המשחק הזה יהיה בשיוויון באמצע הרבע השלישי או גג בתחילת הרביעי. ממליץ לקחת אותם ב-Live bet. בתי הקברות בחולון מלאים באנשים שהימרו על מאטי P ובילי O. תהיה חזק ושים כסף על שון מקוויי והראמס עוד שעתיים. יהיה שם 50 הפרש.
רק בגלל שהקורנרים של הבראונז לא תופסים את המתנות שדאק מחלק להם, אוהב את ניסיונות הניחוס. אני גם אשמח אם הכל יתפוצץ להם בפנים!
עידכון מסוף הרבע השלישי: 27 הפרש. פוטטו האפסון חשב שאני שוב ייתן לכל העוכרים פה להציל את התחת העצום והמדולדל שלו. מרחק אונסייד ריקאברי מ-0-4. הפאקינג חציל מהלך על שתיים הזה. ג׳רי ג׳ונס צריך להתבייש.
אין מחזה שיותר מעמיד לי את הזין מראיין פיצמאג׳יק מסקרמבל ומזנק עם כל הגוף להשיג 1st down. מזכיר לי נשכחות מפוקסברו 2019. יאללה חיים שלי. יאללה אהבה שלי. האנדר 10.5 ניצחונות על סיאטל לא יבוא לי מפוטטו ודן קווין. מאמין בך.
דטרויט הובילו 14-0 אחרי 6 דקות Wtf פטרישייה כמה גרוע אתה יכול להיות תחבר את אובריאן,פטרישייה,מנג'יני,פלורס,מקדאנילס,ההוא שעבר 700 שנה בליגה dc של יוסטון ולא תגיע אפילו לרמה של ליין קיפין ואפילו ליין קיפין יודע כמה אני אוהב אותו
תיקתוק ענק של הרברט. אם ה-Touch pass הזה יהפוך להיות יציב וקבוע בסקיל סט שלו יש על מה לדבר. רק חייב איכשהו להיפטר מאנתוני לין המיטהד. ג׳ו בריידי תפור עליהם.
אני רק רוצה להזכיר שלג'טס היה חוזה מוסכם עם מאט רול אבל הוא ביטל אחרי שמייק מאקגנאן וכריס ג'ונסון אמרו לו שהם בוחרים בשבילו את ה DC
דיר באלאק בייקר. יא בן של זונה. 1st down אחד ביקשו ממך יא סמרטוט ריצפה. יש סביבך רמת כישרון התקפי טופ 5 בליגה. אפס תירוצים. וגולדינג אתה תשלם בדם. אני מבטיח. אבל זה לאחר כך.
הליגה בנתה את כל ה-Schedule של המחזור כדי שנוכל להתמקד עכשיו בפאטי ואנדי מטביעים לאישבינוניעדשיוכחאחרת את החיים בשפיך עטלפים. במקום צריך עכשיו להעביר 3 שעות עם שיקאגו-קולטס. לא אידיאלי בכלל. הרוח שלי רשמית יצאה מהמפרשים.