזוי כי תלוי מאוד איזה שחקנים ידרדרו אבל העמדות הכי בעייתיות בסגל של קנזס הן Interior OL (גארדים+סנטר. מחזור דראפט די עמוק ודי וודאי שיהיו אופציות איכותיות מאוד ב #32 ואף מעבר) ו-אינסייד ליינבקר אתלטי (שתי אופציות בלבד - פטריק קווין מ-LSU וקנת׳ מארי מאוקלהומה. לא צפויים להישאר על הלוח אבל במידה וקרה הנס - מוכן לשים כספים שאחד מהם יהיה הבחירה)

יש גם אובססיה מעיקה בקרב לא מעט אוהדים ופרשנים על ראנינג בק אבל אני מנסה להדחיק את התרחיש המדכא הזה ומקווה שאנדי לא ייתן לו יד אחרת זה יוביל למשבר אמון חריף מאוד ביחסים.

מצד שלישי - תראה את מערכת היחסים בין ניו אורלינס ודרו בריז. אמנם צעיר יותר בכמה שנים אבל עם הידרדרות פיזית דומה + מאמן שמביא ביד 24/7/365 על טייסום היל וסופר את השניות עד הרגע שיוכל לבנות התקפה סביבו. זה החלום הרטוב של בריידי. כל מה שהוא רצה זה התחייבות מעבר לשנה ועם 25M+ לעונה שלמרות גילו והיותו בינוניעדשיוכחאחרת הוא עדיין שווה בליגה שבה קאזינסים וג׳ארד גופים מרוויחים >>>>>>>>>>>. מבחינת בליצ׳ק זה היה או 20M לשנה אחת בלבד (AKA פחות מטדי ברידג׳ווטר) או שיטוס לו מהעיניים. וזה לפני שנכנסים בכלל לכל השיט הרגשי וההיסטורי.

ודון רוברט לא התערב הפעם כי הוא ככל הנראה היה מאבד את בליצ׳ק על זה.

מה שאלעד אמר.

לא הבנתי את פשר הצחוק. מה לא הבנת ב״אמנם מעולם לא הסתבכת מחוץ למגרש על כלום אבל אתה ניגר עם ראסטות ופרצוף אגרסיבי ומזכיר לי את אארון רוצח סדרתי חולה נפש הרננדז״ ו״אתה אמנם אחד הרסיברים הטובים בליגה שמציל את הכלום שאני עושה כבר 4 שנים אבל מה יהיה עם כל הנשים האלה שאתה עושה איתן ילדים? אולי בלי זה היית מצליח לסיים עונות עם 178 תפיסות ל-2578 יארד ו-19 TD במקום השורות המביכות שאתה מספק״.

ובגלל שלדייוויד ג׳ונסון יש עדיין ברכיים מתפקדות זה הופך את הטרייד הזה לבלתי נמנע מבחינתו. מאמין שבחלומו הרטוב הוא שקל בכלל להציע את הופקינס + בחירת סיבוב 2 על זיק אבל פחד שיאכל ריג׳קטד מיידי כמו שכולם אוכלים מ @Hakeem Nicks בפנטאזי כשמציעים לו 5 שחקנים על הקיקר שלו.

6. Roma מנהלים

7. Sweetness Justin Fields

בידוד זה בדיוק מה שאתה צריך להמליץ למי שאמור להתמודד עם קאליל מאק, האקים היקס, רוברטסון-האריס, רוקואן סמית', רוברט קווין, ודני טרוותן ב third downs לי בכל אופן אין מה להיכנס שם, אני מרגיש בטוח.

ואין לי אפילו רבע ספק שניק פולס הולך לתרגם את זה לנקודות.

8. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

מיסגרנו ושמרנו במועדפים. עוד נחזור למילים האלה.

בחדשות אחרות -

לא התייחסתי אליו בכלל כשחקן חופשי כי הייתי בטוח שיש איזה סיכום בע"פ מאחורי הקלעים עם מינסוטה. אבל כרגע מדובר ב-FA הטוב ביותר בשוק בעיניי. אמנם לא צעיר ולא בדיוק יסגור פינה לקבוצה שמחפשת שקט ל-3+ שנים אבל כתרומה מיידית לעונה הבאה? SIGN ME THE FUCK UP. במילים אחרות - אינדי/פילי להתעורר. חוץ משתיהן הוא גם תפור פגז על דאלאס אבל מאז שהם החזירו לי לחיים את הפוטאטו האירי הבלתי נסבל הם רשמית בפנקס השחור אז לא נאחל להם שום דבר זורם חוץ מהפסדים והתבזויות.

ולא מאמין שאשכרה הגענו לסופ"ש ורובי אנדרסון ועמנואל סאנדרס עדיין בלי קבוצה. רק מדמיין איזה הצעות מביכות הם מקבלים. אנחנו עוד שנייה מגיעים לשלב הזה ששניהם אומרים לעצמם "FUCK IT, בוא נחתום בקנזס על 100 שקל לשנה וננסה שוב שנה הבאה אחרי שפאטיאנדי ישמידו איתנו את הליגה".

9. Hakeem Nicks Member

די הזוי שגריפין וקלאוני עדיין בלי קבוצה. הם מסוג השחקנים ששופכים עליהם כסף מהר מאוד. עם קלאוני זה כבר נראה יותר בכיוון של SHORT PROVE IT DEAL (צ'יפס? מותר לפנטז). גריפן אכן תפור על פילי שכבר ביצעו כמה מהלכים מרשימים מאוד הגנתית. בכללי הרבה שחקנים הגנתיים לא רעים בכלל פנויים כרגע ויהיה מעניין לראות WHO RIPS THE BENEFITS (לדעתי אריזונה חייבים להתעורר).

10. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממה שהבנתי גריפין היה במו"מ רק עם מינסוטה עד היום (לכן גם לא התייחסתי אליו כ-FA כאמור. בהנחה שהוא לא חולה נפש רציני יותר ממה שאנחנו יודעים הוא יחתום מהר מאוד לדעתי) וקלאוני חי בסרט שמגיע לו סכומים של קאליל מאק. לא מפתיע אותי בכלל שהוא עדיין לא חתם. קבוצות פוחדות לתת ארגזים לסוג שחקנים כמוהו; זורק זין ונעלם בלא מעט משחקים, מתבסס נטו על אתלטיות (אלוהית אמנם, אבל עדיין), לא פאס ראשר "טהור" ועם היסטוריית פציעות ברכיים טיפה מפחידה.

פעם שנייה שאתה מזכיר פה את אריזונה בקשר לחיזוק הגנתי (ובצדק) אבל אתה צריך להבין שכל עוד ואנס ג'וזף הגרביל מתאם שם זה לא רלוונטי לכלום. עדיף להם להעמיס סביב קיילר כמה שיותר צעצועים ולבנות על שוטאאוטס 57-50 כל שבוע.

ומפה לשם משם לפה פתחתי יותר מדי את הפה אז עמנואל השתיק אותו עם גאגבול אדום ומסריח וחתם בניו אורלינס המאוסים. FIT מקצועי מפחיד. ידעתי שהחיים לא באמת האירו פנים אליי עם הפירוק של ציר הרשע בניו אינגלנד ותמיד חייב להיות אירגון מסריח ומזדיין שיאייש את הפוזיציה אז שקוף שזה קרה. וכמובן שכמו תמיד "גרין ביי היו בעניין" אבל איכשהו זה לא קרה. הפאקינג פינגווינים מתים מהלכים האלה.

11. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

סאנדרס לסיינטס = BOOM רציני.

כל הפנים נשואות לעבר מיסטר אנדרסון.

נערך לאחרונה ב: ‏21/3/20
  12. Bobby Pires Member

אפרופו סאנדרס והסיינטס, שאלה.
    משהו שאף פעם לא באמת הבנתי בספורט זה כל עניין הקאפ ספייס, איך הסיינטס מצליחים להתעלם ממנו ולעשות את המהלכים האלו כל שנה?
    קראתי איפשהו שהם פשוט דוחים את המכה לעתיד
    מה זה אומר? ומה מונע מהם להמשיך לדחות ולדחות ולדחות?

13. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

כל שנה יש את הרובי אנדרסון הזה שכולם וואי וואי וואי איך לא החתימו אותו רק כדי ששנה מאוחר יותר אף אחד לא יזכור שהוא קיים. מי שרוצה ללכת ולשים עליו 10 מיליון בעונה שיהנה. בשנתון WR מפחיד? עוד יותר מיותר. יקחו מישהו בסוף הסיבוב הראשון. הכל טוב.

הפעם דווקא מרגיש מאוד בנוח עם הפאסיביות של גרין ביי בנושא.

Sweetness ו-golding אוהבים את זה.
  14. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל זו לא פאסיביות כמו חוסר יכולת/נכונות לסגור עניין. עובדה ש"הייתה הצעה קרובה" לסאנדרס. עובדה שהיה ניסיון להנחית את אנדרסון בדדליין האחרון. עובדה שרצו את אלן רובינסון לפני שנתיים. אבל כשכל הזמן מתקמצנים על מיליון לפה ומיליון לשם ובחירת סיבוב 3 לפה ובחירת סיבוב 4 לשם נאלצים להמשיך לסמוך על ג'רונימו ושאר הריג'נים היצורים.

וכן כנראה שייקחו מישהו בדראפט אבל לא חכם להגיע למצב שאתה כל כך נואש שבו הצורך מכתיב את ה-BOARD. אם ידרדר איזה קורנר פגז אז לא ניקח אותו כי חייבים רסיבר? הפילוסופיה שמנחה את האירגונים המוצלחים בליגה היא לסגור צרכים בפרי אייג'נסי ולהגיע לדראפט עם ראש פתוח כדי לנצל VALUE ולבחור כמה שיותר שחקנים בלי להתחשב בעמדה.

כל השיט הזה מעיק אז אני אנסה לעשות את זה הכי קל ופשוט שאפשר: הסכום שנחשב נגד התקרה (להלן: CAP HIT) של כל שחקן מורכב ממספר "סעיפים" (משכורת בסיס ובונוסים; חתימה - כל חוזה מכיל "בונוס חתימה" שנפרס בצורה שווה לאורך כל שנות החוזה. רוסטר - סכום מסויים אם אתה חלק מהרוסטר עד תאריך מסויים ולא נחתכת לפני. Workout - אם התייצבת לכל מיני אימונים בפגרה).

מה שקבוצות יכולות לעשות זה לשחק עם המספרים האלה כדי להפחית CAP HIT בשנה מסויימת ולדחוס אותו לעתיד. הדרך השכיחה ביותר היא להפחית סכום ממשכורת הבסיס ולהפוך אותו ל"בונוס חתימה" (זה שנפרס בצורה שווה לאורך כל שנות החוזה). לדוגמה - ה-CAP HIT של טרוויס קלסי העונה הוא 11.2M (משכורת בסיס - 8M, בונוס חתימה - 1.97M, בונוס רוסטר - 1M, בונוס וורקאאוט - 250K). קנזס יכולים להוריד ממשכורת הבסיס נניח 3M ולהפוך אותם ל"בונוס חתימה" שיתפרסו לאורך כל שנות החוזה. זה אומר שבטווח המיידי ה-CAP HIT שלו לשנה הקרובה יורד ומתפנה להם קאפ ספייס לעשות מה שבזין, ושכן, מן הסתם שה-CAP HIT העתידי גדל. למה שחקנים מסכימים לזה? כי בניגוד למשכורת בסיס מדי שנה, "בונוס חתימה" = כסף מובטח שישולם להם לא משנה מה.

שום דבר לא מונע מקבוצות לעשות את זה כל שנה (והעובדה שהתקרה מזנקת מדי שנה מקלה מאוד על המצב) וניו אורלינס היא פשוט הדוגמה הקיצונית ביותר מבין רובן הגדול של הקונטנדריות עם ה-QB's המזדקנים שרוצות לנצל את החלון הקצר שנותר להן איתו. אבל בסופו של דבר כל הסכום נחשב נגד התקרה במצטבר בין אם השחקנים האלה מסיימים את החוזה ובין אם הם נחתכים לפני/פורשים (DEAD MONEY).

golding ו-Bobby Pires אוהבים את זה.
  15. ג'ורדן לאב אגדה משתמשים של כבוד היכל התהילה

כשאני אומר פאסיביות אני מתכוון לזה במובן של לא להיות סופר אגרסיביים, לא במובן הטד תומפסוני של המילה (להיכנס לאיגלו באמצע ינואר ולא לצאת עד שבועיים לפני הדראפט).

וברור שמגששים. יודעים שזה צורך. ברור שמדברים ונמצאים "בעניין". מוותרים כי מבינים שזה לא שווה את זה. גרין ביי לא הקבוצה היחידה בליגה שצריכה רסיברים. עובדה שרובי האח עדיין בלי קבוצה ושמאני סנדרס רק עכשיו מצא מישהי שהחליטה עוד יותר למשכן את העתיד הגם ככה ממושכן שלה. מה לעשות שגרין ביי לא כזאת. וטוב שכך. בסופו של יום הכל עניין של VALUE. ואם אין, אז אין. בדראפט כל כך עשיר לא מתאבדים על פרי אייג'נסי. זה מפגר. וכן, לשלם 10 מיליון (הבנאדם מבקש בסביבות 13 לפי השמועות, אבל הוא יירד כשיקלוט שאין פראיירים) על רובי אנדרסון זה להתאבד על שחקן. וזה לא או רובי אנדרסון או ריג'נים עם שמות מגניבים בסיבובים 4-5. זה לקחת רסיבר בדראפט סופר עמוק בסיבוב הראשון או שני. שלושת הרסיברים האחרונים שגרין ביי לקחו בשני הסיבובים הראשונים הם דבאנטה, קוב וג'ורדי. יהיה בסדר.

ופילוסופיה זה טוב, אבל הכל תלוי קונטקסט. ברור שבמצב אופטימלי אתה לא רוצה להגיע לדראפט עם NEED אולטרה קריטי. לפעמים זה מה יש. אז עדיף לשלם סכום מפגר לרובי אנדרסון שיסבך את הארכת החוזה בפגרה הבאה לבאקטיארי למשל, מה שיהפוך בחירה של LT ל-NEED בדראפט הבא? לכל מהלך יש השלכות. לפעמים צריך לבחור את הרע במיעוטו.