פלייקולינג מחריד שמסתיים בצורה עגומה כצפוי עם הייל מרי של ריברס. די בטוח שאני מצליח לזרוק את זה לאנדזון ממרחק כזה. כצפוי בפאלו סבלה מHICCUPS משמעותיים במשחק המשמעותי הראשון זה חצי יובל. אבל שמח בשבילם סה''כ. רמת הדאגה מבחינת הצ'יפס ירדה היום משמעותית לפי דעתי.
כן הבנתי אותך וזה נכון אם ההנחה היא שבפאלו באמת ה-#2 ב-AFC. לדעתי הרייבנס יותר טובים מהם וינצחו אותם במצ׳אפ ישיר בלי יותר מדי בעיות.
הדבר היחיד שאני רוצה מהחיים האלה זה ניצחון פלייאוף של ג׳ון וולפורד על סבא שפיצי בחוץ. לדעתי לא מוגזם ולא בשמיים. צנוע יש שיאמרו. יאללה אבא. יאללה שוני. מאמין בכם.
שתדע שעל כל קבוצה אחרת הייתי כותב לך אמן שיפרקו להם את הצורה. אבל רק בגלל שזה הסיינטס ובגלל שזה משודר בערוץ של ילדים קשה לי עם זה. לא מגיע להם לראות את זה. ובטח שלא מגיע להם להיחשף לפלייקולס של נאגי כבר בגיל כל כך צעיר. אתה לא יכול לדעת איזה השלכות היה לזה על העתיד שלהם.
יש משהו בטענה שלך אבל אני חושב שאחרי שהם יצפו עכשיו תחת השגחה הורית ושל פסיכיאטר ילדים צמוד 3 שעות בג׳ארד גוף הנפש שלהם תהיה מוכנה מספיק כדי להתמודד עם כל זוועה שלא תהיה. השאלה היחידה היא רק אם מקוויי ישרוד. כי הסיכויים לא גבוהים. הוא פצצת הזמן הכי מתקתקת במערב ארה״ב. אני במקום השכנים שלו הייתי קונה שכפ״צים אתמול בבוקר כי מסע הירי ההמוני הוא לא עניין של אם אלא של מתי.
כן, בלי איזה פיק/פאמבל 6 או פאנט/קיק ריטרן הם גמורים. מאמין שגם שוני יקרא לפחות מהלך אקזוטי אחד סטייל Double pass/fleaflicker/hook and ladder ולא אתפלא אם גם ג׳וני האקר יהיה מעורב באיזה פייק פאנט.
סבא שפיצי עם המנטליות שנות 40 שבועט מ-50 יארד ב-4th and 1 מול קבוצה בלי QB הוא הסיכוי היחיד שלנו היום. הבעיה שגם יש לו את התחת של אברם גרנט+יוקוזונה+רוזי אודונל קומביינד אז זה תמיד מתקזז והולך לטובתו. אבל כשעומדים בתור למשרפה ניקח מה שאפשר.