שאלה: לאיזה תוצאות מובילה פאניקה של העולמות כשאתה אישבינוניעדשיוכחאחרת ולראשונה מזה 20 שנה יש לך אשכרה תחרות? תשובה:
שלום לכולם , ספריוול המליץ על הפורום הזה אז החלטתי לנסות קצת. אני לא חופר כמוהו אבל הידע שלי בפוטבול הרבה יותר מתקדם. בניגוד לפרונט ראנרס כמו ספריוול לצערי הקבוצות שאני אוהד תמיד יפסידו , תמיד יקבלו את ההחלטה הלא נכונה וגם אם בטעות נופל להם גוש זהב ליד הן מייד יהפכו אותו לגוש פחם. ההמלצה הראשונה שלי היא לג'טס שיחתימו את אדריאן פיטרסון ואז יהיה להם ראנינג בק שהיה טוב לפני 3 שנים,ראנינג בק שהיה טוב לפני 7 שנים וראנינג בק שהיה טוב לפני 10 שנים
אתה לא עושה על אף אחד פה רושם עם הבכי הזה, יש פה אוהדים של קבוצה שהודיעה לפני שעתיים שמיץ פטל טרוביסקי הוא ה-QB הפותח שלה אחרי שזרקה בחירת סיבוב 4 ו-22M מובטחים על הזין העבה של ניק פולס כשהיו בסביבות ה-700 אופציות טובות וזולות יותר, שלא לדבר כמובן על הדראפט עם מייקל ג׳ורדן ו-ויקטור אולדיפו שבו הייתה להם בחירה #2. @מגןימני איפה אתה, הבאתי לך חבר שתוכלו לנגב את הדמעות אחד של השני ולהעלות זיכרונות מהפעם האחרונה שהג׳טס התחרו על משהו בסביבות 1920. בכל מקרה אני לא אשם שכמו בעלי נטפליקס לפני 50 שנה ראיתי את הנולד וניסיתי לשכנע אותך ואת שאר העולם לקפוץ על הרכבת של אנדירידביתספרלאימוןפוטבולבעמ ושברגע שמעיפים את אלכס סמית הסיפור של הליגה גמור עד להודעה חדשה. הרבה אנשים עכשיו שוחים בכסף בזכותי. . איך רואים שגדלת והתחנכת תרתי משמע על הברכיים של מייק טננבאום, אם היה לך קצת מושג וראייה לעתיד היית מבין שההחתמה היחידה שדאגלס צריך לעשות זה ג׳וש רוזן כדי שיהיה בקאפ שיוכל לשמור על הרמה ולזרוק 4 INT בשבוע 2 אחרי שסמי יחטוף שוב כולרה מהזונות בצ׳יינה טאון.
בגדול קיץ סופר משעמם עם ההשתלטות של הצ'יפס על הליגה והוייב שהם משדרים על DYNASTY שניה אחרי אליפות ראשונה. הדבר היחידי שיעצור אותם לדעתי זה פציעות של key players בראשות מהומס. שלושת האחרות שמציקות לי בעין בסדר הזה: בולטימור, ניו אורלינס ו-49ers. כלומר לא השתנה הרבה מבחינת הדירוג של הקונטנדריות ביחס לסוף העונה שעברה, אבל כן עושה רושם ששלושתן על הנייר טובות יותר. עוד כל מיני נקודות: קבוצה לחכות לה בפינה: טמפה. קבוצה לצחוק עליה: ניו אינגלנד. קבוצות MEH: סיאטל, גרין ביי ודאלאס. קבוצה שלא מעניינת תביצה: שיקאגו. קבוצה שכן מעניינת תביצה: באפלו.
תעלה את דאלאס למציקות בעין ותשים ב-MEH את מי שבא לך AKA וואטאבר AKA "מינסוטה ווייקינגס". SPOT ON על הכל חוץ מזה. הזכרתי את זה למעלה בהלצה טרגית שהכאיבה לי בנשמה אבל ג'וש רוזן פנוי להובלות. סבירות סופר גבוהה שהוא כבר שבר כלי וניזוק בצורה בלתי הפיכה אבל רק בשביל ה-0.5% שלא ושאולי אפשר להציל שם משהו מהפוטנציאל בדקתי הרגע את ה-QB DEPTH CHARTs של כל הליגה; קבוצות עם בקאפ'ס שמעולם אני או אימא שלהם לא שמענו עליהם: טנסי, דנבר. במקרה של דנבר לא בטוח שגם ה-QB הפותח הוא איזה שוס מה שמעמיד אותם בראש הרשימה של הקבוצות שצריכות להחתים אותו שלשום ושהוא והסוכן שלו צריכים לדחוף להגיע אליהן. מה שאומר שאלוויי כרגע בודק את זמני הפתיחה של מגרש הגולף הקרוב למקום מגוריו ולא עסוק בזוטות המפגרות האלה. קבוצות עם QB's זקנים ובקאפ'ס שקיבלו הזדמנויות והוכיחו שהם AIN'T IT: פיטסבורג, אינדי, טמפה, אטלנטה (בעולם שבו היא הייתה מנוהלת על ידי אנשים חכמים ולא צמד אימבצילים מתים גם גרין ביי, אבל לצערם ולצערנו ולצער כולנו זה לא המצב). מקווה מאוד שימצא את עצמו באחד האירגונים האלה (משפט שקרי שנשמע טוב - בת'כלס אני מקווה שזה או דנבר או אינדי או פרישה מהענף). זה הסיכוי היחיד וככל הנראה האחרון שלו ובניגוד לשתי המחראות המזוקקות שהוא התגלגל אליהן בשנתיים האחרונות גם אשכרה ייתנו לו כלים לעבוד ולהצליח איתם.
דאלאס עם סגל של תותחים כבדים (לאמב נראה טיל, תרתי משמע), אבל אני לא מתייחס אליה כקונטנדרית בגלל מה שיש לה על הקווים. אני גם לא סגור על פרסקוט. ואני לא רואה איך מקראת׳י - כמו גארט - עוזר להחביא את החסרונות שלו (שנאהאן). בטח לא אחרי השואה הגרעינית שראיתי בגרין ביי עם רודג׳רס. הם בנחיתות רצינית מהבחינה הזו מול השאר. אם אני צריך להמר, הם ילכו לעוד איזו עונה בינונית של 10-6 ופלייאוף לא רלבנטי. מינסוטה פרט להבלחה חד פעמית היו MEH בעונה שעברה. עכשיו הם כבר אפילו לא מעניינים (לי) תביצה. case study אקטואלי לכמה כל קריירה של שחקן ב-NFL תלויה באירגון שהוא נופל עליו. בטח QB צעיר. חוסר מזל עם הזבל המפגר שנפל עליו מהרגע הראשון שהגיע לליגה.
אין ספק שהם נחותים משמעותית מבחינת Coaching אבל נקודת האור היחידה שלהם היא שג'רי ג'ונס הציב לפוטטו האפסון תנאי שההתקפה ממשיכה להיות תחת האוטונומיה של קלן מור והוא צפוי להישאר גם הפלייקולר העונה. וכל עוד הוא האחראי על ההתקפה אז אני צופה דברים טובים, במיוחד אחרי הבחירה של לאמב שאמורה להעיף אותם התקפית לרמות שהם טרם חוו. כמובן שמבחינה פוליטית זה לא אידיאלי בעליל כי פוטטו יחכה בפינה כדי לזרוק אותו מתחת לגלגלים ולהשתלט על העניינים אבל בהנחה שג'רי ישים עליו זין וימשיך להגן על מור בגופו (אם הוא היה קצת פחות צעיר ויותר משופשף הוא כנראה היה המאמן במקום גארט. משפחת ג'ונס ממש ממש ממש אוהבת אותו) אז המצב כאמור סביר וטוב משמעותית מהשואה העתיקה שהלכה בגרין ביי. תוסיף לזה את הדיוויז'ן המצחיק שלהם (4 ניצחונות וודאיים) ולוח סבבה וכל דבר פחות ממאבק אמיתי על הטופ 2 = כישלון. ----------------------------------------------------- מילה שהתרגשתי. לא יודע אם שמים לב אבל אני רשמית מרוגש. אמנם לא כמו קנזס והסוכן של דאק אבל מספיק מרוגש.
אתה חושב שהולכים למשוך את פרסקוט עד סוף העונה או שימשיכו במו"מ על חוזה חדש מאחורי הקלעים? כי ביינתיים נראה שהוא מסרב לכל הצעה, ואם הוא יתחיל רצף לא טוב של משחקים - דווקא בלוז קל - יש פה מתכון לקריסה (לא סביר בכלל) שיכול לזיין לדאלאס את כל העונה.
ג'קסונוויל החתימו את סאם הינקי ולא אמרו לי? הם מתחילים טנקינג מפואר בשביל טרוור לורנס תנו לי להיות הראשון שאומר שג'קסונוויל הולכים לתת עונה של 0-16
הם לא יכולים לנהל איתו מו"מ או להאריך לו חוזה כבר עד מרץ 2021. הוא נעול תחת הפרנצ'ייז טאג (31M מובטחים העונה). מה שאומר שבעונה הבאה או שהם ישימו עליו טאג בפעם השנייה והוא ירוויח 38M לעונה (נזכיר - בעונה שבה התקרה הולכת להתכווץ משמעותית בגלל הקורונה) או יקבל מדאלאס הצעה שתצטרך להתחיל מהסכום הזה PER YEAR. וזה יהיה משמעותית גבוה יותר מאשר אם היו מאריכים לו העונה או בעונה שעברה כמו שאירגון חכם ונורמלי היה אמור לעשות. ב-NFL יש כלל ברזל עם כוכבים - ככל שאתה מחכה להאריך להם את החוזה המחיר רק הולך וגדל. דאלאס זיינו את עצמם בצורה חולנית בגלל שהיה להם יותר קריטי להאריך חוזים לזיק וג'יילון סמית. איבדו בצורה הזאת גם את ביירון ג'ונס שהוא CB1 לגיטימי בליגה. חס וחלילה, אלה ג'קסונוויל, שאהיד מהאחים המוסלמים הולך לפטר את כולם באוף סיזן ולהביא את מייקל לומבארדי שיבחר את טריי לאנס.
לפנתיאון בחירות הדראפט (טרייד אפ לסיבוב ראשון) של ״דייב גטלמן״ AKA השכפ״ץ של הבן של ג׳ון מארה המכובד שמריץ את העניינים בפועל. מקום שני רק לסקואן בחירה שנייה אוברול.
תעשה צחוקים כמה שאתה רוצה אבל שנינו יודעים זשה בגלל שג׳ו ג׳אדג׳ לא היה בסביבה לאמן אותו ולהסביר לו איך דברים עובדים בניו אינגלנד. ראיתי שהוא גם הלביש לקורנרים כדורי טניס על הידיים שלא יעשו הולדינג ושולח שחקנים לרוץ על כל טעות שהם עושים. זאת גאונות שיש לך רק אם עשית פעם קפה לביל בליצ׳ק או ניגבת לילדים שלו את התחת. ג׳וש מקדניאלס ואריק מנג׳יני יודעים למה אני מתכוון.