אם הדיון הוא על פירסט סיד אז מסכים (ולא פסלתי על הסף גם לפני שבועיים - רק ציינתי שמרווח הטעות והפציעה של גרין ביי הוא הקטן ביותר מבין כל הקונטנדריות בעיניי. הם לא היו (או יהיו, העונה עדיין ארוכה) קרובים לשרוד למשל מכת פציעות כמו שהולכת בניו אורלינס או סן פרנסיסקו) אבל בסרט הזה של Flawed team שמשיגה ביי וויק בגלל ניצול לוח משחקים קליל היינו לפני שנה. זה נגמר בגאנגבאנג במעמד צד אחד בניצוחו של ראחים מוסטארט. בלי שיפור וקפיצת מדרגה אמיתית לא קורה פה כלום ואין מה להתלהב מכלום. וכל הנקודה שלי היא שאני עדיין לא קונה את השיפור וקפיצת המדרגה הזאת של החודש הראשון למרות כל הדברים המעודדים שהזכרתי על אופי הפלייקולינג והגיוון במערכים. בדיוק כמו שקשה לי לעכל ולקנות שסבא פיטי שפיצי פתאום גילה את האור והבין שהשיט ב-2020 זה רק למסור ולמסור ולמסור וכמו שקשה לי לקנות את ג'וש אלן טופ 5 QB בליגה. שידברו איתי בסוף נובמבר ונראה מה מי מו. זה לא קשור לרודג'רס ולא ללאפלור אלא לפיל בחדר. למזלי אני עוד לא ראש מוצרלה מצוי שמאמין שלאזארד/מארקז/רוברט טוניאן הם פתאום #2/#3/TE1 לגיטימיים בהתקפה ששווה סופרבול. עם GOAT או בלי GOAT, עם קו התקפה דורס או בלי. יכול להיות שהם יהיו ה-Outliers שפורצים מאוחר, עם פרופיל אתלטי ממוצע ודווקא בעונה בלי אוף סיזן. אבל ראיתי אותם ואת דומיהם מזייפים ודועכים בסוף ביותר מדי מקרים מאז שאני עוקב, מאיזה סיבות שזה לא יהיה - נחיתות אובייקטיבית, יותר FILM ומושג כללי ליריבות מה בדרך, פציעות. שזה מביא אותי לנקודה הבאה: מה זה נראה אחרת אבל? שנה שעברה הוא לא תפר את הריידרס ללא הכרה עם רסיברים פנויים אול אובר דה פילד ואז הוריד מציצות ללאפלור בחדר הלבשה? שבוע אחרי מול קנזס בסאנדיי נייט לא ראינו תצוגה וינטאג'ית עם ההשחלות על המילימטר והזרמת סקרינס לאארון ג'ונס ל-TD של 90 יארד? בפלייאוף מול סיאטל הוא לא היה רודג'רס הישן והטוב? אם כבר אז פתיחת העונה הזאת היא ההוכחה שהוא לא היה אף פעם הבעיה הראשונה או השנייה או העשירית. מה שמעיף את ההתקפה הזאת מעבר למימדים האמיתיים שלה בחודש האחרון זה השינוי בפלייקולינג (זינוק חד בתדירות מסירות בדאונים מוקדמים ופליי-אקשנ'ס), כמות התנועה לפני ובמהלך הסנאפ (טופ 3 בליגה) והגיוון במערכים. הנקודה שלי היא שאני 1) לא יודע אם זה יימשך לאורך זמן (החלק הקל שאני דווקא אופטימי לגביו) ו-2) עד כמה אפקטיבי זה יהיה לאורך זמן בהתחשב ברמת הכישרון של הסקיל פליירס, שלא, אני עדיין לא קרוב להשתכנע לגביהם וכל מה שאני חושב שאני מכיר ויודע על פוטבול רק אומר לי שההתפוצצות בפנים היא רק עניין של זמן. אולי לא עוד שבוע, או שבועיים, או חודש, אבל מתישהו זה פשוט לא יהיה מספיק טוב וכלום לא יוכל להציל ולהסתיר את זה יותר.
אני רואה שמישהו פה למד להעלות ציוצים ותמונות. מה עם התמונה הזאת למה לא העלת אותה עדיין: https://i.imgur.com/7MS1mG9.Xxx
זה רק הגיוני שהוא ישחק עבור הבן אדם היחיד בעולם שיודע איך לחיות כמו שצריך: מהסאבטקסט של הדברים עולה שעל הזונות הוא שילם מהכסף האישי שלו ולא מהכיס של @Numb.
אני לא ראיתי את המשחק מול הריידרז, אבל המשחק מול קנזס סיטי היה הירו בול קלאסי של רודג'רז. זריקות קשות לחלונות צרים. החזקה ארוכה של הכדור והרבה סאקים. הזריקה הכי שאפתנית שלו ביום שני היה אינקומפליט BACK SHOULDER לMVS שהוא כמובן לא הצליח לתפוס. חוץ מזה הכל היו זריקות פשוטות לשחקנים פתוחים. שנים שכל יארד שלו הוא צריך להוציא מסלע, והשנה זה לא אישו. זה גם פלייקולינג, וזה גם שינוי גישה של רודג'רז. פעם אחרי ההשמטות מול דיטרויט הוא היה מכניס את הטייט אנד עם השם היהודי לכזה פריזר שהיו מצאים אותו עוד מליארד שנה לד ממותה. השנה הוא טירגט אותו מיד בשבוע אחרי כמה פעמים. זה דברים שלא ראינו. במאמר מוסגר, אני מרגיש שג'ימי גראהם היה תקוע ללפלור כמו עצם בגרון. כל העיצוב שלו בקשר לTE היה BLOCKING SCHEMES שגראהם היה מחרבן לגמרי. האם כל זה יספיק למובילות של הNFC? לא יודע. רודג'רז כנראה לא יסיים עם 52 TD ו0500 יארד אבל הוא הרבה יותר טוב משנה שעברה, הוא מקדים במרוץ לHOME FIELD על כל ההגנות הטובות בNFC ויש לו יתרון אחד ענק, יתרון ביתיות משמעותי גם בעידן קורונה אם הם מארחים משחק בינואר.
קנית את החצי נקודה אני מקווה כדי לא להתבאס שהם יפסידו ב-3. אין לי FEEL למשחק הזה ועקרונית לא מוכן ללכת נגד ביג דיק ניק כשהוא מול ה-QB הבינוני ביותר בהיסטוריה. בגלל ש- @Sweetness הזין עיצבן אותי השבוע שמתי משהו בקטנה: NFL - Prop - Anthony Miller 80+ receiving yards,1+TD, CHI to win +10000 $5.00 $500.00 PENDING 10/08/2020
ניק פולס אשפה רצינית. רצינית אבל. שיקאגו יפסידו עם האהבל הזה 20 הפרש לג'טס. איזו פארסה. פשוט בדיחה. ניקוי אורוות כללי דחוף. כולם שם להזדיין לי מהעיניים. במיוחד אלה שלא מעלים לי את אנתוני מילר ליותר מ-3 סנאפס ברבע הראשון, אם כי כל עוד פולס שם מאחורי הסנטר מה זה בכלל משנה. היום? הוא היה אשפה מזוקקת גם נגד אטלנטה. חסתי עליכם פה אז לא ליכלכתי. אבל גם שם הוא לא היה קרוב להיות קרוב וחי על פוקסים מטומטמים מול ההגנה הנכה ביותר בליגה. הייתם אמורים להפסיד שם גם איתו.
אלוהים ישמור, מזעזע מזעזע לא מצליח להבין את זה זה יותר מדי בשבילי, חייב לשטוף פנים וואו וואוווווווווו
דרייב טוב פה עכשיו. מצב שיהיה היחיד הלילה. מה שאומר שאנחנו ב- 4th down territory. אם נאגי בועט פילד גול הוא מחוק סופית.
המשחק הזה לגמרי Winnable. ההגנה עומדת יפה מאוד נגד QBבינוניעדשיוכחאחרת ורצוי להמשיך באגרסיביות ו-Press man to man שהוא כל כך מתקשה מולו. אם פולס לא היה אשפה התוצאה עכשיו הייתה 14-13 לכם עם פוזשן ברדזון של טמפה ודקה וחצי על השעון לפני שמקבלים את הכדור בפתיחת החצי השני.