NFL - Prop - KJ Hamler 100+ receiving yards,1+TD against the New York Jets +5500 $5.00 $275.00 PENDING 10/01/2020 NFL - Prop - Chris Herndon 100+ receiving yards,1+TD, NYJ to win +8000 $5.00 $400.00 PENDING 10/01/2020 NFL - Prop - La'Mical Perine 70+ rushing yards,1+TD, NYJ to win +10000 $5.00 $500.00 PENDING 10/01/2020 MY BODY IS READY
BROKEN SOUL התכוונת. נאחל לו בהצלחה בשיקאגו בעונה הבאה. עכשיו Flacco to the rescue. ת׳כלס לא היה מנוס מזה. ברגע שראיתי שהוא Active ידעתי שהוא ישחק איכשהו וינקום. ככה זה עם ווינרים.
חשבת שזה יהיה קל אה. אני מכיר את זה מהניקס. כשצריך לנצח - מפסידים כשצריך להפסיד - מנצחים כשצריך שהפרנצ׳ייז פלייר יהיה בריא - הוא מת כשצריך שהפרנצ׳ייז פלייר ימות - הוא חוזר מהמתים ואני מדבר בכלל על בקטון אגב. עד שגם אותו גייס לא ירצח הוא לא יירגע.
האינטרספשן הכי מטומטם שראיתי אי פעם. וראיתי. אלוהים ישמור. מהבושה הייתי בורח מהאיצטדיון ועוזב לניו מקסיקו לאיזה חצי שנה בזהות בדויה.
הפילד הזה הוא בושה יותר גדולה מוודי ג׳ונסון וג׳ון מארה קומביינד. אם אני בעלים של יריבות של הג׳איינטס/ג׳טס העונה אני נותן הוראה לשחקנים שלי לא להופיע עד שלא מחליפים את ה-TURF או מעבירים את המשחקים לראטגרס או אנאעארף. גם ככה אין אוהדים. אם יש שנה לעשות את זה - זאת השנה.
הלוואי, אתה חושב שאני רוצה שמישהו יפריע לפאטי ואנדי להמשיך לדרוס את הליגה? שאלוויי הדושבג הזה יקבל מתנה מאלוהים אחרי כל מינויי המאמנים ובחירות ה-QB שלו? הדבר היחיד שאני לא משלים איתו ומטריד אותי זאת השאלה למה למייקל פיריין לא מקבל נגיעה בכדור???????????
חחחחחחח Wheel route לפרנק גור כשיש לך על הקווים את באלאג׳ ופיריין. אחרי שתי ריצות שלו ל-5 יארד. שהן כבר ה-800 במספר במשחק לסך כולל של 14 יארד. הוא מת להיות מפוטר מחר. אין הסבר אחר למוות מוחי כזה. אם וודי לא אפס הוא משאיר אותו דווקא וגורם לו לסבול.