חייב לציין שאני קצת הרבה מאוכזב מהמשרד הקדמי של הפטריוטס, ציפיתי בשלב הזה שמסתובב בחוץ חד קרן חף מכל פשע, צח כשלג, שיכול ברגע להפוך אותם לרלוונטים לעשור הקרוב לנסות לפחות לעשות צעד בכיוון שלו. איפה נעלמה לה כל הקרימינליות שאפיינה אותם בעידן של בריידי?
28M לשנתיים ואז Team options של 14M מדי שנה עם תקרה שרק תזנק. אחד החוזים. מה שהיית צריך לשאול באמת זה ״שאק מייסון תמורת בחירת סיבוב 5?״ אבל ידוע כבר שאתה פאן בוי מצוי של אישבינוניעדשיוכחאחרת אז לא מפליא שהחלקת את טימטומיאדת העל חלל/ קמצנות חולנית שגובלת בשיגעון הזאת. הצליח איכשהו להתעלות על הספארי שנפתח ב-ג׳קסונוויל 48 שעות האחרונות.
עם כמה שהסגל של הברונקוס טוב קצת מוזר לי למה וילסון בחר לשחק בברונקוס. על פניו לא היו לו קבוצות עם בתים פחות נוראיים(מהומס והרברט כאן כדי להשאר כנראה) מזה שיש לברונקוס?
לא היה באמת מבחר של קבוצות עם סגל איכותי+מספיק נכסים+לוקיישן אטרקטיבי (היה קריטי עבור אישתו ומדיח מקומות כמו קליבלנד/פיטסבורג שעונים על שני הקריטריונים הראשונים). ובעיניי אתלטים ברמה של ווילסון לא נכנסים לשיקולי ה"איפה יהיה לי יותר קל לנצח" ומאמינים שהם הכי טובים ויתגברו על הכל, במיוחד בסביבה ותנאים שהם מוצאים אידיאליים. זה לא שהוא מגיע מאיזה דיוויז'ן פח אשפה כמו ה-NFC EAST/NORTH שתחרותיות הייתה זרה עבורו וב-8/10 שנים זה הסתיים במס' דו ספרתי של ניצחונות ומשחקי פלייאוף ביתיים.
זה מצחיק כי זה לא היה אמור להגיע למצב הזה אם לא היה מדובר בסינסינטי באנגלס של המידווסט שאיכשהו הצליחו להמאיס את עצמם גם עליו אבל ברגע שהבן אדם מסרב להצעה זהה/טובה יותר מהם ולא יכול לספור את השניות להתחפף אין כבר יותר מדי מה לעשות חוץ מלקחת את ההצעה ולהגיד תודה לאדושם על הבעל של לאורה כי בוואקום היא לא רעה בכלל, שלא לומר טובה מאוד (אולטרה מטומטמת מבחינת הריידרס) גם אם בעייתית רצח לקבוצה ו-QB ב-timeline של גרין ביי ורודג׳רס.
הטיימליין משחק פה תפקיד הרבה יותר משמעותי מכל דבר אחר. בסוף אנחנו כאן כדי לזכות בטבעת, לכאורה. ואפשר לדעת מה נסגר עם הפאטס? ישנים כמו דוב חורף.
אני לא מתלהב לשלם סכומים כאלה לרסיברים, והבנתי שהפאקרס הציעו לו אפילו יותר, אם הם מורידים עם הבחירות שלהם את ג'ורג' פיקנס וכריס אולבי הם סוגרים את הפינה הזאת. התקווה (מבחינתי) זה שהם לא יבריקו בדראפט הזה ודאלאס ירימו להם מהלך לפחות על אולבי. בקיצור אין לי אפילו גרם של שמחה לאיד.
100%. מה גם שזו לא עוד ״אבדה״ של פליימייקר כמו קופר ודאלאס או A-Rob ושיקאגו נניח. אין התקפה שמבוססת על תיאום עיוור/טיימינג אלוהי/Targets volume של WR1 עם דרופ אוף כל כך מאסיבי לאופציה השנייה והשלישית והרביעית יותר מהם. זו מכה אנושה למשחק המסירה שזקוק עכשיו לשיקום מהיר עם פגיעות בול בהחתמות ובחירות הדראפט הגבוהות בלי מרווח טעות. הפעם המחיר על החלטות של קופים ישולם בריבית. הפאטס מתו לפני 3 שנים. אירגון מיושן לא מעניין ו/או מאיים ו/או הולך לאיפשהו + מפוצץ נפוטיזם שלא שונה בכלום מאיזו מינסוטה/דטרויט מצויה. הגיע הזמן להתרגל.
הכוונה הייתה ל-3.5-4 קונטנדריות ב-NFC ועכשיו אנחנו יותר בכיוון של להוריד את גרין ביי עד שרואים מה מי מו במצבת הרסיברים ואם הרוקי שנבחר בסיבוב ראשון לא רץ בטעות ראוט לא נכון וקיבל מרודג׳רס השפרצת חומצה לתוך האישון. נכון לכרגע זה נראה כמו ראמס+טמפה ואז פער ניכר מאוד מכל השאר. ה-AFC זה ג׳ונגל אפריקאי אחרי פלישה של חייזרים. טירופיאדה אחת גדולה שלך תצא ממנה עכשיו. המספר שם קרוב יותר לדו ספרתי מאשר ל-3-4. ולא שמדובר ב-Power shift שאמור להפתיע יותר מדי כשחושבים על התחרות ורמת האיכות ב-20 שנה האחרונות ש-QBבינוניעדשיוכחאחרת מסויים היה בקונפרנס מסויים ואז עבר לקונפרנס השני לפני שנתיים.