Super Bowl LIX

הנושא בפורום 'פורום ספורט כללי' פורסם ע"י Nigel Winterburn, ‏7/9/06.

1. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מבין למה הוא רוצה לקבל יותר מקוסבי ג׳וניור (טוב + מוכח יותר משמעותית על ומחוץ למגרש) אבל הוא שוכח ו/או מסרב להפנים שהסיטואציות לא דומות. קוסבי היה למעשה UFA שניצל מלחמת הצעות של מס׳ קבוצות אולטרה נואשות (ההנחה שלי הייתה שמחיר הדמים בטרייד יפחית את גודל החוזה וזה כנראה מה שהרתיע את רוב הקבוצות אבל הספיקו ג׳ימי האסלם וקליבלנד אחת). למאר כבול ל-3 שנים (כולל העונה) לקבוצה אחת כמו שהזכרת.

ה-Leverage היחיד שלו שאני יכול לראות הוא העובדה שה-Cap hits תחת הפרנצ׳ייז טאג׳ס החל מהעונה הבאה יהיו עצומים (לא תהיה יכולת לשחק עם המספרים כמו בחוזים ארוכים עם Signing bonus) וייפגעו לבולטימור משמעותית ביכולת התימרון של הקאפ.

הוא לוקח כאמור סיכון עצום ו-Path לא קונבציונלי (שוב, היחיד שעשה אותו זה קאזינס. אפילו לא Elite guy אמיתי שבאמת יכל לשבור את הבנק) שאני יכול להבין את ההיגיון מאחוריו גם אם לא מסכים איתו בכלל. מקווה מאוד שזה לא ייגמר בבכי תרתי משמע למרות שאני לא אופטימי בכלל.

תיזהר, ה-Motivational speaker שמתחזה למאמן ראשי שלהם דפק אתמול איומים. מציע להרגיע את הדיבור הנגוע.

Feisty Robert Saleh 'taking receipts' on people mocking Jets

2. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצד אחד צוחק, מצד שני מכבד. But actions speak louder than words. נחכה לפעם הבאה.

3. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוידאו יותר טוב:

נראה לי הולך להיות כיף עם הכוכב הזה.

4. golding מנהלים

טוב ההגנה של הצ׳ארג׳רס מלחיצה מאוד. מאוד.

5. golding מנהלים

די איזו החלטה פחדנית של סטיילי בסוף המחצית. 2 יארדז בערך בחצי המגרש עם פחות מדקה על השעון, מה אכפת לך ללכת על זה כדי לנסות להשיג עוד נקודות. גם ככה בדקה האחרונה מהומס הופך למפלצת, בין אם הוא מתחיל על ה15 או על ה50, עדיף פשוט לא לתת לו את ההזדמנות ליצור משהו בשלב הזה.

Sprewell אוהב/ת את זה.
  6. golding מנהלים

ווטפ אנדי ריד?

7. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

משחק מוזר והזוי ובטיימינג כזה (גם מחזור 2 וגם יום חמישי) שקשה לעכל לגמרי מה הוא אומר אבל לא שינה את הדעה שלי שהצ'ארג'רס קבוצה טובה ומוכשרת יותר. שתי סיבות מרכזיות לתוצאה:

- החלטות גרועות/פחדניות/מתות מוחית של סטיילי ב-4th downs לאורך כל המשחק למרות עליונות ברורה משני צדי המגרש, במיוחד במחצית הראשונה (אמנם התקזז עם ההחלטות הלא פחות מזעזעות של אנדי מהצד השני, אבל זה הקטע, שחשבנו שהוא מביא לצ'ארג'רס EDGE בנושא הזה). גם השאיר נקודות על המגרש וגם החזיק את הצ'יפס בחיים למרות VIBE באיצטדיון שהלך למקומות אפלים מאוד. היה פוטנציאל לשחזר את הגאנג באנג של בפאלו משנה שעברה ובמקום הוא בחר להתחפש לאיזה מיטהד ורייבל. עדיין מוקדם לקבוע אם זו תוצאה של הביקורות של הדינוזאורים שנה שעברה או שהוא פשוט היה אולטרה אגרסיבי בגלל שלא האמין ביכולת של ההגנה להשיג עצירות בניגוד להשנה ואז הוא פשוט מעולם לא היה מפיץ הבשורה שחשבנו שהוא.

- חוסר מזל מטורף ב-3-4 מהלכים שהלכו כולם נגדם: החלטת שיפוט גרועה (החטיפה של סמואל ג'וניור. בריפליי הראשון חשבתי שזה אינקומפליט ובשני חטיפה וכשיש ספק צריך ללכת עם ההחלטה על המגרש) והשמטה של לפחות 2 חטיפות של פאטי שאחת מהן הייתה יכולה להיות PICK 6 קטלני שבסוף הגיע מהצד השני בגלל TE עייף שביקש לצאת באמצע No huddle וסורב ויצא לראוט בחצי קלאץ'.

ניצחון עצום וקריטי לצ'יפס כמובן במאבק על הבית לאור לוח המשחקים הרצחני שמצפה עד סוף העונה (עדיין חושב שהם אנדרדוג לזכייה בדיוויז'ן). אבל היו לא מעט דברים מדאיגים שלא באו לידי ביטוי מול אוסף הזומבים באריזונה והראו שהמעבר מטייפריק לא יהיה חלק כמו שהרבה חיים בסרט חשבו שהוא הולך להיות. פחות הפריע חוסר התיאום של פאטי והרסיברים כמו האונס שה-OL חווה וצריך לראות אם זה בגלל שה-DL של הצ'ארג'רס פשוט אלוהי מדי (וכל עוד בוסה ומאק בריאים הוא אלוהי) או שאורלנדו בראון היה ונשאר ויישאר התאקל הבינוני שהוא ושצריך לחפש בעונה הבאה שוב 2 תאקלים.

בהתחשב בכל הנסיבות (איכות + זהות יריבה, סוג המשחק שהתפתח וקצב האירועים הספציפי) - התצוגה הטובה והמעודדת ביותר של CEH בקריירה הבינונית מינוס שלו בצ'יפס. היו לו שני מהלכים אקספלוסיביים ברגעים קריטיים כשההתקפה לא הצליחה לחבר יארד שהשאירו בחיים דרייבים שהסתיימו ב-10 נק'. בכלל שחקן סופר קריטי להצלחה של הצ'יפס העונה כי הוא היחיד מבין כל הרצים שמסוגל להביא מימד פיזי, במיוחד ב-short yardage situations שהיו ונותרו נקודת התורפה הכי גדולה של ההתקפה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/9/22
    אלעד ו-golding אוהבים את זה.
  8. מגןימני Member

מייק וויליאמס הוא השחקן הראשון שראיתי בקולג' ואמרתי לעצמי שהוא יהיה מפלצת. וכל משחק שני הנבואה הזאת היא הדבר הכי נכון בעולם, וכל משחק אחר אני נראה כמו אידיוט. לבחור אין משחקים בינוניים. או שהוא מפלצת, או שהוא נעלם לחלוטין. בואו נראה איך ילך לי עם הנבואה השניה שלי (שג'ורג' פיקנס יהיה מפלצת).
    מהומס מראה את הרפטואר השלם המשחק הזה. הסיידארם בט"ד הראשון היה מטורף בגלל שהוא אשכרה מחכה לשחקן להתפנות כשמקרר בגודל של פיל עף אליו במהירות של מכונית מרוץ. והכוח שצריך בשביל הזריקה השניה כשהוא עומד על הבהונות היא בלתי נתפסת. מדהים שהוא עדיין יכול להדהים

9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ספציפית מול הצ׳יפס היה לו מצ׳אפ מוגזם לגמרי מול פנטון (לא בדקתי, אבל אני די בטוח שזה תמיד המצב ככה עם וויליאמס מול הצ׳יפס והוא נוטה להפגיז מולם). זה לא היה כוחות בכלל. גבוה/גדול ממנו בראש, מהיר ממנו, חזק ממנו. האמת, לא הבנתי למה הצ׳ארג׳רס הפסיקו ללכת לכיוון הזה במחצית השניה (בכלל, כמה סימנים מדאיגים מהצד של סטיילי בניהול המשחק כבר שבוע שני), ומצד שני לא הבנתי למה לא היה double coverage עליו הרבה קודם לכן (כן, גם הצ׳יפס עם ניהול משחק מוזר). בנוסף, היה גם ברור שהוא יקבל הרבה יותר תשומת לב מהרברט אחרי הפציעה של אלן (לא זוכר את המספר שהראו בשידור, אבל מדובר באחד הצמדים המסונכרנים בהיסטוריה של הליגה, וזה המשיך ככה גם בשבוע שעבר).

ואם כבר עסקינן בריסברים מגודלים עם השם מייק שנבחרו מקום 7 בדראפט, הסיטואציה עם מייק אוואנס לא הכי מובנת לי. אולי זה רק בראש שלי, אבל מרגיש לי שהוא לא מקבל מספיק ריספקט מבחינת VOLUME אצל בריידי. במקום שיהיה הגו-טו-גאי week in-week out הוא רק עוד מטרת מסירה.

נערך לאחרונה ב: ‏16/9/22
  10. golding מנהלים

לגבי מהומס, בהחלט מדהים שהוא עדיין יכול להדהים וזה לא יפסיק בקרוב, הוא עילוי. חלק מהרפרטואר שראינו היום היה גם קצת פניקה וזריקות מוזרות, אבל כמו אליאור אני מייחס את זה בעיקר לשילוב של קו הגנה מפחיד של הצ׳ארג׳רס וקו התקפה לא מגובש/מסונכרן של הצ'יפס.

אגב, אני לא יודע מה חומרת הפציעה של לינסלי אבל זה שהוא יצא מהמשחק בוודאות השפיע על היכולת של הרברט להוציא מסירות מפוקט נקי במחצית השנייה ואני מניח שבגלל זה ראינו פחות מייק וויליאמס. מקווה שזו לא פציעה קשה מדי.

11. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי שזה פשוט בגלל סגנון המשחק שלו. ברכה וקללה. בת'כלס מדובר במהלכי low percentage מסובכים עם מגנים שנתלים לו על הגרון והוא צריך לקטוף את הכדור בניתור מעליהם/מלחמה איתם ואז לשרוד את הנחיתה על הקרקע. יש ימים שאתה ב-ZONE והכל זורם כמו היום כולל תפיסת TD עם פאקינג יד אחת בלבד תוך כדי זינוק וימים שבהם כלום לא הולך וזה נגמר עם איזה 2 תפיסות ל-23 יארד. + אתה חשוף למלא פיצוצים ופציעות שמאטות אותך ככל שהעונה מתקדמת.

לדעתי זה גם עונה לשאלה של אלעד מתחתיך. מתאמי הגנה ישנים טוב בלילה עם כיסוי כמו שהיה עליו רוב המשחק ומשחקים על האחוזים. לא מרגיש שזה hopeless כמו עם עילויי separation כמו דאבנטה/ג'סטין ג'פרסון. אפשר להגיד שזה מטומטם אבל הוא הוציא לפועל מהלכים חולניים לגמרי שמרחק מילימטר פה מילימטר שם ומדובר באינקומפליט/חטיפה.

כנראה שלא משהו כל עוד מיץ פטל/קני הקטקט הם היצורים שאמורים לספק לו את הכדורים תחת ה"שיטה" בפיטסבורג. לא יודע איך מבין כל 97 הקבוצות שהיו צריכות בדראפט WR כמו אוויר לחולה סרטן ריאות הוא נחת איכשהו בסיטואציה הגרועה ביותר בפער ניכר אבל כן, he was the one תרתי משמע. לא ברור לי איך גרין ביי (בעצם כן ברור לי)/ניו אינגלנד (בעצם כן ברור לי)/טנסי (בעצם כן ברור לי)/יוסטון (בעצם כן ברור לי)/ג'איינטס (בעצם כן ברור לי) יכולות לישון בשקט עם השמות שהם לקחו במקומו. ולא בדיעבד.

נ.ב - מגן, אנחנו יודעים שבתור ה-Gimp של וודי ג'ונסון אין לך קליטה ו/או Wifi במרתף שאתה כלוא בו והכפפות עור מקשות על הקלדה אבל אתה יודע פה ושם אתה יכול לברוח ולהגיב. נניח על 59 ניסיונות מסירה של סמוקין ג'ו פלאקו למשל. או על מורים להתעמלות של גני חיות שניצחו מינוס 50 משחקים בשנתיים האחרונות אבל שומרים קבלות לדחוף לכל המבקרים לגרון. נשמח לשמוע את השנקל שלך בנושאים בסגנון.

12. מגןימני Member

בעקרון מייק וויליאמס היא דוגמא מהספר של שחקנים דומיננטים בקולג' שמשתמשים באתלטיות המטורפת שלהם וזה לא מתורגם למקצוענים. אני קיוויתי שיצא ממנו ראוט ראנר סביר, בגלל שזה בלתי אפשרי לנחש איזה שחקן יצליח לרוץ ראוטים טוב. דבאנטה אדאמס הוא הראוט ראנר הכי טוב בNFL היום, ואני לא ראיתי מזה כלום ב3 שנים הראשונות של בליגה. ווילאמס עדיין ראוט ראנר חלש מאוד (המהירות שלו היא לא תירוץ, גם בזה יש רמות) אבל השליטה שלו במטר על מטר שלו היא ברמה של ראנדי מוס וקלווין ג'ונסון.

סליחה פל... פאקלו.. פאלקו קראת לו? אני לא יודע על מה אתה מדבר. לא מכיר בכלל. הרגע הגעתי, אני לא שומע טוב באוזן הזאת.

פעם הרגשתי שעושה לי נאחסים לכתוב. אבל אני נכנס לעונה הזאת באדישות הכי גדולה השאי פעם נכנסתי אליה. אני לא לטובת אף אחד רלוונטי. ואני לא אזיל דמעה לרגע כשבאפלו וטמפה יגיעו לסופרבול השנה. מה אכפת לי?

13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

14. Numb Member

מה עם הג'טס משחקים ?
    שמעתי יש להם ק"ב צעיר בשם שיין פאלקו שעלה מהנוער וג'ין הקמן עשה קרחת ויש לו 17 ילדים שמשחקים כל היום אבן נייר מחבל מתאבד

מה שבאמת חשוב זה שלינקולן ריילי הגיע לדרום קליפורניה ואפשר להמר בשלווה על USC , על האובר , איזה תענוג

15. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נגיד שתהיה מי שכבר תשלם את מה שלאמאר רוצה.

דטרויט, מיאמי. לא חסר אפשרויות.